- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.121
Kanala girdiğini sen hissediyor musunMerhaba kızlar kontrol vardı bugün 36+4 2805 gr olmuş. Bebek kanala girmiş görünüyor baş çevresini tam ölçemedi o yüzden. Boynunda kordon var dedi sıkıntı etme hareketleri takip et dedi sadece doktor yanındayken rahattım eve gelince tedirgin olmaya başladım bu durumdan . Haftaya gel dedi alttan muayene edelim şuan yapmayayım uyarı vermeyelim erkenden başlamasın . Doğum öncesi tahlilleri yaptırdı bugün . Normal veya sezeryanla alakalı bişey demedi sanırım haftaya belli olur
Hissediyorum yürürken baskı oluyor yürüyüşüm değişti ama herhangi bir ağrı hissetmiyorum . Ayaklarıyla sıkıştırırdı midemi şimdi tam karnın ortasında hissediyorum tekmeleri . Ama bunları kontrolden sonra fark ettim çünkü 28 den beri baş aşağı duruyorduKanala girdiğini sen hissediyor musun
Yani herhangi bir aşağı inme
Yada baskı vs oluyor mu
Yoksa hiç farkedilmeyen bişeymi
Bende sıkıldım artık doğurayım diyordum haftaya doğuracam hissiyatı geldi kordon ve kanal muhabbetinden yusuf yusuf olmaya başladım38 haftalık olduk biz ama hala başı sağ alt
Ayakları sol üstte çapraz duruyor bebeğim
Karnımda da hiç inme yok yüksek te gayet
ne zaman gelecek bu bebek
Benim ilk gebelikte ben hiç aşaya baskı falan hissetmiyordum karnımda hiç inmedi aşaya herkes şaşırıyordu bu nasıl 9 aylık diye karnım top gibi yukarıdaydı ama 39 da doğdu yanı doğum sancıları başladığında bile yerleşebiliyor kanala illa öncesinde yerleşecek diye bişey yok sanırım38 haftalık olduk biz ama hala başı sağ alt
Huzursuz olma, bak YouTube da da anlatıyorlar, gösteren bir doktorda vardı ne kadar esnek olduğunu…Normali denemek isterdim tabi ama doğum şekli hiç önemli değil benim için yeter ki sağlıkla kucağımıza alabilelim. Geçen hafta sancı kasılmam fazlaydı bebeğin çok döndüğünü de hissettim o yüzden dolandı belki de . Biraz huzursuz etti beni de bakalım hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla yanına gelsin bir an önceHerkese selamlar.. bugün doğumdaydım, benim ve bebek için zor bir doğum oldu bebek gelirken inatçı davrandı biraz3.340 kg doğdu.. Doğum sırasında fazla yorulduğu için solunum sıkıntısı oldu o yüzden tedbir amaçlı küveze aldılar.. 1-2 gün solunumunu izleyecekler
Herkese selamlar.. bugün doğumdaydım, benim ve bebek için zor bir doğum oldu bebek gelirken inatçı davrandı biraz3.340 kg doğdu.. Doğum sırasında fazla yorulduğu için solunum sıkıntısı oldu o yüzden tedbir amaçlı küveze aldılar.. 1-2 gün solunumunu izleyecekler
38 haftalık olduk biz ama hala başı sağ alt
Canı ne zaman ısterse38 haftalık olduk biz ama hala başı sağ alt
Allahım esırgesın masallah, cabucak cıkar koklarsın yavrunuHerkese selamlar.. bugün doğumdaydım, benim ve bebek için zor bir doğum oldu bebek gelirken inatçı davrandı biraz3.340 kg doğdu.. Doğum sırasında fazla yorulduğu için solunum sıkıntısı oldu o yüzden tedbir amaçlı küveze aldılar.. 1-2 gün solunumunu izleyecekler
Hayrli olsun canm insallh en yakin zamanda yaninada gelirHerkese selamlar.. bugün doğumdaydım, benim ve bebek için zor bir doğum oldu bebek gelirken inatçı davrandı biraz3.340 kg doğdu.. Doğum sırasında fazla yorulduğu için solunum sıkıntısı oldu o yüzden tedbir amaçlı küveze aldılar.. 1-2 gün solunumunu izleyecekler
Hayrli olsun canm insallh en yakin zamanda yaninada gelirHerkese selamlar.. bugün doğumdaydım, benim ve bebek için zor bir doğum oldu bebek gelirken inatçı davrandı biraz3.340 kg doğdu.. Doğum sırasında fazla yorulduğu için solunum sıkıntısı oldu o yüzden tedbir amaçlı küveze aldılar.. 1-2 gün solunumunu izleyecekler
Maşallah ne güzel kavuşmuşsunuz gözünüz aydın kucağınıza da alırsınız hayırlısı ile inşallahHerkese selamlar.. bugün doğumdaydım, benim ve bebek için zor bir doğum oldu bebek gelirken inatçı davrandı biraz3.340 kg doğdu.. Doğum sırasında fazla yorulduğu için solunum sıkıntısı oldu o yüzden tedbir amaçlı küveze aldılar.. 1-2 gün solunumunu izleyecekler
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebişiniHerkese selamlar.. bugün doğumdaydım, benim ve bebek için zor bir doğum oldu bebek gelirken inatçı davrandı biraz3.340 kg doğdu.. Doğum sırasında fazla yorulduğu için solunum sıkıntısı oldu o yüzden tedbir amaçlı küveze aldılar.. 1-2 gün solunumunu izleyecekler
Hayırlı olsunHerkese selamlar.. bugün doğumdaydım, benim ve bebek için zor bir doğum oldu bebek gelirken inatçı davrandı biraz3.340 kg doğdu.. Doğum sırasında fazla yorulduğu için solunum sıkıntısı oldu o yüzden tedbir amaçlı küveze aldılar.. 1-2 gün solunumunu izleyecekler
Ama ben miss gibi değilim artıkCanı ne zaman ıstersekız dursun ne guzel işte, sıcak yumusak mis gıbı yerde, dısarısı cok soguk valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?