- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.261
benimdr aklıma yatti aralıpın 15. de gün verecek eğer yakın bir tarihse 23 alayım23 al 2023 ile uyumlu olsun.
Benim de 1 aydır oluştu, geçen kabız oldum çok kötü kanadım… doktoruma ben de söylemedim ama arkadaşıma da hamileliğin son zamanı olmuş ve geçmemiş doktor krem verdiği halde…Kızlar bende son 20 gün ve hemoroid belası tekrar başladı. Doktora söylemedim. Kendim ılık su oturma yapıyorum ara ara. Yediklerime de dikkat ediyorum ama inşallah doğumdan önce geçer ve bir daha tekrarlamaz. Var mı aranızda böyle olan?
Önceden olduğunda söylemiştim demir hapını değiştirmişti ve gayet normal bi şekilde olur öyle çok normal falan demişti. Ki o zaman kanama olmuştu çok korkmuştumBenim de 1 aydır oluştu, geçen kabız oldum çok kötü kanadım… doktoruma ben de söylemedim ama arkadaşıma da hamileliğin son zamanı olmuş ve geçmemiş doktor krem verdiği halde…
2 ay oldu o doğuralı… Doktora söylemek lazım, benim
Kontrolüm haftaya perşembe o zaman soyliicem, bu sürede çok su içip, sağlıklı lifli gıdalar tüketmeye çalışıyorum…
Ayy kendimizi kasıncamı acılı oluyo acaba rahat olsak sakin kaldak acı olur mu ki çok mu acıBen oldum bugün kendimi de hazırlamıştım rahat olacaktım derin nefes alacaktım ama birden gelişince her şey kastım biraz kendimi canım yandı.2 cm açıklık varmış ama sancı vs olmadığı için önemsemedi doktorum bakalım haftaya ne olacak
Evet kendini kasarsan oradaki kaslar çok sertleşiyor girmiyor o zaman parmakları. Ama inan bi kaç sn sürüyor. Yani kasma hemen bitiyor.Ayy kendimizi kasıncamı acılı oluyo acaba rahat olsak sakin kaldak acı olur mu ki çok mu acı
Sakin kalmak kasmamak en önemlisi anladığım kadarıyla acısı olursa da anlık demek napıyolar ki şu klasik alttan muayene gibi bişey mi yani yoksa farklı bi işlem var mıBende bu hafta oldum canım yorumları okumuştum derin nefes alıp sakin kalınca ve oraya odaklanmayınca çok kolay geçti. Sadece ileri elini bastırınca biraz acıdı ama o saniyelik bir şeydi. Ben sonrasında kanama olursa diye korkuyordum ama o da olmadı çok şükür. Çok takmamak gerek sanırım yoksa gerilir insan normal olarak. Ama ilişki esnasında bile canı yanan ben kendimi gitmeden temkinledim ve rahat geçti. Doktor normal doğum yaparız dedi. İnşallah öyle olur
Önümüdeki salıya kadar görevim kendimi hazırlamak kasmamaya rahat olmaya ikna olmak hadi bakalımEvet kendini kasarsan oradaki kaslar çok sertleşiyor girmiyor o zaman parmakları. Ama inan bi kaç sn sürüyor. Yani kasma hemen bitiyor.
Bende pazartesi olucam sana haber veririmÇatı muayenesi oldunuz mu kızlar nası bişey haftaya salı doktorum çatı muayenesi olacak dedi korkmuyorum ama hazır da değilim gibii anlamadım gitti
Alttan muayene de cihaz ile oluyor ya bunda sen çatala ayaklarını koyuyorsun iyice aşağı kaydırıyorlar. Doktor elinde eldivene bi jel sıkıp vajinaya sürüyor kayganlaştırı sonra iki parmağını önceden alttan muayene yaparken cihaz yerine parmağını sokuyor. Ve açıklığına bakıyor. Çok çok kısa bi süre. O alttan muayene yaparken cihaza dayanan bence kasmazsa bunu çok kolay atlatır.Sakin kalmak kasmamak en önemlisi anladığım kadarıyla acısı olursa da anlık demek napıyolar ki şu klasik alttan muayene gibi bişey mi yani yoksa farklı bi işlem var mı
Bende var ama aşırı rahatsız etmiyor. Bir de afedersiniz son iki haftadır vajina ve orası şişti büyüdü baya böyle mi olması lazım bilmiyorum ama çok net farkettimKızlar bende son 20 gün ve hemoroid belası tekrar başladı. Doktora söylemedim. Kendim ılık su oturma yapıyorum ara ara. Yediklerime de dikkat ediyorum ama inşallah doğumdan önce geçer ve bir daha tekrarlamaz. Var mı aranızda böyle olan?
Ben derin nefes alıp karşıdaki ekrana baktım sonra sakince 2. Nefesi aldım bittiiiiÖnümüdeki salıya kadar görevim kendimi hazırlamak kasmamaya rahat olmaya ikna olmak hadi bakalımtabii öncesi doğurmassam
Evet söyle, ben de haftaya soyliicem, çok kanayınca insan korkuyo… Doğumda problem olmadı arkadaşımda ama sonrası problemli onda düzelmedi filan…Önceden olduğunda söylemiştim demir hapını değiştirmişti ve gayet normal bi şekilde olur öyle çok normal falan demişti. Ki o zaman kanama olmuştu çok korkmuştumo normal karşılayıp ilaç vermeyince şimdi söylemedim. Haftaya geçmez ya da hafiflemezse söylerim. Doğumda zor olur sanırım. Beslenme ve su içmeye bende dikkat ediyorum.
Evet o şişme çok kötü zaten bende de öyle. Zaten şişme olmazsa basur olursa hemoroid oluyormuş öyle okudum. Şişlik uzun süreli olunca acıtıyor bende şuan. Kabız değilim ama orada şiş bölgelerin oluşması rahatsız ediyor. Vajina da şişlik yok bende.Bende var ama aşırı rahatsız etmiyor. Bir de afedersiniz son iki haftadır vajina ve orası şişti büyüdü baya böyle mi olması lazım bilmiyorum ama çok net farkettim
Oyyy inşallah bizimkiler doğumdan önce geçer ya. Normal doğumda ıkınınca daha çok acır diye düşünüyorum. Kalıcı hasar belki öyle oluyordur. Ben iyileştirsin diye kantaron yağı da sürdüm bi kaç kez o iyi geldi gibi. Geçsin gitsin inşallah bu gece hepimizin hemoroidleriEvet söyle, ben de haftaya soyliicem, çok kanayınca insan korkuyo… Doğumda problem olmadı arkadaşımda ama sonrası problemli onda düzelmedi filan…
Vajinada da hamilelikte varis olabiliyor. Kızıma hamileyken benim de şişmişti son zamanlarda. Şükür sonradan düzeldi. Ama bacaklarımdaki varisler düzelmediBende var ama aşırı rahatsız etmiyor. Bir de afedersiniz son iki haftadır vajina ve orası şişti büyüdü baya böyle mi olması lazım bilmiyorum ama çok net farkettim
Kuzum yarın sabah 9:45 ameliyata giriyorum tam 39 haftalık oluyoruz Allah’ın izniyle. Çok korkuyorum bir yandan da çok heyecanlıyım çok tuhaf hissediyorumsevgdmr canım nasıl oldun
Bende de ara ara oluyor kuzum. Çikolata ve peynir çok tetikliyor onu malesef. Onları kesince düzeliyor benim hemen. İnşallah senin de geçicidirKızlar bende son 20 gün ve hemoroid belası tekrar başladı. Doktora söylemedim. Kendim ılık su oturma yapıyorum ara ara. Yediklerime de dikkat ediyorum ama inşallah doğumdan önce geçer ve bir daha tekrarlamaz. Var mı aranızda böyle olan?
Allah yardımcın olsun canımın içi. Rabbim sağlıkla kucağına almayı, sana da erkenden toparlamayı nasip etsin inşallahKuzum yarın sabah 9:45 ameliyata giriyorum tam 39 haftalık oluyoruz Allah’ın izniyle. Çok korkuyorum bir yandan da çok heyecanlıyım çok tuhaf hissediyorumdualarınıza talibim, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet tüp bebek, benım ıkız erken dogumum var, belkı o yuzden kolay yapacagımı dusunuyor bılmıyorım, ama tüp bebebk ayrımı yaptıgını sanmıyorum sürec sıkıntısız ılerlerse normalı denemk ıstıyorYanlış hatırlamıyorsam sizin de tüp bebekti benim doktorum normal doğumu hiç önermedi bana benimde ilk doğumum sanırım riske atmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?