2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Aaaa ben dün bi uzman hemşireden banyo eğitimi aldım.
Bebeği mümkünse 48 saat yıkatmamak. Hastahaneler genelde yıkayıp veriyormuş. Öyle olursa göbek bağı düşünce yıkamak.
Kesinlikle bebe sabunu kullanmamak.
banyo ısısı 23 derece olacak. Yarım kova su yeterli. Emzirdikten 15 dk sonra sakin iken önce müsline sarıp, banyo sepetine öyle koymak ve suyu derecesini ayarlayıp yavaş yavaş önce müslin üzerine su döküp sonra müslini yavaş yavaş açarak bebeğin bedenine suyu dökmek. Önce bedeni yıkamak sonra kafasını yıkamak en son ters çevirip kafan yavaşça su dökmek. Böylece yüzü yıkanacak. Yüz yıkatmayı sevmezmiş çocuklar. Kafayı yıkarken yüze su ve şampuan gelmeyecek.
Şampuan olarak müstela, incia olabilir dedi.

Sen çoook ilerde girmişsin yaa

Sen tee burda gelmişsin

çatladım seni bulacam diye bide @Kaskade yi bulursam

Senin gibi bir pro üye neden bu kadar gel gelmiş acaba

şakkadanak gruba dalmışsın sat bat hiç bişi yok
Ahahahahah niye cunku ukalalik yaomak istemis canim dndjdjdj begendigim konudan dan die dalmisim. Hic selam sabah yok. Okuzluk diz boyu
Kız D d_g_g senin ilk mesaja çok güldüm
Diyetle gözünü açıp diyetle sürdürdün maşallah
1000 gün için 700 gün filan mı kaldı?
E cnku cok kilo almak istemedim stn ivf de 5kilo almistim suan oldugumdan 16kg fln fazlayim sonucta hyr bebegin ilk1000gubu iki yasini bitirene kdr daha cok var yani. Dogucaktw iki yasini bitiricek sipam

Evet benimde öyle sezeryandan korkuyorum yani bilmiyorum kıramadıgım garip bir önyargım var ama ikinci doğum bence ilki gibi olmaz biraz ebe doktor talihsizliğine de uğramış gibisin

Evet benimde öyle sezeryandan korkuyorum yani bilmiyorum kıramadıgım garip bir önyargım var ama ikinci doğum bence ilki gibi olmaz biraz ebe doktor talihsizliğine de uğramış gibisin
valla ınanır mısın ebem de doktorum da harikalardı hele ebem ah canım süper bi kadındı bence tamamen benım kaderimdi bu

Yoo hiçte ukalalık değil bence bu senin tarzın denilebilinir bi Şekilde başlamışız ama hiç susmamışız

amin canım valla 36+4dğ demi senin o haftada benım suyum gelse kosarrdım erken diye
34+1 de doğum yaptım ben kuşum büyüdü benim oğlan biraz bende koşacaktım ama anacığım tuttu sağolsun
Benim de çok oluyordu o tüm karnın sertleşmesi hatta bir taraf tümsek oluyordu ama normal demişti doktorum hatta yanlış olmasın Kaan kocatepe mi ne öyle bir doktordan dinlemiştim o sertleşmeler biz doktorların hoşuna gider çünkü rahmi hazırlıyorlar diyordu. Zaten son ay telaş etme doğum ağrısı gelince anlamamak imkansız yani evet bu farklı bir ağrı diyor insan

Ee Her delikanlının bir gelişi vardır repliği canlandı kafamda resmen tam tarifi olmuşsun kız

Zaten şu grup ramazanda tutturmuş
Mübarekler iftar sahur arası
Emzirme de sen verirken ben alırım artık dengeleriz

vışşş daha bile kücükmüs küvöze girdi mi peki

Ayyy duygulandım ne saf duygularla giriş yapmışız Allah’ım hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerimize

Ben geldim. Bugün ikinci nstme girdim. Oğluş uyuyordu ebe azcık salladı uyansın yoksa bu iş uzar diye ebenin gönlünü almak için bir tane tekme attı yine uyudu oğluşum geçen (34+0) sıfır sıfır sıfır çıkan sancım bugün (34+6) ara ara 10 20 gördü. Doktorum iyi dedi. Boy kilo olarak 48 cm 2650 gr mışız. Proteini ve meyveyi azaltmamı istedi. Bir hafta önden gidiyormuş adaçayı ananas başlayabilirsin dedi. 3200lerde gelse bizim için çok iyi olur dedi. Yavaştan doğumu tetiklemeye çalışıyor sanırım. Ama benim kasılmam yok. İki hafta sonra çatı muayenesi olacakmış. Önden söylemezse diye korkuyordum iyi oldu o da

Cok gecmis olsun.
ALT VE AST degerleriniz yüksek ise açlık safra asidi de bakiliyor.Eğer o da yüksek ise karaciğer ultrasonu isteniyor.Dogumu erkene alma icin gebelik kolestazi teşhisi konulması lazim.
Ben de benzer bir durum yaşadım ancak benim degerlerim 100lu degerleri aşmadığı ve safra asidi degerlerim de normal olduğu icin düzenli kontrole devam ediyorum.Su an icin erken dogum soz konusu degil.
Gastroentrolog yorumu da almaniz faydali olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…