2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Perine masajı yapan var mı kızlar

Ben bunun varlığını çok geç öğrendim.Daha erken haftalarımda olsaydı düzenli denerdim.Yapanların çok olumlu yorumları var.
Perinem normalde de sıkıntılı benim cok hassas o yüzden normal doğum olursa yirtilmadan vs cok korkuyorum. Detaylari ogrenebilecegm bir kaynak var mi, kac dakika kac kere yapılıyor, dikkat edilecek noktalar fln gibi
Günaydıııın benim doğumum başladı sanırım.. 1,5 saat önce suyum ve nişanım geldi hastaneye geldim yatırdılar.. nst ye bağlandım şu an
Hadi inşallah bir avazda sağlıkla kucağına al

Instagramdan ve burdan aratarak bulduğum yöntemlere baktım zaten çok fazla maddesi yok

Deneyimleyenlere göre mutlaka ilk günler hasta bezi tarzında bişey takılması
Rahatsız eder bence bebek bezine benziyorlar çünkü ama birkaç gün için idare edilir sonra kanama normal seyrine döner inşallah
Günaydıııın benim doğumum başladı sanırım.. 1,5 saat önce suyum ve nişanım geldi hastaneye geldim yatırdılar.. nst ye bağlandım şu an
Maşallah sende kurtuluyorsun ne güzel
Kaç haftalıksınız

36,5 ama gelişime göre 2 hafta önden gidiyor

4 cm açılma olmuş şimdi tekrar nst ye bağladılar

Bende aynı durumdayım 33 deyim huzursuz bacak çok olmaya başladı üstüne skolyoz var bende bel ağrılarım inanılmaz birde ne zaman doğuracağımı bilmemek beni deli ediyor en ufak şeyde ha doğurdum doğuruyorum diye tribe giriyorum nasıl geçecek böyle minimum 3-4 hafta daha bilmiyorum sezeryandan çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama 35-36 da alın dicek duruma geldim

F FraRabia canım geçmiş olsun bir avazda doğur inşallah sağlıkla kucağına al bebişini canım darısı da bana ya artık nefes dahi alamıyorum bulaşık yıkadım evi süpürdüm sildim banyoyu yıkadım kızlarımla oyun saatimiz fakat mecalim kalmadı artık doğsun son 11 gün

39.haftada maşallah bu kadar işi iyi yapmışsın, ben şu an günde bir iş yapayım yoruluyorum başka bir şey yapamıyorum. Nefes alamama sorunum da başladı, nasıl oturacağımı yatacağımı şaşırdım

Hava buz gibi. Yataktan çıkıyorum geri giriyorum bu sabah. Gece de pijamamın altını çıkardım. Bu soğukta bacaklarımı da örtüden çıkardım, anca öyle uyumuşum.

Bel sorunu bendede var
Bacaklarım kasılıyor geceleri ben gerdiriyorum farkında olmadan daha beter oluyor
Artık babasıda beklemekten sıkılmış hergün doğmayacak mı daha diye soruyor
Çatı ağrısıda aşırı olmaya başladı geceleri

Bende nefes alamıyorum fakat yapmayınca da içim rahat etmiyor bir an önce doğsunda lohusa pijamalarımı giyip dinlenmek istiyorum

Benimde karnim büyümeye başladığından beridir hep cok sert, bi miktar su fazlalığı vardi ama 2 hfta gibi sürede normale döndü. Ama su fazlaligini doktorum hep harekete bagladi okadar aktif gectiki hamileligim 4.aydan beri neredeyse 1tam gun evde duramadim umreye gittik geldik hep sehir dışı islerimiz oldu,dinlensen normale doner dedi yarin doguracagim hala semsert:)))
Kızlar lohusa pedi kaç paket aldınız
1 paket aldim o zaten seni hastaneden cikana kadar fazlasiyla idare eder kanamanin yogunluguna gore ped e gecer yada tekrar aldirabilirsin.

Hepinize merhaba kizlar. Ben son hazırlıklarımi yapiyorum yarin dogum var inşallah, ogleden sonra son hst ziyaretine gidecegim girisimi islemleri vs yaptiracagim sabahtan yatış inşallah. Hem heyecanli hem gerginim

İlk defa böyle doktor yorumu duydum.
Doğum neden yarın?
İlerden gittiği için mi?

Gunaydın iyi haftalar herkese, benim bugun son kontrolüm var. Perşembe doğumum var kısmetse hepimizin hakkında hayırlısı olsun kolay sağlıklı doğumlarımız olsun
Hayırlı olsun darısı bize olsuun artıkk
Sezeryan mı olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…