2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kiz sen usenmedin ilk mesajları mi buldun
Ay ne günlermiş ya o kanama olan günü olsem unutmam

Bu aile hekimleri gercekten hiç birseyden anlamıyorlar
Gebelik kolestazi olmussun canım benim kuzenimde oldu ama 34. Haftalardaydi diyetle ilaçlarla düştü değeri sürekli kan verdi takip edildi
Kendi doktoru 37 de hemen sezeryanla almamız lazım dedi daha ilk tahlilde o da sezeryan istemedi başka doktora gitti o da değerlerin cok yüksek değil biraz bekleyelim bakalım dedi değerleri düşünce de sezeryana gerek duymadı 38+6 da normal doğum yaptı

Sen tee burda gelmişsin

çatladım seni bulacam diye bide @Kaskade yi bulursam

Senin gibi bir pro üye neden bu kadar gel gelmiş acaba

şakkadanak gruba dalmışsın sat bat hiç bişi yok
ayyy ne günlerden ne günlere ya Allah mürüvvetlerini de görmeyi nasip etsin

Z Zecmel bebişimin ismi 8 aydır bomboş kaldı. Kocam bey netleştirdiğine göre listeyi güncelleyebiliriz. İlke olacak ismi inşallah Zahmet olacak ama eklersen çooookk müteşekkir oluruz
Buydu eklenecek
Beni de eklersen sevinirim kuzum. Başından beri burdayım, hiç ekletmemişim kendimi sat 14.03 , isim Zümra olacak inşallah

Ay inşallah benimki de düşer ilaçlarla falan 1-2 hafta daha dursa iyi olur değerleri kaçtı acaba biliyor musunuz

Peki nasıldı yani pembe kahve kırmızılık var mıydı yoksa bildiğin yumurta akı gibi mi
detaylıva anlatıyorum hemennn canım ben 39da hastaneye gittim sancı vardı alttan baktılar açılma yoktu o sıra kan geldi doktor normal korkma biz dokunduk ya dedi sonra eve geldim cok az da çamaşırıma gelmiş neyse işte sonra kn falan gelmedi ben açılma olsun diye plates falan yapıyorum sonra eşim perine masajı yapcaktı işte yattım ben o da dogumu baslatıyormus diye cünkü 39olduk daha kanala bile inmemişti sonra eşim perine masajı yaparken burda kahverengi bişiler var dedi baktık peçeteyle kulak pamugunun ucu kadar akıntı gibi ama kahverengi ben de sabah kan geldi ya o akıntımla karışıp kurudu heralde dedim birkaç sefer öyle geldi ama minicik yani sonra ben yattım uyudum gece çişe kalktım ve 3de kocaman bir parça düştü fotosu var istersen atabilirim özelden yazarsan mide bulandırıcı foto buraya atmak yasak sanırım. kahverengi bir şey ve baya bi büyüktü lak diye çıktı hatta şok oldum foto çektim sonra yattım uyudum geri sabah da 6da altımda bi ıslaklık hissettim çişim geldi sandım kalktım ve foooşşşş su

Bende detaylıca okudum canım o zaman benden gelen nişan değil gönlüm rahat durabilirim çok teşekkür ederim böyle detaylı anlattığın için bebek baş aşağı ama kanala inmemişti ya doğumda ondan mı zorluk yaşadın

yok kuzum suni sancıyla açılmam oldu zaten benim suyum tamamen bitmişti sabah 6da geldi gece 2de dogum oldu 20saat sancı çektim ben oğlumun kafası sefal hematom oldu kan topladı şişti iki yandan gözü kan topladı ve köprücük kemiği kırıldı enfeksiyon kaptı yoğun bakımda yattı ama hepsi geçti şimdi 13aylık çok şükür doğumun zor olma sebebi açılmamın çokk yavaş ilerlemesiydi suni sancıya rağmen yavaş ilerledi ve 3650 gram doğurdum biraz tombikti

Suyun falan gelmeden önce nişan falan geldi mi yavrum sende ?
Kız geldi geldi de anlatsam ayıp olur mu bilmiyorum ama ben 2 gün önce duş aldım temizliğimi mecburen jilet kullanarak hallettim e tabi görmüyoruz ben hani kesik oldu sandım ki zaten pembe az bişeydi herhalde kesildi dedim erken olduğu için ihtimal vermedim pek.
Allah bidaha yaşatmasın canım benim inşallah bu çok kolay geçer

Peki nasıldı yani pembe kahve kırmızılık var mıydı yoksa bildiğin yumurta akı gibi mi
Kuşum Yumurta akı gibi olan akıntı çok normal son zamanlarda hem bebek aşağı indiği hemde rahim ağzı yumuşadığı için oluyor. Nişan pembe veya kırmızı geliyor benim pembe oldu mesela kimisinin daha çok oluyor

amin canım valla 36+4dğ demi senin o haftada benım suyum gelse kosarrdım erken diye

Zaten şu grup ramazanda tutturmuş

Peki çatı kontrolü neden yapmadılar yazık kuzuma ya sende o da zor bir doğum süreci gecirmişsiniz gerçekten neyse ki her şey düzene binmiş

Tamam bebegim benim ki aynen nişan değil demek ki bana da annemler falan bebek asagı düştükçe rahim yumuşuyor ondan gelmiştir o akıntı dedi nişanda renkli oluyor falan dediler de bende üç gündür işte baya güzel kasılma sancı falan yaşıyorum vajinada bıçak saplanması ve eskiden karnım tek tümsek kasılırdı şimdi kasıklardan başlayarak tüm karnım kaskatı oluyor yeni yeni güncellemeler geliyor gün yaklaştıkça

Peki çatı kontrolü neden yapmadılar yazık kuzuma ya sende o da zor bir doğum süreci gecirmişsiniz gerçekten neyse ki her şey düzene binmiş
39da alttan muayene ettiklerinde normal doğum sorun yok dediler canım çatımın dar oldugunu düşünmedim hiç valla eğer öyleyse 2.de zor olur ama ben her seye rağmen normal istiyorum hemşireyim sezaryen gözümü daha cok korkutıyo

kaç haftalıjsın csnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…