2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Herkese selamlar ben bugün taburcu oldum, oğlum hala küvezde ama durumu gayet iyi.

Doğumum sinüzit olduğum için biraz zor oldu, iyi şekilde nefes alamadığım için nefes kontrolü yapamadım. Bebek doğum sırasında çok yorulduğu için ufak bir solunum sıkıntısı vardı dün oksijen maskesi vardı o yüzden.. bu sabah gayet iyiydi oksijen maskesinden çıkartmışlar.

Doktorum 1 hafta daha dayansaymış çok iyi olurdu dedi ama kısmet böyleymiş.. şu an yarı damardan yarı mamayla besleniyor.. cumaya kadar damardan beslenmeyi iptal edip cumartesi taburcu etmeyi düşünüyorlar..

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, herkese hayırla sağlıklı doğumlar diliyorum.

Oyyyy canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bende de ara ara oluyor kuzum. Çikolata ve peynir çok tetikliyor onu malesef. Onları kesince düzeliyor benim hemen. İnşallah senin de geçicidir
Aaaaaa yeni peynir almıştık Antep’ten deli gibi ondan yeyip duruyordum belki ondan arttı, hiç aklıma gelmemişti kuzum sağolasın yarından itibaren yemeyeyim bakayım bi. İnşallah

Ayyy canım çok şükür zor gitmiş inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağına alıp evine döneceksin de. Maşallah bin kere giderek daha da iyiye gider. Onlar bizden daha korunaklı

Aaaaaa yeni peynir almıştık Antep’ten deli gibi ondan yeyip duruyordum belki ondan arttı, hiç aklıma gelmemişti kuzum sağolasın yarından itibaren yemeyeyim bakayım bi. İnşallah
Ben de bilmiyordum da doktorum diyince dikkat etmeye başlamıştım. Ve tüketmeyi kesince geçiyordu hemen kendiliğinden. İnşallah senin de geçer kuzum

Hikayelerimiz benziyormuş benim de ikiz düşüklerim oldu. Doğum için nasıl hamile kalındığının önemi yoktur tabii önemli olan istemek umarım her şey yolunda gider ben hiç düşünmedim normal doğum doktorumda düşünmüyormuş zaten hem fikir olduk sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ayy kendimizi kasıncamı acılı oluyo acaba rahat olsak sakin kaldak acı olur mu ki çok mu acı
Ay ne bileyim kaç aydır eşimle de asker arkadaşı gibi olduğumuzdan benim oralar kendi halinde takılıyordu af edersin ara ara bir bası hissiyatı vardı tek oğluşun onun haricinde ne bir ağrı ne bir sızı iyiydik. Bugün birden daha kendimi tam rahatlatamadan olunca ben kasıldım epey. Çıkınca da direkt eşimi suçladım.

Amın ınsallahh, saglıkla dogsunlar da, nasıl oldugunun onemı yok, bı şekilde dısarı cıkacaklar

Merhaba, ben bugun oglen 14.30 da kucagima aldim oglumu 3.160 gr 49 cm spinal anestezi ile oldu, kuveze aldilar solunum desteği yapmak icin biraz, neyazikki hic aklimda yoktu bu ihtimal, yarin emzirmek icin gidebilirsin dediler ama süt e dair hoc belirtecim yok. Yeni yeni kendime geliyorum herkese iyi geceler dilerim

hayırlı olsun sağlıkla çıksın inşallah küvez aklında yoksa doktorun da böyle bir ihtimalden bahsetmediyse belki psikolojik olarak gelmemiş olabilir daha güzel şeyler düşünmeye çalış bol bol masaj yap sıcak duş al iyi gelecektr eminim bizim yaratılışımızda var bu ötle düşün

Geçmiş olsun. Hayırlı olsun. Canını sıkmamaya çalış. Sütün bir kaç güne gelecektir.

Hayırlı olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hiç canını sıkma. Küvez onun iyiliği için. Süt de birkaç güne gelir 26-27 haftada doğum yapanlarda bile sütü birkaç güne geliyor. Hiç kendine stres, sıkıntı yapma. Sağlıklıca alır evine getirirsin inşallah bebeğini canım

Hayırlı olsun.. süt için pes etme gelir, 2 saatte bir dene 15 dk biri 15 dk diğeri şeklinde.. 1 damla bile gelse kardır

Gözünüz aydın
Size de çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…