2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım kan şekerin düşüyor veya tansiyon olabilir mi? Onları yaşadığın sırada biri ölçüm yapabilir mi?
Tansiyonumda normal şekerim mi düşüyor diye şekerli seyler yedim yine oldu, başka hiç başı dönen yok mu cok zor bir seymis ilk defa başıma geliyor
Canım katlanır banyo seti almıştım, sampuan ve vücut yikamak için incia aldım, suyuna bi seyler damlatmayi düşünmem şuan zaten kış bebeği, ilk önce vucudunu yikayip sampuanla, sonra saçı yıkanıyor suyu dök çık şeklinde hızlı davranirim diye düşünüyorum

Kendini buldum yalnız değişmişim buna sevindim benim domtorumda heran dedi bende hala tam hazır değilim
ben de hic hazır değilim bavulu geçin vücudum bile hazır değil ağda yapmam gerek ama nasıl ve ne zaman

Hımm bilemicem merakla bekliyoruz bakalım dönecekler mi nasıl gelecekler kuzenim bebeğin şampuanını pişik kremini falan almış alma onları dedi, sebamed almış sanırım. Şimdilik şampuan vs almıcam. Benim eksiğim işte suyuna damlatacak yağ ya da bebeği yıkarken vücuduna bir şey kullanır mıyım onu bilemedim başlarda bir de bu işte

Canım ben 33+4 üm bu hafta annem geldi halilar koltuk cam vs hepdi halledilecek sonra da doğumu bekleriz çokda geçe bırakmamak lazım galiba başımıza ne geleceğini bilemiyoruz benim doktorum erken riski demişti bana

Vertigo olabilir mi acaba canım? Gebelik dışında bir durumdur belki de.

Ben geçen hafta cam silme , kanepeleri silme ve mutfak dolaplarını perde yıkalmalarını annem ve eşime yaptırarak bitirdim.
Halılarımı geçen ay yıkattım onlar temiz temiz duruyor yedekleri sermiştim pislenene kadar onları tutarım serili halde.Doğum sonrası eve geçince yenileri serdiririm. Havalar soğumadan gönder yıkamaya halıları kurumuyorlar sonrasında.

Bebek yatağı 2 haftaya 36. haftya geçince benimde kurma niyetim var.
Artık sürekli yapmur yağacak detaylı temizik bitti. Lu dk'dan sonra normal günlük temizliği viledayı toz almayı yaparım başka birşeye kalkışmam

İstanbulda akşam dönüş trafiği tüm günlük mesai yorgunluğumdan fazla oluyor.
Artık bakalım son 15 gün evdede beni neler bekler kimbilir

Allah yardımcınolsun canım inş. güzel haberler alırız senden

Bende manuel sağma makinesi var onu koyacağım dediğin gibi o kadar çok şey varki bir kabin boy valiz bir bebek çantası oldu havlu da koymak istiyorum ama daha yer de kalmadı
Ben ortaboy valizie anca sığarım diye düşünüyorum şuan
Kabin boy küçük olanlar çabuk dolar

Ben 1aydir yavas yavaş tüm dolap ici temizligimi bitirdim bugun itibariyle tam 2haftam var doğuma haftaya pazartesi salı gününe de bi yardimci abla alayim diyorum duvarlari camları silsin genel bi temizlik yapilir. Ben hastamedeyken 2 cocugum daha olduğu icin evimizde yaşam devam edecek malum hastaneden gelecegimde de yarim gun birdaha cagiririm ben gelene kadar o derleyip toplar diye düşünüyorum.
Bence 34 haftada gibi detaylı temizlik isleri bitmis olmalı yüzeysel olan kolay nasilsa sonrasi malum yavasliyoruz agirlasiyoruz e bide kafayida rahatlatmak önemli cok geç zamana birakma dolap icleri halilar vs zaten kısa sürede kirlenmez

Çocukken bebekler göbek deliğinden çıkıyor sanıyordum. Öyle bi yöntem bulsa keşke tıp dünyası
Ay hayal ettim de göbek deliğinin açılması daha zor olur sanırım bir de düşünsene dikiş atıyorlar oraya ay bikini giysek nasıl gözükür :))

Kuzum bence yukarıda bi arkadaş da yazmış kış bebeği bunlar. Hızlıca yıkayıp çıkarmak lazım. Yazın iyice büyümüş olacaklar. Şıpıdık şıpıdık oynarlar suda. O zaman uzun uzun yıkarsın çıkınca da yağlarsın masajını yaparsın. Ama kışın saniyeler içinde yıkayıp giydirmek daha iyi olur bence ben de sabamed aldım bu arada. Eşimin kimyager bi arkadaşı onu önermiş o yüzden aldık

ben de hic hazır değilim bavulu geçin vücudum bile hazır değil ağda yapmam gerek ama nasıl ve ne zaman
Ağda konusu bende de karışık. Lazerliyim çok az çıkıyor. Ama yine de gerekiyor. Jiletle bi kez yaptım çok uzamadı hala. Şu an jiletle de giremem kolum uzamıyor oralara kadar. Kuförde ağda yaptırmak için de ne zaman gitmek daha iyi olur bilmiyorum. 36 veya 37 diye düşünüyordum ama buradaki erken doğumlar düşündürüyor beni

Ay hayal ettim de göbek deliğinin açılması daha zor olur sanırım bir de düşünsene dikiş atıyorlar oraya ay bikini giysek nasıl gözükür :))
Ya çocuk aklımla kesiği dikişi düşünmüyordum ki. Çok mantıklı geliyordu göbek deliğinden bebek çıkmasızaten kız çocuklar için genital bölge tam bi muamma

Ya çocuk aklımla kesiği dikişi düşünmüyordum ki. Çok mantıklı geliyordu göbek deliğinden bebek çıkmasızaten kız çocuklar için genital bölge tam bi muamma
Tabi canım nerden düşüneceksin o yaşta . Ben yetişkin aklımla bunu hayal ettim

Kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah
Doğum kilolarınız nasıl gidiyor ben çok kafama taktım
33 haftalığım 52 ile hamile kaldım 64.5 olmuşum çok kilo alıyorum niye böyle oluyor bilmiyoruz siz kaç kilo aldınız şimdiye kadar

B12 d gibi vitaminler eksik olma ihtimali yüksek . Oğlumda olmuştu değerleri çok düşünce aynısı. Hamilelikte d vitamini b12 önemli normal hayatta da önemli zaten.
Hemen doktora git tatlım ver bence.
Tabsiyon şeker de olabilir.
İstanbulda akşam dönüş trafiği tüm günlük mesai yorgunluğumdan fazla oluyor.
Artık bakalım son 15 gün evdede beni neler bekler kimbilir
Ahh kuzum ben kurtuldum iş yeri yakınlaştı trafikten. Darısı sana olsun. Keşke home office çalışmana izin verseler.
Erken doğumu tetikliyor diye biliyorum. O bölgenin uyarılması.

8. ayda 8 kilodayım
45 ile başladım ( kusmalar halsizlik 42 'ye düştüm şimdi 50 kiloyum ) Toplamda 8 kilo almış olsdum

Benimde en çok düşünüğüm kısım o
Aynı şekilde lazerliydim ama şuan ihtiyacım var
jilet ve krem göbekten görünmediği için ne kadar yapılabilir orası muamma
Kuföre ağdaya gitsem erken doğum riski.
Bu gidişle doğumla recep ivedik gibi gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…