- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.021
Aklıma doğumu getirmediğim için pek rüya görmüyorum benBn hergun farklı farklı bebişle alakalı rüyalar görüyorum ya doğuma yetişemiyorum ya doğum oluyor bebek yoğun bakıma kaldırılıyor uykular haram oldu gerçekten
Kontrol etme şansın var mı rengine bir bakmalısınKızlar çarşıdayım şuan birden çamaşırımda ıslaklık hissettim afedersiniz popoma kadar ıslak çamaşırım kaçırmış olamam çünkü tuvaletten çıkalı 2 dk olmuştu acaba suyum falan mı geldi bçyle bişey mi anlmadım karnımda taş gibi
Ben 16 lı depend aldımKızlar lohusa pedi kaç paket aldınız
Aa renginden falan nası anlıyoruzKontrol etme şansın var mı rengine bir bakmalısın
Canım benimde daha önce girdiğim bi operasyondan yetistin bezi almıştım bir de depend de aldım, hastane çantamı hazırlarken depend cok ince ped gibi geldi. O hasta bezi aşırı korumalı büyük tuvaleti bile tutar düzeyde ondan koydum hep ama rahatsızlık verir mi ki emin olamadım. Bu kanamayı da tutar mi senceArkadaşım hasta bezlerinden verdi 5-6 tane önceden kalan biriki pakette pedim var
Kanamam herzaman çok az olurdu idare eder inşallah
Canım suyun mu geldi ki ama herkes yatsk yorgan islanana kadar demişti, tuvalete bile gitsen bi takip et bakalim bi kısmı mi geldi acaba suyun eksildi mi ki acabaKızlar çarşıdayım şuan birden çamaşırımda ıslaklık hissettim afedersiniz popoma kadar ıslak çamaşırım kaçırmış olamam çünkü tuvaletten çıkalı 2 dk olmuştu acaba suyum falan mı geldi bçyle bişey mi anlmadım karnımda taş gibi
Baktım lavaboda ama renk koku falan yokKontrol etme şansın var mı rengine bir bakmalısın
Sancılarımı takip etmeyi denicem sabahtan beri kasıklarım ağrıyordu bilmiyorum kiCanım benimde daha önce girdiğim bi operasyondan yetistin bezi almıştım bir de depend de aldım, hastane çantamı hazırlarken depend cok ince ped gibi geldi. O hasta bezi aşırı korumalı büyük tuvaleti bile tutar düzeyde ondan koydum hep ama rahatsızlık verir mi ki emin olamadım. Bu kanamayı da tutar mi sence
Canım suyun mu geldi ki ama herkes yatsk yorgan islanana kadar demişti, tuvalete bile gitsen bi takip et bakalim bi kısmı mi geldi acaba suyun eksildi mi ki acaba
Renksiz şeffaf kokusuz ve biraz yapışkan bi yapısı oluyormuş… imkanin varsa hastaneye git bence…Baktım lavaboda ama renk koku falan yok
bebeğin hareketini hiseediyorum azar azar küçük hareketlerle ama annem sancılarını say dedi şimdi onu bi takip edicem olmadı gidicem artıkRenksiz şeffaf kokusuz ve biraz yapışkan bi yapısı oluyormuş… imkanin varsa hastaneye git bence…
Bı hastaneye gitsen iyi edersin bence. Suysa ve azsa bekletebilirler belki ama beklersen daha fazla gelebilir. Benim de oncekinde tuvaletten cıkarken gelmişti suyum. Renksiz su gibiydi. Ve hiç sancım yoktu. Sonrasında da olmadı. Tedbirli olmakta fayda var.Sancılarımı takip etmeyi denicem sabahtan beri kasıklarım ağrıyordu bilmiyorum ki
İki seferde mi geldi yani birde ne kadar bi ıslaklık oluyor benim kilodum popoma kadar ıslak tayt vardı altımda onun da ağ kısmı ıslaktı bacağıma kadar gelmedi yaniBı hastaneye gitsen iyi edersin bence. Suysa ve azsa bekletebilirler belki ama beklersen daha fazla gelebilir. Benim de oncekinde tuvaletten cıkarken gelmişti suyum. Renksiz su gibiydi. Ve hiç sancım yoktu. Sonrasında da olmadı. Tedbirli olmakta fayda var.
Benim tek seferde foş diye hepsi geldi. Ama sızıntı şeklinde az az gelenler de varmış. Hatta geçen bı erken doğum hikayesi izlemiştim YouTube da. Suyu geldikten sonra 3 hafta hastanede yatmış öyle doğum yapmıştı. Herkeste aynı olmayabiliyor. Seninki inşallah akıntıdir. Bazen ayakta çok durunca da akıntı fazla oluyor ya.İki seferde mi geldi yani birde ne kadar bi ıslaklık oluyor benim kilodum popoma kadar ıslak tayt vardı altımda onun da ağ kısmı ıslaktı bacağıma kadar gelmedi yani
Şimdiye kadar farkettiğim bir şey olmamıştı aslındaNe güzel bir doğum olmuş
Normaldede mi acı eşiğin yüksek
Güncel akıntıdan farklı şeffaf olması lazım miktar olarak da daha fazlaAa renginden falan nası anlıyoruz
Benim geçen hafta cumartesi 34+3 ken 3 kg civarıydı.. gelişime göre 2 hafta önde görünüyor demişti doktor.. riskle ilgili sadece 4 kg üzerine normal doğumu önermiyorum demiştiKızlar size bir soru sormak istiyorum. 34 haftalıkken bebeğim 3kg cıktı karın ve kafasının büyük olduğunu söyledi dr. Haftası 38e yakın dedi. Perinatolojite gittim yapısal olabilir yada şeker olabilir dedi iki gün önce şeker baktırdım açlık 74 tokluk 144sınır çıktı. Ekstradan kordonsentez yapabiliriz dedi ama bebek riske atılır zaten haftam çok ileri sonuc cıkana kadar doğum gerçekleşir. Kafam allak bullak oldu. Kızımda 4 kg doğmuştu ama karın geniş vs gibi şeyler söylenilmemişti. Başına gelen var mı ?
Evett ilk bebeğim çok teşekkür ederimEndokrin 145 altı olmalı dedi bana
Doğuran çok daha doğuracak da çoktur da ben nickleri çok bilmiyorum
Aktif üyeler daha tanıdık
Gözün aydın.
İlk bebek mı çok cesursunuz tebrik ederim?
Doğuran çok hemen her gün patır patır doğuruyor millet
Ama kim doğuruyor pek tanımıyorum
Canım sancıdan ziyade suyunda eksilmemesi gerekiyor sanıyorum bi doktoruna sorsan iyi olurSancılarımı takip etmeyi denicem sabahtan beri kasıklarım ağrıyordu bilmiyorum ki
Ben yapmayı düşünüyorum :)) 36+2deyimPerine masajı yapan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?