2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende bazen öyle hissediyordum
Sabahları küçük akşama doğru büyük bir göbeğim var
Bunu yemeğe bağladım
Yemek yiyince ekstra çıkıyor benim ki
Hareketleride bolca devam ediyor

sadece Geceleri oluyorsa kan akışından ve yediklerinden kaynaklı olabilir ve nemlendirici sürdüğünde geçiyor mu bi denemelisin çünkü kaşıntı çok önemli bi konu kolestaz olmasında

Günaydın güzel anneler bize son 10 gün kaldı size kaç gün kaldı
Ayyy dün nst de sancılar 100 ü gördü 35+5 im bugün doktoruma tahmini ne zaman olur dedim benimki erken dığum sinyalı bermişti 29. Haftada sana bişi deme çok zor her an herşeye hazır ol dedi ama 39/40. Haftaları beklemez bu dedii

Benim
Niye 1 saat sonra acaba 1 saat sonra yüksek çıkması çok normal
Benim de 1 saat sonra. Ben daha önce ilaç için sormuştum. Tok içilen bir ilaç için yemekten iki saat sonra içsem olur mu demiştim. O da 2 saat sonra açsındır demişti. En garantisi ikisine birden bakmak sanırım. 1 saat sonra 140 ın altı, 2 saat sonra 95 in altı diye biliyorum ben.

Kaşıntı benim oncekinde çok oluyordu. Her yerim kasınıyordu. Karaciğer enzimleri ne baktılar. Sikıntı çıkmayınca olur hamilelikte demişlerdi.

Kasıklarım da öyle bir ağrı var bugün galiba bende erken dogurcam
Yok alakası yok, benim de geçenlerde çok ağırdı ama geçti… bebek bugün çok hareket etmiştir gerilme filan gibi, ben öyle hissetmiştim…meğerse yüzünü yukarı dönmüş kontrolde çıktı kafasını döndürdüğü erken doğumumuz olmiicak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…