2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Başka doktor görüşü alın derim.

Tansıyon onemlı, hanı pazartesı tekrar bakalım dese tamam da, anneye bu kadar senaryo yazıp uzak bı tarıh vermesı cok tuhaf, bu kadın carsmabayı nasıl getırsın..
Baska bı doktorla da görüşünn

Kilosu bence uyumlu haftasi ile ama bende denin yerinde olsam farkli bir görüş daha alirdim.
Hadi gözün aydın , bebeğin de bahti güzel ömrü uzun olsun.

Ayy gözün aydın maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza

Kızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.

Gözünüz aydın. Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.

Saglıkla büyütün gözünüz aydın

sheilata Nilsibel sıra bize gelıyo sankı

Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin tebrik ederim

Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

Guzel anneler tebrik ederim, bebisler inşallah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyüsün, gözünüz aydın

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah iyi olmanıza çok sevindim

Geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah kilosu gayet iyi doktorun bi bildiği vardır stres yapma şu aşamada doktor değiştirmek mantıklı mı bilemedim ama iyi düşün en doğru kararı vermek için

Benim yükselenim yay biraz annesine benzesin ama yay genel olarak iyi bir burç, oğlak ta cok
İyi ama biraz melankolik ve duygusal oluyorlar, kendilerini üzüyorlar, kıyamam ondan yay olsun ama tabi sağlıkla gelsinler de burç çok önemli değil aslında

Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…