2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya ben ilk defa dün gece çatı ağrısı yaşadım sanırım emin değilim ama vajinamda ağrı ve batma gibi bi şey oldu bu di mi çatı ağrısı

Ya ben ilk defa dün gece çatı ağrısı yaşadım sanırım emin değilim ama vajinamda ağrı ve batma gibi bi şey oldu bu di mi çatı ağrısı
Ben de dün ilk defa tuhaf bir ağrı sancı hissettim, kasıklarımda batma ama ahhh dedirtecek kadar ve 4-5 kere 5 dk da bir oldu sonra geçti… bugün nasıl olacak bakalım…

Bacak aramdaki kemikler ağrıyor benim sadece vajina da değilde belki herkes farklı hissediyor olabilir oldu bitti bu ağrı vardı şimdi artmaya başladı

Bacak aramdaki kemikler ağrıyor benim sadece vajina da değilde belki herkes farklı hissediyor olabilir oldu bitti bu ağrı vardı şimdi artmaya başladı
Acaba bebek büyüdü ve hareket ettikçe daha çok ağrı hissediyor olabilir miyiz? Ben öyledir diye düşündüm

Bende nefes alamıyorum fakat yapmayınca da içim rahat etmiyor bir an önce doğsunda lohusa pijamalarımı giyip dinlenmek istiyorum
2 hafta sonra iş yapmıcam öyle karar aldım Ev işleri bitmiyor valla yapan yapsın dokunmıcam, benim de içim hiç rahat etmiyor her gün bir şey yapıyorum ama 2 hafta sonra paydos

İlk defa böyle doktor yorumu duydum.
Doğum neden yarın?
İlerden gittiği için mi?
Dinlenmedigim icin oldugunu söylüyordu valla bilmiyorum artık.
Plasenta ile ilgili bir sorunum vardi onceki dogumumda benim rahimi farkli teknikle kapattilar oncekinde bu yuzden ileri tarihleri beklemek istemedi doktorum, ekstra olarakda zaten hep 10 gun kadar fln önde ilerliyordu zaten ölçümleri.
Hayırlı olsun darısı bize olsuun artıkk
Sezeryan mı olacaksınız
Evet inşallah sezeryan olacak

Hadi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yarına hayırlı haberlerini bekliyoruz

İlk defa böyle doktor yorumu duydum.
Doğum neden yarın?
İlerden gittiği için mi?
Hatta dinlenmedigim icin demeyimde kendimi fazla yordugum icin sert olsugunu ifade ediyordu. Evde 2 cocugum daha var hep aktif olmak zorundaydim diye

Hatta dinlenmedigim icin demeyimde kendimi fazla yordugum icin sert olsugunu ifade ediyordu. Evde 2 cocugum daha var hep aktif olmak zorundaydim diye
Yok canım dinlenmek ile geçmiyor. Ben istirahat halindeydim çoğu zaman karnım 3-4 aydır sert. Günde üç dört kez ancak yumşak oluyor.

Dün bende boşta bulundum uzanırken hapşırdım kasigima öyle bir sancı girdi gözümden yaş geldi bugünde yeri ağrıyor sanırım ama geçen haftadan beri yalancı sanci var hissediyorum neyse 35 olduk dayan kızım az kaldı

Acaba bebek büyüdü ve hareket ettikçe daha çok ağrı hissediyor olabilir miyiz? Ben öyledir diye düşündüm
Bu hafta mide yanmam daha bir arttı 2 gündür mahvoldum renni kesiyordu oda kesmez oldu ne soda ne süt sade gece oluyordu gündüzde başladı nolcak bu halimiz sendede oluyormu günümüz hemen hemen aynı ya

Bu hafta mide yanmam daha bir arttı 2 gündür mahvoldum renni kesiyordu oda kesmez oldu ne soda ne süt sade gece oluyordu gündüzde başladı nolcak bu halimiz sendede oluyormu günümüz hemen hemen aynı ya
Benım de mıde yanmam çok var, asıtlı bıseyler yıyınce gunduz de aynı sekıl.. 2 tane rennıe duo kullandım bu zamana kadar, 3.yu de yazdırcam bu hafta, gündüz oturuyorum falan bı skeılde g2cıyor, sadece gecelrrı ıcıyorum bı de, hergun mutlka ıcıyorum

Benim sancılar 100 ü buldu nst de pek ağrı hissi yaşamadım 3 gündür hafif hafif bel ağrıları var bakalım baskıdıda varmış artık hafiften 35+4 bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…