2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün amin inşallah epidural mi oldu doğumunuz

Ya maşallah sürecin böyle birden gelişip bebişe hemen kavuşmalara bayılıyorum. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömrü olsun inşallah bebeğinin. Gözünüz aydın. Sana da çok geçmiş olsun canım

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün maşallah

B benan8888 tebrik ederim hayirli ömürlü olsun, bahtı güzel olsun minnosun. Patir oatir geliyor resmen bebekler gunde 2-3 2-3 maşallah
Of evet çok heyecanlı oldu Aralık’a giremedik daha ama grupta baya bir kişi doğurdu. Keşke baştaki tabloya da eklenebilse tarihler de sıra kimde, kaç kişi kaldık güzelce takip edebilsek.

Kızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yok bu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi

Cranberry dedıgın kızılcık hapımı
Munorol bna fayda etmedi

Bende var hormonlardan dolayı oluyor diye biliyorum ama olmamasında herhangi bir anormal durum yok.

Bende de var ilk hamileliğimde de olmuştu hormonlarla alakalı sonradan siliniyor kendi kendine hiçbirşey kalmıyor, esmer tenlilerde oluşuyor genelde çizgi

Ben 36+1 im çok erken haftalardan beri var canım . Neye göre oluyor bende bilmiyorum ama çoğu kişide oluyor diye biliyorum

Bende var hormonlardan dolayı oluyor diye biliyorum ama olmamasında herhangi bir anormal durum yok.

Bende de var ilk hamileliğimde de olmuştu hormonlarla alakalı sonradan siliniyor kendi kendine hiçbirşey kalmıyor, esmer tenlilerde oluşuyor genelde çizgi

Ben sarışınım bende de var

Esmerim ve yok bende şuan şaşırdım anormal bı durum yoksa sıkıntı yok olmasında

Allah anali babali buyutsun cnm cok sevindim. Beni hala tutuyorlar hastanede birakmadilar daha. Gaz sorunu yasiyorum ve ayiptir soylemesi büyük tualetim simsiyah su gibi geliyor Dr lar örnek istediler. Hic böyle bise duyan oldumu acaba? Morfinle agrim geciyor ancak surekli yatiriuolar beni baska agri kesici yaramiyor.

Esmerim ve yok bende şuan şaşırdım anormal bı durum yoksa sıkıntı yok olmasında
Beyaz tenliyim, bende de var ama kapkalın değil. Hatta kızıma hamileyken genital bölgem de koyulaşmıştı bayağı. Doğumdan sonra yıkanıp keselendikçe geçiyor. Pigmentasyon artıyormuş. Bazı insanların yüzünde kahverengi lekeler de olur ya hamilelikte.

Ben de çizgi var da hafif tüylerden belli olmuş bir çizgi öyle koyu renk kalın bir çizgi değil.

Kilosu gayet güzel neden düşük demiş ki benim 35+4 de 2794 gramdı hatta haftasına göre önde denildi. Aramızda çok fark yok. Yarın tekrar kontrolum var tam 36 hafta oluyorum. Bakalım ne dıyecek.
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün

Çok geçmiş olsun canım sezeryan mı oldunuz ? Doktorlar ne diyor bu duruma peki nerde doğum yaptınız acaba? Siyah olması demirden olabilirmi ishal de lavmandan mı acaba belki doğum yapan anneler daha bilgilidir

Simsiyah gelmesi anestezi ile alakalı bence

O çizgi de kişiden kişiye değişiyo canım ben 35 haftayım bende hiç yok ama arkadaşımında 30 hafta olmadan kopkoyu çıkmıştı olup olmaması da önemli değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…