2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar çarşıdayım şuan birden çamaşırımda ıslaklık hissettim afedersiniz popoma kadar ıslak çamaşırım kaçırmış olamam çünkü tuvaletten çıkalı 2 dk olmuştu acaba suyum falan mı geldi bçyle bişey mi anlmadım karnımda taş gibi

Kontrol etme şansın var mı rengine bir bakmalısın

Arkadaşım hasta bezlerinden verdi 5-6 tane önceden kalan biriki pakette pedim var
Kanamam herzaman çok az olurdu idare eder inşallah
Canım benimde daha önce girdiğim bi operasyondan yetistin bezi almıştım bir de depend de aldım, hastane çantamı hazırlarken depend cok ince ped gibi geldi. O hasta bezi aşırı korumalı büyük tuvaleti bile tutar düzeyde ondan koydum hep ama rahatsızlık verir mi ki emin olamadım. Bu kanamayı da tutar mi sence
Canım suyun mu geldi ki ama herkes yatsk yorgan islanana kadar demişti, tuvalete bile gitsen bi takip et bakalim bi kısmı mi geldi acaba suyun eksildi mi ki acaba

Sancılarımı takip etmeyi denicem sabahtan beri kasıklarım ağrıyordu bilmiyorum ki

Sancılarımı takip etmeyi denicem sabahtan beri kasıklarım ağrıyordu bilmiyorum ki
Bı hastaneye gitsen iyi edersin bence. Suysa ve azsa bekletebilirler belki ama beklersen daha fazla gelebilir. Benim de oncekinde tuvaletten cıkarken gelmişti suyum. Renksiz su gibiydi. Ve hiç sancım yoktu. Sonrasında da olmadı. Tedbirli olmakta fayda var.

İki seferde mi geldi yani birde ne kadar bi ıslaklık oluyor benim kilodum popoma kadar ıslak tayt vardı altımda onun da ağ kısmı ıslaktı bacağıma kadar gelmedi yani

İki seferde mi geldi yani birde ne kadar bi ıslaklık oluyor benim kilodum popoma kadar ıslak tayt vardı altımda onun da ağ kısmı ıslaktı bacağıma kadar gelmedi yani
Benim tek seferde foş diye hepsi geldi. Ama sızıntı şeklinde az az gelenler de varmış. Hatta geçen bı erken doğum hikayesi izlemiştim YouTube da. Suyu geldikten sonra 3 hafta hastanede yatmış öyle doğum yapmıştı. Herkeste aynı olmayabiliyor. Seninki inşallah akıntıdir. Bazen ayakta çok durunca da akıntı fazla oluyor ya.

Benim geçen hafta cumartesi 34+3 ken 3 kg civarıydı.. gelişime göre 2 hafta önde görünüyor demişti doktor.. riskle ilgili sadece 4 kg üzerine normal doğumu önermiyorum demişti

Evett ilk bebeğim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…