- 10 Ağustos 2019
- 1.503
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.741
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Ya maşallah sürecin böyle birden gelişip bebişe hemen kavuşmalara bayılıyorum.Kızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün maşallahKızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Of evet çok heyecanlı oldu Aralık’a giremedik daha ama grupta baya bir kişi doğurdu.
Evet ya, aralık annesi kalmadı sanki, hepsi kasımda geldi
Cranberry dedıgın kızılcık hapımıS SevimliPapatya canım benim de hep vardı, cranberry tableti kullanıyorum, çok yogunken günde 2 tane kullandım kurtuldum ama hergün yine 1 tane kullanmaya devam esiyorum, doktorumda kullanabilirsin dedi… o gün bugün yokama 3-4 ay uğraştım bir de uroday ya da monurol gece yatmadan önce bir şaşe kullanmıştım, onu doktoruna sor istersen…
Bende var hormonlardan dolayı oluyor diye biliyorum ama olmamasında herhangi bir anormal durum yok.Kızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yokbu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi
Bende de var ilk hamileliğimde de olmuştu hormonlarla alakalı sonradan siliniyor kendi kendine hiçbirşey kalmıyor, esmer tenlilerde oluşuyor genelde çizgiKızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yokbu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi
Ben 36+1 im çok erken haftalardan beri var canım . Neye göre oluyor bende bilmiyorum ama çoğu kişide oluyor diye biliyorumKızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yokbu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi
Ben sarışınım bende de varBende de var ilk hamileliğimde de olmuştu hormonlarla alakalı sonradan siliniyor kendi kendine hiçbirşey kalmıyor, esmer tenlilerde oluşuyor genelde çizgi
Bende var hormonlardan dolayı oluyor diye biliyorum ama olmamasında herhangi bir anormal durum yok.
Bende de var ilk hamileliğimde de olmuştu hormonlarla alakalı sonradan siliniyor kendi kendine hiçbirşey kalmıyor, esmer tenlilerde oluşuyor genelde çizgi
Ben sarışınım bende de var
Allah anali babali buyutsun cnm cok sevindim.Kızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Beyaz tenliyim, bende de var ama kapkalın değil. Hatta kızıma hamileyken genital bölgem de koyulaşmıştı bayağı. Doğumdan sonra yıkanıp keselendikçe geçiyor. Pigmentasyon artıyormuş. Bazı insanların yüzünde kahverengi lekeler de olur ya hamilelikte.Esmerim ve yok bende şuanşaşırdım anormal bı durum yoksa sıkıntı yok olmasında
Ben de çizgi var da hafif tüylerden belli olmuş bir çizgi öyle koyu renk kalın bir çizgi değil.Kızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yokbu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi
Kilosu gayet güzel neden düşük demiş ki benim 35+4 de 2794 gramdı hatta haftasına göre önde denildi. Aramızda çok fark yok. Yarın tekrar kontrolum var tam 36 hafta oluyorum. Bakalım ne dıyecek.Kızlar benim bugün kontrolum vardı. Gittim. Sancılarım gene yükselmiş ve sancılardan tansiyonum bile fırlamış. Bu tansiyonla normal doğum yapamazsın direk sezaryen dedi. Plesenta kireçlenme yapmış, bebek geçen haftadan bu yana kilo almamış dedi. Plesenta yaşlandığı için sancılarını tetikliyor, plesenta artık benim görevim bitti doğum başlasın diye sinyal veriyor dedi. Bebeğin kilosu 2800 olması lazımdı ama o da 2600 dedi. Plesenta artık yetersiz kalıyor dedi. Çarşamba günü tekrar kontrole gel, sezaryen günü vereyim sana dedi. 35+3 de 2600 çok mu düşük ? Ya da aranızda plesenta yaşlanması(kireçlenmesi) yaşayan var mı ? Sancılarım bu kadar yüksekken, bebek kanaldayken ve de plesentada yaşlanma varken bana çarsambaya gün vermesi bana çok uzun zaman gibi geldi. Nst de ebeler de seni muhtemelen bugun sezaryene alır, bu tansiyonla bu sancıyla senin normal doğum yapma riskine giremez dediler. Çok kafamda soru işareti oluşturdu. Bekleyerek bebeği riske mi atıyoruz acaba, plesenta iyice yaşlandıysa bebeği artık besleyemiyorsa plesenta ayrılması yaşarım diye korkuyorum. Bu da bebek ölümüne sebep olur biliyorsunuz şu an tek oksijen kaynağı plesenta. Erken doğup küvezde kalması daha mı sağlıklı olurdu diye kafamda soru işaretleri oluştusizler olsanız ne yapardınız ? Beklemeyip doktor mu değiştirsem napsam hiç bilemedim. Çok üzüldüm bugün
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Çok geçmiş olsun canım sezeryan mı oldunuz ? Doktorlar ne diyor bu duruma peki nerde doğum yaptınız acaba? Siyah olması demirden olabilirmi ishal de lavmandan mı acaba belki doğum yapan anneler daha bilgilidirAllah anali babali buyutsun cnm cok sevindim.Beni hala tutuyorlar hastanede birakmadilar daha. Gaz sorunu yasiyorum ve ayiptir soylemesi büyük tualetim simsiyah su gibi geliyor Dr lar örnek istediler. Hic böyle bise duyan oldumu acaba? Morfinle agrim geciyor ancak surekli yatiriuolar beni baska agri kesici yaramiyor.
Simsiyah gelmesi anestezi ile alakalı benceAllah anali babali buyutsun cnm cok sevindim.Beni hala tutuyorlar hastanede birakmadilar daha. Gaz sorunu yasiyorum ve ayiptir soylemesi büyük tualetim simsiyah su gibi geliyor Dr lar örnek istediler. Hic böyle bise duyan oldumu acaba? Morfinle agrim geciyor ancak surekli yatiriuolar beni baska agri kesici yaramiyor.
O çizgi de kişiden kişiye değişiyo canım ben 35 haftayım bende hiç yok ama arkadaşımında 30 hafta olmadan kopkoyu çıkmıştı olup olmaması da önemli değil benceKızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yokbu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?