2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Başta kıyafetini koklatarak tanıştırın diyorlar sonra da olmadığınız ortamda yanyana bırakmayın hözlemleyin diyorlar aynı evin içinde zor olacak başlarda anlaşılan
Insallah onu da kolaylıkls atlatırız
Gelıp karnıma yatıyor, aralrında ınsallah bag olusuyordur

38+4 2 ocak oluyor yanı 29un a kadar beklersek 4 gun daha beklesın 2024 oldun
Aslında doğru diyorsun Ocak da olması daha mantıklı sen fiyat sabitledin, ben Doğum paketi almadığım halde Ocak’ta gelsin diyorum. Bakalım ne kadar zam gelecek Doğum ücretlerine

Ben de var ama o kadar belirsiz ki rengi aşırı açık ve çok ince siyah değil. 25 lerde çıktı diye hatırlıyorum. Linea nigra deniyor bu çizgiye. Genellikle tüm kadınlarda çıkıyormuş. Aslında %70 kadında görülüyor. Gebelikten sonra da geçiyormuş. Belki koyuluğu ten rengine göre değişiyordur. Ben kumralım. Olmamasının herhangi bir zararı yok diye okumuştum.

Aslında doğru diyorsun Ocak da olması daha mantıklı sen fiyat sabitledin, ben Doğum paketi almadığım halde Ocak’ta gelsin diyorum. Bakalım ne kadar zam gelecek Doğum ücretlerine
Hep takıplı oldugun doktor de mı, sınıra denk gelecek, bı guzellık yapsımlar sana da, konus bence

Ya ne güzel inşallah, hissediyorlar bence zaten kalp atışını falan duyuyorlar diye okumuştum
Kesınlıkle daha hassas kulakları, bu aralar ozellıkle surekli kucagıma yatmak ıstıyor, hava da sogudu ondan mı acaba dıyorum, yoksa bebegı mmı hıssetmek ıstıyor bılemıyorum

Kesınlıkle daha hassas kulakları, bu aralar ozellıkle surekli kucagıma yatmak ıstıyor, hava da sogudu ondan mı acaba dıyorum, yoksa bebegı mmı hıssetmek ıstıyor bılemıyorum
Kıskanıyor da olabilir eşimle fazla yanyana olunca bile gelip aramıza girmeye bi şekilde o da yanımızda yatmaya çalışıyor

Hep takıplı oldugun doktor de mı, sınıra denk gelecek, bı guzellık yapsımlar sana da, konus bence
Evet hep takipli olduğum doktor ama başka hastanede Doğum yapıcam sordum aslında o kısma karışmıyor bence önceden Doğum ücreti ödeyecek miyiz gibisinden, hayır doğum başladığında benim adımı verirsin ararlar gelirim dedi

Bende canım hani koltukların üstü hep tüy oluyor pratik şekilde süpürebilmek için hem hafif hem de rahat birşey bakıyorum en güzel aklıma v8 yattı ama çok kararsız kaldım
Evet canım çıkmıyor artık bende gördüm onu. V15 çok güzel ama o kadar iyi birşey almayı planlamıyorum çünkü benim için öncelikli olan koltukların üstü çünkü hep tüy içinde kalıyor v8 e çok yakınım şu anda bayağı da indirimde sanırım v8 alacağım

Maşaallah
Hadi gözün aydın.
Genel anestezi mi oldunuz?

V8den çıkıyorsa koltuk başlığı bence de v8 gayet iş görür diye düşünüyorum ben ilk yatağı süpürüp şok olmuştum çıkan o inceceik toza

Başta kıyafetini koklatarak tanıştırın diyorlar sonra da olmadığınız ortamda yanyana bırakmayın hözlemleyin diyorlar aynı evin içinde zor olacak başlarda anlaşılan
Benim en çok korktuğum şey bu ya beşik aldık bebişe erkek olan kedim birden içine atlayıp içinde uyumak istiyor Allah korusun aklımdan hep ya içinde bebiş olsa diye geçiyor şu an kedilerimle beraber uyuyoruz ama bebiş doğduğunda en azından geceleri sanırım odaları ayıracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…