2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende de var, aynı bedende son günlerimiz diye duygusallık yüklendi

Ben de böyle hissediyorum, hem tanışmak istiyorum hem de içimde biraz daha dursun istiyorum… çok değişik bir duygu

Doğum yapan arkadaşlar magnezyum kullanmış mıydınız doğurana kadar. kasılmayı açılmayı önlüyor diyorlar merak ettim belli bir haftada bırakılması mı gerekiyor acaba

Doğum yapan arkadaşlar magnezyum kullanmış mıydınız doğurana kadar. kasılmayı açılmayı önlüyor diyorlar merak ettim belli bir haftada bırakılması mı gerekiyor acaba
37+4 te suni sancı işe doğum yaptım. Magnezyum kullanıyordum. Bazen günde 1, bazen günde 2 bazen hiç almıyordum. Suni sancı ile ilk doğumum oldu bu ve 16 saat suni sancı almıştım. Siz doktorunuza yine sorun bunu çünkü kasılmalarınız ne derecede bilmiyorum. Doktorunuz size bu hafta bırakın ya da sonuna kadar kullanın da diyebilir. İçtiğiniz halde kasılmalarınız oluyor mu mesela?

Ben daha 33 haftalığım ama bu gece bacaklarımdan yatamıyorum diye hüngür hüngür ağladım. Kendimi çok sağlıksız hissediyorum. Küveze girmeyeceğini bilsem bugün doğurmak istiycem. Bir daha hiç sağlıklıolmayacak gibi hissediyorum.

Doktorum 38 e kadar kullanabiliriz sonrasında bırakacağız dedi 36+4 tekikıntrolümde magnezyumum bitmişti tekrar yazmamıza gerek olmadığını söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…