- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.161
ne demek rica ederimTeşekkürlee cevabınız için
Gözün aydınHerkese selamlar.. bugün doğumdaydım, benim ve bebek için zor bir doğum oldu bebek gelirken inatçı davrandı biraz3.340 kg doğdu.. Doğum sırasında fazla yorulduğu için solunum sıkıntısı oldu o yüzden tedbir amaçlı küveze aldılar.. 1-2 gün solunumunu izleyecekler
İlk lokmandan itibaren 2 saat sonra benim. 140’ın altı çıkması lazımGebelik şekeri olan arkadaşlar, tokluk sekerini yemekten 2 saat sonra mı olcuyorsunuz?
1. Ve 2. Saat sonra olmak uzere 2 keremi
Ben hastanede baktırıyorum, ılk lokmadan 2 saat sonra tokluga bakıyorlarGebelik şekeri olan arkadaşlar, tokluk sekerini yemekten 2 saat sonra mı olcuyorsunuz?
Yok henüz araştırmadım açıkçası doğumdan hemen sonra kullanılmaya başlanıyor muymuş?Var mı aklında bi model link verebilir misin bende kararsız kaldım bi yandan mantıklı geliyor korse bi yandan da doktorlar çok önermiyor rahim yerleşmeden sıkıyorsun aşağıdan sarkma yapar diye bilemedim külot gibi daha mantıklı geldi
Ne zamandan beri sancılarınız var? Benimde 32. Haftamda başladı serum nidicard kullandım şuan nidicard ile devam ediyorum. Genel olarak istirahat etmeye çalışsam da 2 çocuğum olduğu için tam anlamıyla yan gelip yatamıyorum. Endişeleniyorum haliyle erken doğurur muyum diye yaşayanlardan duymak iyi gelecek banaBen haftasonu yine hastanedeydim hep sancım oldu serum nidicard vs geçirdiler bugün artık 37+1 olduk sata göre ultrasona göre 37+5 bebiş 3150 olmuş doktorum da şansa haftasonu yurtdışındaydı yarın sabah gideceğiz kontrole muhtemelen yarın bile alabilir gibi geliyor karnım devamlı taş gibi çünkü hiç geçmiyor
Benim ilk kez 36+3de oldu bir gece hastanede kaldım kısa aralıklarla günde 6defa nidicard verdiler 12 saat ara ile de ciğer geliştirici vurdular sonra geçti sonra 37+0da oldu doktorum yurtdışında olduğu için ben de o da doğum olsun istemedi erken gördü 1 tane nidicard ve 1000lik serum takıp sabaha kadar nst takibi yaptılar çok şükür yine kesildi yarın 37+2 olacağız, ama grupta sancısı daha önceden başlayanlar vardı onlar da sanırım nidicard adalat kullandılar ve iyi geldi diye biliyorum inşallah size de iyi gelir zamanında yaparsınız doğumunuzuNe zamandan beri sancılarınız var? Benimde 32. Haftamda başladı serum nidicard kullandım şuan nidicard ile devam ediyorum. Genel olarak istirahat etmeye çalışsam da 2 çocuğum olduğu için tam anlamıyla yan gelip yatamıyorum. Endişeleniyorum haliyle erken doğurur muyum diye yaşayanlardan duymak iyi gelecek bana
Ay inşallah benim 32+2 de 60-70 bandındaydı ağrılar nstde. Serviks 3.4 idi. Hemen yatış serum nidicard ve 2 doz ciğer geliştirici olduk. Ertesi gün taburcu oldum 1 haftadır 6 saatte bir nidicard alıp istirahat ediyorum. Yarın 33+3 kontrolüm var umarım sancım çıkmaz. Kasılmalarım oluyor hissediyorum ama bakalım artık.Benim ilk kez 36+3de oldu bir gece hastanede kaldım kısa aralıklarla günde 6defa nidicard verdiler 12 saat ara ile de ciğer geliştirici vurdular sonra geçti sonra 37+0da oldu doktorum yurtdışında olduğu için ben de o da doğum olsun istemedi erken gördü 1 tane nidicard ve 1000lik serum takıp sabaha kadar nst takibi yaptılar çok şükür yine kesildi yarın 37+2 olacağız, ama grupta sancısı daha önceden başlayanlar vardı onlar da sanırım nidicard adalat kullandılar ve iyi geldi diye biliyorum inşallah size de iyi gelir zamanında yaparsınız doğumunuzu
Evet kasılmam benim de var karnımda çokça sertleşme oluyor ama sancım varken bel ve kasık ağrım da oluyordu çok şükür o yok şu anAy inşallah benim 32+2 de 60-70 bandındaydı ağrılar nstde. Serviks 3.4 idi. Hemen yatış serum nidicard ve 2 doz ciğer geliştirici olduk. Ertesi gün taburcu oldum 1 haftadır 6 saatte bir nidicard alıp istirahat ediyorum. Yarın 33+3 kontrolüm var umarım sancım çıkmaz. Kasılmalarım oluyor hissediyorum ama bakalım artık.
BenimBen hastanede baktırıyorum, ılk lokmadan 2 saat sonra tokluga bakıyorlar
Bende bi 2-3 hafta sonra diye biliyorum ama yinede doktorlarımıza sormak lazımYok henüz araştırmadım açıkçası doğumdan hemen sonra kullanılmaya başlanıyor muymuş?
Ben okumuştum, genelde doktor yönlendiriyormuş… yani şu zaman başla kullanmaya diye ve hemen öneriyorlarmış çünkü yara iltihap kapar diye terlemeden vs dolayı…Yok henüz araştırmadım açıkçası doğumdan hemen sonra kullanılmaya başlanıyor muymuş?
Hastanede sordum hatta ıkıncı saat bakıyorz dedılerBenim
Niye 1 saat sonra acaba1 saat sonra yüksek çıkması çok normal
Canım çok sevindim gözün aydın hayırlı olsun sağlıcakla kavuş bebeğine inşallahGünaydıııınbenim doğumum başladı sanırım.. 1,5 saat önce suyum ve nişanım geldi hastaneye geldim yatırdılar.. nst ye bağlandım şu an
Canım senin içinde hayırlısı olsun inşallah güzel bı doğum olsun bol sütlü ağrısız bı doğum olsun inşallah huzur içindeBenimde karnim büyümeye başladığından beridir hep cok sert, bi miktar su fazlalığı vardi ama 2 hfta gibi sürede normale döndü. Ama su fazlaligini doktorum hep harekete bagladi okadar aktif gectiki hamileligim 4.aydan beri neredeyse 1tam gun evde duramadim umreye gittik geldik hep sehir dışı islerimiz oldu,dinlensen normale doner dedi yarin doguracagim hala semsert:)))
1 paket aldim o zaten seni hastaneden cikana kadar fazlasiyla idare eder kanamanin yogunluguna gore ped e gecer yada tekrar aldirabilirsin.
Hepinize merhaba kizlar. Ben son hazırlıklarımi yapiyorum yarin dogum var inşallah, ogleden sonra son hst ziyaretine gidecegim girisimi islemleri vs yaptiracagim sabahtan yatış inşallah. Hem heyecanli hem gerginim
Senin içinde hayırlı huzurlu güzel bı doğum olsun inşallah kuzum sağlıcakla al bebeğini kucağına Allah'ın izinyle ağrısız sancısızGunaydın iyi haftalar herkese, benim bugun son kontrolüm var. Perşembe doğumum var kısmetsehepimizin hakkında hayırlısı olsun kolay sağlıklı doğumlarımız olsun
Ben varım canım bende randevu bulamıyorum vala dokuz aydır doktora doğru düzgün gidemdim he çok tuhaf geçti en son 15 Kasım'da randevu aldım o gün çıktığım gibi bı dahki randevu için 1 Aralık buldum yok yok tahlil yaptırıyorum aylar sonra sonuç almak için gidiyorum bı halt olmuyor anlayacgin bunu böyle kapattıkDevlette takipli olan var mi birşey sorucam
Sağlıkla küvözden de çıkar inşallah bir an önce.Herkese selamlar.. bugün doğumdaydım, benim ve bebek için zor bir doğum oldu bebek gelirken inatçı davrandı biraz3.340 kg doğdu.. Doğum sırasında fazla yorulduğu için solunum sıkıntısı oldu o yüzden tedbir amaçlı küveze aldılar.. 1-2 gün solunumunu izleyecekler
Endokrin özellikle 1.saat dedi.Gebelik şekeri olan arkadaşlar, tokluk sekerini yemekten 2 saat sonra mı olcuyorsunuz?
Evet ya benimde aklımdaydı iyi hatırladın.KelebeksiRY bebek hasta oldu demiştin. Nasılsınız şimdi?
Yarın bir sorayım ben de doktoruma o zaman terleme va yapması olası evet kumaşı nefes alan bişey almak lazım o zaman, aslında bende jerf markasının taytı vardı içine girebilirsem onu da giymeyi düşünüyorum o da baya korse gibi yüksek belli ve sıkı bir taytBen okumuştum, genelde doktor yönlendiriyormuş… yani şu zaman başla kullanmaya diye ve hemen öneriyorlarmış çünkü yara iltihap kapar diye terlemeden vs dolayı…
Canım, herseyi yap ama camKizlar bu gün hiç girmedim ama mesajları okudum fazla birikmiyor buda işime geliyor
Bu gün 35+3 ve nerdeyse bı aydır rahatsizdim ve giderek artan ağrılarım var ne gecem gece ne gündüzümbelim aşırı ağrıyor hele de bı gün biraz yorulursam kızım var ev işi var bazen dinlemiyorum bile ve iki gündür de arkadan önden kaburga kemiklerim kırılmış gibi bı ağrı var gece yatamiyorum donemiyorum çok yoruldum halim mecalim kalmadı şu anda silmem gereken 3 cam var yikamam gereken perde silmem gerek koltuk var ve mutfak dolapları ve okumam gereken 5 Yusuf suresi 6 Meryem suresi var onlarda bitse Allah'ın izinyle vala zorla dogurucam kendimi o derece
Nihayet isme de karar verdik ASAF BUĞRA OLUCAK Allah'ın izinylebu gün bı çırpıda hediyelik magnet te bastım çok tatlı oldular Allah hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar etsin inşallah
Ve son birşey bu alta baskı dediğiniz ben bebeği iki haftadır falan çok aşağıda hisediyorum afedersiniz eğilirken sanki kafası bacaklarimin arasında duruyor acaba benim ki de kanala mi yerlesmis dün harket ediyordu akşam ben zannetim yırtıp çikicak o derece yakın hissediyordum yani çok tuhaftı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?