- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.041
Benim ilkş sezaryan buda öyle olacak inşallahBenim geçen hafta cumartesi 34+3 ken 3 kg civarıydı.. gelişime göre 2 hafta önde görünüyor demişti doktor.. riskle ilgili sadece 4 kg üzerine normal doğumu önermiyorum demişti
Perine masajı yapan var mı kızlar
Başlayınca deneyimini yazar mısın ben de yeni başladım, başkalarının nasıl gidiyor merak ediyorumBen yapmayı düşünüyorum :)) 36+2deyim
Bende de var, aynı bedende son günlerimiz diye duygusallık yüklendiBen birkaç gündür hamilelik bitiyor diye çok duygulanmaya başladım. Cok az bi vakit sonra o minik tekmelerin kimildamalarin icerde degil disarda olacak olmasi cok degisik geliyor.Hem kavusmak icin cok sabirsiz,heyecanli hem de bir burugumSizde de var mi bi duysusallik?
uzanamıyorum ki ben nasıl yapıyorsunuzBaşlayınca deneyimini yazar mısın ben de yeni başladım, başkalarının nasıl gidiyor merak ediyorum
Eşim yaptı, kendi kendine oturarak ayna karşısında yapılabilir diye yazmışlar onu da deneyeceğimRüyamd
uzanamıyorum ki ben nasıl yapıyorsunuz
Ben de böyle hissediyorum, hem tanışmak istiyorum hem de içimde biraz daha dursun istiyorum…Ben birkaç gündür hamilelik bitiyor diye çok duygulanmaya başladım. Cok az bi vakit sonra o minik tekmelerin kimildamalarin icerde degil disarda olacak olmasi cok degisik geliyor.Hem kavusmak icin cok sabirsiz,heyecanli hem de bir burugumSizde de var mi bi duysusallik?
37+4 te suni sancı işe doğum yaptım. Magnezyum kullanıyordum. Bazen günde 1, bazen günde 2 bazen hiç almıyordum. Suni sancı ile ilk doğumum oldu bu ve 16 saat suni sancı almıştım. Siz doktorunuza yine sorun bunu çünkü kasılmalarınız ne derecede bilmiyorum. Doktorunuz size bu hafta bırakın ya da sonuna kadar kullanın da diyebilir. İçtiğiniz halde kasılmalarınız oluyor mu mesela?Doğum yapan arkadaşlar magnezyum kullanmış mıydınız doğurana kadar. kasılmayı açılmayı önlüyor diyorlar merak ettim belli bir haftada bırakılması mı gerekiyor acaba
Ben daha 33 haftalığım ama bu gece bacaklarımdan yatamıyorum diye hüngür hüngür ağladım. Kendimi çok sağlıksız hissediyorum. Küveze girmeyeceğini bilsem bugün doğurmak istiycem. Bir daha hiç sağlıklıolmayacak gibi hissediyorum.Ben birkaç gündür hamilelik bitiyor diye çok duygulanmaya başladım. Cok az bi vakit sonra o minik tekmelerin kimildamalarin icerde degil disarda olacak olmasi cok degisik geliyor.Hem kavusmak icin cok sabirsiz,heyecanli hem de bir burugumSizde de var mi bi duysusallik?
Doktorum 38 e kadar kullanabiliriz sonrasında bırakacağız dedi 36+4 tekikıntrolümde magnezyumum bitmişti tekrar yazmamıza gerek olmadığını söyledi.Doğum yapan arkadaşlar magnezyum kullanmış mıydınız doğurana kadar. kasılmayı açılmayı önlüyor diyorlar merak ettim belli bir haftada bırakılması mı gerekiyor acaba
Hadi bir avazda doğur inşallahGünaydıııınbenim doğumum başladı sanırım.. 1,5 saat önce suyum ve nişanım geldi hastaneye geldim yatırdılar.. nst ye bağlandım şu an
34. Haftada bıraktırdı bana doktorum hem magnezyumu hem de omegayı kasılmayı durduruyor diye.Doğum yapan arkadaşlar magnezyum kullanmış mıydınız doğurana kadar. kasılmayı açılmayı önlüyor diyorlar merak ettim belli bir haftada bırakılması mı gerekiyor acaba
Günaydıııınbenim doğumum başladı sanırım.. 1,5 saat önce suyum ve nişanım geldi hastaneye geldim yatırdılar.. nst ye bağlandım şu an
Sağlıkla kavuşun ınsallahGünaydıııınbenim doğumum başladı sanırım.. 1,5 saat önce suyum ve nişanım geldi hastaneye geldim yatırdılar.. nst ye bağlandım şu an
Sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağına al inşallahGünaydıııınbenim doğumum başladı sanırım.. 1,5 saat önce suyum ve nişanım geldi hastaneye geldim yatırdılar.. nst ye bağlandım şu an
Kavusmaya az kalaRahim açıcı verdiler 5 dk sonra suni sancı vermeye başlayacaklar.. heyecandan titriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?