2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kanala girdiğini sen hissediyor musun
Yani herhangi bir aşağı inme
Yada baskı vs oluyor mu
Yoksa hiç farkedilmeyen bişeymi

Benimde bugün kontrolüm vardı 36+0 ım aşaya olan baskı için kanala inmeye başlamış ondan dedi benimde baş ölçümü iki hafta öncesine göre küçük çıktı artık önemi yok kanala inmeye başlayınca doğru çıkmaya bilir dedi. Birde nst de ilk defa 100 lerde sancı çıktı biraz daha büyüse durur inşallah 2 3 hafta daha

Kanala girdiğini sen hissediyor musun
Yani herhangi bir aşağı inme
Yada baskı vs oluyor mu
Yoksa hiç farkedilmeyen bişeymi
Hissediyorum yürürken baskı oluyor yürüyüşüm değişti ama herhangi bir ağrı hissetmiyorum . Ayaklarıyla sıkıştırırdı midemi şimdi tam karnın ortasında hissediyorum tekmeleri . Ama bunları kontrolden sonra fark ettim çünkü 28 den beri baş aşağı duruyordu

38 haftalık olduk biz ama hala başı sağ alt
Ayakları sol üstte çapraz duruyor bebeğim
Karnımda da hiç inme yok yüksek te gayet
ne zaman gelecek bu bebek
Benim ilk gebelikte ben hiç aşaya baskı falan hissetmiyordum karnımda hiç inmedi aşaya herkes şaşırıyordu bu nasıl 9 aylık diye karnım top gibi yukarıdaydı ama 39 da doğdu yanı doğum sancıları başladığında bile yerleşebiliyor kanala illa öncesinde yerleşecek diye bişey yok sanırım

Huzursuz olma, bak YouTube da da anlatıyorlar, gösteren bir doktorda vardı ne kadar esnek olduğunu… az kaldı kavuşmamıza da, son günler güzel geçsin sağlıkla alalim hepimiz

Herkese selamlar.. bugün doğumdaydım, benim ve bebek için zor bir doğum oldu bebek gelirken inatçı davrandı biraz 3.340 kg doğdu.. Doğum sırasında fazla yorulduğu için solunum sıkıntısı oldu o yüzden tedbir amaçlı küveze aldılar.. 1-2 gün solunumunu izleyecekler

Hayırlı olsun canım sağlıkla yanına gelsin bir an önce

Hayirli ugurlu olsun
Saglikla bir an once kuvezden cikar kucaginiza alirsiniz insallah

Yerinde mutlu demek ki
Aslında ilk gebeliklerde 41. Haftaya kadar uzaması gayet normal kabul ediliyor.Ben de 39da neden hiç sancım yok neden karnım yüksek hala diyorum sürekli ama sonra düşünüyorum daha tam vadesi bile dolmadı aslında

Canı ne zaman ısterse kız dursun ne guzel işte, sıcak yumusak mis gıbı yerde, dısarısı cok soguk valla

Allahım esırgesın masallah, cabucak cıkar koklarsın yavrunu

Hayrli olsun canm insallh en yakin zamanda yaninada gelir

Hayrli olsun canm insallh en yakin zamanda yaninada gelir

Maşallah ne güzel kavuşmuşsunuz gözünüz aydın kucağınıza da alırsınız hayırlısı ile inşallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini

Hayırlı olsun
Canı ne zaman ısterse kız dursun ne guzel işte, sıcak yumusak mis gıbı yerde, dısarısı cok soguk valla
Ama ben miss gibi değilim artık
Nene gibiyim nefes nefese ve yorgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…