- 20 Şubat 2023
- 415
- 560
- 23
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.621
Suyuda içiyorum anlamadım gitti yaBen de kum döküyormuşum ama bi ağrım sızım hissettiğim bişey yoktu lökositim yüksekti doktorum önemsemedi bile sadece bol su iç dedi
Kolay gelsin.Kızlar bu arada taşınma telaşındayım gelemiyorum buralaranasılsınız var mı doğuran
Bugün benden hem idrar tahlili hemde idrar kültürü verdim bakalım tahlil hemen çıktı da kültür pzartesi anca çıkar dedi pazartesi de kendi doktoruma randevum var bakalım ne diyecek sonuçlaraBol su bol su diyorlar. Kültür baktırmadan sadece lökosit görüldü diye böbreklerde ağrı yoksa serum şeklindeki antibiyotiklere gerek yok şaselerle idare ederiz demişti benim doktorum. Normal karşılıyor enfeksiyon olmasını anladığım kadarıyla. Ama şimdi hem böbrekte ağrı hissediyorum hem de bildiğin internete nişan yazınca çıkan sümüksü yapıda akıntım var hem az hem çok. Kafam karıştı iyice nişan mı enfeksiyon mu anlayamıyorum önce böyle değildi su içmekten başka çarem yok gibi yarın devletten randevu aldım. Kültür bakarlarsa eğer bir tahlil vermek istiyorum.
Düzenli değil canım ağrıyı hissetmeye başladığımda gittim hastaneye bakalım bekleyeceğiz yatıyorum şimdilikDuzenli araliklarla geliyorsa ve dusta gecmiyorsa hastaneye giderim ben olsam. Deneyebilirsin sendedusta uzun sure kalmamak sartiyla tabiki
Ay evet balgam hiç aklıma gelmemişti tam olarak öyle 33. Haftadayız cumartesi kontrolüm var bi sorucam birde ara ara kokusuz renksiz su gibi akıntılarım oluyor inşallah 36 yı görürüm kafası aşağıda ama aşağı inmedi daha tam hissediyorum kasıklarımda aniden giren sızılar oluyor karnım taş gibi valla her an doğurucam diye korkuyorum her gittiğim yerde kafamda senaryo kuruyorum şimdi burda doğursam şöyle olur böyle olur diye napıcam bilmiyorumBöyle affedersiniz balgam gibi ama daha büyük parcalarmi eğer öyleyse o rahim ağzı tikaci oluyo kiminde 2 hafta öncesinden yavaş yavaş geliyor kiminde dogumdan önce hepsi bi anda düşüyor kimindir kaç gün önce
EvetSohrab sen ankaradamısın?
Darısı başımızaKuzum ben hissetmediğimde bile düzenli, normal doğum sancılarım vardı. Doktorum da demişti. Senin doğum sancıların başlamış, düzenli de geliyor ama sen hissetmiyorsun. Artık her an gelebilir, hazırlıklı ol demişti. O yüzden bugün evham yaptım bugün
Maşallah gözün aydın Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Benim 100 e vuruyordu çok da bişey hissetmiyordum ebeye dedim doğum sancısı kaç oluyor böyle oluyor işte 100 e vuruyor dedi ben şokHerkeste farkli, kimisi 20 de agir sanci hissediyor. Kimisi 70-80 oluyor sanci hissetmiyor. Agri ve acilma varsa sancinin ise yaradigi anlamina geliyor
En son geçen hafta idrar tahlili verdim hala yüksekti bu arada herhangi bi sorun yok dedi doktorum bence hissettiğin bişey yoksa önemsemeSuyuda içiyorum anlamadım gitti ya
Normalde adet sancıların oluyor mu? Benim çok adet sancım olur 100 e vurduğunda mesela sanki böyle bir iki güne adet olacakmışım sancısı oluyordu normalde ilk gününde kıvranırım adetiminBen 01 olsa da sancıları hissederim heralde
Acı eşiği yerlerde
Adet sancımda şiddetli oluyorNormalde adet sancıların oluyor mu? Benim çok adet sancım olur 100 e vurduğunda mesela sanki böyle bir iki güne adet olacakmışım sancısı oluyordu normalde ilk gününde kıvranırım adetimin
İncia aldımKızlar şampuan ve pişik kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Kokusuna baktınız mı nasıl?
Daha doğurmadım ki bakalım ne zamana kadar hissetmeyeceğimDarısı başımıza
İnşallah bizde hissetmeyizz
Ne zamana kadar hissetmediniz
Şu an indirimde ben de alsam mı diye düşündümİncia aldım
Kokusuna bakmadım doğal diye seçtim
Vitazona da bak bazen orda da ucuz oluyorŞu an indirimde ben de alsam mı diye düşündüm
Ben kızımda mustela kullanmıştım, standart bebeksi koku. ama şimdi içeriği değişmiş diyorlar. Hiç de araştırmaya halim yok. Incia alıcam ben de galiba.Kızlar şampuan ve pişik kremi olarak hangi markayı tercih ettiniz? Kokusuna baktınız mı nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?