2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aminnn inşallah ağzın bal yesin kız

Çatı muayenesi oldunuz mu kızlar nası bişey haftaya salı doktorum çatı muayenesi olacak dedi korkmuyorum ama hazır da değilim gibii anlamadım gitti

sadece Geceleri oluyorsa kan akışından ve yediklerinden kaynaklı olabilir ve nemlendirici sürdüğünde geçiyor mu bi denemelisin çünkü kaşıntı çok önemli bi konu kolestaz olmasında
Sadece geceleri oluyor canım vala dün surdum ondan sonra biraz rahatladı bu gün de duş aldım yine surucem inşallah aynısı olmaz gece bende ondan korkuyorum o olmasında birşey olmaz
Kaşıntı benim oncekinde çok oluyordu. Her yerim kasınıyordu. Karaciğer enzimleri ne baktılar. Sikıntı çıkmayınca olur hamilelikte demişlerdi.
Benim her yer değil sadece bacak canım oda normal gibi duruyor şu anlık artmazsa inşallah çok berbat birşey

Ya ben senden 1 gün geriyim 18 19 olsun diyordum yine 20 den sonraya mi kalcak oğlak mi olacak yoksa
Ben de o tarihler istiyordum tam yay olsun diye hahaha ama doktorum 38+3 sonrası alabilirsin tarih dedi 20. 38+3 olacağım inşallah sen de 21. alabilirsin, yine yay belki senin doktorun daha erkene alabilirsin de der, doktorlarda farklı düşünüyor ya

Ebu Cehil tayfa dokulmus sok oldum aylar sonra girip gorunce sajhd kendi kendilerini patlatmislar. Bir de kendi dediklerinden o kadar eminlerdi ki karsit bir gorus geldigi zaman titreyerek sinir krizi geciriyorlardi baskin olma kaygisi ile, bilimsel kanit ve makaleden bahsedince de saldiriya gectiler hepsi cok korkunc ve tehlikeli bulmus ve ayrilmistim ozaman. Isim verme muhabbetini iclerinden birinin yaptigina eminim bu yuzden cunku ilkel bir kim en baskin gerilimi suregeliyordu. Neyse hayirlisi olmus.

Dogumlar baslamis, herkese bol sans ve rahatlik diliyorum, dilerim herkes bebeklerini saglikla kucagina alsin.

Naparsam yapayım kaçış yok galiba

Evet canım ilk, bebek yüzüyle yukarı bakıyormuş normal
Doğum zor olur dedi doktorum
Bir de bebek için oksijen açısından sezeryan daha iyi dedi… Bebeği düşünecekten sezeryana karar verdim
Anladım canım, benımkı de bugun kafayı dayamıs asagı uzun zaman sonra ılk kez, normal dogum yaptırcak sanırım bana, sartlsr elverdıgı surece normal olur dedı,ben sezeryan ıstedım, suan erken sezeryan konusmak ıcın dedı, ama normsl dogumu asırı desteklıyor onu farkettim

Hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsallah butun mınıkler saglıkls gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…