- 8 Mart 2023
- 749
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.141
Ben devlete gidiyorum canımDevlette takipli olan var mi birşey sorucam
Evdeyim bakalım şimdilik sıkıntı yok canım haftaya salı tekrar kontrol var ve çatı muayenesi yapacağını söyledi bu yalancı dancı dediğimiz olay görünüyo artık dedi doktor açılma yapacak kadar değil henüz dedi herşeye hazır ol hazırlıklı ol ve bekleyelim artık dediNe yaptın canım arada bizede bilgi ver
Ben külot gibi yüksek belli olanlardan alacağım normal korse rahimde sarkmaya sebep olabiliyor diye dinledimKızlar korse alıyım diyorum da daha önce kullanan memnun kalan ya da çevresinden falan bilen varsa hangi korseyi almalıyım
Kontrol sıklığın nedir canım en son gittiğimde bana artık her hafta gel dedi ama sormadım randevu bulunmuyor acaba randevu almadan nst sonuclarımı göstersem sadece oluyor mu senin nasıl ilerliyorBen devlete gidiyorum canım
Sen 38+dasın oylesın, gayet normal, benn33 +da bittim, koltuktan zor kalkıyorumHayırlı olsun
Ama ben miss gibi değilim artık
Nene gibiyim nefes nefese ve yorgun
37+0 dayken 4 güne bir gel artık dedi doktor. Bundan önce de 3 hafta falan her hafta gittim. Ben şehir hastanesine gittiğim için randevu buluyorum canım başka hastanelerde nasıldır bilemiyorum o yüzdenKontrol sıklığın nedir canım en son gittiğimde bana artık her hafta gel dedi ama sormadım randevu bulunmuyor acaba randevu almadan nst sonuclarımı göstersem sadece oluyor mu senin nasıl ilerliyor
Bende bi şansımı deniyim o zaman37+0 dayken 4 güne bir gel artık dedi doktor. Bundan önce de 3 hafta falan her hafta gittim. Ben şehir hastanesine gittiğim için randevu buluyorum canım başka hastanelerde nasıldır bilemiyorum o yüzden
Bence randevu olmasa da git doktoea smyle gel dediniz ama randevu bulamıyorum randevuya kalsa gelemicem hani siz çağırdınız geldim de bakarlar bence böyle takip kontrol durumlarında randevu olmasa da bakıyorlar diye biliyorum çevremde hep öyleKontrol sıklığın nedir canım en son gittiğimde bana artık her hafta gel dedi ama sormadım randevu bulunmuyor acaba randevu almadan nst sonuclarımı göstersem sadece oluyor mu senin nasıl ilerliyor
Bn devlete gidiyorm buyur canmDevlette takipli olan var mi birşey sorucam
Aynen canım randevuya kalırsa doğurana kadar gidemicemBence randevu olmasa da git doktoea smyle gel dediniz ama randevu bulamıyorum randevuya kalsa gelemicem hani siz çağırdınız geldim de bakarlar bence böyle takip kontrol durumlarında randevu olmasa da bakıyorlar diye biliyorum çevremde hep öyle
Son haftalarda randevusuz gidebiliyor mu diye sordum canımBn devlete gidiyorm buyur canm
Evet gidiyorm mesela şuan ben 38 haftaligim artik doktor herhafta görmem gerekiyor dedi randevu bulamiyorm dedim ,ben burda oldugum sürece bakarım dediSon haftalarda randevusuz gidebiliyor mu diye sordum canım
Ayyy haklısın valla vak randevu bulmak aşırı zor devlete yaAynen canım randevuya kalırsa doğurana kadar gidemicem
1 saat sonra ölçüyorumGebelik şekeri olan arkadaşlar, tokluk sekerini yemekten 2 saat sonra mı olcuyorsunuz?
1. Ve 2. Saat sonra olmak uzere 2 keremi
Son 10 gün içinde bakildiysaniz tekrardan randevu almanıza da gerek yok arkadaşlar randevusuzda bakılabilirsiniz aklınızda bulunsun arkadaşlarBence randevu olmasa da git doktoea smyle gel dediniz ama randevu bulamıyorum randevuya kalsa gelemicem hani siz çağırdınız geldim de bakarlar bence böyle takip kontrol durumlarında randevu olmasa da bakıyorlar diye biliyorum çevremde hep öyle
Teşekkürlee cevabınız içinSon 10 gün içinde bakildiysaniz tekrardan randevu almanıza da gerek yok arkadaşlar randevusuzda bakılabilirsiniz aklınızda bulunsun arkadaşlar
Var mı aklında bi model link verebilir misin bende kararsız kaldım bi yandan mantıklı geliyor korse bi yandan da doktorlar çok önermiyor rahim yerleşmeden sıkıyorsun aşağıdan sarkma yapar diye bilemedim külot gibi daha mantıklı geldiBen külot gibi yüksek belli olanlardan alacağım normal korse rahimde sarkmaya sebep olabiliyor diye dinledim
Tavsiye gelirse alalım nasıl yapıcaz zamanda daralıyorVar mı aklında bi model link verebilir misin bende kararsız kaldım bi yandan mantıklı geliyor korse bi yandan da doktorlar çok önermiyor rahim yerleşmeden sıkıyorsun aşağıdan sarkma yapar diye bilemedim külot gibi daha mantıklı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?