- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.641
Mustela aldık canım güzel ama kızımın saçlarını sert yaptı yikadiktan sonra göz yakma derecesi nasıl bilmiyorum ama.heralde bütün bebek sampuanlari sertlestiriyor Dalin de almiştim oda öyleydiŞu an indirimde ben de alsam mı diye düşündüm
Yok ya çok inanma bence ona normal doğum yapan arkadaşım da ben hep daha fazlasını beklediğimden bana çok gelmedi epidural istedim artacak daha diye doktor tamam yapıcam dedi o sırada bebek geldi bile demişti herkesin doğumu karşılayış şekli farklı oluyorAdet sancımda şiddetli oluyor
Zor dayanıyordum
Ama tarif edenler adet sancısının 10-20 katı falan diyor
İncianın losyonu var mı ben de losyon almadımİncia aldım
Kokusuna bakmadım doğal diye seçtim
Bnde gebeliğimin basından beri enfeksıyonla ugrasıyorum, en çok lokosit 66ya çıktı, antıbıyotık, serum, fitil, pyloseptly kullandım biraz azaldı 25e kdr düşebıldı, idrarım bulanık ve kokulu, burdan anlıyorum zaten.Kızlarr şu idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı yaa ilaç da kullandım 2 tur lökosit 83 çıkmış bu kadar sürmesi bu derecelerde olması normal mi yaa
105 de farkedildi benimde giçbir belirti göstermedi bile ne akımtı ne koku ne yanma hiçbişi bi ara 63 gördüm şuan 83 çıkmış bakalım ne olacak bol bol su içiyorum ama fayda yok heralde normal artık yaniBnde gebeliğimin basından beri enfeksıyonla ugrasıyorum, en çok lokosit 66ya çıktı, antıbıyotık, serum, fitil, pyloseptly kullandım biraz azaldı 25e kdr düşebıldı, idrarım bulanık ve kokulu, burdan anlıyorum zaten.
Bol su içmeye çalışıyorum ama az bı su içsem hemen idrar yıne bulanıklaşıyor
Tam anlamıyla kurtulamaz bnce
Nioli yagı kullandım, dut kurusu kaynattım banamısın demedi
S SevimliPapatya canım benim de hep vardı, cranberry tableti kullanıyorum, çok yogunken günde 2 tane kullandım kurtuldum ama hergün yine 1 tane kullanmaya devam esiyorum, doktorumda kullanabilirsin dedi… o gün bugün yokBnde gebeliğimin basından beri enfeksıyonla ugrasıyorum, en çok lokosit 66ya çıktı, antıbıyotık, serum, fitil, pyloseptly kullandım biraz azaldı 25e kdr düşebıldı, idrarım bulanık ve kokulu, burdan anlıyorum zaten.
Bol su içmeye çalışıyorum ama az bı su içsem hemen idrar yıne bulanıklaşıyor
Tam anlamıyla kurtulamaz bnce
Nioli yagı kullandım, dut kurusu kaynattım banamısın demedi
En güzel bebek şampuanlariBen
Mustela aldık canım güzel ama kızımın saçlarını sert yaptı yikadiktan sonra göz yakma derecesi nasıl bilmiyorum ama.heralde bütün bebek sampuanlari sertlestiriyor Dalin de almiştim oda öyleydi
İkisini de ecowell aldım ben. Kokusuna bakmadımKızlar şampuan ve pişik kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Kokusuna baktınız mı nasıl?
Herhangi bir problem olmadığı sürece ben beklemeyi tercih ederim canımHanımlar tekrardan merhaba. Geçen hafta bebek doğum için aşağı dönmedi demiştim bugün tekrar kontrole gittiğimde eski pozisyonuna nazaran bu sefer aşağıyı bırakın bebeğin kafası yukarıdaydı. Bidahaki hafta tekrar kontrole gideceğim eğer hala dönmemişse tarih konuşalım dedi doktor. Max dogum tarihim ise 13 aralık. Sağlığıyla ilgili hiç bir problemi yok sadece dönmüyor. Gelen haftadan bu haftaya bir sürü yürüyüş ve egzersiz yaptım ama yine dönmemiş. Hamileliğimde iyi gidiyor dönmemesi dışında hiç bir sorun yok. Sizce haftasına kadar bekleyeyim mi yoksa gün mü alayım.
Merhaba benim de bugün kontrolum vardı ve bebeğim arkaya bakacağına yukarı doğru bakıyormuş şimdi, doktorum doğumumu yapmayacak başka bir doktor yapacak ama yine sezeryan dedi ve eğer normal pozisyonuna dönmezse boşuna sancı vs çekersin dedi sonra yine sezeryana alınırsın dedi, ben yarın gün alacağım en erken 20 Aralık benim…Hanımlar tekrardan merhaba. Geçen hafta bebek doğum için aşağı dönmedi demiştim bugün tekrar kontrole gittiğimde eski pozisyonuna nazaran bu sefer aşağıyı bırakın bebeğin kafası yukarıdaydı. Bidahaki hafta tekrar kontrole gideceğim eğer hala dönmemişse tarih konuşalım dedi doktor. Max dogum tarihim ise 13 aralık. Sağlığıyla ilgili hiç bir problemi yok sadece dönmüyor. Gelen haftadan bu haftaya bir sürü yürüyüş ve egzersiz yaptım ama yine dönmemiş. Hamileliğimde iyi gidiyor dönmemesi dışında hiç bir sorun yok. Sizce haftasına kadar bekleyeyim mi yoksa gün mü alayım.
Doktoruma çok güvendiğim için onun dediğini yapardım. Günü gelip o şekilde doğum başlarsa sıkıntı olur diye istemiyorlar sanırım.Hanımlar tekrardan merhaba. Geçen hafta bebek doğum için aşağı dönmedi demiştim bugün tekrar kontrole gittiğimde eski pozisyonuna nazaran bu sefer aşağıyı bırakın bebeğin kafası yukarıdaydı. Bidahaki hafta tekrar kontrole gideceğim eğer hala dönmemişse tarih konuşalım dedi doktor. Max dogum tarihim ise 13 aralık. Sağlığıyla ilgili hiç bir problemi yok sadece dönmüyor. Gelen haftadan bu haftaya bir sürü yürüyüş ve egzersiz yaptım ama yine dönmemiş. Hamileliğimde iyi gidiyor dönmemesi dışında hiç bir sorun yok. Sizce haftasına kadar bekleyeyim mi yoksa gün mü alayım.
Losyonu mustela kırmızı aldım ben. Doğal içerik diye.İncianın losyonu var mı ben de losyon almadım
Bence doktorunuzun kararina güvenin.Doktorunuz en az riskli ve dogru karari verecektir.Hanımlar tekrardan merhaba. Geçen hafta bebek doğum için aşağı dönmedi demiştim bugün tekrar kontrole gittiğimde eski pozisyonuna nazaran bu sefer aşağıyı bırakın bebeğin kafası yukarıdaydı. Bidahaki hafta tekrar kontrole gideceğim eğer hala dönmemişse tarih konuşalım dedi doktor. Max dogum tarihim ise 13 aralık. Sağlığıyla ilgili hiç bir problemi yok sadece dönmüyor. Gelen haftadan bu haftaya bir sürü yürüyüş ve egzersiz yaptım ama yine dönmemiş. Hamileliğimde iyi gidiyor dönmemesi dışında hiç bir sorun yok. Sizce haftasına kadar bekleyeyim mi yoksa gün mü alayım.
Pisik kremi Mustela Soothing aldım.Kızlar şampuan ve pişik kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Kokusuna baktınız mı nasıl?
Ben pişik kremi Avusturya'da enistemden getirttim internette de var penaten diye bişey çok güzel kremdi öncelerde bizimkiler hep bunu kullanmıştı baya koyu kivam sampuanda Sebamed yenidoğan aldım sıfır kokuKızlar şampuan ve pişik kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Kokusuna baktınız mı nasıl?
Bende yay olsun diye 19 Aralık istiyorum seninle normalde 1 gün var aramızda ben 34+4 oluyorum sabahaMerhaba benim de bugün kontrolum vardı ve bebeğim arkaya bakacağına yukarı doğru bakıyormuş şimdi, doktorum doğumumu yapmayacak başka bir doktor yapacak ama yine sezeryan dedi ve eğer normal pozisyonuna dönmezse boşuna sancı vs çekersin dedi sonra yine sezeryana alınırsın dedi, ben yarın gün alacağım en erken 20 Aralık benim…
Bende 4 kutu penaten pişik kremi getirttim Avusturya dan çok güzel bir kremdi şampuan Sebamed Denicem olmazsa enistemden birde penaten isteyimEn güzel bebek şampuanlari
Weleda
Hipp sensitiv
Penaten
Bübchen
Turkiyede de var bunlar
Hepsinide kullandim hiç sertlesme olmadi turkiyeden unibaby ve Johnson aldım kullanamadim 2 yaşında kızımı alerji kasinti yaptı bebekde dusunemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?