- 25 Aralık 2021
- 3.454
- 4.973
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.241
Başka doktora daha gittim. O, plesentanda hiçbir şey yok durumu gayet iyi dedi. Plesentada kireçlenme olsa, diğer doktorun bahsettiği gibi bir beslenememe durumu olsa bebek beslenemediği için haliyle kilo da alamazdı, boyu da kısa kalırdı. Bu bebeğin kilosu gayet iyi, boyu önde bile dedi. Ultrasonda da gözüken bir kireçlenme söz konusu değil sana niye öyle söylenmiş anlamadım ama bebeğin durumu gayet iyi. Ön görünen ya da bu haftada sezaryen gerektiren bir durumun yok senin dedi. Enfeksiyonum varmış ve sancılarımın nedeni oymuş. Plesentadan değilmiş yani. Rahatladım valla. Öbür doktora kalsa yarın sezaryenle 36+1 de alacaktık bebeğiKedili ve Bebeli ne yaptın?
Aaa iyi ki başka doktor görüşü aldın yaa bir sorun olmamasına çok sevindim Rabbim korusun aksilikten inşallah sağlıcakla ve zamanında kucağına alırsınBaşka doktora daha gittim. O, plesentanda hiçbir şey yok durumu gayet iyi dedi. Plesentada kireçlenme olsa, diğer doktorun bahsettiği gibi bir beslenememe durumu olsa bebek beslenemediği için haliyle kilo da alamazdı, boyu da kısa kalırdı. Bu bebeğin kilosu gayet iyi, boyu önde bile dedi. Ultrasonda da gözüken bir kireçlenme söz konusu değil sana niye öyle söylenmiş anlamadım ama bebeğin durumu gayet iyi. Ön görünen ya da bu haftada sezaryen gerektiren bir durumun yok senin dedi. Enfeksiyonum varmış ve sancılarımın nedeni oymuş. Plesentadan değilmiş yani. Rahatladım valla. Öbür doktora kalsa yarın sezaryenle 36+1 de alacaktık bebeği
Amin kuzum. Hepimiz sağlıklıcakla ve zamanında kucağımıza alırız inşallahAaa iyi ki başka doktor görüşü aldın yaa bir sorun olmamasına çok sevindim Rabbim korusun aksilikten inşallah sağlıcakla ve zamanında kucağına alırsın
Her ikisininde iyi yönü kötü yönü var canım, kendine güveniyorsan normal doğum yap tabi, doktorunda seni tanıyo güveniyo demekki yapabileceğineAnladım canım, benımkı de bugun kafayı dayamıs asagı uzun zaman sonra ılk kez, normal dogum yaptırcak sanırım bana, sartlsr elverdıgı surece normal olur dedı,ben sezeryan ıstedım, suan erken sezeryan konusmak ıcın dedı, ama normsl dogumu asırı desteklıyor onu farkettim
Hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsallahbutun mınıkler saglıkls gelsın
Ebu Cehil tayfa dokulmus sok oldum aylar sonra girip gorunce sajhd kendi kendilerini patlatmislar. Bir de kendi dediklerinden o kadar eminlerdi ki karsit bir gorus geldigi zaman titreyerek sinir krizi geciriyorlardi baskin olma kaygisi ile, bilimsel kanit ve makaleden bahsedince de saldiriya gectiler hepsi cok korkunc ve tehlikeli bulmus ve ayrilmistim ozaman. Isim verme muhabbetini iclerinden birinin yaptigina eminim bu yuzden cunku ilkel bir kim en baskin gerilimi suregeliyordu. Neyse hayirlisi olmus.
Dogumlar baslamis, herkese bol sans ve rahatlik diliyorum, dilerim herkes bebeklerini saglikla kuca
hangi konuda tartışma olmuştu? Ben de çok aktif değilim her girdiğimde yazan bi kaç kişi vardı bugün baktm profilleri bile silinmiş olabilir diyo siteEbu Cehil tayfa dokulmus sok oldum aylar sonra girip gorunce sajhd kendi kendilerini patlatmislar. Bir de kendi dediklerinden o kadar eminlerdi ki karsit bir gorus geldigi zaman titreyerek sinir krizi geciriyorlardi baskin olma kaygisi ile, bilimsel kanit ve makaleden bahsedince de saldiriya gectiler hepsi cok korkunc ve tehlikeli bulmus ve ayrilmistim ozaman. Isim verme muhabbetini iclerinden birinin yaptigina eminim bu yuzden cunku ilkel bir kim en baskin gerilimi suregeliyordu. Neyse hayirlisi olmus.
Dogumlar baslamis, herkese bol sans ve rahatlik diliyorum, dilerim herkes bebeklerini saglikla kucagina alsin.
Napıcaksın şimdi? Hangi doktora devam edeceksin? Gözün aydın bu aradaAmin kuzum. Hepimiz sağlıklıcakla ve zamanında kucağımıza alırız inşallah
Kaç gündür giremiyorum ben de. Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, sağlıcakla büyüsün inşallah yavrucaklar
geçmiş olsun. Merak etmiştik. İyi ki geldin haber verdin.Kızlar gelebildim şükür. Mesajları tek tek alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın. Şimdi iyiyiz biraz üşütmüş ciğerleri yıpranmıştı 4 gündür hastanedeydik bugün çıktık. Şimdi iyi oğlum soran herkese teşekkğr ederizsiz nasılsınız neler yaptınız
Çok geçmiş olsun canım, rabbım bır daha yasatmasın, havalar bır anda sogudu, sen de dikkat et kendıneKızlar gelebildim şükür. Mesajları tek tek alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın. Şimdi iyiyiz biraz üşütmüş ciğerleri yıpranmıştı 4 gündür hastanedeydik bugün çıktık. Şimdi iyi oğlum soran herkese teşekkğr ederizsiz nasılsınız neler yaptınız
Son gittiğimle devam edeceğim kuzum. Çok teşekkür ederimNapıcaksın şimdi? Hangi doktora devam edeceksin? Gözün aydın bu aradasorun olmamasına sevindim.
21 ile 25 gün arası görünüyor ama daha erken ya da daha geç olabilir tabi. Burdaki yorumları okuyunca hep daha erken doğcakmış gibi hissediyorum :) şuan 36+3 üm.Günaydın güzel annelerbize son 10 gün kaldı size kaç gün kaldı
28 şubat ama bebisim birazcik geriden geliyorSatınız kaç
Yanlış hatırlamıyorsam sizin de tüp bebekti benim doktorum normal doğumu hiç önermedi bana benimde ilk doğumum sanırım riske atmak istemiyorAnladım canım, benımkı de bugun kafayı dayamıs asagı uzun zaman sonra ılk kez, normal dogum yaptırcak sanırım bana, sartlsr elverdıgı surece normal olur dedı,ben sezeryan ıstedım, suan erken sezeryan konusmak ıcın dedı, ama normsl dogumu asırı desteklıyor onu farkettim
Hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsallahbutun mınıkler saglıkls
Çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah iyice dinlenin hastane çok yormuşturKızlar gelebildim şükür. Mesajları tek tek alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın. Şimdi iyiyiz biraz üşütmüş ciğerleri yıpranmıştı 4 gündür hastanedeydik bugün çıktık. Şimdi iyi oğlum soran herkese teşekkğr ederizsiz nasılsınız neler yaptınız
Ben oldum bugün kendimi de hazırlamıştım rahat olacaktım derin nefes alacaktım ama birden gelişince her şey kastım biraz kendimi canım yandı.Çatı muayenesi oldunuz mu kızlar nası bişey haftaya salı doktorum çatı muayenesi olacak dedi korkmuyorum ama hazır da değilim gibii anlamadım gitti
Bende de aynı duygu var. Sanki benden bağını koparıyormuş gibi geliyor.Ben birkaç gündür hamilelik bitiyor diye çok duygulanmaya başladım. Cok az bi vakit sonra o minik tekmelerin kimildamalarin icerde degil disarda olacak olmasi cok degisik geliyor.Hem kavusmak icin cok sabirsiz,heyecanli hem de bir burugumSizde de var mi bi duysusallik?
Bende bu hafta oldum canım yorumları okumuştum derin nefes alıp sakin kalınca ve oraya odaklanmayınca çok kolay geçti. Sadece ileri elini bastırınca biraz acıdı ama o saniyelik bir şeydi. Ben sonrasında kanama olursa diye korkuyordum ama o da olmadı çok şükür. Çok takmamak gerek sanırım yoksa gerilir insan normal olarak. Ama ilişki esnasında bile canı yanan ben kendimi gitmeden temkinledim ve rahat geçti. Doktor normal doğum yaparız dedi. İnşallah öyle olurÇatı muayenesi oldunuz mu kızlar nası bişey haftaya salı doktorum çatı muayenesi olacak dedi korkmuyorum ama hazır da değilim gibii anlamadım gitti
Çok geçmiş olsun canım. Havalar aşırı değişken. Çok şükür şimdi iyisiniz.Kızlar gelebildim şükür. Mesajları tek tek alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın. Şimdi iyiyiz biraz üşütmüş ciğerleri yıpranmıştı 4 gündür hastanedeydik bugün çıktık. Şimdi iyi oğlum soran herkese teşekkğr ederizsiz nasılsınız neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?