- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.621
Hee olsun yaa sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil
Üçüncü sezeryan olacak bu.
✌
Asm ye gidecektin ne dediler?
Kızçe napıyor?
ben ilkinde suyum boşalmıştı gitmistm hemen aksama kadar açılma olmayınca suni sancı verdiker suni sancı cok ağrılıydı tabii ki kendi sancım gelirse bunda kesin anlamam suni sancıdan hafif oluyormuş kendi sancın insallah sancım gelir de öyle giderim bi de evde oğlumu bırakıp gidicem bos yere erkenden hastaneye gitmek istemiyorum son anda gitmek istiyorum şöyle gitsem 1-2saate dogursam süper olacak oğlumda sabah 6da suyum geldi 8de yatışım yapıldı gece 2de dogum oldu ve 2gece yattım öyle eve gelebilsim uzun oldu süreç ablam mesela suyu sabah 7de geldi 9da yatış yapıldı aksam 5e doğurdu diger gün öğlene çıktı mis15 veya 20 dk falandı en son evde baktığım da sanırım, annem takip etti sancılarımı o yüzden ben tam hatırlamıyorum
Yok kuşum yapılmadı, sonta da takılmadı bana zaten ben 2 gün önce afedersin şiddetli ishal olmuştum sanırım doğuma hazırlıktı
İnşallah Vertigo değilimdir geçici bir durumdurBen varım hamilelik bazen vertigoyu tetikleyebiliyor ama sadece baş dönmesi gibi degil sağdan sola çevirince bile olan bişey çok berbat
Seninkini ne zaman alacaklar benjo normal başlatacaklar değilmi
İnşallah hepimiz için kelebeksry gibi normal bir doğum olur çoğunluk sezaryene yönelimce benimde cesaretim kırılıyordu
Ama kelebek umut oldu bana
Bende tüm ailemin normal ve kolay doğurmasına güvenerek normal beklemeye çalışacağım inşallah kordonumuzda çözülürse
Dün akşamki kasılmalardan bahsettim hemşire göğüs kafesinin altına elini koydu burası yumuşak korkma dedi.Bebek hareketlenmiş ama bir sıkıntı var gibi gelmedi bize dedi.
Üçüncü sezeryan olacak bu.
✌
Asm ye gidecektin ne dediler?
Kızçe napıyor?
Yaa çok güzel ilgilenmiş.Dün akşamki kasılmalardan bahsettim hemşire göğüs kafesinin altına elini koydu burası yumuşak korkma dedi.Bebek hareketlenmiş ama bir sıkıntı var gibi gelmedi bize dedi.
Sonra doktorumun yanına geçtim.
Genel şikayetlerim varmı onu sordu. Dün ki sancı benzeri durumdan bahsettim. Kabızlık + idrar enfeksiyonuda tetiklemiş olabilir dedi.
Varis - Ayaklarda ellerde şişme var mı dedi. Hiçbiri yok dedim çatlakta sıfır dedim bana imrenen gözlerle baktı
Tam kan ve tam idrar teslerim için kan aldı
Biten ilaçlarımı yazdı.
Bebişko doğduktan sonra 4.gün buraya geleceksin dedi bebeğin muayneesi için.
Kısa bir emzirme eğitimi verdi. İlk 3 gün sütün gelmeyebilir yada gram gram gelir sen hiç pes etmeden devam edeceksin 1.. haftadan sonra normal bir süt gelme süreci olur stres yapmadan o süreci kontrol etmen gerekir dedi.
Doğum iznine ayrıldığımda son izlenim için tekrar gidicem.
Bak burdan sonra herkese cevap vermişsin ama hamilelikle ilgili kese görene kadar bişi yazmamışsınCanım devlette alttan bakıyolardan ziyade haftan az beta düşükse keseyi ancak doktorlar vajinal ultrason ile görebilir
vaaayy bak burda da sen varsınBenim sat 1 Mart, Salı günü randevum var bakalım kese gözükecek mi
Bu şekilde paylaşmışsın sende şimdi minnoş çınarımız geldi bileMerhaba kızlar Üç gün sonra inşallah Aralık annesi olarak sizinleyim... Kesinleşmesini bekliyorum altı tane kaset test yaptım hepsinde silik pozitif var iki kere daha yapıcam koyulaşırsa kan vermeye gideceğim
sende böyle başlamışsın grubaMerhabalar. Benim de aynı tarih sat ve bat adet oldunuz mu
Bende bi korkmadım değildi valla ama kelebeksry bana da umut oldu rahatlattı düşünce yapımı normale bi adım daha sıcağım inşallah hakkımızda hayırlısı bizlerde kolayca normal doğum diye geliriz buralara son dakika aksilikleri yaşamadanSeninkini ne zaman alacaklar benjo normal başlatacaklar değilmi
İnşallah hepimiz için kelebeksry gibi normal bir doğum olur çoğunluk sezaryene yönelimce benimde cesaretim kırılıyordu
Ama kelebek umut oldu bana
Bende tüm ailemin normal ve kolay doğurmasına güvenerek normal beklemeye çalışacağım inşallah kordonumuzda çözülürse
Kuşum sende böyle başlamışsın grupta şimdi bizim minnoş aramızdaHayırlı olsun canım o kadar sevindim kiseninle daha öncede çok benzer bir durum yasamasitik ve benim adımda Gizem ben de Allah izin verirse Aralık annesi olacağım. Seni görünce içim kıpır kıpır oldu. İnşallah kucağına sağlıkla alır büyütursun
yeaaMerhaba kızlar adet tarihim daha geçmediği için gelsem mi gelmesem mi emin olamadım attım adımımı inşallah hayırlısı olurgünlerdir testlerim pozitif çıkıyordu ama çatlatma iğnesinin etkisi diye düşünüyordum. Doktorumda kanı Cuma günü vermemi istiyordu ben 2 gün önceden bugün dayanamadım kan verdim 64,68 çıkmış doktorumun hemşiresi ile konuştum iğne etkisi değil artık tebrik ederim, Salı tekrar kan ver dedi. Ben Cuma günü de veririm diye düşünüyorum
Son adet tarihim 12 Mart’tı beta değerine ne diyorsunuz? Hala hafif hafif regl sancısı gibi sancı çekiyorum normal mi biraz korkutuyor beni. Her gün 2 adet vagifem fitil, 2 adet progestan fitil kullanıyorum. 2 senedir bekliyorduk, sonuca hala inanamıyorum.
bizim oğlanlar aynı ama sen benden önce yerini almışsın bakMerhaba bende aralik annesi olucam Allah kısmet ederse 4+3 um ilk kan değerim 307 iki gün sonra 1043 cikti dhaa keseyi göremedik ufak bir kanama yaşadım ama geçti çok şükür
senin girişte böyle olmuşKızlar merhaba. Bir kaç gün önce idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim bugün doktora gittim beta değeri 877 çıktı. Kaç haftalık olduğunu biliyor musunuz? Şuan çok küçük olduğu için kese dahi gözükmedi. Beni de buraya eklerseniz sevinirim
Seray94 de normal doğurdu diye biliyorumZ Zecmel balım bulaşık deterjanını denedim senin için eskisi henüz bitmemesine rağmen.
Genel olarak zaten bulaşığını akıtıp yıkarım pislikli koymam ama performans olarak iyi bence. Şans verilebilir. Kokusu yok rahatsız etmiyor. Yüksek derecede yıkadığım için erimiş sorun olmamış ama istersen düşük derecede de denerim senin için.
Benim makine tamı bile fazla geldiği için kırıp kullanıyordum en son. Bunu tam denedim ama.
Tavayı beğendim ama içi parlak çıktı.
Kullandıkça yorumumu güncellerim.
Bu arada kelebeksry tek normal doğuran de mi?
Diğer arkadaşlar hepsi sezeryan.
Ben de ağda yapıyorum risk oluşturmaz diye düşünüyorum doğuma kadar da ağdayla devam edeceğim. Diğer seçenekler benim için cazip değil o yüzden ona devamOnu biz diğer grupta da konuştuk canım kızlar riskli deyince jiletle yapmıştım 24-25 hafta falandı o zaman. Lazerli olunca çok aşırı bi tüylenme olmuyor. Hamileliğim boyunca bir kez jilet yetti. Bir kez de doğumdan önce yapmam yeterli olacak. Aslında gebe okuluna gittiğimde bunun doğru olmadığını söylediler. Ağda erken doğuma düşüğe sebep olmaz dediler. Yine de risk alamıyorum 37yi bekleyeceğim ağda için
Zaman ne kadar çabuk geçti ya gerçekten sanki dün gibiBak burdan sonra herkese cevap vermişsin ama hamilelikle ilgili kese görene kadar bişi yazmamışsın
vaaayy bak burda da sen varsınay okurken hep duygusallaşıyorum ben
Bu şekilde paylaşmışsın sende şimdi minnoş çınarımız geldi bile
sende böyle başlamışsın gruba
Evet ya dün mü önceki gün mü ben de ne zaman girmişim buraya diye baktım 17.sayfada katılmışım buraya :) kk da da yeniydim zaten :)Bak burdan sonra herkese cevap vermişsin ama hamilelikle ilgili kese görene kadar bişi yazmamışsın
vaaayy bak burda da sen varsınay okurken hep duygusallaşıyorum ben
Bu şekilde paylaşmışsın sende şimdi minnoş çınarımız geldi bile
sende böyle başlamışsın gruba
Evet oluyor doğumdan sonra geçiyormuşElde uyuşma ve ağrı yaşayan var mı bir iki haftadır arttı bende. Bazen kola ve omza vuruyor. Biraz araştırdım karpal tünel sendromu diye bişey varmış yarınki kontrolde doktora soracağım ama sürekli ağrıya dönük bir uyuşma hali gün içinde ve uyumadan önce çok zorlanıyorum
Ay bayildim ya ne gunler ne gunlerHerkesi alıntı yapamadım ama ilk konuşmalara bakınca bi duygusala bağlıyorum hepşimdi hepimiz doğumları bekliyoruz çok şükür
Yok kuzum sezeryan oldu oSeray94 de normal doğurdu diye biliyorum
Ay inşallah sakşn kolay bir doğum olurBenim niyetimde normal doğum son dk bir aksilik olmazsa
Doğuma giderken senin sakinliğinden istiyorum bende
Bir akşam ortadan yok olup doğurdum da geldim diyeceğim hepinize
Evde beklemek daha mantıklı geliyor bana yani tabii doktor aksini söylemediyse. Çünkü hastane ortamı ister istemez geriyor insanı ve o an en son olması gereken şey gerginlik. Evde en azından bildiğin ortamdasın en güvendiğin yerdesin ve doğal olarak daha skaşn oluyor insan. Tabii hastaneye gitme zamanını da doğru bilmek gerekiyor ben annemin yönlendirmesi nedeniyle şanslıydım o konuda. İnşallah su gibi kolay doğumun olur. Dikişin falan var mıydı ilk doğumdaben ilkinde suyum boşalmıştı gitmistm hemen aksama kadar açılma olmayınca suni sancı verdiker suni sancı cok ağrılıydı tabii ki kendi sancım gelirse bunda kesin anlamam suni sancıdan hafif oluyormuş kendi sancın insallah sancım gelir de öyle giderim bi de evde oğlumu bırakıp gidicem bos yere erkenden hastaneye gitmek istemiyorum son anda gitmek istiyorum şöyle gitsem 1-2saate dogursam süper olacak oğlumda sabah 6da suyum geldi 8de yatışım yapıldı gece 2de dogum oldu ve 2gece yattım öyle eve gelebilsim uzun oldu süreç ablam mesela suyu sabah 7de geldi 9da yatış yapıldı aksam 5e doğurdu diger gün öğlene çıktı mis
Bende 10 kilo aldım kızlar 33+1 rim bugün bebisin boyu 47 cm kilosu 2268 olmuşBen 16 kilo aldımnormal almışsın sen de, haftalarımızda aynı…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?