- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.221
Benim daha 20-25 gün arası var, sezeryan tarihimi netlestircem bugünGünaydın güzel annelerbize son 10 gün kaldı size kaç gün kaldı
Canım senın ıkk dogum deıl mı, neden sezeryan oluyorsun?Benim daha 20-25 gün arası var, sezeryan tarihimi netlestircem bugün
Aminnn inşallah ağzın bal yesin kızYok alakası yok, benim de geçenlerde çok ağırdı ama geçti…bebek bugün çok hareket etmiştir gerilme filan gibi, ben öyle hissetmiştim…meğerse yüzünü yukarı dönmüş kontrolde çıktı kafasını döndürdüğü erken doğumumuz olmiicak inşallah
Bende yarın gidip hem kontrol olayım hem sezaryen günü alayım bariBenim daha 20-25 gün arası var, sezeryan tarihimi netlestircem bugün
Sadece geceleri oluyor canım vala dün surdum ondan sonra biraz rahatladı bu gün de duş aldım yine surucem inşallah aynısı olmaz gece bende ondan korkuyorum o olmasında birşey olmazsadece Geceleri oluyorsa kan akışından ve yediklerinden kaynaklı olabilir ve nemlendirici sürdüğünde geçiyor mu bi denemelisin çünkü kaşıntı çok önemli bi konu kolestaz olmasında
Benim her yer değil sadece bacak canım oda normal gibi duruyor şu anlık artmazsa inşallah çok berbat birşeyKaşıntı benim oncekinde çok oluyordu. Her yerim kasınıyordu. Karaciğer enzimleri ne baktılar. Sikıntı çıkmayınca olur hamilelikte demişlerdi.
Evet canım ilk, bebek yüzüyle yukarı bakıyormuş normalCanım senın ıkk dogum deıl mı, neden sezeryan oluyorsun?
Belirledinmi gününü acaba çok heycanli ne zaman dediler bende yarın alcam günBenim daha 20-25 gün arası var, sezeryan tarihimi netlestircem bugün
Satınız kaçBnmde uygulamada 13
Dönüş yapacaktı yapmadı, bekliyorum bakalımBelirledinmi gününü acaba çok heycanli ne zaman dediler bende yarın alcam gün
Ya ben senden 1 gün geriyim 18 19 olsun diyordum yine 20 den sonraya mi kalcak oğlak mi olacak yoksaDönüş yapacaktı yapmadı, bekliyorum bakalım20. İtibaren alabilirsin dedi doktorum 20.-22. Arası bir gün istiicem canım
Ben de o tarihler istiyordum tam yay olsun diye hahaha ama doktorum 38+3 sonrası alabilirsin tarih dedi 20. 38+3 olacağım inşallahYa ben senden 1 gün geriyim 18 19 olsun diyordum yine 20 den sonraya mi kalcak oğlak mi olacak yoksa
Naparsam yapayım kaçış yok galibaBen de o tarihler istiyordum tam yay olsun diye hahaha ama doktorum 38+3 sonrası alabilirsin tarih dedi 20. 38+3 olacağım inşallahsen de 21. alabilirsin, yine yay belki senin doktorun daha erkene alabilirsin de der, doktorlarda farklı düşünüyor ya
23 al 2023 ile uyumlu olsun.Dönüş yapacaktı yapmadı, bekliyorum bakalım20. İtibaren alabilirsin dedi doktorum 20.-22. Arası bir gün istiicem canım
Oğlakta güzel, benimki de oğlak olabilir, olsunNaparsam yapayım kaçış yok galiba
Anladım canım, benımkı de bugun kafayı dayamıs asagı uzun zaman sonra ılk kez, normal dogum yaptırcak sanırım bana, sartlsr elverdıgı surece normal olur dedı,ben sezeryan ıstedım, suan erken sezeryan konusmak ıcın dedı, ama normsl dogumu asırı desteklıyor onu farkettimEvet canım ilk, bebek yüzüyle yukarı bakıyormuş normal
Doğum zor olur dedi doktorum
Bir de bebek için oksijen açısından sezeryan daha iyi dedi… Bebeği düşünecekten sezeryana karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?