- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.681
Aaaa ben dün bi uzman hemşireden banyo eğitimi aldım.Kızlar bebişe banyoyu neyle yaptıracaksınız o kadar çok kafama takılıyor ki. Bu ay banyo ihtiyaçlarını tamamliyim diyorum. Banyo sonrası için incia bebek yağı alıcam. Suyuna damlatmak için bir şeyler favorilemiştim ama bulamıyorum şu an. İlk 2 ay şampuan falan kullanmam sanıyorum. Siz neler aldınız?
Sen çoook ilerde girmişsin yaa
Ahahahahah niye cunku ukalalik yaomak istemis canim dndjdjdj begendigim konudan dan die dalmisim. Hic selam sabah yok. Okuzluk diz boyuSen tee burda gelmişsin
çatladım seni bulacam diyebide @Kaskade yi bulursam
Senin gibi bir pro üye neden bu kadar gel gelmiş acaba
şakkadanak gruba dalmışsınsat bat hiç bişi yok
E cnku cok kilo almak istemedim stn ivf de 5kilo almistim
eski topragım benSen tee burda gelmişsin
Evet benimde öyle sezeryandan korkuyorum yani bilmiyorum kıramadıgım garip bir önyargım var39da alttan muayene ettiklerinde normal doğum sorun yok dediler canım çatımın dar oldugunu düşünmedim hiç valla eğer öyleyse 2.de zor olur ama ben her seye rağmen normal istiyorum hemşireyim sezaryen gözümü daha cok korkutıyo
36+5kaç haftalıjsın csnım
valla ınanır mısın ebem de doktorum da harikalardı hele ebem ah canım süper bi kadındı bence tamamen benım kaderimdi buEvet benimde öyle sezeryandan korkuyorum yani bilmiyorum kıramadıgım garip bir önyargım varama ikinci doğum bence ilki gibi olmaz biraz ebe doktor talihsizliğine de uğramış gibisin
oh senin cok az kalmıss hadi hayırlısıyla gelsin minik sağlıklıca insallah
Allahım tekrarını yaşatmasın canım . Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı en kolayından doğum nasip etsinvalla ınanır mısın ebem de doktorum da harikalardı hele ebem ah canım süper bi kadındı bence tamamen benım kaderimdi bu
Aminnoh senin cok az kalmıss hadi hayırlısıyla gelsin minik sağlıklıca insallah
Yoo hiçte ukalalık değil bence bu senin tarzın denilebilinirAhahahahah niye cunku ukalalik yaomak istemis canim dndjdjdj begendigim konudan dan die dalmisim. Hic selam sabah yok. Okuzluk diz boyu
E cnku cok kilo almak istemedim stn ivf de 5kilo almistimsuan oldugumdan 16kg fln fazlayim sonucta hyr bebegin ilk1000gubu iki yasini bitirene kdr daha cok var yani. Dogucaktw iki yasini bitiricek sipam
34+1 de doğum yaptım ben kuşum büyüdü benim oğlan birazamin canımvalla 36+4dğ demi senin o haftada benım suyum gelse kosarrdım erken diye
Benim de çok oluyordu o tüm karnın sertleşmesi hatta bir taraf tümsek oluyordu ama normal demişti doktorum hatta yanlış olmasın Kaan kocatepe mi ne öyle bir doktordan dinlemiştim o sertleşmeler biz doktorların hoşuna gider çünkü rahmi hazırlıyorlar diyordu. Zaten son ay telaş etme doğum ağrısı gelince anlamamak imkansız yani evet bu farklı bir ağrı diyor insanTamam bebegim benim ki aynen nişan değil demek ki bana da annemler falan bebek asagı düştükçe rahim yumuşuyor ondan gelmiştir o akıntı dedi nişanda renkli oluyor falan dediler de bende üç gündür işte baya güzel kasılma sancı falan yaşıyorum vajinada bıçak saplanması ve eskiden karnım tek tümsek kasılırdı şimdi kasıklardan başlayarak tüm karnım kaskatı oluyor yeni yeni güncellemeler geliyor gün yaklaştıkça
Ee Her delikanlının bir gelişi vardır repliği canlandı kafamda resmen tam tarifi olmuşsun kızAhahahahah niye cunku ukalalik yaomak istemis canim dndjdjdj begendigim konudan dan die dalmisim. Hic selam sabah yok. Okuzluk diz boyu
E cnku cok kilo almak istemedim stn ivf de 5kilo almistimsuan oldugumdan 16kg fln fazlayim sonucta hyr bebegin ilk1000gubu iki yasini bitirene kdr daha cok var yani. Dogucaktw iki yasini bitiricek sipam
MübareklerZaten şu grup ramazanda tutturmuş
Emzirme de sen verirken ben alırım artık dengelerizAhahahahah niye cunku ukalalik yaomak istemis canim dndjdjdj begendigim konudan dan die dalmisim. Hic selam sabah yok. Okuzluk diz boyu
vışşş daha bile kücükmüs34+1 de doğum yaptım ben kuşum büyüdü benim oğlan birazbende koşacaktım ama anacığım tuttu sağolsun
Benim de çok oluyordu o tüm karnın sertleşmesi hatta bir taraf tümsek oluyordu ama normal demişti doktorum hatta yanlış olmasın Kaan kocatepe mi ne öyle bir doktordan dinlemiştim o sertleşmeler biz doktorların hoşuna gider çünkü rahmi hazırlıyorlar diyordu. Zaten son ay telaş etme doğum ağrısı gelince anlamamak imkansız yani evet bu farklı bir ağrı diyor insan
Kuşum sende böyle başlamışsın grupta şimdi bizim minnoş aramızda
yeaaponçik bir kız olacağı belliymişti
bizim oğlanlar aynı ama sen benden önce yerini almışsın bak
senin girişte böyle olmuş
Girdi girdi orayı da yaşattı bana sağolsunvışşş daha bile kücükmüsküvöze girdi mi peki
Kızlar hatırlarsanız dün kaşıntım için aile hekimi uyuz demişti krem yazmıştı demiştim bugün kan sonuçlarım çıktı karaciğer enzimlerim aşırı yükselmiş kendi doktoruma gittim doğumu erkene alabiliriz dedi yaşayan var mı daha önce böyle bir şey şuan 36 haftalık gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?