2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hormonlar be kusum. Yojsa nie atisalim. Ayrica ikimizde bebege zarar vermemede hemfikirdik. Guzel geecti bosver smdi yeni macera

21 aralığı geçmeyi başaran olursa oğlak burcu bile olacak
Sezeryan olmasa benim doğum tarihi oğlak oluyor
Ama oğlaklar da aşırı disiplinli otoriter kuralcı oluyor hem iyi aslında hem bilmiyorum
Senin oglak olmaz kiz aramizda iki hafta var. Yine yay olur yayin sonu olur

Bu şekilde paylaşmışsın sende şimdi minnoş çınarımız geldi bile
Gerçekten çok tuhaf oldum o söylediğimin üstüne kaç test daha yaptım
Diğerlerinide okudum içim kalktı
Nerden bilirdik ki böyle güzel arkadaşlar da edineceğimizi
Bebişler bize her yönden uğurlu geldi şükürler olsun

Günaydın kızlar
Biraz okudum biraz okuyamadım pek vakitte bulamıyorum artık Çınar’ıma kavuştum ben müjdeyi vereyim
Kaşıntı olan arkadaşım geçmiş olsun
hala hastanedeyiz doktor deneme yapalım dedi şükürler olsun sorunsuz bir gece geçirdik şimdi tahlilleri için aldı hemşire sonuçlarda temiz çıkarsa taburcu olacağız Allah’ın izniyle

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

Oh şükürler olsun hayırlısıyla inşallah tertemiz çıkar yuvanıza gidersiniz minik oğluşunla

Ay hic susmayalim zecmelim hep bole olalim

Hahahaha di mi di mivalla iyki gelmisim de kardes olmusuz bea bende katilmisim araniza cokseviyorum cok

Benimde yarin kontrolum var
Güzel haberlerle gel inşallah bebeğim
aa 2 haftaya düşmedi mi yaa kontrollerin

Bana doktor 41 e kadar bekleriz gibi diyo ya yayı da geçip oğlak olma ihtimali oldu bir anda oğluşumun. İnşallah o içerde beklemez.
Amaaann hayırlısı neyse o olsun inşallah ama çok beklemekte güzel değil gerçekten

Ay valla yaaa çok şükür okuyunca bende duygulanıyorum

21 aralığı geçmeyi başaran olursa oğlak burcu bile olacak
Sezeryan olmasa benim doğum tarihi oğlak oluyor
Ama oğlaklar da aşırı disiplinli otoriter kuralcı oluyor hem iyi aslında hem bilmiyorum
Ben oğlak istiyorum. Anası gibi disipli otoriter olsun
Nasıl 8 aydır kabız olup tutuyorsam içimde bazı şeyleri kızımıda tutmayı başarırıım heralde

Duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…