- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.721
Baskente, sız
Başka doktor görüşü alın derim.Kızlar benim bugün kontrolum vardı. Gittim. Sancılarım gene yükselmiş ve sancılardan tansiyonum bile fırlamış. Bu tansiyonla normal doğum yapamazsın direk sezaryen dedi. Plesenta kireçlenme yapmış, bebek geçen haftadan bu yana kilo almamış dedi. Plesenta yaşlandığı için sancılarını tetikliyor, plesenta artık benim görevim bitti doğum başlasın diye sinyal veriyor dedi. Bebeğin kilosu 2800 olması lazımdı ama o da 2600 dedi. Plesenta artık yetersiz kalıyor dedi. Çarşamba günü tekrar kontrole gel, sezaryen günü vereyim sana dedi. 35+3 de 2600 çok mu düşük ? Ya da aranızda plesenta yaşlanması(kireçlenmesi) yaşayan var mı ? Sancılarım bu kadar yüksekken, bebek kanaldayken ve de plesentada yaşlanma varken bana çarsambaya gün vermesi bana çok uzun zaman gibi geldi. Nst de ebeler de seni muhtemelen bugun sezaryene alır, bu tansiyonla bu sancıyla senin normal doğum yapma riskine giremez dediler. Çok kafamda soru işareti oluşturdu. Bekleyerek bebeği riske mi atıyoruz acaba, plesenta iyice yaşlandıysa bebeği artık besleyemiyorsa plesenta ayrılması yaşarım diye korkuyorum. Bu da bebek ölümüne sebep olur biliyorsunuz şu an tek oksijen kaynağı plesenta. Erken doğup küvezde kalması daha mı sağlıklı olurdu diye kafamda soru işaretleri oluştusizler olsanız ne yapardınız ? Beklemeyip doktor mu değiştirsem napsam hiç bilemedim. Çok üzüldüm bugün
Tansıyon onemlı, hanı pazartesı tekrar bakalım dese tamam da, anneye bu kadar senaryo yazıp uzak bı tarıh vermesı cok tuhaf, bu kadın carsmabayı nasıl getırsın..Kızlar benim bugün kontrolum vardı. Gittim. Sancılarım gene yükselmiş ve sancılardan tansiyonum bile fırlamış. Bu tansiyonla normal doğum yapamazsın direk sezaryen dedi. Plesenta kireçlenme yapmış, bebek geçen haftadan bu yana kilo almamış dedi. Plesenta yaşlandığı için sancılarını tetikliyor, plesenta artık benim görevim bitti doğum başlasın diye sinyal veriyor dedi. Bebeğin kilosu 2800 olması lazımdı ama o da 2600 dedi. Plesenta artık yetersiz kalıyor dedi. Çarşamba günü tekrar kontrole gel, sezaryen günü vereyim sana dedi. 35+3 de 2600 çok mu düşük ? Ya da aranızda plesenta yaşlanması(kireçlenmesi) yaşayan var mı ? Sancılarım bu kadar yüksekken, bebek kanaldayken ve de plesentada yaşlanma varken bana çarsambaya gün vermesi bana çok uzun zaman gibi geldi. Nst de ebeler de seni muhtemelen bugun sezaryene alır, bu tansiyonla bu sancıyla senin normal doğum yapma riskine giremez dediler. Çok kafamda soru işareti oluşturdu. Bekleyerek bebeği riske mi atıyoruz acaba, plesenta iyice yaşlandıysa bebeği artık besleyemiyorsa plesenta ayrılması yaşarım diye korkuyorum. Bu da bebek ölümüne sebep olur biliyorsunuz şu an tek oksijen kaynağı plesenta. Erken doğup küvezde kalması daha mı sağlıklı olurdu diye kafamda soru işaretleri oluştusizler olsanız ne yapardınız ? Beklemeyip doktor mu değiştirsem napsam hiç bilemedim. Çok üzüldüm bugün
Kilosu bence uyumlu haftasi ile ama bende denin yerinde olsam farkli bir görüş daha alirdim.Kızlar benim bugün kontrolum vardı. Gittim. Sancılarım gene yükselmiş ve sancılardan tansiyonum bile fırlamış. Bu tansiyonla normal doğum yapamazsın direk sezaryen dedi. Plesenta kireçlenme yapmış, bebek geçen haftadan bu yana kilo almamış dedi. Plesenta yaşlandığı için sancılarını tetikliyor, plesenta artık benim görevim bitti doğum başlasın diye sinyal veriyor dedi. Bebeğin kilosu 2800 olması lazımdı ama o da 2600 dedi. Plesenta artık yetersiz kalıyor dedi. Çarşamba günü tekrar kontrole gel, sezaryen günü vereyim sana dedi. 35+3 de 2600 çok mu düşük ? Ya da aranızda plesenta yaşlanması(kireçlenmesi) yaşayan var mı ? Sancılarım bu kadar yüksekken, bebek kanaldayken ve de plesentada yaşlanma varken bana çarsambaya gün vermesi bana çok uzun zaman gibi geldi. Nst de ebeler de seni muhtemelen bugun sezaryene alır, bu tansiyonla bu sancıyla senin normal doğum yapma riskine giremez dediler. Çok kafamda soru işareti oluşturdu. Bekleyerek bebeği riske mi atıyoruz acaba, plesenta iyice yaşlandıysa bebeği artık besleyemiyorsa plesenta ayrılması yaşarım diye korkuyorum. Bu da bebek ölümüne sebep olur biliyorsunuz şu an tek oksijen kaynağı plesenta. Erken doğup küvezde kalması daha mı sağlıklı olurdu diye kafamda soru işaretleri oluştusizler olsanız ne yapardınız ? Beklemeyip doktor mu değiştirsem napsam hiç bilemedim. Çok üzüldüm bugün
Hadi gözün aydın , bebeğin de bahti güzel ömrü uzun olsun.Merhabalarnormal doğumla dün 23.11.23 11:49 bebısı aldık kucağımıza . 2300 çok şükür hastanedeyız bebişin kont yapılıyor küçük dıye 37+3 de doğduk. Dikiş atıldı doğum sonrası 3 adet haricinde çok şükür bır sıkıntımıznyok. Kuveze almadılar yanımda daha anlamadım bır şey ama uykuda yatagınıntutarken buldum bu gece kendımı sankı kaçacak tarıfsız bır duygu. Dokunmaya kıyamayıp dokunmadan duramadığım bir canlı imiş evlat var mı başka doğum yapan
Ayy gözün aydın maşallahMerhabalarnormal doğumla dün 23.11.23 11:49 bebısı aldık kucağımıza . 2300 çok şükür hastanedeyız bebişin kont yapılıyor küçük dıye 37+3 de doğduk. Dikiş atıldı doğum sonrası 3 adet haricinde çok şükür bır sıkıntımıznyok. Kuveze almadılar yanımda daha anlamadım bır şey ama uykuda yatagınıntutarken buldum bu gece kendımı sankı kaçacak tarıfsız bır duygu. Dokunmaya kıyamayıp dokunmadan duramadığım bir canlı imiş evlat var mı başka doğum yapan
Gözünüz aydın. Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.Kızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Saglıkla büyütünKızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin tebrik ederimKızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Çok heyecanlı canım az kaldı gerçekten
Gözün aydın sağlıcakla büyüsün inşallahGözünüz aydın. Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsünKızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Merhabalarnormal doğumla dün 23.11.23 11:49 bebısı aldık kucağımıza . 2300 çok şükür hastanedeyız bebişin kont yapılıyor küçük dıye 37+3 de doğduk. Dikiş atıldı doğum sonrası 3 adet haricinde çok şükür bır sıkıntımıznyok. Kuveze almadılar yanımda daha anlamadım bır şey ama uykuda yatagınıntutarken buldum bu gece kendımı sankı kaçacak tarıfsız bır duygu. Dokunmaya kıyamayıp dokunmadan duramadığım bir canlı imiş evlat var mı başka doğum yapan
Kızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah iyi olmanıza çok sevindimMerhabalarnormal doğumla dün 23.11.23 11:49 bebısı aldık kucağımıza . 2300 çok şükür hastanedeyız bebişin kont yapılıyor küçük dıye 37+3 de doğduk. Dikiş atıldı doğum sonrası 3 adet haricinde çok şükür bır sıkıntımıznyok. Kuveze almadılar yanımda daha anlamadım bır şey ama uykuda yatagınıntutarken buldum bu gece kendımı sankı kaçacak tarıfsız bır duygu. Dokunmaya kıyamayıp dokunmadan duramadığım bir canlı imiş evlat var mı başka doğum yapan
Geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah kilosu gayet iyi doktorun bi bildiği vardır stres yapma şu aşamada doktor değiştirmek mantıklı mı bilemedim ama iyi düşün en doğru kararı vermek içinKızlar benim bugün kontrolum vardı. Gittim. Sancılarım gene yükselmiş ve sancılardan tansiyonum bile fırlamış. Bu tansiyonla normal doğum yapamazsın direk sezaryen dedi. Plesenta kireçlenme yapmış, bebek geçen haftadan bu yana kilo almamış dedi. Plesenta yaşlandığı için sancılarını tetikliyor, plesenta artık benim görevim bitti doğum başlasın diye sinyal veriyor dedi. Bebeğin kilosu 2800 olması lazımdı ama o da 2600 dedi. Plesenta artık yetersiz kalıyor dedi. Çarşamba günü tekrar kontrole gel, sezaryen günü vereyim sana dedi. 35+3 de 2600 çok mu düşük ? Ya da aranızda plesenta yaşlanması(kireçlenmesi) yaşayan var mı ? Sancılarım bu kadar yüksekken, bebek kanaldayken ve de plesentada yaşlanma varken bana çarsambaya gün vermesi bana çok uzun zaman gibi geldi. Nst de ebeler de seni muhtemelen bugun sezaryene alır, bu tansiyonla bu sancıyla senin normal doğum yapma riskine giremez dediler. Çok kafamda soru işareti oluşturdu. Bekleyerek bebeği riske mi atıyoruz acaba, plesenta iyice yaşlandıysa bebeği artık besleyemiyorsa plesenta ayrılması yaşarım diye korkuyorum. Bu da bebek ölümüne sebep olur biliyorsunuz şu an tek oksijen kaynağı plesenta. Erken doğup küvezde kalması daha mı sağlıklı olurdu diye kafamda soru işaretleri oluştusizler olsanız ne yapardınız ? Beklemeyip doktor mu değiştirsem napsam hiç bilemedim. Çok üzüldüm bugün
Benim yükselenim yayGruptakiler hep yay olsun istiyor neden acaba özellikleri daha mı iyi
Benim bebiş tam yay aralığında görünüyor
Çok güzel anlatmışsınız
İnşallah bzide sizin gibi başarırız
Halbuki suni sancıyada daha zor derlerdi
Aaaa tamam o zamannnCanım teşekkür ederim ama henüz yapmadım az daha yapıyordum ama durdurdu sancılarımı doktorum çok şükür gittiği yere kadar bekliycez artık
Kızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?