2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
28 şubat ama bebisim birazcik geriden geliyor
Bizimkide 6 mart ama bizde gerideydik biraz
Arayı kapatmaya çalışıyoruz şuan hunharca
Bendede şişlikler var beslenmeyi düzenleyince biraz büyümedi başka bir belirti yok bende birde zeytinyağı falan sürüyorum rahat ediyorum

Ahahaha asker arkadaşlığına bende dahilim ayy erken doğum riski olunca önden psikolojiyi hazırlamak lazım yaa başka çare bulamıyorum

Sakin kalmak kasmamak en önemlisi anladığım kadarıyla acısı olursa da anlık demek napıyolar ki şu klasik alttan muayene gibi bişey mi yani yoksa farklı bi işlem var mı

Önümüdeki salıya kadar görevim kendimi hazırlamak kasmamaya rahat olmaya ikna olmak hadi bakalım tabii öncesi doğurmassam
Hiç muayene olmama hakkımız var mı
Kızlar birden göbeği şişen var mı? Dün böyle değildim sanki iki katına çıkmış gibi bir günde. Çok değişik hissediyorum
Bazen bende öyle hissediyorum
Belki bebeğin pozisyonundan olabilir
Yada kilo alışından

geçmiş olsun
Hayırlı olsun bebişinizkaç haftalık doğdu

Benmki kapatamicak sanirim dün kontrolüm vardi 38 haftalik dedi 1 hafta geriden geliyor

Ben hıc hareket etmedım tüm hamılelık boyunca, buna şükür dıyorum ama, ödem oldum, tuza da dıkkat ettıgım halde.. Dogunca hemen gecer de mı ya
Bir haftada falan geçiyor. Ayaklarım davul gibiydi. Bi sabah bi kalktım, ayaklarım normale dönmüş diye çığlık atmıştım. o zaman çok hareketliydim bu arada. bu sefer hareket etmedim gibi bişey ama hiç ödemim yok. Ya gerçekten kız bebek erkek bebek fark ediyor (yüz için söylerler ya) ya dinlendiğim için şişmiyor ya da öyle rast geldi.

Makyaj yaptım oturuyorum. Evi b.k götürüyor
Bende dün temizlik yaptım buğünü kendime ayırdım bakım yapıcam kızlarımlada poğaça börek yaptık buzluğa attım birazını kızlarım yedi şimdi oyun oynuyoruz onlarla film izleriz sonra uyurlar geri kalan zamanda da ben kahve keyfi yaparım oğlumla aynı bedende son günlerimiz artık son 9

Ev öyle olunca benim elim ayağım titriyor
Yapamıyorum ki. Anca çamaşır yıkansın serilsin katlansın dolaba konsun, sofra kurulsun kalksın, mutfak bi toplansın. Allah robot süpürgeyi icat edenden razı olsun. Bi de yerdeki oyuncakları toplıycak robot icat etseler süper olur.

Kızlar selam bu yalancı mi gerçek kasilma mi nasıl anlicaz gece 4 de kasılma oldu düzenliydi saat 7 gibi geçti ara ara hafiften sertleşme oluyor ama düzenli değil 36 haftalık olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…