2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Masallah gozun aydin

Ancak daha temizliği bitirdik eşyalar geldi ne yorucu oluyor bu işler çocukla memede tutup cam silecektim bir ara işler bitsin hemen geliyorum yarına biter inşallah, sen nasılsın diğerleri nasıl

Bende 34+4 bendede yok açık tenle alakası varmı bilmiyorum

Ben 33 haftalıgım, bayadır var o cızgı, gobek delıgından asagıya dogru dumduz

Kızlar bana bir akıl verin lütfenn Evimde normal kablolu süpürgem ve robot süpürgem var. Ama 2 tane de aşırı tüy döken kedilerim var. :) Şimdi bebiş geleceği için pratik beni yormayacak süpürge bakıyorum. Çok bir bütçem yok dyson v8 ile Philips Aqua Plus XC8349 arasında kaldım. Dyson kablosuz süpürge de çok başarılı biliyorum fakat Philips hiç deneyimleme şansım olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim

Konudan bagımsız kedıler bebege nasıl tepkı verecrkler acaba , benım de kedım var, cok merak ediyorum

Benim 28.haftamda oldu göbek deliğimden aşağıya doğru ayrıca ben bayağı beyaz tenliyim. Aslında tenliydim şimdi sanki kırmızımsı azıcık rengim değişti sanki annem bile dedi ama bi tık koyuldum

Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Hayirli olsun gozunuz aydin
Bir Kasim annesi daha geldi yani

Benim dyson v11 robotta da s5 max var bayağıdır kullanıyorum hamileliğimde robot elim ayağımdı düzenli hergün çalışırsa toz bile olmuyor. annem şuan evin reisi oda kablolu süpürge gibi kıy köşe almıyorlar diyip duruyor hiç memnun değil kadın kablolu süpürge hastası bizim yakın aile dostumuzun iki kedisi var v8 kullanıyordu memnundu philipsi bilmiyorum

Benim de göğüslerimde oldu aynı kahverengi kararma geçer inşallah sonradan
Konudan bagımsız kedıler bebege nasıl tepkı verecrkler acaba , benım de kedım var, cok merak ediyorum
Evet ben de çok merak ediyorum benim kedim eve misafir çocuk gelince korkuyor yaklaşmıyordu inşallah kolay alışır etkilenmez

Benim de göğüslerimde oldu aynı kahverengi kararma geçer inşallah sonradan

Evet ben de çok merak ediyorum benim kedim eve misafir çocuk gelince korkuyor yaklaşmıyordu inşallah kolay alışır etkilenmez
Bızımkı cocukları korkutuyor, aglatıyor dişlerini gösterip, bebege yapar mı bilmiyorum, ama gelen cocuklar da canavar gıbı, kediyi bunaltıyorlar

Bende dyson v15 var çok memnunum ama artık kutusundan koltuk yatak başlığı çıkmıyormuş benim en severek kullandığım başlık o v8ile çok farkı var mıdır bilmiyorum ama çekim kuvveti çok güzel kablosuz süpürge bence aşırı rahat diğerini peşimde çekerken çok yoruluyordum bu sanki gırgır gibi kullanışlı pratik

Bızımkı cocukları korkutuyor, aglatıyor dişlerini gösterip, bebege yapar mı bilmiyorum, ama gelen cocuklar da canavar gıbı, kediyi bunaltıyorlar
Başta kıyafetini koklatarak tanıştırın diyorlar sonra da olmadığınız ortamda yanyana bırakmayın hözlemleyin diyorlar aynı evin içinde zor olacak başlarda anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…