2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ne yaptın canım arada bizede bilgi ver
Evdeyim bakalım şimdilik sıkıntı yok canım haftaya salı tekrar kontrol var ve çatı muayenesi yapacağını söyledi bu yalancı dancı dediğimiz olay görünüyo artık dedi doktor açılma yapacak kadar değil henüz dedi herşeye hazır ol hazırlıklı ol ve bekleyelim artık dedi

Kızlar korse alıyım diyorum da daha önce kullanan memnun kalan ya da çevresinden falan bilen varsa hangi korseyi almalıyım

Kontrol sıklığın nedir canım en son gittiğimde bana artık her hafta gel dedi ama sormadım randevu bulunmuyor acaba randevu almadan nst sonuclarımı göstersem sadece oluyor mu senin nasıl ilerliyor
37+0 dayken 4 güne bir gel artık dedi doktor. Bundan önce de 3 hafta falan her hafta gittim. Ben şehir hastanesine gittiğim için randevu buluyorum canım başka hastanelerde nasıldır bilemiyorum o yüzden

Kontrol sıklığın nedir canım en son gittiğimde bana artık her hafta gel dedi ama sormadım randevu bulunmuyor acaba randevu almadan nst sonuclarımı göstersem sadece oluyor mu senin nasıl ilerliyor
Bence randevu olmasa da git doktoea smyle gel dediniz ama randevu bulamıyorum randevuya kalsa gelemicem hani siz çağırdınız geldim de bakarlar bence böyle takip kontrol durumlarında randevu olmasa da bakıyorlar diye biliyorum çevremde hep öyle

Aynen canım randevuya kalırsa doğurana kadar gidemicem

Gebelik şekeri olan arkadaşlar, tokluk sekerini yemekten 2 saat sonra mı olcuyorsunuz?
1. Ve 2. Saat sonra olmak uzere 2 keremi

Son 10 gün içinde bakildiysaniz tekrardan randevu almanıza da gerek yok arkadaşlar randevusuzda bakılabilirsiniz aklınızda bulunsun arkadaşlar

Ben külot gibi yüksek belli olanlardan alacağım normal korse rahimde sarkmaya sebep olabiliyor diye dinledim
Var mı aklında bi model link verebilir misin bende kararsız kaldım bi yandan mantıklı geliyor korse bi yandan da doktorlar çok önermiyor rahim yerleşmeden sıkıyorsun aşağıdan sarkma yapar diye bilemedim külot gibi daha mantıklı geldi

Tavsiye gelirse alalım nasıl yapıcaz zamanda daralıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…