- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.061
Perine masajı yapan var mı kızlar
Perinem normalde de sıkıntılı benim cok hassas o yüzden normal doğum olursa yirtilmadan vs cok korkuyorum. Detaylari ogrenebilecegm bir kaynak var mi, kac dakika kac kere yapılıyor, dikkat edilecek noktalar fln gibiBen bunun varlığını çok geç öğrendim.Daha erken haftalarımda olsaydı düzenli denerdim.Yapanların çok olumlu yorumları var.
Hadi inşallah bir avazda sağlıkla kucağına alGünaydıııınbenim doğumum başladı sanırım.. 1,5 saat önce suyum ve nişanım geldi hastaneye geldim yatırdılar.. nst ye bağlandım şu an
Instagramdan ve burdan aratarak bulduğum yöntemlere baktım zaten çok fazla maddesi yokPerinem normalde de sıkıntılı benim cok hassas o yüzden normal doğum olursa yirtilmadan vs cok korkuyorum. Detaylari ogrenebilecegm bir kaynak var mi, kac dakika kac kere yapılıyor, dikkat edilecek noktalar fln gibi
Hadi inşallah bir avazda sağlıkla kucağına al
Deneyimleyenlere göre mutlaka ilk günler hasta bezi tarzında bişey takılmasıCanım benimde daha önce girdiğim bi operasyondan yetistin bezi almıştım bir de depend de aldım, hastane çantamı hazırlarken depend cok ince ped gibi geldi. O hasta bezi aşırı korumalı büyük tuvaleti bile tutar düzeyde ondan koydum hep ama rahatsızlık verir mi ki emin olamadım. Bu kanamayı da tutar mi sence
Canım suyun mu geldi ki ama herkes yatsk yorgan islanana kadar demişti, tuvalete bile gitsen bi takip et bakalim bi kısmı mi geldi acaba suyun eksildi mi ki acaba
Maşallah sende kurtuluyorsun ne güzelGünaydıııınbenim doğumum başladı sanırım.. 1,5 saat önce suyum ve nişanım geldi hastaneye geldim yatırdılar.. nst ye bağlandım şu an
36,5 ama gelişime göre 2 hafta önden gidiyorDeneyimleyenlere göre mutlaka ilk günler hasta bezi tarzında bişey takılması
Rahatsız eder bence bebek bezine benziyorlar çünkü ama birkaç gün için idare edilir sonra kanama normal seyrine döner inşallah
Maşallah sende kurtuluyorsun ne güzel
Kaç haftalıksınız
Bir an önce açılman tamamlanır kolaylıkla kucağına alırsın inş36,5 ama gelişime göre 2 hafta önden gidiyor
4 cm açılma olmuş şimdi tekrar nst ye bağladılar
Bende aynı durumdayım 33 deyim huzursuz bacak çok olmaya başladı üstüne skolyoz var bende bel ağrılarım inanılmaz birde ne zaman doğuracağımı bilmemek beni deli ediyor en ufak şeyde ha doğurdum doğuruyorum diye tribe giriyorum nasıl geçecek böyle minimum 3-4 hafta daha bilmiyorum sezeryandan çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama 35-36 da alın dicek duruma geldimBen daha 33 haftalığım ama bu gece bacaklarımdan yatamıyorum diye hüngür hüngür ağladım. Kendimi çok sağlıksız hissediyorum. Küveze girmeyeceğini bilsem bugün doğurmak istiycem. Bir daha hiç sağlıklıolmayacak gibi hissediyorum.
Sağlıkla gelsin çok kolay geçer umarım36,5 ama gelişime göre 2 hafta önden gidiyor
39.haftada maşallah bu kadar işi iyi yapmışsın, ben şu an günde bir iş yapayım yoruluyorum başka bir şey yapamıyorum. Nefes alamama sorunum da başladı, nasıl oturacağımı yatacağımı şaşırdım
Hava buz gibi. Yataktan çıkıyorum geri giriyorum bu sabah. Gece de pijamamın altını çıkardım. Bu soğukta bacaklarımı da örtüden çıkardım, anca öyle uyumuşum.Bende aynı durumdayım 33 deyim huzursuz bacak çok olmaya başladı üstüne skolyoz var bende bel ağrılarım inanılmaz birde ne zaman doğuracağımı bilmemek beni deli ediyor en ufak şeyde ha doğurdum doğuruyorum diye tribe giriyorum nasıl geçecek böyle minimum 3-4 hafta daha bilmiyorum sezeryandan çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama 35-36 da alın dicek duruma geldim
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahGünaydıııınbenim doğumum başladı sanırım.. 1,5 saat önce suyum ve nişanım geldi hastaneye geldim yatırdılar.. nst ye bağlandım şu an
Bir avazda doğsun umarım, sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın36,5 ama gelişime göre 2 hafta önden gidiyor
Bel sorunu bendede varBende aynı durumdayım 33 deyim huzursuz bacak çok olmaya başladı üstüne skolyoz var bende bel ağrılarım inanılmaz birde ne zaman doğuracağımı bilmemek beni deli ediyor en ufak şeyde ha doğurdum doğuruyorum diye tribe giriyorum nasıl geçecek böyle minimum 3-4 hafta daha bilmiyorum sezeryandan çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama 35-36 da alın dicek duruma geldim
Bende nefes alamıyorum fakat yapmayınca da içim rahat etmiyor bir an önce doğsunda lohusa pijamalarımı giyip dinlenmek istiyorum39.haftada maşallah bu kadar işi iyi yapmışsın, ben şu an günde bir iş yapayım yoruluyorum başka bir şey yapamıyorum. Nefes alamama sorunum da başladı, nasıl oturacağımı yatacağımı şaşırdım
Benimde karnim büyümeye başladığından beridir hep cok sert, bi miktar su fazlalığı vardi ama 2 hfta gibi sürede normale döndü. Ama su fazlaligini doktorum hep harekete bagladi okadar aktif gectiki hamileligim 4.aydan beri neredeyse 1tam gun evde duramadim umreye gittik geldik hep sehir dışı islerimiz oldu,dinlensen normale doner dedi yarin doguracagim hala semsert:)))Benim de 17-18 den beri suyum fazla diyet işe yaramayınca insülin başlandı suyum azaldı normale döndü. Ama karnım hala taş gibi sert.
Sizin de karnınız basket topu gibi sert mi?
Benim bir hafta 10 gün önden gidiyor genelde artık son haftalar diye bende sormuyorum doktor da söylemiyor önden geriden diye.
1 paket aldim o zaten seni hastaneden cikana kadar fazlasiyla idare eder kanamanin yogunluguna gore ped e gecer yada tekrar aldirabilirsin.Kızlar lohusa pedi kaç paket aldınız
İlk defa böyle doktor yorumu duydum.Benimde karnim büyümeye başladığından beridir hep cok sert, bi miktar su fazlalığı vardi ama 2 hfta gibi sürede normale döndü. Ama su fazlaligini doktorum hep harekete bagladi okadar aktif gectiki hamileligim 4.aydan beri neredeyse 1tam gun evde duramadim umreye gittik geldik hep sehir dışı islerimiz oldu,dinlensen normale doner dedi yarin doguracagim hala semsert:)))
1 paket aldim o zaten seni hastaneden cikana kadar fazlasiyla idare eder kanamanin yogunluguna gore ped e gecer yada tekrar aldirabilirsin.
Hepinize merhaba kizlar. Ben son hazırlıklarımi yapiyorum yarin dogum var inşallah, ogleden sonra son hst ziyaretine gidecegim girisimi islemleri vs yaptiracagim sabahtan yatış inşallah. Hem heyecanli hem gerginim
Benimde karnim büyümeye başladığından beridir hep cok sert, bi miktar su fazlalığı vardi ama 2 hfta gibi sürede normale döndü. Ama su fazlaligini doktorum hep harekete bagladi okadar aktif gectiki hamileligim 4.aydan beri neredeyse 1tam gun evde duramadim umreye gittik geldik hep sehir dışı islerimiz oldu,dinlensen normale doner dedi yarin doguracagim hala semsert:)))
1 paket aldim o zaten seni hastaneden cikana kadar fazlasiyla idare eder kanamanin yogunluguna gore ped e gecer yada tekrar aldirabilirsin.
Hepinize merhaba kizlar. Ben son hazırlıklarımi yapiyorum yarin dogum var inşallah, ogleden sonra son hst ziyaretine gidecegim girisimi islemleri vs yaptiracagim sabahtan yatış inşallah. Hem heyecanli hem gerginim
Hayırlı olsunGunaydın iyi haftalar herkese, benim bugun son kontrolüm var. Perşembe doğumum var kısmetsehepimizin hakkında hayırlısı olsun kolay sağlıklı doğumlarımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?