- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.561
Tansiyonumda normal şekerim mi düşüyor diye şekerli seyler yedim yine oldu, başka hiç başı dönen yok mu cok zor bir seymis ilk defa başıma geliyorCanım kan şekerin düşüyor veya tansiyon olabilir mi? Onları yaşadığın sırada biri ölçüm yapabilir mi?
Canım katlanır banyo seti almıştım, sampuan ve vücut yikamak için incia aldım, suyuna bi seyler damlatmayi düşünmem şuan zaten kış bebeği, ilk önce vucudunu yikayip sampuanla, sonra saçı yıkanıyor suyu dök çık şeklinde hızlı davranirim diye düşünüyorumKızlar bebişe banyoyu neyle yaptıracaksınız o kadar çok kafama takılıyor ki. Bu ay banyo ihtiyaçlarını tamamliyim diyorum. Banyo sonrası için incia bebek yağı alıcam. Suyuna damlatmak için bir şeyler favorilemiştim ama bulamıyorum şu an. İlk 2 ay şampuan falan kullanmam sanıyorum. Siz neler aldınız?
Kendini buldum yalnız değişmişim buna sevindimBen bavulu tam olarak tamamlamadimdoktor her an gelebilir dedi bir de neye güveniyorsam
ben de hic hazır değilim bavulu geçin vücudum bile hazır değil ağda yapmam gerek ama nasıl ve ne zamanKendini buldum yalnız değişmişim buna sevindimbenim domtorumda heran dedi bende hala tam hazır değilim
Hımm bilemicem merakla bekliyoruz bakalım dönecekler mi nasıl geleceklerKüvet file şampuan dışında hiç bişey almadım açıkçasıBanyo ihtiyaç listemin başında annem var tek başıma yapabileceğimi hiç sanmıyorum
Makat geliş döner ama genelde baş gelişte dönme beklemiyoruz bu haftalardan sonra dedi bana. Bebeğin sezaryen doğası varsa döner tabi nasip artık
Canım ben 33+4 üm bu hafta annem geldi halilar koltuk cam vs hepdi halledilecek sonra da doğumu bekleriz çokda geçe bırakmamak lazım galiba başımıza ne geleceğini bilemiyoruz benim doktorum erken riski demişti banaKızlar bebişlerin yataklarını kaçıncı haftada kuruyorsunuz ? Eşim kuralım çıksın aradan vs diyor da arada kaldım. Bir de doğum öncesi detaylı temizlik işini kaçıncı haftada düşünüyorsunuz? Benim etrafımda temizlikte vs yardımcı olabilecek kimse yok açıkçası. Bir gün birini çağırayım cam, mutfak dolapları falan komple yaptırayım diyorum. Ama kaçıncı haftada çağırayım, halıları falan ne zaman yıkamaya yollayayım hiçbirini bilmiyorum. Kaçıncı haftadan sonra bunlara girişmek gerek ?
Vertigo olabilir mi acaba canım? Gebelik dışında bir durumdur belki de.Kizlar ya bana yine yeni güncelleme geldi iki gündür yatakta yatarken başım dönüyor , bu gecede tuvalete uyandığımda döndü, kapılara çarpa çarpa gittim resmen sonra sekerim mi düştü diye iki tane kek yedim çizi yedim geri uzandım aradan 3 saat geçti şimdi yine dönüyor
Ben geçen hafta cam silme , kanepeleri silme ve mutfak dolaplarını perde yıkalmalarını annem ve eşime yaptırarak bitirdim.Kızlar bebişlerin yataklarını kaçıncı haftada kuruyorsunuz ? Eşim kuralım çıksın aradan vs diyor da arada kaldım. Bir de doğum öncesi detaylı temizlik işini kaçıncı haftada düşünüyorsunuz? Benim etrafımda temizlikte vs yardımcı olabilecek kimse yok açıkçası. Bir gün birini çağırayım cam, mutfak dolapları falan komple yaptırayım diyorum. Ama kaçıncı haftada çağırayım, halıları falan ne zaman yıkamaya yollayayım hiçbirini bilmiyorum. Kaçıncı haftadan sonra bunlara girişmek gerek ?
İstanbulda akşam dönüş trafiği tüm günlük mesai yorgunluğumdan fazla oluyor.Doktor seni tanıyamamış içindeki potansiyeli keşfe dememişama diyorsun bir yandan daha 5 kilo daha alabilirim dokuz hafta daha
Servisle işe gidiyordun istanbul dengesiz bir gün sıcak bir gün soğuk gaz sancısıdır belki üşüdüysen
Ayy balım ya kendi derdini unuttun he mi.
Allah razı olsun
Kime benziyor aceleci kızçe?
Allah yardımcınolsun canım inş. güzel haberler alırız sendenDoğumu başlattı doktorum yarın yatışım var sabah 6 da. Gerilik olduğu için beslenmiyor bebek perinatoloji gördü. Rahim uyarırdı ve şu an lekelenme şeklinde kanamam geliyor. Herkes duasını eksik etmesin. İnşallah yarın sağlıkla alacağım kucağıma bebeğimi
Ben ortaboy valizie anca sığarım diye düşünüyorum şuanBende manuel sağma makinesi var onu koyacağım dediğin gibi o kadar çok şey varki bir kabin boy valiz bir bebek çantası oldu havlu da koymak istiyorum ama daha yer de kalmadı
Ben 1aydir yavas yavaş tüm dolap ici temizligimi bitirdim bugun itibariyle tam 2haftam var doğuma haftaya pazartesi salı gününe de bi yardimci abla alayim diyorum duvarlari camları silsin genel bi temizlik yapilir. Ben hastamedeyken 2 cocugum daha olduğu icin evimizde yaşam devam edecek malum hastaneden gelecegimde de yarim gun birdaha cagiririm ben gelene kadar o derleyip toplar diye düşünüyorum.Kızlar bebişlerin yataklarını kaçıncı haftada kuruyorsunuz ? Eşim kuralım çıksın aradan vs diyor da arada kaldım. Bir de doğum öncesi detaylı temizlik işini kaçıncı haftada düşünüyorsunuz? Benim etrafımda temizlikte vs yardımcı olabilecek kimse yok açıkçası. Bir gün birini çağırayım cam, mutfak dolapları falan komple yaptırayım diyorum. Ama kaçıncı haftada çağırayım, halıları falan ne zaman yıkamaya yollayayım hiçbirini bilmiyorum. Kaçıncı haftadan sonra bunlara girişmek gerek ?
Ay hayal ettim de göbek deliğinin açılması daha zor olur sanırım bir de düşünsene dikiş atıyorlar oraya ay bikini giysek nasıl gözükür :))Çocukken bebekler göbek deliğinden çıkıyor sanıyordum. Öyle bi yöntem bulsa keşke tıp dünyası
Kuzum bence yukarıda bi arkadaş da yazmış kış bebeği bunlar. Hızlıca yıkayıp çıkarmak lazım. Yazın iyice büyümüş olacaklar. Şıpıdık şıpıdık oynarlar suda. O zaman uzun uzun yıkarsın çıkınca da yağlarsın masajını yaparsın. Ama kışın saniyeler içinde yıkayıp giydirmek daha iyi olur benceHımm bilemicem merakla bekliyoruz bakalım dönecekler mi nasıl geleceklerkuzenim bebeğin şampuanını pişik kremini falan almış alma onları dedi, sebamed almış sanırım. Şimdilik şampuan vs almıcam. Benim eksiğim işte suyuna damlatacak yağ ya da bebeği yıkarken vücuduna bir şey kullanır mıyım onu bilemedim başlarda bir de bu işte
Ağda konusu bende de karışık. Lazerliyim çok az çıkıyor. Ama yine de gerekiyor. Jiletle bi kez yaptım çok uzamadı hala. Şu an jiletle de giremem kolum uzamıyor oralara kadar. Kuförde ağda yaptırmak için de ne zaman gitmek daha iyi olur bilmiyorum. 36 veya 37 diye düşünüyordum ama buradaki erken doğumlar düşündürüyor beniben de hic hazır değilim bavulu geçin vücudum bile hazır değil ağda yapmam gerek ama nasıl ve ne zaman
Ya çocuk aklımla kesiği dikişi düşünmüyordum ki. Çok mantıklı geliyordu göbek deliğinden bebek çıkmasıAy hayal ettim de göbek deliğinin açılması daha zor olur sanırım bir de düşünsene dikiş atıyorlar oraya ay bikini giysek nasıl gözükür :))
Tabi canım nerden düşüneceksin o yaşta . Ben yetişkin aklımla bunu hayal ettimYa çocuk aklımla kesiği dikişi düşünmüyordum ki. Çok mantıklı geliyordu göbek deliğinden bebek çıkmasızaten kız çocuklar için genital bölge tam bi muamma
B12 d gibi vitaminler eksik olma ihtimali yüksek . Oğlumda olmuştu değerleri çok düşünce aynısı. Hamilelikte d vitamini b12 önemli normal hayatta da önemli zaten.Kizlar ya bana yine yeni güncelleme geldi iki gündür yatakta yatarken başım dönüyor , bu gecede tuvalete uyandığımda döndü, kapılara çarpa çarpa gittim resmen sonra sekerim mi düştü diye iki tane kek yedim çizi yedim geri uzandım aradan 3 saat geçti şimdi yine dönüyor
Ahh kuzum ben kurtuldum iş yeri yakınlaştı trafikten. Darısı sana olsun. Keşke home office çalışmana izin verseler.İstanbulda akşam dönüş trafiği tüm günlük mesai yorgunluğumdan fazla oluyor.
Artık bakalım son 15 gün evdede beni neler bekler kimbilir
Erken doğumu tetikliyor diye biliyorum. O bölgenin uyarılması.Ağda konusu bende de karışık. Lazerliyim çok az çıkıyor. Ama yine de gerekiyor. Jiletle bi kez yaptım çok uzamadı hala. Şu an jiletle de giremem kolum uzamıyor oralara kadar. Kuförde ağda yaptırmak için de ne zaman gitmek daha iyi olur bilmiyorum. 36 veya 37 diye düşünüyordum ama buradaki erken doğumlar düşündürüyor beni
8. ayda 8 kilodayımKızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah
Doğum kilolarınız nasıl gidiyor ben çok kafama taktım
33 haftalığım 52 ile hamile kaldım 64.5 olmuşum çok kilo alıyorum niye böyle oluyor bilmiyoruz siz kaç kilo aldınız şimdiye kadar
Benimde en çok düşünüğüm kısım oAğda konusu bende de karışık. Lazerliyim çok az çıkıyor. Ama yine de gerekiyor. Jiletle bi kez yaptım çok uzamadı hala. Şu an jiletle de giremem kolum uzamıyor oralara kadar. Kuförde ağda yaptırmak için de ne zaman gitmek daha iyi olur bilmiyorum. 36 veya 37 diye düşünüyordum ama buradaki erken doğumlar düşündürüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?