2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de 1 aydır oluştu, geçen kabız oldum çok kötü kanadım… doktoruma ben de söylemedim ama arkadaşıma da hamileliğin son zamanı olmuş ve geçmemiş doktor krem verdiği halde…
2 ay oldu o doğuralı… Doktora söylemek lazım, benim
Kontrolüm haftaya perşembe o zaman soyliicem, bu sürede çok su içip, sağlıklı lifli gıdalar tüketmeye çalışıyorum…

Önceden olduğunda söylemiştim demir hapını değiştirmişti ve gayet normal bi şekilde olur öyle çok normal falan demişti. Ki o zaman kanama olmuştu çok korkmuştum o normal karşılayıp ilaç vermeyince şimdi söylemedim. Haftaya geçmez ya da hafiflemezse söylerim. Doğumda zor olur sanırım. Beslenme ve su içmeye bende dikkat ediyorum.

Ayy kendimizi kasıncamı acılı oluyo acaba rahat olsak sakin kaldak acı olur mu ki çok mu acı

Sakin kalmak kasmamak en önemlisi anladığım kadarıyla acısı olursa da anlık demek napıyolar ki şu klasik alttan muayene gibi bişey mi yani yoksa farklı bi işlem var mı

Evet kendini kasarsan oradaki kaslar çok sertleşiyor girmiyor o zaman parmakları. Ama inan bi kaç sn sürüyor. Yani kasma hemen bitiyor.
Önümüdeki salıya kadar görevim kendimi hazırlamak kasmamaya rahat olmaya ikna olmak hadi bakalım tabii öncesi doğurmassam

Çatı muayenesi oldunuz mu kızlar nası bişey haftaya salı doktorum çatı muayenesi olacak dedi korkmuyorum ama hazır da değilim gibii anlamadım gitti
Bende pazartesi olucam sana haber veririm bir arkadaşım smear veriyorsun gibi kısa süreli acısız oldu demişti ama kasmamak lazım . İlişkide bile kasarsan acıyor rahat olursan bişey olmuyor

Sakin kalmak kasmamak en önemlisi anladığım kadarıyla acısı olursa da anlık demek napıyolar ki şu klasik alttan muayene gibi bişey mi yani yoksa farklı bi işlem var mı
Alttan muayene de cihaz ile oluyor ya bunda sen çatala ayaklarını koyuyorsun iyice aşağı kaydırıyorlar. Doktor elinde eldivene bi jel sıkıp vajinaya sürüyor kayganlaştırı sonra iki parmağını önceden alttan muayene yaparken cihaz yerine parmağını sokuyor. Ve açıklığına bakıyor. Çok çok kısa bi süre. O alttan muayene yaparken cihaza dayanan bence kasmazsa bunu çok kolay atlatır.

Bende var ama aşırı rahatsız etmiyor. Bir de afedersiniz son iki haftadır vajina ve orası şişti büyüdü baya böyle mi olması lazım bilmiyorum ama çok net farkettim

Evet söyle, ben de haftaya soyliicem, çok kanayınca insan korkuyo… Doğumda problem olmadı arkadaşımda ama sonrası problemli onda düzelmedi filan…

Bende var ama aşırı rahatsız etmiyor. Bir de afedersiniz son iki haftadır vajina ve orası şişti büyüdü baya böyle mi olması lazım bilmiyorum ama çok net farkettim
Evet o şişme çok kötü zaten bende de öyle. Zaten şişme olmazsa basur olursa hemoroid oluyormuş öyle okudum. Şişlik uzun süreli olunca acıtıyor bende şuan. Kabız değilim ama orada şiş bölgelerin oluşması rahatsız ediyor. Vajina da şişlik yok bende.

Evet söyle, ben de haftaya soyliicem, çok kanayınca insan korkuyo… Doğumda problem olmadı arkadaşımda ama sonrası problemli onda düzelmedi filan…
Oyyy inşallah bizimkiler doğumdan önce geçer ya. Normal doğumda ıkınınca daha çok acır diye düşünüyorum. Kalıcı hasar belki öyle oluyordur. Ben iyileştirsin diye kantaron yağı da sürdüm bi kaç kez o iyi geldi gibi. Geçsin gitsin inşallah bu gece hepimizin hemoroidleri

Vajinada da hamilelikte varis olabiliyor. Kızıma hamileyken benim de şişmişti son zamanlarda. Şükür sonradan düzeldi. Ama bacaklarımdaki varisler düzelmedi

Kızlar birden göbeği şişen var mı? Dün böyle değildim sanki iki katına çıkmış gibi bir günde. Çok değişik hissediyorum

Bende de ara ara oluyor kuzum. Çikolata ve peynir çok tetikliyor onu malesef. Onları kesince düzeliyor benim hemen. İnşallah senin de geçicidir

Allah yardımcın olsun canımın içi. Rabbim sağlıkla kucağına almayı, sana da erkenden toparlamayı nasip etsin inşallah

Yanlış hatırlamıyorsam sizin de tüp bebekti benim doktorum normal doğumu hiç önermedi bana benimde ilk doğumum sanırım riske atmak istemiyor
Evet tüp bebek, benım ıkız erken dogumum var, belkı o yuzden kolay yapacagımı dusunuyor bılmıyorım, ama tüp bebebk ayrımı yaptıgını sanmıyorum sürec sıkıntısız ılerlerse normalı denemk ıstıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…