2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
ben ilkinde suyum boşalmıştı gitmistm hemen aksama kadar açılma olmayınca suni sancı verdiker suni sancı cok ağrılıydı tabii ki kendi sancım gelirse bunda kesin anlamam suni sancıdan hafif oluyormuş kendi sancın insallah sancım gelir de öyle giderim bi de evde oğlumu bırakıp gidicem bos yere erkenden hastaneye gitmek istemiyorum son anda gitmek istiyorum şöyle gitsem 1-2saate dogursam süper olacak oğlumda sabah 6da suyum geldi 8de yatışım yapıldı gece 2de dogum oldu ve 2gece yattım öyle eve gelebilsim uzun oldu süreç ablam mesela suyu sabah 7de geldi 9da yatış yapıldı aksam 5e doğurdu diger gün öğlene çıktı mis

Balonla normal başlatacaklarmış sonra ılac vs vererek 1-4 gün arası normal doğum başlıyormuş görüp ogrenıcez . perşembe eğitimi var. Gidip eğitilicem. Suda doğum şansım varmış onu ısteyecegım. Sancı surecı daha rahat oluyormuş.
Bende kız doğumda anneye çeker sözüne güvenip bekliyorum

Üçüncü sezeryan olacak bu.

Asm ye gidecektin ne dediler?
Kızçe napıyor?
Dün akşamki kasılmalardan bahsettim hemşire göğüs kafesinin altına elini koydu burası yumuşak korkma dedi.Bebek hareketlenmiş ama bir sıkıntı var gibi gelmedi bize dedi.
Sonra doktorumun yanına geçtim.
Genel şikayetlerim varmı onu sordu. Dün ki sancı benzeri durumdan bahsettim. Kabızlık + idrar enfeksiyonuda tetiklemiş olabilir dedi.
Varis - Ayaklarda ellerde şişme var mı dedi. Hiçbiri yok dedim çatlakta sıfır dedim bana imrenen gözlerle baktı
Tam kan ve tam idrar teslerim için kan aldı
Biten ilaçlarımı yazdı.
Bebişko doğduktan sonra 4.gün buraya geleceksin dedi bebeğin muayneesi için.
Kısa bir emzirme eğitimi verdi. İlk 3 gün sütün gelmeyebilir yada gram gram gelir sen hiç pes etmeden devam edeceksin 1.. haftadan sonra normal bir süt gelme süreci olur stres yapmadan o süreci kontrol etmen gerekir dedi.
Doğum iznine ayrıldığımda son izlenim için tekrar gidicem.

Yaa çok güzel ilgilenmiş.
Bende kabızlıktan korktuğum için bugün de zeytinyağ ve sıcak suyla başladım güne yine.
Tabi bir öğün de sebze yemeye dikkat ettim.

Senin kız kuduruk mu yine?
Benim protein den mıdır nedir ya da amniyondan mı aşırı hareketli değil sakin genelde. Gidince sorucam.

Benim normalde sonbaharda varis çorabına başlarız demişti ben de üstelemedim o da ısrar etmedi kaldı öyle.
İzindeyim zaten çok ayakta kalmıyorum diye.

Ayy ben ne salakmışım baya 20-50 ml arası geliyordu sütüm yok diye ağlayıp kendimi harap etmiş mamadan devam etmiştim. Ne cahilmişim ya valla. Ne iyi doktor her konuda bilgilendirmiş.
Halbuki 3 saatte bir sağıp poşet poşet süt gönderiyorduk hastaneye.

Canım devlette alttan bakıyolardan ziyade haftan az beta düşükse keseyi ancak doktorlar vajinal ultrason ile görebilir
Bak burdan sonra herkese cevap vermişsin ama hamilelikle ilgili kese görene kadar bişi yazmamışsın
Benim sat 1 Mart, Salı günü randevum var bakalım kese gözükecek mi
vaaayy bak burda da sen varsın ay okurken hep duygusallaşıyorum ben
Merhaba kızlar Üç gün sonra inşallah Aralık annesi olarak sizinleyim... Kesinleşmesini bekliyorum altı tane kaset test yaptım hepsinde silik pozitif var iki kere daha yapıcam koyulaşırsa kan vermeye gideceğim
Bu şekilde paylaşmışsın sende şimdi minnoş çınarımız geldi bile
Merhabalar. Benim de aynı tarih sat ve bat adet oldunuz mu
sende böyle başlamışsın gruba

Bende bi korkmadım değildi valla ama kelebeksry bana da umut oldu rahatlattı düşünce yapımı normale bi adım daha sıcağım inşallah hakkımızda hayırlısı bizlerde kolayca normal doğum diye geliriz buralara son dakika aksilikleri yaşamadan

Kuşum sende böyle başlamışsın grupta şimdi bizim minnoş aramızda
yeaa ponçik bir kız olacağı belliymişti
Merhaba bende aralik annesi olucam Allah kısmet ederse 4+3 um ilk kan değerim 307 iki gün sonra 1043 cikti dhaa keseyi göremedik ufak bir kanama yaşadım ama geçti çok şükür
bizim oğlanlar aynı ama sen benden önce yerini almışsın bak
senin girişte böyle olmuş

Seray94 de normal doğurdu diye biliyorum

Ben de ağda yapıyorum risk oluşturmaz diye düşünüyorum doğuma kadar da ağdayla devam edeceğim. Diğer seçenekler benim için cazip değil o yüzden ona devam

Elde uyuşma ve ağrı yaşayan var mı bir iki haftadır arttı bende. Bazen kola ve omza vuruyor. Biraz araştırdım karpal tünel sendromu diye bişey varmış yarınki kontrolde doktora soracağım ama sürekli ağrıya dönük bir uyuşma hali gün içinde ve uyumadan önce çok zorlanıyorum

Zaman ne kadar çabuk geçti ya gerçekten sanki dün gibi

Evet ya dün mü önceki gün mü ben de ne zaman girmişim buraya diye baktım 17.sayfada katılmışım buraya :) kk da da yeniydim zaten :)

Evet oluyor doğumdan sonra geçiyormuş

Kızlar bu sabah çatı muayenesi oldum, hoş bir işlem değil ama kendinizi kasmadığınız sürece abartıldığı kadar acılı bir işlem de değil ve çok kısa sürüyor. O yüzden çatı muayenesi olacaklar kendinizi kasmayın hiç acı çekmeden hemen bitiyor öyle çok canım yandı çok kötü diyenleri dinlemeyin

Benim niyetimde normal doğum son dk bir aksilik olmazsa
Doğuma giderken senin sakinliğinden istiyorum bende
Bir akşam ortadan yok olup doğurdum da geldim diyeceğim hepinize
Ay inşallah sakşn kolay bir doğum olur bende aslında sakşn değildim başta ama annem sapolsun hemen beni kendime getirdi
Evde beklemek daha mantıklı geliyor bana yani tabii doktor aksini söylemediyse. Çünkü hastane ortamı ister istemez geriyor insanı ve o an en son olması gereken şey gerginlik. Evde en azından bildiğin ortamdasın en güvendiğin yerdesin ve doğal olarak daha skaşn oluyor insan. Tabii hastaneye gitme zamanını da doğru bilmek gerekiyor ben annemin yönlendirmesi nedeniyle şanslıydım o konuda. İnşallah su gibi kolay doğumun olur. Dikişin falan var mıydı ilk doğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…