- 20 Şubat 2023
- 415
- 560
- 23
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.661
Pazartesi sorayım bakalım kurtulmussun ne güzel inşallah tekrarlamaz insanın sinirinide bozuyo ya teşekkür ederim canımS SevimliPapatya canım benim de hep vardı, cranberry tableti kullanıyorum, çok yogunken günde 2 tane kullandım kurtuldum ama hergün yine 1 tane kullanmaya devam esiyorum, doktorumda kullanabilirsin dedi… o gün bugün yokama 3-4 ay uğraştım bir de uroday ya da monurol gece yatmadan önce bir şaşe kullanmıştım, onu doktoruna sor istersen…
Evet ya ben de yay olsun istiyorum hahaBende yay olsun diye 19 Aralık istiyorum seninle normalde 1 gün var aramızda ben 34+4 oluyorum sabaha
Hipp duydum canım ama geri kalan markalari ilk defa duyuyorum bakalım bunları bebeg kualanyim inşallah o dediğin markalardan kızıma alırım sanırım unibaby ve Johnson hiç almadım ya annem hep bizi dalinle yıkamış bende Dalin aliyordum sonradan eşim dört tane internetten aldı ve hiç iyi çıkmadılar bı tane bile zor bitirdimEn güzel bebek şampuanlari
Weleda
Hipp sensitiv
Penaten
Bübchen
Turkiyede de var bunlar
Hepsinide kullandim hiç sertlesme olmadi turkiyeden unibaby ve Johnson aldım kullanamadim 2 yaşında kızımı alerji kasinti yaptı bebekde dusunemiyorum bile
Canım teşekkür ederim ama henüz yapmadım az daha yapıyordum ama durdurdu sancılarımı doktorum çok şükür gittiği yere kadar bekliycez artıkportofheaven canım dogum yapmışsın, hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün bebisler inşallah sen de umarim
İyisin
30 sayfa vardı atlayarak okudum, sana çok sevindimeğer başka arkadaşlar da doğurduysa, herkes bebeğini sağlıkla büyütsün inşallah
Mustela kırmızı temiz içerik olandı demi ben ona ebebekte bakmıştım da yoktu internetten söyleyeyim ben de o zamanLosyonu mustela kırmızı aldım ben. Doğal içerik diye.
Pişik kremi de iki çeşit aldım hem incia hem mustela 123
Bende penaten pişik kremi kullandim hep imkanın varsa işte burda uygun oluyo zatenBende 4 kutu penaten pişik kremi getirttim Avusturya dan çok güzel bir kremdi şampuan Sebamed Denicem olmazsa enistemden birde penaten isteyim
Amin inşallah sağlıkla alalım kucağımızaEvet ya ben de yay olsun istiyorum hahabenim
Yarın 34+5maşallah, sağlıkla gelsinler
Normal doğumu kötüleyen, yok böyle şöyle diyenlere asla ama asla kulak asma. O sizin doğum hikayeniz ve ben dinlemek istemiyorum de. İyi hikayelere bakabilirsin tavsiyem budur. Bilinç altınıza hep güzel şeylere yor, iyi olacak, güzel geçecek ve çok rahat doğumum olacak vs. Bende 14 kasımda normal doğum yaptım ve üstelik sıfır açılma ile suni sancı verildi. 37+4 teydim. İyi ki de normal doğum yapmışım diyorum ve normal doğum olsun diye sonuna kadar da direttim asla sezaryen olmayı istemedim. Hep inandım güzel olacağına. Şimdi desem ki adet ağrısı gibi diye senin adet ağrısı dediğin belki benim için ağrı değildir ve benim daha şiddetlidir. Bu yüzden hiçbir şeyle ama hiçbir acı veyahut ağrı ile kıyaslama yapamam. Aksine sonunda bebeği kucağına alınca yaşadığın her şey aklından siliniyor şu anı bırak doğumdan 5 saniye geçmeden yaşadığım her şeyi unuttum. 16 saat suni sancı aldım. Sabah 7 de başlandı 23.35 gibi doğum gerçekleşti. İlk saatler güzeldi, öğlen her ihtimale karşı sezaryene dönebilir diye aç kaldım doğumda ve biraz halsizlik oluştu. O bile güzeldi ki bebek gelince birden dinç oldum. Son saat artık bebek aşağı iyice indiği için sanki kabız gibiydim ama o bile anlık gelen sancı asla kötü değildi. Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz ve istediğiniz gibi bir doğumunuz olur.Adet sancımda şiddetli oluyor
Zor dayanıyordum
Ama tarif edenler adet sancısının 10-20 katı falan diyor
Size az kalmış benim daha 50 günüm varGünaydın anneler
Ben de almıcam herhalde, normal yastık koyarsın destek gerekecek olursaGünaydın kızlar, Doğuma giderken emzirme yastığını yanımıza almasak olmaz mı çok gerekli mi hastanede? Orta boy valiz kullandım daha her şeyi koymadım bile, şimdiden doldu,zor kapattım, büyük boy lazımmış sanırım
Benim 10 gun kalmadiGünaydın kızlar son kaç gün kaldı bize tam 14 gün kaldı garip hissediyorum kendimi
Ben almadim.Bi de izledigim dogum cantasi hazirlama egitimlerinde hic alin demiyordu.Zaten emzirme yastigi cok buyuk hic bir yere sigdiramamGünaydın kızlar, Doğuma giderken emzirme yastığını yanımıza almasak olmaz mı çok gerekli mi hastanede? Orta boy valiz kullandım daha her şeyi koymadım bile, şimdiden doldu,zor kapattım, büyük boy lazımmış sanırım
Ben odadakibütün yastıkları sağıma soluma koymuştum. Sezaryen olursan ağrın oluyor bir kaç gün. Yatarken iyi geliyor etrafında yastık olması. Emzirme değilde hamile uyku yastığın varsa işe yarar. Normal doğumsa gerek yok. Kendi arabanızla gidecekseniz bulundurulabilir.Günaydın kızlar, Doğuma giderken emzirme yastığını yanımıza almasak olmaz mı çok gerekli mi hastanede? Orta boy valiz kullandım daha her şeyi koymadım bile, şimdiden doldu,zor kapattım, büyük boy lazımmış sanırım
Kabin boy valiz ve anne çantasına emzik biberonlar pompayı da sığdırdım. Önemli bişeyleri mi unuttum acabaBenim 10 gun kalmadi
Ben almadim.Bi de izledigim dogum cantasi hazirlama egitimlerinde hic alin demiyordu.Zaten emzirme yastigi cok buyuk hic bir yere sigdiramam
Ben emzik,mama,elektrikli pompa da almadim.Onlari koyanlari da goruyorum.Buna ragmen orta boy valiz zor kapandi
Kabin boy valiz ve anne çantasına emzik biberonlar pompayı da sığdırdım. Önemli bişeyleri mi unuttum acaba
Sıcak su torbası, kettle, kahve, çaylar, bardakKabin boy valiz ve anne çantasına emzik biberonlar pompayı da sığdırdım. Önemli bişeyleri mi unuttum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?