2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Teşekkür ederim cevabınız için alt ast değerlerimden biri 200 lerde yarın safra asidine bakılır o zaman

Girdi girdi orayı da yaşattı bana sağolsun ama 1 hafta kaldı aslında sorunu yoktu ama her ihtimale karşı aldılar biraz da kilo alsın diye 2.400 falandı
Kaçıncı hafta ıdi doğum 2400 bır hafta almışlar benımkı sanırım 2100 2200 gelıcek biz 2 hafta ordayız ozaman

Son düzenleme:
Yoo hiçte ukalalık değil bence bu senin tarzın denilebilinir bi Şekilde başlamışız ama hiç susmamışız
Ay hic susmayalim zecmelim hep bole olalim
Ee Her delikanlının bir gelişi vardır repliği canlandı kafamda resmen tam tarifi olmuşsun kız
Hahahaha di mi di mivalla iyki gelmisim de kardes olmusuz bea bende katilmisim araniza cokseviyorum cok
Yarın kimlerin kontrolleri vardı benim kontrol yarın. Birde @Nakafile umarım iyisindir
Benimde yarin kontrolum var

Kaçıncı hafta ıdi doğum 2400 bır hafta almışlar benımkı sanırım 2100 2200 gelıcek biz 2 hafta ordayız ozaman
34+1 canım. Öyle düşünme belli olmaz benim haftasonu girdi araya o yüzden 3 gün fazla kaldı her bebeğin gücü farklıdır inşallah hiç girmez
Ay hic susmayalim zecmelim hep bole olalim

Hahahaha di mi di mivalla iyki gelmisim de kardes olmusuz bea bende katilmisim araniza cokseviyorum cok

Benimde yarin kontrolum var
Ay ay evett iyi ki ilk zamanlar seninle bir atışmıştık folk asit konusunda şimdi düşünüyorum kız ne gerek varmış nasıl geçti günler haftalar ya

İnşallah onlar için en doğru en yakışan ismi buluruz canım Baksan milyon tane isim var bulamıyoruz demek te bi garip oluyor ama niyeyse içime sindiremiyorum bi türlü
İnşallah birtanem hayırlı bı sekilde bizde sorun var cevabı da saatler sonra yaziyorum kusra bakma şöyle de düşünelim aslında isimleri de beli onlar anne rahimine dustukleri gibi kaderleri isimleri ölüm saatleri bile beli canım Allah hayırlı bı ömür nasip etsin evlatlarımıza ve bizlere
Yarın kimlerin kontrolleri vardı benim kontrol yarın. Birde @Nakafile umarım iyisindir
Ben varım canikom tam bı aydır gitmedim bakalım son durum nasıl en son 1 756 gramdi ama bu gün karnım aşırı derecede serti stres yaptim oda etkiliyor galiba

Kızlar ya sizleri de sağlık ocağına çağırıyorlar mı ? Tetenozlar da bitti ama gene çağırdılar yarın sabahtan. Aşı falan da yoksa ne yapıyorlar, ya da sormam gereken vs bir şey var mı ?

21 aralığı geçmeyi başaran olursa oğlak burcu bile olacak
Sezeryan olmasa benim doğum tarihi oğlak oluyor
Ama oğlaklar da aşırı disiplinli otoriter kuralcı oluyor hem iyi aslında hem bilmiyorum
benim tahmini doğum tarihi 24aralık ama sanmıyorum o kadar beklemeyecek bu kız suan bile gelebilir

Kızlar ya sizleri de sağlık ocağına çağırıyorlar mı ? Tetenozlar da bitti ama gene çağırdılar yarın sabahtan. Aşı falan da yoksa ne yapıyorlar, ya da sormam gereken vs bir şey var mı ?
kilona tansiyona bakıyorlar bebişin kalp atışlarını falan dinliyorlar canım

Daha iyi valla. Keşke benimki de öyle yapsaydı neyse gitmişken bir kan-idrar falan vereyim bari son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonum var gibi geliyor. Gitmem bir işe yarasın enazından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…