2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bu arada taşınma telaşındayım gelemiyorum buralara nasılsınız var mı doğuran
Kolay gelsin.
O kadar çok doğuran oldu ki nick lerini ezbere bilmiyorum ✌
Dün 3 bugün 1 henüz sanırım ✌
Artık günde 3 doğum oluyor nerdeyse

Bebeğin iyi olmasına sevindim. Bende sen girmeyince kaç gündür çocugun telaşından sandım.

Ev yerleşince miss gibi olur. Rahat rahat oturursun.

Bugün benden hem idrar tahlili hemde idrar kültürü verdim bakalım tahlil hemen çıktı da kültür pzartesi anca çıkar dedi pazartesi de kendi doktoruma randevum var bakalım ne diyecek sonuçlara

Duzenli araliklarla geliyorsa ve dusta gecmiyorsa hastaneye giderim ben olsam. Deneyebilirsin sende dusta uzun sure kalmamak sartiyla tabiki
Düzenli değil canım ağrıyı hissetmeye başladığımda gittim hastaneye bakalım bekleyeceğiz yatıyorum şimdilik

Ay evet balgam hiç aklıma gelmemişti tam olarak öyle 33. Haftadayız cumartesi kontrolüm var bi sorucam birde ara ara kokusuz renksiz su gibi akıntılarım oluyor inşallah 36 yı görürüm kafası aşağıda ama aşağı inmedi daha tam hissediyorum kasıklarımda aniden giren sızılar oluyor karnım taş gibi valla her an doğurucam diye korkuyorum her gittiğim yerde kafamda senaryo kuruyorum şimdi burda doğursam şöyle olur böyle olur diye napıcam bilmiyorum

Darısı başımıza
İnşallah bizde hissetmeyizz
Ne zamana kadar hissetmediniz

Kızlar selam 35 haftalık olduk 2500 kilosu sizce nasıl Dr iyi dedi ama bana az geldi sezeryan olcak bu haftalarda sizin bebisler in kilosu neydi

Maşallah gözün aydın Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Herkeste farkli, kimisi 20 de agir sanci hissediyor. Kimisi 70-80 oluyor sanci hissetmiyor. Agri ve acilma varsa sancinin ise yaradigi anlamina geliyor
Benim 100 e vuruyordu çok da bişey hissetmiyordum ebeye dedim doğum sancısı kaç oluyor böyle oluyor işte 100 e vuruyor dedi ben şok

Kızlar şampuan ve pişik kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Kokusuna baktınız mı nasıl?

Normalde adet sancıların oluyor mu? Benim çok adet sancım olur 100 e vurduğunda mesela sanki böyle bir iki güne adet olacakmışım sancısı oluyordu normalde ilk gününde kıvranırım adetimin
Adet sancımda şiddetli oluyor
Zor dayanıyordum
Ama tarif edenler adet sancısının 10-20 katı falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…