- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.781
Insallah onu da kolaylıkls atlatırızBaşta kıyafetini koklatarak tanıştırın diyorlar sonra da olmadığınız ortamda yanyana bırakmayın hözlemleyin diyorlar aynı evin içinde zor olacak başlarda anlaşılan
Aslında doğru diyorsun Ocak da olması daha mantıklı sen fiyat sabitledin, ben Doğum paketi almadığım halde Ocak’ta gelsin diyorum. Bakalım ne kadar zam gelecek Doğum ücretlerine38+4 2 ocak oluyor yanı 29un a kadar beklersek 4 gun daha beklesın 2024 oldun
Ya ne güzel inşallah, hissediyorlar bence zaten kalp atışını falan duyuyorlar diye okumuştumInsallah onu da kolaylıkls atlatırız
Gelıp karnıma yatıyor, aralrında ınsallah bag olusuyordur
Ben de var ama o kadar belirsiz ki rengi aşırı açık ve çok ince siyah değil. 25 lerde çıktı diye hatırlıyorum. Linea nigra deniyor bu çizgiye. Genellikle tüm kadınlarda çıkıyormuş. Aslında %70 kadında görülüyor. Gebelikten sonra da geçiyormuş. Belki koyuluğu ten rengine göre değişiyordur. Ben kumralım. Olmamasının herhangi bir zararı yok diye okumuştum.Kızlar 36 hafta ve 36 haftayı geçen ler varsa aranızda karnınızda siyah çizgi oluştu mu ya da kahverengi? Bugün nst'de benimle aynı haftada olan 36 haftalık bir kadın gördüm kahverengi kalın bir çizgi vardı karnında ama ben de hiçbir şey yokbu çizgi kime göre neye göre geliyor ya da gelmemesi bir problem mi
Hep takıplı oldugun doktor de mı, sınıra denk gelecek, bı guzellık yapsımlar sana da, konus benceAslında doğru diyorsun Ocak da olması daha mantıklı sen fiyat sabitledin, ben Doğum paketi almadığım halde Ocak’ta gelsin diyorum. Bakalım ne kadar zam gelecek Doğum ücretlerine
Kesınlıkle daha hassas kulakları, bu aralar ozellıkle surekli kucagıma yatmak ıstıyor, hava da sogudu ondan mı acaba dıyorum, yoksa bebegı mmı hıssetmek ıstıyor bılemıyorumYa ne güzel inşallah, hissediyorlar bence zaten kalp atışını falan duyuyorlar diye okumuştum
Kıskanıyor da olabilir eşimle fazla yanyana olunca bile gelip aramıza girmeye bi şekilde o da yanımızda yatmaya çalışıyorKesınlıkle daha hassas kulakları, bu aralar ozellıkle surekli kucagıma yatmak ıstıyor, hava da sogudu ondan mı acaba dıyorum, yoksa bebegı mmı hıssetmek ıstıyor bılemıyorum
Evet hep takipli olduğum doktor ama başka hastanede Doğum yapıcam sordum aslında o kısma karışmıyor bence önceden Doğum ücreti ödeyecek miyiz gibisinden, hayır doğum başladığında benim adımı verirsin ararlar gelirim dediHep takıplı oldugun doktor de mı, sınıra denk gelecek, bı guzellık yapsımlar sana da, konus bence
Benimkiler sürekli karnımın üstüne çıkıp yatıyor kuzum ama doğunca ilk başlarda yaklaşmayacaklar eminimKonudan bagımsız kedıler bebege nasıl tepkı verecrkler acaba , benım de kedım var, cok merak ediyorum
Bende canım hani koltukların üstü hep tüy oluyor pratik şekilde süpürebilmek için hem hafif hem de rahat birşey bakıyorum en güzel aklıma v8 yattı ama çok kararsız kaldımBenim dyson v11 robotta da s5 max var bayağıdır kullanıyorum hamileliğimde robot elim ayağımdı düzenli hergün çalışırsa toz bile olmuyor. annem şuan evin reisi oda kablolu süpürge gibi kıy köşe almıyorlar diyip duruyor hiç memnun değil kadın kablolu süpürge hastası bizim yakın aile dostumuzun iki kedisi var v8 kullanıyordu memnundu philipsi bilmiyorum
Evet canım çıkmıyor artık bende gördüm onu. V15 çok güzel ama o kadar iyi birşey almayı planlamıyorum çünkü benim için öncelikli olan koltukların üstü çünkü hep tüy içinde kalıyorBende dyson v15 var çok memnunum ama artık kutusundan koltuk yatak başlığı çıkmıyormuş benim en severek kullandığım başlık o v8ile çok farkı var mıdır bilmiyorum ama çekim kuvveti çok güzel kablosuz süpürge bence aşırı rahat diğerini peşimde çekerken çok yoruluyordum bu sanki gırgır gibi kullanışlı pratik
MaşaallahSelam kızlar bugün benim de kontrolum vardı herşey yolundaymis com şükür sadece bı tane büyük sanaci çıktı . Bebişim 2800 grm ve 48 cm olmuş 35+6 günlüğüz bı aksilik olmazsa 16 Aralık'ta aramıza katılacak
Hadi gözün aydın.Kızlar selam ben ptesi akşamı söylemesi ayıp madımak yedim. Sonra çok gaz sancım oldu (sandım) neyse yattım tüh yemeseydim diye çünkü her yediğimde beni mahveder. O ağrıya rağmen uyudum 40 dakka sonra 23.50de öyle kuvvetli bi şekilde suyum geldi ki saniyede yatağa ıslatacak kadar öyle gözlerimi açtım: şok oldum gerçekten. Eşime dedim doktoru ara ben de kayınvalide aradım çabuk gelin diye oğlumun yanlarında durması için. Neyse doktorumuzla yarım saat içinde hastanede buluştuk ama o kadar çok suyum geldi ki şok oldum gerçekten. Sonra o gece 01.58 de kızım sağlıkla doğdu çok şükür. Sezaryanım çok rahat geçti. Biraz kabızlık yaşadım. Çarş da hastaneden çıktık. Her şey yolunda çok şükür. Kızım 37+4te 2870 kg olarak doğdu. Darısı bekleyen arkadaşlara.
Genel anestezi mi oldunuz?Allah anali babali buyutsun cnm cok sevindim.Beni hala tutuyorlar hastanede birakmadilar daha. Gaz sorunu yasiyorum ve ayiptir soylemesi büyük tualetim simsiyah su gibi geliyor Dr lar örnek istediler. Hic böyle bise duyan oldumu acaba? Morfinle agrim geciyor ancak surekli yatiriuolar beni baska agri kesici yaramiyor.
Ayy evet, ondan gızlı bısye yapılmıyor maalesefKıskanıyor da olabilir eşimle fazla yanyana olunca bile gelip aramıza girmeye bi şekilde o da yanımızda yatmaya çalışıyor
V8den çıkıyorsa koltuk başlığı bence de v8 gayet iş görür diye düşünüyorum ben ilk yatağı süpürüp şok olmuştum çıkan o inceceik tozaBende canım hani koltukların üstü hep tüy oluyor pratik şekilde süpürebilmek için hem hafif hem de rahat birşey bakıyorum en güzel aklıma v8 yattı ama çok kararsız kaldım
Evet canım çıkmıyor artık bende gördüm onu. V15 çok güzel ama o kadar iyi birşey almayı planlamıyorum çünkü benim için öncelikli olan koltukların üstü çünkü hep tüy içinde kalıyorv8 e çok yakınım şu anda bayağı da indirimde sanırım v8 alacağım
UmarımBenimkiler sürekli karnımın üstüne çıkıp yatıyor kuzum ama doğunca ilk başlarda yaklaşmayacaklar eminim
Benim en çok korktuğum şey bu ya beşik aldık bebişe erkek olan kedim birden içine atlayıp içinde uyumak istiyor Allah korusun aklımdan hep ya içinde bebiş olsa diye geçiyor şu an kedilerimle beraber uyuyoruz ama bebiş doğduğunda en azından geceleri sanırım odaları ayıracağızBaşta kıyafetini koklatarak tanıştırın diyorlar sonra da olmadığınız ortamda yanyana bırakmayın hözlemleyin diyorlar aynı evin içinde zor olacak başlarda anlaşılan
Çıkmıyormuş kuzum ama toplam fiyat 11.400 gibi oluyor v8+başlık nasıl sence değer mi..V8den çıkıyorsa koltuk başlığı bence de v8 gayet iş görür diye düşünüyorum ben ilk yatağı süpürüp şok olmuştum çıkan o inceceik toza
Her şey o kadar çabuk pahalanıyor ki muhtemelen 1 ay sonra iyi ki almışım diyeceksin bence v8 zaten evcil hayvanlı evler için diye pazarlanmıştı diye biliyorum ilk zamanlarÇıkmıyormuş kuzum ama toplam fiyat 11.400 gibi oluyor v8+başlık nasıl sence değer mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?