- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.681
Herkesinki farklı oluyor bana kolay doğurmuş biri denk gelmedi sanırım annemde dahil aynı şeyi söylediYok ya çok inanma bence ona normal doğum yapan arkadaşım da ben hep daha fazlasını beklediğimden bana çok gelmedi epidural istedim artacak daha diye doktor tamam yapıcam dedi o sırada bebek geldi bile demişti herkesin doğumu karşılayış şekli farklı oluyor
Gruptakiler hep yay olsun istiyor neden acaba özellikleri daha mı iyiEvet ya ben de yay olsun istiyorum hahabenim
Yarın 34+5maşallah, sağlıkla gelsinler
Çok güzel anlatmışsınızNormal doğumu kötüleyen, yok böyle şöyle diyenlere asla ama asla kulak asma. O sizin doğum hikayeniz ve ben dinlemek istemiyorum de. İyi hikayelere bakabilirsin tavsiyem budur. Bilinç altınıza hep güzel şeylere yor, iyi olacak, güzel geçecek ve çok rahat doğumum olacak vs. Bende 14 kasımda normal doğum yaptım ve üstelik sıfır açılma ile suni sancı verildi. 37+4 teydim. İyi ki de normal doğum yapmışım diyorum ve normal doğum olsun diye sonuna kadar da direttim asla sezaryen olmayı istemedim. Hep inandım güzel olacağına. Şimdi desem ki adet ağrısı gibi diye senin adet ağrısı dediğin belki benim için ağrı değildir ve benim daha şiddetlidir. Bu yüzden hiçbir şeyle ama hiçbir acı veyahut ağrı ile kıyaslama yapamam. Aksine sonunda bebeği kucağına alınca yaşadığın her şey aklından siliniyor şu anı bırak doğumdan 5 saniye geçmeden yaşadığım her şeyi unuttum. 16 saat suni sancı aldım. Sabah 7 de başlandı 23.35 gibi doğum gerçekleşti. İlk saatler güzeldi, öğlen her ihtimale karşı sezaryene dönebilir diye aç kaldım doğumda ve biraz halsizlik oluştu. O bile güzeldi ki bebek gelince birden dinç oldum. Son saat artık bebek aşağı iyice indiği için sanki kabız gibiydim ama o bile anlık gelen sancı asla kötü değildi. Umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz ve istediğiniz gibi bir doğumunuz olur.
Sende öğretmensin değil mi sohrabÖğretmen arkadaslarımın gününü kutlarım
Ben pek anne ya da kv konuşması dinlememeye çalıştım bu süreçteHerkesinki farklı oluyor bana kolay doğurmuş biri denk gelmedi sanırım annemde dahil aynı şeyi söyledi
Şuan o benden çok daha telaşlı ağlayacak kadın neredeyse sen bu acıyı çekemezsin diye
Çok teşekkür ederim canımSende öğretmensin değil mi sohrab
Seninde öğretmenler günün kutlu olsun
Hangi ıslak mendili aldınız acaba siz benim taa Mayısta doğum ama indirim oldukça yavaştan alayım diyorumKız iyi yaptın
Islak mendil 2 koli 372 ye aldık bir daha o fiyata asla düşmedi.
400 lerin üstünde 2 kolisi
Normalde tam tersi olur
Doğum tarihlerimiz yakın ve ben daha hastane çantası hazırlamadımKabin boy valiz ve anne çantasına emzik biberonlar pompayı da sığdırdım. Önemli bişeyleri mi unuttum acaba
Benım de hazır deıl, yıkama ıslerını bıtırdım sadece.. Bence yıkamaya basla ben 5 gunde yıkadım, bır makıne bir günde anca kuruyo, tabı kurutma makınesıne atmıcaksan.. Etkıet kesıp aylara ayırmak bıle işDoğum tarihlerimiz yakın ve ben daha hastane çantası hazırlamadımhafiften panik sardı şimdi. Ooo daha var diyordum. Annem haftaya gelecek yıkama ütüleme yapıcaz, hazırlicaz yavaştan
Kız kardeşim oğlak ve bı kaç kişi dahaGruptakiler hep yay olsun istiyor neden acaba özellikleri daha mı iyi
Benim bebiş tam yay aralığında görünüyor
Bende netten aldım.Mustela kırmızı temiz içerik olandı demi ben ona ebebekte bakmıştım da yoktu internetten söyleyeyim ben de o zaman
Sleepy bio naturalHangi ıslak mendili aldınız acaba siz benim taa Mayısta doğum ama indirim oldukça yavaştan alayım diyorum
Sleepy bio natural aldım bendeHangi ıslak mendili aldınız acaba siz benim taa Mayısta doğum ama indirim oldukça yavaştan alayım diyorum
Organizerlerı ben de çok kullanamıyorum. Eşime dolap içlerine alsak mı dedim, biz öyle insanlar değiliz diyor. Kaostan besleniyoruzBen de nerde yanlis yapiyorum diye dusunuyorumBenim ayrica bi anne cantam yok.Bebek,benim ve babasinin tum ihtiyaclari ayni valizde.Ama organizerlerle yerlestirmek duzenli gozukse de cok yer kapliyor bence.Ben cunku tatil valizlerini organizersiz tepme yontemi ile hazirliyorum cok cok daha fazla esya sigdirabiliyorum
Benim riskli diye hazırladım canım. Bi de taşıncaz diye dolap falan almadım bebişkoya. Eşyaları koyacak yerim yokDoğum tarihlerimiz yakın ve ben daha hastane çantası hazırlamadımhafiften panik sardı şimdi. Ooo daha var diyordum. Annem haftaya gelecek yıkama ütüleme yapıcaz, hazırlicaz yavaştan
Kız kardeşim oğlak ve bı kaç kişi dahabenzesin istemiyorum huyu ağır kanlı insanları sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?