- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.301
Benimde kemiklerim ağrıyor gibi sabahları. Eskiden egzersiz yapardım hemen geçerdi. Şimdi panda yürüyüşü en fazlaBenım de 1 haftadır kapanmıyor orta parmak,, özellıkle sabahları
Ben hıc hareket etmedım tüm hamılelık boyunca, buna şükür dıyorum ama, ödem oldum, tuza da dıkkat ettıgım halde.. Dogunca hemen gecer de mı yaBenimde kemiklerim ağrıyor gibi sabahları. Eskiden egzersiz yapardım hemen geçerdi. Şimdi panda yürüyüşü en fazla
Bizimkide 6 mart ama bizde gerideydik biraz28 şubat ama bebisim birazcik geriden geliyor
Bendede şişlikler var beslenmeyi düzenleyince biraz büyümedi başka bir belirti yok bende birde zeytinyağı falan sürüyorum rahat ediyorumKızlar bende son 20 gün ve hemoroid belası tekrar başladı. Doktora söylemedim. Kendim ılık su oturma yapıyorum ara ara. Yediklerime de dikkat ediyorum ama inşallah doğumdan önce geçer ve bir daha tekrarlamaz. Var mı aranızda böyle olan?
Çok doğru söylemiş valla ayy bak bana haber ber pazartesi lütfennBende pazartesi olucam sana haber veririmbir arkadaşım smear veriyorsun gibi kısa süreli acısız oldu demişti ama kasmamak lazım . İlişkide bile kasarsan acıyor rahat olursan bişey olmuyor
Ahahaha asker arkadaşlığına bende dahilim ayy erken doğum riski oluncaAy ne bileyim kaç aydır eşimle de asker arkadaşı gibi olduğumuzdan benim oralar kendi halinde takılıyordu af edersin ara ara bir bası hissiyatı vardı tek oğluşun onun haricinde ne bir ağrı ne bir sızı iyiydik.Bugün birden daha kendimi tam rahatlatamadan olunca ben kasıldım epey. Çıkınca da direkt eşimi suçladım.
Sakin kalmak kasmamak en önemlisi anladığım kadarıyla acısı olursa da anlık demek napıyolar ki şu klasik alttan muayene gibi bişey mi yani yoksa farklı bi işlem var mı
Hiç muayene olmama hakkımız var mıÖnümüdeki salıya kadar görevim kendimi hazırlamak kasmamaya rahat olmaya ikna olmak hadi bakalımtabii öncesi doğurmassam
Bazen bende öyle hissediyorumKızlar birden göbeği şişen var mı? Dün böyle değildim sanki iki katına çıkmış gibi bir günde. Çok değişik hissediyorum
Herkese selamlarben bugün taburcu oldum, oğlum hala küvezde ama durumu gayet iyi.
Doğumum sinüzit olduğum için biraz zor oldu, iyi şekilde nefes alamadığım için nefes kontrolü yapamadım. Bebek doğum sırasında çok yorulduğu için ufak bir solunum sıkıntısı vardı dün oksijen maskesi vardı o yüzden.. bu sabah gayet iyiydi oksijen maskesinden çıkartmışlar.
Doktorum 1 hafta daha dayansaymış çok iyi olurdu dedi ama kısmet böyleymiş.. şu an yarı damardan yarı mamayla besleniyor.. cumaya kadar damardan beslenmeyi iptal edip cumartesi taburcu etmeyi düşünüyorlar..
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, herkese hayırla sağlıklı doğumlar diliyorum.
Hayırlı olsun bebişinizMerhaba, ben bugun oglen 14.30 da kucagima aldim oglumu 3.160 gr 49 cm spinal anestezi ile oldu, kuveze aldilar solunum desteği yapmak icin biraz, neyazikki hic aklimda yoktu bu ihtimal, yarin emzirmek icin gidebilirsin dediler ama süt e dair hoc belirtecim yok. Yeni yeni kendime geliyorum herkese iyi geceler dilerim
Günaydın hamişler
GünaydınGünaydın yeni anneler, hamişler veeeee şanslı bebişler
Benmki kapatamicak sanirim dün kontrolüm vardi 38 haftalik dedi 1 hafta geriden geliyorBizimkide 6 mart ama bizde gerideydik biraz
Arayı kapatmaya çalışıyoruz şuan hunharca
Bendede şişlikler var beslenmeyi düzenleyince biraz büyümedi başka bir belirti yok bende birde zeytinyağı falan sürüyorum rahat ediyorum
Bir haftada falan geçiyor. Ayaklarım davul gibiydi. Bi sabah bi kalktım, ayaklarım normale dönmüş diye çığlık atmıştım.Ben hıc hareket etmedım tüm hamılelık boyunca, buna şükür dıyorum ama, ödem oldum, tuza da dıkkat ettıgım halde.. Dogunca hemen gecer de mı ya
Ayy keşke muayene olmamak şansımız hakkımız olsa işteHiç muayene olmama hakkımız var mı
Bazen bende öyle hissediyorum
Belki bebeğin pozisyonundan olabilir
Yada kilo alışından
Bende dün temizlik yaptım buğünü kendime ayırdım bakım yapıcam kızlarımlada poğaça börek yaptık buzluğa attım birazını kızlarım yedi şimdi oyun oynuyoruz onlarla film izleriz sonra uyurlar geri kalan zamanda da ben kahve keyfi yaparım oğlumla aynı bedende son günlerimiz artık son 9Makyaj yaptım oturuyorum. Evi b.k götürüyor
Doktor doğumu neye göre belirliyor pekiBenmki kapatamicak sanirim dün kontrolüm vardi 38 haftalik dedi 1 hafta geriden geliyor
Ev öyle olunca benim elim ayağım titriyorMakyaj yaptım oturuyorum. Evi b.k götürüyor
Ayy Allah senii sen beni güldürdün ya sesli sesli Allah da seni güldürsünMakyaj yaptım oturuyorum. Evi b.k götürüyor
Yapamıyorum ki. Anca çamaşır yıkansın serilsin katlansın dolaba konsun, sofra kurulsun kalksın, mutfak bi toplansın. Allah robot süpürgeyi icat edenden razı olsun. Bi de yerdeki oyuncakları toplıycak robot icat etseler süper olur.Ev öyle olunca benim elim ayağım titriyor
Ultrasona göre sanirim canm dün dediki var gunune dedi ama heranda gelebilir dedi düzensiz sancilarim cikinca öyle demistiDoktor doğumu neye göre belirliyor peki
Ultrasona göremi sata göremi
Hepmi böyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?