- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.181
Evet doktora sor canım, terlememesi lazım, önceki yazıda terlemesi lazım diye geçmişYarın bir sorayım ben de doktoruma o zaman terleme va yapması olası evet kumaşı nefes alan bişey almak lazım o zaman, aslında bende jerf markasının taytı vardı içine girebilirsem onu da giymeyi düşünüyorum o da baya korse gibi yüksek belli ve sıkı bir tayt
Olsun ben anladım seniEvet doktora sor canım, terlememesi lazım, önceki yazıda terlemesi lazım diye geçmişiltihap sorunu olduğu için genelde 2 hafta sonra diyormuş doktorlar… o yüzden daha zamanımız var almaya
Belki de kişiden kişiye farkediyo..Hastanede sordum hatta ıkıncı saat bakıyorz dedıler
Yok kız, herkese oyle yapıyorlardır hastsne proseduru olabılır belkıBelki de kişiden kişiye farkediyo..
Ayy darısı başıma inşallahEvet kasılmam benim de var karnımda çokça sertleşme oluyor ama sancım varken bel ve kasık ağrım da oluyordu çok şükür o yok şu an
Temkinli olmakta fayda var cumaya da daha çok var acilde bi nst baktırırdım ben olsamMerhabalar Aralık anneleri. Şuan 37+2 deyim. Yaklaşık bir haftadır belimden sirtima vuran sancı var. Yalancı sancı diye Dra gitmedim kontrolüm cuma günü. Her geçen gün siddeti ve daha sık gelmeye başladı. Doğum sancısı böyle 5-10 dakikaya bir gelmeli falan dedikleri için sabretmeye çalışıyorum. Öneriniz fikriniz var mı acaba
Teşekkür ederim en geç çarşamba gidiceğimTemkinli olmakta fayda var cumaya da daha çok var acilde bi nst baktırırdım ben olsam
Haklısın vala canım ama elden de birşey gelmiyor işlerim bitse cami sona bırakırım doğurmak için oda iyi olur şaka MakaCanım, herseyi yap ama cam
Silmeyen daha iyi olur sanki, çok kişi bu nedenden sancılanıp erken doğum yapmışyorma kendini fazla derim…
Benim de bebek bayağı aşağıda, senin gibi hissediyorum
Gebelik ultikeri ya da kolestazi deniyor galiba. Bir kaç video denk geldi ama pek bilgim olan bir konu değil maalesef. Araştırmanı ya da bir Dra gitmeni tavsiye ederim.Kizlar vücudumda son bı haftadır değişik bı kaşıntı var tüm vücutta değil bacaklarımda çok kaşiniyor sadece geceleri bacaklarım ve kolarimin üst kısmında bu kötü birşey değildir dimi bı kaç kişide burda bu şikayeti okumuştum tehlikli birşey değildir inşallah bunu yaşayan varsa bana yazarsa çok sevinirim
Bende gebelik kolestazi duydum inşallah öyle değildir az önce internetten de araştırdım normal deniyor ama yine de tahlil yapılması gerekebiliyormus bebek yağı vardı kulanmadigim ondan sürdüm belki biraz rahatlar diye eğer artarsa cuma günü kontrolüm var inşallah o zamana kadar geçerGebelik ultikeri ya da kolestazi deniyor galiba. Bir kaç video denk geldi ama pek bilgim olan bir konu değil maalesef. Araştırmanı ya da bir Dra gitmeni tavsiye ederim.
Valla öyle olsa keske, diyetisyenimde, endokrinologda 1 saat sonra ölç demişti… Ben arada kendim yine bakıyorum, biraz tatlı yiyince sınırda çıkıyorumYok kız, herkese oyle yapıyorlardır hastsne proseduru olabılır belkı
İnşallah geçerBende gebelik kolestazi duydum inşallah öyle değildir az önce internetten de araştırdım normal deniyor ama yine de tahlil yapılması gerekebiliyormus bebek yağı vardı kulanmadigim ondan sürdüm belki biraz rahatlar diye eğer artarsa cuma günü kontrolüm var inşallah o zamana kadar geçer
Hastanede ölçtürünce de mı 1.saat bakıyolar?Valla öyle olsa keske, diyetisyenimde, endokrinologda 1 saat sonra ölç demişti… Ben arada kendim yine bakıyorum, biraz tatlı yiyince sınırda çıkıyorum
Hastanede hiç ölçmüyorlar düzene girdim diye herhalde…Hastanede ölçtürünce de mı 1.saat bakıyolar?
Ben de 37+ 4 teyim, 3 4 güne bir gel dedi doktor siz niye seyrek gidiyorsunuz böyleMerhabalar Aralık anneleri. Şuan 37+2 deyim. Yaklaşık bir haftadır belimden sirtima vuran sancı var. Yalancı sancı diye Dra gitmedim kontrolüm cuma günü. Her geçen gün siddeti ve daha sık gelmeye başladı. Doğum sancısı böyle 5-10 dakikaya bir gelmeli falan dedikleri için sabretmeye çalışıyorum. Öneriniz fikriniz var mı acaba
Seyrek değil 36+1de bir hafta sonra gel dedi randevu bulamadım maalesef.Ben de 37+ 4 teyim, 3 4 güne bir gel dedi doktor siz niye seyrek gidiyorsunuz böyle
Ben de bugun verdım aclık, toklıgu beklıyorumm, eger bugunku degerım de guzel cıkarsa bırakacakmışız artık bakmayı.. Son 2 degerım guzel cıkmıstı.Hastanede hiç ölçmüyorlar düzene girdim diye herhalde…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?