- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.201
Bende bazen öyle hissediyordumKızlar merhaba benim karnım sanki küçülmüş gibi hissediyorum sanki hareketlerimde daha rahat aşağı mı indi acaba dedim öyle aşağıda da durmuyor. Bebek hareket ediyor çok şükür ama ben saçmalıyor muyum böyle bişey var mı??
10 gün canım aynı gün doğuracağız inşallahGünaydın güzel annelerbize son 10 gün kaldı size kaç gün kaldı
14 gün gibi bişey kaldı uygulamadaGünaydın güzel annelerbize son 10 gün kaldı size kaç gün kaldı
sadece Geceleri oluyorsa kan akışından ve yediklerinden kaynaklı olabilir ve nemlendirici sürdüğünde geçiyor mu bi denemelisin çünkü kaşıntı çok önemli bi konu kolestaz olmasındaKizlar vücudumda son bı haftadır değişik bı kaşıntı var tüm vücutta değil bacaklarımda çok kaşiniyor sadece geceleri bacaklarım ve kolarimin üst kısmında bu kötü birşey değildir dimi bı kaç kişide burda bu şikayeti okumuştum tehlikli birşey değildir inşallah bunu yaşayan varsa bana yazarsa çok sevinirim
Evet keşke bir an önce doğsa her an olur gibi geliyor artık14 gün gibi bişey kaldı uygulamada
Sizin çok az kalmış ama
İnşallah öyledir canım doğuma 2 hafta kaldı diken üstündeyim valla hergün bi sıkıntım çıkıyorBende bazen öyle hissediyordum
Sabahları küçük akşama doğru büyük bir göbeğim var
Bunu yemeğe bağladım
Yemek yiyince ekstra çıkıyor benim ki
Hareketleride bolca devam ediyor
Takipli sayılırsınız randevusuz giriş açmıyorlar mı yaSeyrek değil 36+1de bir hafta sonra gel dedi randevu bulamadım maalesef.
22 gün de bizim var bakalım sürpriz yapmazsaGünaydın güzel annelerbize son 10 gün kaldı size kaç gün kaldı
GünaydınGünaydın güzel annelerbize son 10 gün kaldı size kaç gün kaldı
Ayyy dün nst de sancılar 100 ü gördü 35+5 im bugün doktoruma tahmini ne zaman olur dedim benimki erken dığum sinyalı bermişti 29. Haftada sana bişi deme çok zor her an herşeye hazır ol dedi ama 39/40. Haftaları beklemez bu dediiGünaydın güzel annelerbize son 10 gün kaldı size kaç gün kaldı
Son 3Günaydın güzel annelerbize son 10 gün kaldı size kaç gün kaldı
Açıyorlar da çok bekletiyorlar. küçük bir ildeyim ozeldeki drlar pek iyi değil. Araştırma hastanesine gidiyorum çok yoğun oluyor maalesef. Randevusuz gitmemeye çalışıyorum hayırlısı artıkTakipli sayılırsınız randevusuz giriş açmıyorlar mı yaac
Benim
Niye 1 saat sonra acaba1 saat sonra yüksek çıkması çok normal
Kaşıntı benim oncekinde çok oluyordu. Her yerim kasınıyordu. Karaciğer enzimleri ne baktılar. Sikıntı çıkmayınca olur hamilelikte demişlerdi.Kizlar vücudumda son bı haftadır değişik bı kaşıntı var tüm vücutta değil bacaklarımda çok kaşiniyor sadece geceleri bacaklarım ve kolarimin üst kısmında bu kötü birşey değildir dimi bı kaç kişide burda bu şikayeti okumuştum tehlikli birşey değildir inşallah bunu yaşayan varsa bana yazarsa çok sevinirim
Bnmde uygulamada 1314 gün gibi bişey kaldı uygulamada
Sizin çok az kalmış ama
Yok alakası yok, benim de geçenlerde çok ağırdı ama geçti…Kasıklarım da öyle bir ağrı var bugün galiba bende erken dogurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?