2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Pazartesi sorayım bakalım kurtulmussun ne güzel inşallah tekrarlamaz insanın sinirinide bozuyo ya teşekkür ederim canım

Hipp duydum canım ama geri kalan markalari ilk defa duyuyorum bakalım bunları bebeg kualanyim inşallah o dediğin markalardan kızıma alırım sanırım unibaby ve Johnson hiç almadım ya annem hep bizi dalinle yıkamış bende Dalin aliyordum sonradan eşim dört tane internetten aldı ve hiç iyi çıkmadılar bı tane bile zor bitirdim

Canım teşekkür ederim ama henüz yapmadım az daha yapıyordum ama durdurdu sancılarımı doktorum çok şükür gittiği yere kadar bekliycez artık

Adet sancımda şiddetli oluyor
Zor dayanıyordum
Ama tarif edenler adet sancısının 10-20 katı falan diyor
Normal doğumu kötüleyen, yok böyle şöyle diyenlere asla ama asla kulak asma. O sizin doğum hikayeniz ve ben dinlemek istemiyorum de. İyi hikayelere bakabilirsin tavsiyem budur. Bilinç altınıza hep güzel şeylere yor, iyi olacak, güzel geçecek ve çok rahat doğumum olacak vs. Bende 14 kasımda normal doğum yaptım ve üstelik sıfır açılma ile suni sancı verildi. 37+4 teydim. İyi ki de normal doğum yapmışım diyorum ve normal doğum olsun diye sonuna kadar da direttim asla sezaryen olmayı istemedim. Hep inandım güzel olacağına. Şimdi desem ki adet ağrısı gibi diye senin adet ağrısı dediğin belki benim için ağrı değildir ve benim daha şiddetlidir. Bu yüzden hiçbir şeyle ama hiçbir acı veyahut ağrı ile kıyaslama yapamam. Aksine sonunda bebeği kucağına alınca yaşadığın her şey aklından siliniyor şu anı bırak doğumdan 5 saniye geçmeden yaşadığım her şeyi unuttum. 16 saat suni sancı aldım. Sabah 7 de başlandı 23.35 gibi doğum gerçekleşti. İlk saatler güzeldi, öğlen her ihtimale karşı sezaryene dönebilir diye aç kaldım doğumda ve biraz halsizlik oluştu. O bile güzeldi ki bebek gelince birden dinç oldum. Son saat artık bebek aşağı iyice indiği için sanki kabız gibiydim ama o bile anlık gelen sancı asla kötü değildi. Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz ve istediğiniz gibi bir doğumunuz olur.

Ben de almıcam herhalde, normal yastık koyarsın destek gerekecek olursa

Günaydın kızlar son kaç gün kaldı bize tam 14 gün kaldı garip hissediyorum kendimi
Benim 10 gun kalmadi
Ben almadim.Bi de izledigim dogum cantasi hazirlama egitimlerinde hic alin demiyordu.Zaten emzirme yastigi cok buyuk hic bir yere sigdiramam
Ben emzik,mama,elektrikli pompa da almadim.Onlari koyanlari da goruyorum.Buna ragmen orta boy valiz zor kapandi

Ben odadakibütün yastıkları sağıma soluma koymuştum. Sezaryen olursan ağrın oluyor bir kaç gün. Yatarken iyi geliyor etrafında yastık olması. Emzirme değilde hamile uyku yastığın varsa işe yarar. Normal doğumsa gerek yok. Kendi arabanızla gidecekseniz bulundurulabilir.

Kabin boy valiz ve anne çantasına emzik biberonlar pompayı da sığdırdım. Önemli bişeyleri mi unuttum acaba

Kabin boy valiz ve anne çantasına emzik biberonlar pompayı da sığdırdım. Önemli bişeyleri mi unuttum acaba

Ben de nerde yanlis yapiyorum diye dusunuyorumBenim ayrica bi anne cantam yok.Bebek,benim ve babasinin tum ihtiyaclari ayni valizde.Ama organizerlerle yerlestirmek duzenli gozukse de cok yer kapliyor bence.Ben cunku tatil valizlerini organizersiz tepme yontemi ile hazirliyorum cok cok daha fazla esya sigdirabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…