2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet doktora sor canım, terlememesi lazım, önceki yazıda terlemesi lazım diye geçmiş iltihap sorunu olduğu için genelde 2 hafta sonra diyormuş doktorlar… o yüzden daha zamanımız var almaya

Evet kasılmam benim de var karnımda çokça sertleşme oluyor ama sancım varken bel ve kasık ağrım da oluyordu çok şükür o yok şu an
Ayy darısı başıma inşallah Allah herkese sağlıklı ve vaktinde doğumlar nasip etsin

Merhabalar Aralık anneleri. Şuan 37+2 deyim. Yaklaşık bir haftadır belimden sirtima vuran sancı var. Yalancı sancı diye Dra gitmedim kontrolüm cuma günü. Her geçen gün siddeti ve daha sık gelmeye başladı. Doğum sancısı böyle 5-10 dakikaya bir gelmeli falan dedikleri için sabretmeye çalışıyorum. Öneriniz fikriniz var mı acaba

Temkinli olmakta fayda var cumaya da daha çok var acilde bi nst baktırırdım ben olsam

Canım, herseyi yap ama cam
Silmeyen daha iyi olur sanki, çok kişi bu nedenden sancılanıp erken doğum yapmış yorma kendini fazla derim…
Benim de bebek bayağı aşağıda, senin gibi hissediyorum
Haklısın vala canım ama elden de birşey gelmiyor işlerim bitse cami sona bırakırım doğurmak için oda iyi olur şaka Maka
İnşallah birşey olmaz ben kızımı 37+6 da doğurdum sanki iki haftam kalmış gibi bı hisyat var içimde insallah sağlıcakla allaim hepimiz kucağımıza zaman çok çabuk geçiyor

Kizlar vücudumda son bı haftadır değişik bı kaşıntı var tüm vücutta değil bacaklarımda çok kaşiniyor sadece geceleri bacaklarım ve kolarimin üst kısmında bu kötü birşey değildir dimi bı kaç kişide burda bu şikayeti okumuştum tehlikli birşey değildir inşallah bunu yaşayan varsa bana yazarsa çok sevinirim

Gebelik ultikeri ya da kolestazi deniyor galiba. Bir kaç video denk geldi ama pek bilgim olan bir konu değil maalesef. Araştırmanı ya da bir Dra gitmeni tavsiye ederim.

Gebelik ultikeri ya da kolestazi deniyor galiba. Bir kaç video denk geldi ama pek bilgim olan bir konu değil maalesef. Araştırmanı ya da bir Dra gitmeni tavsiye ederim.
Bende gebelik kolestazi duydum inşallah öyle değildir az önce internetten de araştırdım normal deniyor ama yine de tahlil yapılması gerekebiliyormus bebek yağı vardı kulanmadigim ondan sürdüm belki biraz rahatlar diye eğer artarsa cuma günü kontrolüm var inşallah o zamana kadar geçer

İnşallah geçer Rabb'im kolaylik versin inşallah

Ben de 37+ 4 teyim, 3 4 güne bir gel dedi doktor siz niye seyrek gidiyorsunuz böyle

Kızlar merhaba benim karnım sanki küçülmüş gibi hissediyorum sanki hareketlerimde daha rahat aşağı mı indi acaba dedim öyle aşağıda da durmuyor. Bebek hareket ediyor çok şükür ama ben saçmalıyor muyum böyle bişey var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…