2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben haftasonu yine hastanedeydim hep sancım oldu serum nidicard vs geçirdiler bugün artık 37+1 olduk sata göre ultrasona göre 37+5 bebiş 3150 olmuş doktorum da şansa haftasonu yurtdışındaydı yarın sabah gideceğiz kontrole muhtemelen yarın bile alabilir gibi geliyor karnım devamlı taş gibi çünkü hiç geçmiyor

Geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Geçmiş olsun bebişin kilosu çok iyi olmuş maşallah
Doğma vakti yaklaşmış artık
Açılman da varmı

Maşallah kızlar hepiniz doğurmaya başlamışsınız bende artık sıkılmaya başladım doğsa diyorum sanki benimki cok geç gelecek gibi geldi hepiniz de doğum belirtileri başlayınca
Valla böyle diyince insan doğurayazıyor ben de sıkıldım vs demiştim sancılarım başladı 38 bitene kadar sessiz kalmak en iyisiymiş

Bu hafta mide yanmam daha bir arttı 2 gündür mahvoldum renni kesiyordu oda kesmez oldu ne soda ne süt sade gece oluyordu gündüzde başladı nolcak bu halimiz sendede oluyormu günümüz hemen hemen aynı ya
Benim 1 hafta 10‘gün öncesine kadar çok oluyordu ama 1 haftadır bayağı kesildi… günde 2-3 defa gaviscon içiyordum artık içmiyorum bebek galiba asagida olduğu için artık bende bi rahatlama oldu, senin bebis yukarıdaysa yapıyordur canım

Büyük ihtimal yukarda hep yukarı sertleşiyor çünkü

İşin tuhafı peynir ekmek hariç çok bişey yiyemiyorum çıkarıyorum Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar kontrol vardı bugün 36+4 2805 gr olmuş. Bebek kanala girmiş görünüyor baş çevresini tam ölçemedi o yüzden. Boynunda kordon var dedi sıkıntı etme hareketleri takip et dedi sadece doktor yanındayken rahattım eve gelince tedirgin olmaya başladım bu durumdan . Haftaya gel dedi alttan muayene edelim şuan yapmayayım uyarı vermeyelim erkenden başlamasın . Doğum öncesi tahlilleri yaptırdı bugün . Normal veya sezeryanla alakalı bişey demedi sanırım haftaya belli olur

Kordon dolanmadı hepimizi tedirgin ediyor ama dolansa bile kan akışı vs oluyor, yapısı kordonun ona müsaitmiş… Sadece genelde kordon dolandıysa sezeryan öneriyo doktorlar

Kordon dolanmadı hepimizi tedirgin ediyor ama dolansa bile kan akışı vs oluyor, yapısı kordonun ona müsaitmiş… Sadece genelde kordon dolandıysa sezeryan öneriyo doktorlar
Normali denemek isterdim tabi ama doğum şekli hiç önemli değil benim için yeter ki sağlıkla kucağımıza alabilelim. Geçen hafta sancı kasılmam fazlaydı bebeğin çok döndüğünü de hissettim o yüzden dolandı belki de . Biraz huzursuz etti beni de bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…