- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.701
Teşekkür ederim cevabınız için alt ast değerlerimden biri 200 lerde yarın safra asidine bakılır o zamanCok gecmis olsun.
ALT VE AST degerleriniz yüksek ise açlık safra asidi de bakiliyor.Eğer o da yüksek ise karaciğer ultrasonu isteniyor.Dogumu erkene alma icin gebelik kolestazi teşhisi konulması lazim.
Ben de benzer bir durum yaşadım ancak benim degerlerim 100lu degerleri aşmadığı ve safra asidi degerlerim de normal olduğu icin düzenli kontrole devam ediyorum.Su an icin erken dogum soz konusu degil.
Gastroentrolog yorumu da almaniz faydali olabilir.
Benim kontrol de yarın bakalım dönmüş mü bebiş dicem ama hiç sanmıyorum
Güzel haberlerle gel inşallahBenim kontrol de yarın bakalım dönmüş mü bebiş dicem ama hiç sanmıyorumiyi haberler alalım inşallah
Hic bilmiyorum canım ya tek bir doktorla kalma ama devlette dahiliyeye de görün benceAy inşallah benimki de düşer ilaçlarla falan 1-2 hafta daha dursa iyi olur değerleri kaçtı acaba biliyor musunuz
Kaçıncı hafta ıdi doğumGirdi girdi orayı da yaşattı bana sağolsunama 1 hafta kaldı aslında sorunu yoktu ama her ihtimale karşı aldılar biraz da kilo alsın diye 2.400 falandı
Ay hic susmayalim zecmelim hep bole olalimYoo hiçte ukalalık değil bence bu senin tarzın denilebilinirbi Şekilde başlamışız ama hiç susmamışız
Hahahaha di mi di miEe Her delikanlının bir gelişi vardır repliği canlandı kafamda resmen tam tarifi olmuşsun kız
Benimde yarin kontrolum var
Bakalım akrebe yakalanmadan kimler köprüyü geçecekYAY BURCUNA DA SON 7️
34+1 canım. Öyle düşünme belli olmaz benim haftasonu girdi araya o yüzden 3 gün fazla kaldı her bebeğin gücü farklıdır inşallah hiç girmezKaçıncı hafta ıdi doğum2400 bır hafta almışlar benımkı sanırım 2100 2200 gelıcek biz 2 hafta ordayız ozaman
Ay ay evett iyi kiAy hic susmayalim zecmelim hep bole olalim
Hahahaha di mi di mivalla iyki gelmisim de kardes olmusuz bea bende katilmisim araniza cokseviyorum cok
Benimde yarin kontrolum var
İnşallah birtanem hayırlı bı sekildeİnşallah onlar için en doğru en yakışan ismi buluruz canımBaksan milyon tane isim var bulamıyoruz demek te bi garip oluyor ama niyeyse içime sindiremiyorum bi türlü
Ben varım canikom tam bı aydır gitmedim bakalım son durum nasıl en son 1 756 gramdi ama bu gün karnım aşırı derecede serti stres yaptim oda etkiliyor galiba
benim tahmini doğum tarihi 24aralık21 aralığı geçmeyi başaran olursa oğlak burcu bile olacak
Sezeryan olmasa benim doğum tarihi oğlak oluyor
Ama oğlaklar da aşırı disiplinli otoriter kuralcı oluyor hem iyi aslında hem bilmiyorum
kilona tansiyona bakıyorlar bebişin kalp atışlarını falan dinliyorlar canımKızlar ya sizleri de sağlık ocağına çağırıyorlar mı ? Tetenozlar da bitti ama gene çağırdılar yarın sabahtan. Aşı falan da yoksa ne yapıyorlar, ya da sormam gereken vs bir şey var mı ?
Ay biz bunları evden söyleyemiyor muyuz yakilona tansiyona bakıyorlar bebişin kalp atışlarını falan dinliyorlar canım
Beni bugün aradı hemşire kilomu sordu kontrole en son ne zaman gittin doktorun ne diyor dedi tansiyonunu günlük ölçüyor musun kaç çıkıyor dedi tamam doğurunca 5.gün gel bebeğinle topuk kanı alıcaz dedi kapattıAy biz bunları evden söyleyemiyor muyuz ya
Daha iyi valla. Keşke benimki de öyle yapsaydıBeni bugün aradı hemşire kilomu sordu kontrole en son ne zaman gittin doktorun ne diyor dedi tansiyonunu günlük ölçüyor musun kaç çıkıyor dedi tamam doğurunca 5.gün gel bebeğinle topuk kanı alıcaz dedi kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?