- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.281
Oyyyy canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKuzum yarın sabah 9:45 ameliyata giriyorum tam 39 haftalık oluyoruz Allah’ın izniyle. Çok korkuyorum bir yandan da çok heyecanlıyım çok tuhaf hissediyorumdualarınıza talibim, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aaaaaa yeni peynir almıştık Antep’ten deli gibi ondan yeyip duruyordum belki ondan arttı, hiç aklıma gelmemişti kuzum sağolasın yarından itibaren yemeyeyim bakayım bi. İnşallahBende de ara ara oluyor kuzum. Çikolata ve peynir çok tetikliyor onu malesef. Onları kesince düzeliyor benim hemen. İnşallah senin de geçicidir
Ayyy canım çok şükür zor gitmiş inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağına alıp evine döneceksin de. Maşallah bin kere giderek daha da iyiye gider. Onlar bizden daha korunaklıHerkese selamlarben bugün taburcu oldum, oğlum hala küvezde ama durumu gayet iyi.
Doğumum sinüzit olduğum için biraz zor oldu, iyi şekilde nefes alamadığım için nefes kontrolü yapamadım. Bebek doğum sırasında çok yorulduğu için ufak bir solunum sıkıntısı vardı dün oksijen maskesi vardı o yüzden.. bu sabah gayet iyiydi oksijen maskesinden çıkartmışlar.
Doktorum 1 hafta daha dayansaymış çok iyi olurdu dedi ama kısmet böyleymiş.. şu an yarı damardan yarı mamayla besleniyor.. cumaya kadar damardan beslenmeyi iptal edip cumartesi taburcu etmeyi düşünüyorlar..
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, herkese hayırla sağlıklı doğumlar diliyorum.
Ben de bilmiyordum da doktorum diyince dikkat etmeye başlamıştım. Ve tüketmeyi kesince geçiyordu hemen kendiliğinden. İnşallah senin de geçer kuzumAaaaaa yeni peynir almıştık Antep’ten deli gibi ondan yeyip duruyordum belki ondan arttı, hiç aklıma gelmemişti kuzum sağolasın yarından itibaren yemeyeyim bakayım bi. İnşallah
Hikayelerimiz benziyormuşEvet tüp bebek, benım ıkız erken dogumum var, belkı o yuzden kolay yapacagımı dusunuyor bılmıyorım, ama tüp bebebk ayrımı yaptıgını sanmıyorum sürec sıkıntısız ılerlerse normalı denemk ıstıyor
Ay ne bileyim kaç aydır eşimle de asker arkadaşı gibi olduğumuzdan benim oralar kendi halinde takılıyordu af edersin ara ara bir bası hissiyatı vardı tek oğluşun onun haricinde ne bir ağrı ne bir sızı iyiydik.Ayy kendimizi kasıncamı acılı oluyo acaba rahat olsak sakin kaldak acı olur mu ki çok mu acı
Amın ınsallahh, saglıkla dogsunlar da, nasıl oldugunun onemı yok, bı şekilde dısarı cıkacaklarHikayelerimiz benziyormuşbenim de ikiz düşüklerim oldu. Doğum için nasıl hamile kalındığının önemi yoktur tabii önemli olan istemek umarım her şey yolunda gider ben hiç düşünmedim normal doğum doktorumda düşünmüyormuş zaten hem fikir olduk sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İnşallah canım çok sağolasın Allah razı olsun.Ben de bilmiyordum da doktorum diyince dikkat etmeye başlamıştım. Ve tüketmeyi kesince geçiyordu hemen kendiliğinden. İnşallah senin de geçer kuzum
hayırlı olsun sağlıkla çıksın inşallahMerhaba, ben bugun oglen 14.30 da kucagima aldim oglumu 3.160 gr 49 cm spinal anestezi ile oldu, kuveze aldilar solunum desteği yapmak icin biraz, neyazikki hic aklimda yoktu bu ihtimal, yarin emzirmek icin gidebilirsin dediler ama süt e dair hoc belirtecim yok. Yeni yeni kendime geliyorum herkese iyi geceler dilerim
Geçmiş olsun. Hayırlı olsun. Canını sıkmamaya çalış. Sütün bir kaç güne gelecektir.Merhaba, ben bugun oglen 14.30 da kucagima aldim oglumu 3.160 gr 49 cm spinal anestezi ile oldu, kuveze aldilar solunum desteği yapmak icin biraz, neyazikki hic aklimda yoktu bu ihtimal, yarin emzirmek icin gidebilirsin dediler ama süt e dair hoc belirtecim yok. Yeni yeni kendime geliyorum herkese iyi geceler dilerim
Hayırlı olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hiç canını sıkma. Küvez onun iyiliği için. Süt de birkaç güne gelir 26-27 haftada doğum yapanlarda bile sütü birkaç güne geliyor. Hiç kendine stres, sıkıntı yapma. Sağlıklıca alır evine getirirsin inşallah bebeğini canımMerhaba, ben bugun oglen 14.30 da kucagima aldim oglumu 3.160 gr 49 cm spinal anestezi ile oldu, kuveze aldilar solunum desteği yapmak icin biraz, neyazikki hic aklimda yoktu bu ihtimal, yarin emzirmek icin gidebilirsin dediler ama süt e dair hoc belirtecim yok. Yeni yeni kendime geliyorum herkese iyi geceler dilerim
Hayırlı olsun.. süt için pes etme gelir, 2 saatte bir dene 15 dk biri 15 dk diğeri şeklinde.. 1 damla bile gelse kardırMerhaba, ben bugun oglen 14.30 da kucagima aldim oglumu 3.160 gr 49 cm spinal anestezi ile oldu, kuveze aldilar solunum desteği yapmak icin biraz, neyazikki hic aklimda yoktu bu ihtimal, yarin emzirmek icin gidebilirsin dediler ama süt e dair hoc belirtecim yok. Yeni yeni kendime geliyorum herkese iyi geceler dilerim
Yaa hiç duymamıştım inşallah sıkıntı olmazVajinada da hamilelikte varis olabiliyor. Kızıma hamileyken benim de şişmişti son zamanlarda. Şükür sonradan düzeldi. Ama bacaklarımdaki varisler düzelmedi
Gözünüz aydınMerhaba, ben bugun oglen 14.30 da kucagima aldim oglumu 3.160 gr 49 cm spinal anestezi ile oldu, kuveze aldilar solunum desteği yapmak icin biraz, neyazikki hic aklimda yoktu bu ihtimal, yarin emzirmek icin gidebilirsin dediler ama süt e dair hoc belirtecim yok. Yeni yeni kendime geliyorum herkese iyi geceler dilerim
Günaydın canım el ayak şişli bı güneGünaydın hamişler
Benım de 1 haftadır kapanmıyor orta parmak,, özellıkle sabahlarıGünaydın canım el ayak şişli bı günekafam bile ödem tutmuş olabilir ağrıdan parmaklarımı kapatamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?