- 20 Şubat 2017
- 310
- 467
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.761
MasallahMerhabalarnormal doğumla dün 23.11.23 11:49 bebısı aldık kucağımıza . 2300 çok şükür hastanedeyız bebişin kont yapılıyor küçük dıye 37+3 de doğduk. Dikiş atıldı doğum sonrası 3 adet haricinde çok şükür bır sıkıntımıznyok. Kuveze almadılar yanımda daha anlamadım bır şey ama uykuda yatagınıntutarken buldum bu gece kendımı sankı kaçacak tarıfsız bır duygu. Dokunmaya kıyamayıp dokunmadan duramadığım bir canlı imiş evlat var mı başka doğum yapan
Ancak daha temizliği bitirdik eşyalar geldi ne yorucu oluyor bu işler çocuklaKolay gelsin.
O kadar çok doğuran oldu ki nick lerini ezbere bilmiyorum ✌
Dün 3 bugün 1 henüz sanırım ✌
Artık günde 3 doğum oluyor nerdeyse
Bebeğin iyi olmasına sevindim. Bende sen girmeyince kaç gündür çocugun telaşından sandım.
Ev yerleşince miss gibi olur. Rahat rahat oturursun.
35 ı gecseydık bız deeEvet ya, aralık annesi kalmadı sanki, hepsi kasımda geldidur iki hafta daha beklesinler hiç olmazsa
Bende 34+4 bendede yok açık tenle alakası varmı bilmiyorumKızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yokbu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi
Ben 33 haftalıgım, bayadır var o cızgı, gobek delıgından asagıya dogru dumduzKızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yokbu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi
Konudan bagımsız kedıler bebege nasıl tepkı verecrkler acaba , benım de kedım var, cok merak ediyorumKızlar bana bir akıl verin lütfenn Evimde normal kablolu süpürgem ve robot süpürgem var. Ama 2 tane de aşırı tüy döken kedilerim var. :) Şimdi bebiş geleceği için pratik beni yormayacak süpürge bakıyorum. Çok bir bütçem yok dyson v8 ile Philips Aqua Plus XC8349 arasında kaldım. Dyson kablosuz süpürge de çok başarılı biliyorum fakat Philips hiç deneyimleme şansım olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
Benim 28.haftamda oldu göbek deliğimden aşağıya doğru ayrıca ben bayağı beyaz tenliyim. Aslında tenliydim şimdi sanki kırmızımsı azıcık rengim değişti sanki annem bile dedi ama bi tık koyuldumKızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yokbu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Kızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Benim dyson v11 robotta da s5 max var bayağıdır kullanıyorum hamileliğimde robot elim ayağımdı düzenli hergün çalışırsa toz bile olmuyor. annem şuan evin reisi oda kablolu süpürge gibi kıy köşe almıyorlar diyip duruyor hiç memnun değil kadın kablolu süpürge hastası bizim yakın aile dostumuzun iki kedisi var v8 kullanıyordu memnundu philipsi bilmiyorumKızlar bana bir akıl verin lütfenn Evimde normal kablolu süpürgem ve robot süpürgem var. Ama 2 tane de aşırı tüy döken kedilerim var. :) Şimdi bebiş geleceği için pratik beni yormayacak süpürge bakıyorum. Çok bir bütçem yok dyson v8 ile Philips Aqua Plus XC8349 arasında kaldım. Dyson kablosuz süpürge de çok başarılı biliyorum fakat Philips hiç deneyimleme şansım olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
Benim de göğüslerimde oldu aynı kahverengi kararma geçer inşallah sonradanBeyaz tenliyim, bende de var ama kapkalın değil. Hatta kızıma hamileyken genital bölgem de koyulaşmıştı bayağı. Doğumdan sonra yıkanıp keselendikçe geçiyor. Pigmentasyon artıyormuş. Bazı insanların yüzünde kahverengi lekeler de olur ya hamilelikte.
Evet ben de çok merak ediyorum benim kedim eve misafir çocuk gelince korkuyor yaklaşmıyordu inşallah kolay alışır etkilenmezKonudan bagımsız kedıler bebege nasıl tepkı verecrkler acaba , benım de kedım var, cok merak ediyorum
Bence 39 u dolduralım35 ı gecseydık bız dee
Bızımkı cocukları korkutuyor, aglatıyor dişlerini gösterip, bebege yapar mı bilmiyorum, ama gelen cocuklar da canavar gıbı, kediyi bunaltıyorlarBenim de göğüslerimde oldu aynı kahverengi kararma geçer inşallah sonradan
Evet ben de çok merak ediyorum benim kedim eve misafir çocuk gelince korkuyor yaklaşmıyordu inşallah kolay alışır etkilenmez
Bende dyson v15 var çok memnunum ama artık kutusundan koltuk yatak başlığı çıkmıyormuş benim en severek kullandığım başlık o v8ile çok farkı var mıdır bilmiyorum ama çekim kuvveti çok güzel kablosuz süpürge bence aşırı rahat diğerini peşimde çekerken çok yoruluyordum bu sanki gırgır gibi kullanışlı pratikKızlar bana bir akıl verin lütfenn Evimde normal kablolu süpürgem ve robot süpürgem var. Ama 2 tane de aşırı tüy döken kedilerim var. :) Şimdi bebiş geleceği için pratik beni yormayacak süpürge bakıyorum. Çok bir bütçem yok dyson v8 ile Philips Aqua Plus XC8349 arasında kaldım. Dyson kablosuz süpürge de çok başarılı biliyorum fakat Philips hiç deneyimleme şansım olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
Max 38+larda alırım dedı bana doktor, 37de dıkıs alıp beklıcez bı 10 gunBence 39 u dolduralımYurtdışında sınır 39 muş. Türkiye’de 37
Başta kıyafetini koklatarak tanıştırın diyorlar sonra da olmadığınız ortamda yanyana bırakmayın hözlemleyin diyorlar aynı evin içinde zor olacak başlarda anlaşılanBızımkı cocukları korkutuyor, aglatıyor dişlerini gösterip, bebege yapar mı bilmiyorum, ama gelen cocuklar da canavar gıbı, kediyi bunaltıyorlar
O zaman kesin Aralık bebesi mi olucakMax 38+larda alırım dedı bana doktor, 37de dıkıs alıp beklıcez bı 10 gun
38+4 2 ocak oluyor yanı 29un a kadar beklersek 4 gun daha beklesın 2024 oldunO zaman kesin Aralık bebesi mi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?