2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Herkesinki farklı oluyor bana kolay doğurmuş biri denk gelmedi sanırım annemde dahil aynı şeyi söyledi
Şuan o benden çok daha telaşlı ağlayacak kadın neredeyse sen bu acıyı çekemezsin diye

Evet ya ben de yay olsun istiyorum haha benim
Yarın 34+5 maşallah, sağlıkla gelsinler
Gruptakiler hep yay olsun istiyor neden acaba özellikleri daha mı iyi
Benim bebiş tam yay aralığında görünüyor
Çok güzel anlatmışsınız
İnşallah bzide sizin gibi başarırız
Halbuki suni sancıyada daha zor derlerdi

Herkesinki farklı oluyor bana kolay doğurmuş biri denk gelmedi sanırım annemde dahil aynı şeyi söyledi
Şuan o benden çok daha telaşlı ağlayacak kadın neredeyse sen bu acıyı çekemezsin diye
Ben pek anne ya da kv konuşması dinlememeye çalıştım bu süreçte ne kadar annem de olsa her vücut bir değil, her doğum bir değil diyerek kaçtım yanlarından ona rağmen annemin benim sancım olmadı hiç suni sancıyla doğurdum hep sizi demesi bir miktar aklımı kurcalıyor şu sıralar mesela acaba genetik mi ondan mı bir şey hissetmiyorum diye düşünüyorum ara ara keşke onu da duymayaydım daha rahat olurdum

Kabin boy valiz ve anne çantasına emzik biberonlar pompayı da sığdırdım. Önemli bişeyleri mi unuttum acaba
Doğum tarihlerimiz yakın ve ben daha hastane çantası hazırlamadım hafiften panik sardı şimdi. Ooo daha var diyordum. Annem haftaya gelecek yıkama ütüleme yapıcaz, hazırlicaz yavaştan

Doğum tarihlerimiz yakın ve ben daha hastane çantası hazırlamadım hafiften panik sardı şimdi. Ooo daha var diyordum. Annem haftaya gelecek yıkama ütüleme yapıcaz, hazırlicaz yavaştan
Benım de hazır deıl, yıkama ıslerını bıtırdım sadece.. Bence yıkamaya basla ben 5 gunde yıkadım, bır makıne bir günde anca kuruyo, tabı kurutma makınesıne atmıcaksan.. Etkıet kesıp aylara ayırmak bıle iş

Kızlar cinsiyetten anlıyan varmı 12 haftalıgız bakabılırmısınız

Eklentiler

• IMG_4428.webp
    29 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4414.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_4413.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_4409.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4408.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 30
  • C366F994-6B79-4781-B4C1-6141D4F0BA2F.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 23
Bende orta boy valiz anne çantası ve puseti güzelce ayarladım sıcak su torbası ketil çay şeker fln aldım göğüs pompası almadım olurki çok zorda kalırsam eşim alıp gelir kendim sagarim artık ya emzik kaşık biberon fln aldım doğar doğmaz emziği vermeyi düşünüyorum sonra almaz bide emzik emen çocuk çok akıllı oluyor tabi bu benim düşüncem

Organizerlerı ben de çok kullanamıyorum. Eşime dolap içlerine alsak mı dedim, biz öyle insanlar değiliz diyor. Kaostan besleniyoruz valiz kabin boy diye anne çantası aldım. Orta boy olsa sığardı hepsi muhtemelen.

Benim riskli diye hazırladım canım. Bi de taşıncaz diye dolap falan almadım bebişkoya. Eşyaları koyacak yerim yok

Kız kardeşim oğlak ve bı kaç kişi daha benzesin istemiyorum huyu ağır kanlı insanları sevmiyorum
Acelya A astrolog arkadaşım var. Yay kozmik burçmuş. Çok olumlu şeyler söylemişti. Benim kardeşim de oğlak erkeği hiç bir duygu kırıntısı yok. Ama oğlak olan arkadaşlarımla güzel anlaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…