- 8 Temmuz 2020
- 334
- 371
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.081
Ya ben ilk defa dün gece çatı ağrısı yaşadım sanırım emin değilim ama vajinamda ağrı ve batma gibi bi şey oldu bu di mi çatı ağrısıBel sorunu bendede var
Bacaklarım kasılıyor geceleri ben gerdiriyorum farkında olmadan daha beter oluyor
Artık babasıda beklemekten sıkılmış hergün doğmayacak mı daha diye soruyor
Çatı ağrısıda aşırı olmaya başladı geceleri
Evet sezaryen olacakHayırlı olsundarısı bize olsuun artıkk
Sezeryan mı olacaksınız
Ben de dün ilk defa tuhaf bir ağrı sancı hissettim, kasıklarımda batma ama ahhh dedirtecek kadar ve 4-5 kere 5 dk da bir oldu sonra geçti… bugün nasıl olacak bakalım…Ya ben ilk defa dün gece çatı ağrısı yaşadım sanırım emin değilim ama vajinamda ağrı ve batma gibi bi şey oldu bu di mi çatı ağrısı
Bacak aramdaki kemikler ağrıyor benim sadece vajina da değilde belki herkes farklı hissediyor olabilir oldu bitti bu ağrı vardı şimdi artmaya başladıYa ben ilk defa dün gece çatı ağrısı yaşadım sanırım emin değilim ama vajinamda ağrı ve batma gibi bi şey oldu bu di mi çatı ağrısı
Acaba bebek büyüdü ve hareket ettikçe daha çok ağrı hissediyor olabilir miyiz? Ben öyledir diye düşündümBacak aramdaki kemikler ağrıyor benim sadece vajina da değilde belki herkes farklı hissediyor olabilir oldu bitti bu ağrı vardı şimdi artmaya başladı
2 hafta sonra iş yapmıcam öyle karar aldımBende nefes alamıyorum fakat yapmayınca da içim rahat etmiyor bir an önce doğsunda lohusa pijamalarımı giyip dinlenmek istiyorum
Dinlenmedigim icin oldugunu söylüyordu valla bilmiyorum artık.İlk defa böyle doktor yorumu duydum.
Doğum neden yarın?
İlerden gittiği için mi?
Evet inşallah sezeryan olacakHayırlı olsundarısı bize olsuun artıkk
Sezeryan mı olacaksınız
Hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenimde karnim büyümeye başladığından beridir hep cok sert, bi miktar su fazlalığı vardi ama 2 hfta gibi sürede normale döndü. Ama su fazlaligini doktorum hep harekete bagladi okadar aktif gectiki hamileligim 4.aydan beri neredeyse 1tam gun evde duramadim umreye gittik geldik hep sehir dışı islerimiz oldu,dinlensen normale doner dedi yarin doguracagim hala semsert:)))
1 paket aldim o zaten seni hastaneden cikana kadar fazlasiyla idare eder kanamanin yogunluguna gore ped e gecer yada tekrar aldirabilirsin.
Hepinize merhaba kizlar. Ben son hazırlıklarımi yapiyorum yarin dogum var inşallah, ogleden sonra son hst ziyaretine gidecegim girisimi islemleri vs yaptiracagim sabahtan yatış inşallah. Hem heyecanli hem gerginim
Yarına hayırlı haberlerini bekliyoruzDinlenmedigim icin oldugunu söylüyordu valla bilmiyorum artık.
Plasenta ile ilgili bir sorunum vardi onceki dogumumda benim rahimi farkli teknikle kapattilar oncekinde bu yuzden ileri tarihleri beklemek istemedi doktorum, ekstra olarakda zaten hep 10 gun kadar fln önde ilerliyordu zaten ölçümleri.
Evet inşallah sezeryan olacak
Dinlenmedigim icin oldugunu söylüyordu valla bilmiyorum artık.
Plasenta ile ilgili bir sorunum vardi onceki dogumumda benim rahimi farkli teknikle kapattilar oncekinde bu yuzden ileri tarihleri beklemek istemedi doktorum, ekstra olarakda zaten hep 10 gun kadar fln önde ilerliyordu zaten ölçümleri.
Evet inşallah sezeryan olacak
Hatta dinlenmedigim icin demeyimde kendimi fazla yordugum icin sert olsugunu ifade ediyordu. Evde 2 cocugum daha var hep aktif olmak zorundaydim diyeİlk defa böyle doktor yorumu duydum.
Doğum neden yarın?
İlerden gittiği için mi?
Yok canım dinlenmek ile geçmiyor. Ben istirahat halindeydim çoğu zaman karnım 3-4 aydır sert. Günde üç dört kez ancak yumşak oluyor.Hatta dinlenmedigim icin demeyimde kendimi fazla yordugum icin sert olsugunu ifade ediyordu. Evde 2 cocugum daha var hep aktif olmak zorundaydim diye
Evdekiler kaçar yaşında?İnşallah ilk musaitlikte gelirim buraya :)sudem34
Bu hafta mide yanmam daha bir arttı 2 gündür mahvoldum renni kesiyordu oda kesmez oldu ne soda ne sütAcaba bebek büyüdü ve hareket ettikçe daha çok ağrı hissediyor olabilir miyiz? Ben öyledir diye düşündüm
Benım de mıde yanmam çok var, asıtlı bıseyler yıyınce gunduz de aynı sekıl.. 2 tane rennıe duo kullandım bu zamana kadar, 3.yu de yazdırcam bu hafta, gündüz oturuyorum falan bı skeılde g2cıyor, sadece gecelrrı ıcıyorum bı de, hergun mutlka ıcıyorumBu hafta mide yanmam daha bir arttı 2 gündür mahvoldum renni kesiyordu oda kesmez oldu ne soda ne sütsade gece oluyordu gündüzde başladı nolcak bu halimiz sendede oluyormu günümüz hemen hemen aynı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?