2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gözün aydın bir an önce çıkar kuvözden inşallah

Yok henüz araştırmadım açıkçası doğumdan hemen sonra kullanılmaya başlanıyor muymuş?

Ne zamandan beri sancılarınız var? Benimde 32. Haftamda başladı serum nidicard kullandım şuan nidicard ile devam ediyorum. Genel olarak istirahat etmeye çalışsam da 2 çocuğum olduğu için tam anlamıyla yan gelip yatamıyorum. Endişeleniyorum haliyle erken doğurur muyum diye yaşayanlardan duymak iyi gelecek bana

Benim ilk kez 36+3de oldu bir gece hastanede kaldım kısa aralıklarla günde 6defa nidicard verdiler 12 saat ara ile de ciğer geliştirici vurdular sonra geçti sonra 37+0da oldu doktorum yurtdışında olduğu için ben de o da doğum olsun istemedi erken gördü 1 tane nidicard ve 1000lik serum takıp sabaha kadar nst takibi yaptılar çok şükür yine kesildi yarın 37+2 olacağız, ama grupta sancısı daha önceden başlayanlar vardı onlar da sanırım nidicard adalat kullandılar ve iyi geldi diye biliyorum inşallah size de iyi gelir zamanında yaparsınız doğumunuzu

Ay inşallah benim 32+2 de 60-70 bandındaydı ağrılar nstde. Serviks 3.4 idi. Hemen yatış serum nidicard ve 2 doz ciğer geliştirici olduk. Ertesi gün taburcu oldum 1 haftadır 6 saatte bir nidicard alıp istirahat ediyorum. Yarın 33+3 kontrolüm var umarım sancım çıkmaz. Kasılmalarım oluyor hissediyorum ama bakalım artık.

Evet kasılmam benim de var karnımda çokça sertleşme oluyor ama sancım varken bel ve kasık ağrım da oluyordu çok şükür o yok şu an

Günaydıııın benim doğumum başladı sanırım.. 1,5 saat önce suyum ve nişanım geldi hastaneye geldim yatırdılar.. nst ye bağlandım şu an
Canım çok sevindim gözün aydın hayırlı olsun sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah
Canım senin içinde hayırlısı olsun inşallah güzel bı doğum olsun bol sütlü ağrısız bı doğum olsun inşallah huzur içinde
Gunaydın iyi haftalar herkese, benim bugun son kontrolüm var. Perşembe doğumum var kısmetse hepimizin hakkında hayırlısı olsun kolay sağlıklı doğumlarımız olsun
Senin içinde hayırlı huzurlu güzel bı doğum olsun inşallah kuzum sağlıcakla al bebeğini kucağına Allah'ın izinyle ağrısız sancısız
Devlette takipli olan var mi birşey sorucam
Ben varım canım bende randevu bulamıyorum vala dokuz aydır doktora doğru düzgün gidemdim he çok tuhaf geçti en son 15 Kasım'da randevu aldım o gün çıktığım gibi bı dahki randevu için 1 Aralık buldum yok yok tahlil yaptırıyorum aylar sonra sonuç almak için gidiyorum bı halt olmuyor anlayacgin bunu böyle kapattık

Kizlar bu gün hiç girmedim ama mesajları okudum fazla birikmiyor buda işime geliyor
Bu gün 35+3 ve nerdeyse bı aydır rahatsizdim ve giderek artan ağrılarım var ne gecem gece ne gündüzüm belim aşırı ağrıyor hele de bı gün biraz yorulursam kızım var ev işi var bazen dinlemiyorum bile ve iki gündür de arkadan önden kaburga kemiklerim kırılmış gibi bı ağrı var gece yatamiyorum donemiyorum çok yoruldum halim mecalim kalmadı şu anda silmem gereken 3 cam var yikamam gereken perde silmem gerek koltuk var ve mutfak dolapları ve okumam gereken 5 Yusuf suresi 6 Meryem suresi var onlarda bitse Allah'ın izinyle vala zorla dogurucam kendimi o derece

Nihayet isme de karar verdik ASAF BUĞRA OLUCAK Allah'ın izinyle bu gün bı çırpıda hediyelik magnet te bastım çok tatlı oldular Allah hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar etsin inşallah

Ve son birşey bu alta baskı dediğiniz ben bebeği iki haftadır falan çok aşağıda hisediyorum afedersiniz eğilirken sanki kafası bacaklarimin arasında duruyor acaba benim ki de kanala mi yerlesmis dün harket ediyordu akşam ben zannetim yırtıp çikicak o derece yakın hissediyordum yani çok tuhaftı

Sağlıkla küvözden de çıkar inşallah bir an önce.
Gebelik şekeri olan arkadaşlar, tokluk sekerini yemekten 2 saat sonra mı olcuyorsunuz?
1. Ve 2. Saat sonra olmak uzere 2 keremi
Endokrin özellikle 1.saat dedi.
Hatta ben ikiyi de ölçüyorum dedim gerek yok dedi

Gebelik şekeri sanırım sadece 1.saate bakılıyor.
KelebeksiRY bebek hasta oldu demiştin. Nasılsınız şimdi?
Evet ya benimde aklımdaydı iyi hatırladın.
KelebeksiRY

Kızlar sleepy bio natural ıslak mendil ihtiyacı olan varsa n11 den anne ürünleri 250 ye 50 kuponuyla 12 paket 215 e geldi.

Bir paketi 18 e geldi nerdeyse. (40 lı)

Ben okumuştum, genelde doktor yönlendiriyormuş… yani şu zaman başla kullanmaya diye ve hemen öneriyorlarmış çünkü yara iltihap kapar diye terlemeden vs dolayı…
Yarın bir sorayım ben de doktoruma o zaman terleme va yapması olası evet kumaşı nefes alan bişey almak lazım o zaman, aslında bende jerf markasının taytı vardı içine girebilirsem onu da giymeyi düşünüyorum o da baya korse gibi yüksek belli ve sıkı bir tayt

Canım, herseyi yap ama cam
Silmeyen daha iyi olur sanki, çok kişi bu nedenden sancılanıp erken doğum yapmış yorma kendini fazla derim…
Benim de bebek bayağı aşağıda, senin gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…