2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nasılsınız hanımlar doğum temizlikleriniz yapıldı mı benim duruyor halen bu pazar yapılacak inşallah
evet yaptım canım çantamı hazırlarken 34. Haftamızda yaptık evi boyadım halıları yıkamaya vermiştim koltukları kendim sildim perdeleri yıladım ütüledim taktım sağolsun annemle bebişe yatakta yaptık bu pazarda beşiği kuracağız eşimle

Doğum yapan anneler bebeklerinizi nasıl uyandırıyorsunuz 2.günümüz sürekli uyuyor uyandırıyorum 2 ağlıyor tekrar uyuyor ee ememiyor haliyle ilk kızım böyle değildi napsam uyanmıyor zilli ee sarılık olmaması için emmesi lazım sizinkiler nasıl?

Soyup öyle emzirin demişlerdi hastanede bize. Isınınca emerken mayışıp uyuyorlarmış.
Kız mı ikinci de? Maşallah

Soyup öyle emzirin demişlerdi hastanede bize. Isınınca emerken mayışıp uyuyorlarmış.
Kız mı ikinci de? Maşallah
Soyuyorum ama ama yine yok poposunu soğuk mendille silince rahatsız olup ağlıyor kucağa alıyorum yine uyuyor damla damla ağzına beslemeye çalışıyorum valla

Kızlar selam bu yalancı mi gerçek kasilma mi nasıl anlicaz gece 4 de kasılma oldu düzenliydi saat 7 gibi geçti ara ara hafiften sertleşme oluyor ama düzenli değil 36 haftalık olduk
Doktorumun bana dediği ağrı artıyorsa ve aralıkları sıklaştıysa doğum sancısı demişti doğum için ağrı artar geçmez sıklaşır dedi

Bi hemşireden duymuştum ayaklarının altını kaşıyın ama hafif değil biraz bastırarak topuklarına ayak altına uyarı verin demişti uyanana kadar tekrarlayın sürekli demişti

Benım de 1 haftadır kapanmıyor orta parmak,, özellıkle sabahları
Ay evet ya varya bütün elim öyle gergin Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım az kaldı ama çok zor vala
Nasılsınız hanımlar doğum temizlikleriniz yapıldı mı benim duruyor halen bu pazar yapılacak inşallah
Benim yarı yapıldı yarı kaldı canım cam siliyom yağmur yağıyor moralim bozukaa ya silmiycem vala artık
Aynen ya yemin ederim sabahtan beri oturmadim şimdi sofraya oturdum yemek yedim yani camasordan bulqsiktan fırsat bulamıyorum ki sen şükret robot suputge var benim oda yok sakat oldum artık o oyuncaklar içinde dün bı tane fenomen Kübra doğrul paylaşmış insaaata büyük bı boru molozlari çekiyor oda demiş bizim evin oyuncaklarına lazım ondan bulursak alalım senle

4 gün küvözde mi kaldı?
Çok geçmiş olsun bir daha hiç hasta olmaz inşallah

selamlar nasıl herkes iyidir umarım bugün oğlumu gördüm tekrardan, yanına gittiğimizde uyandı gözlerini açtı kısık kısık izledi baya damardan beslemeyi bitirmişler artık normal besleniyor.. Doğum vakumla olduğu için bugün bir ultrason çekmişler onun sonucunu yarın söyleyecekler bakalım inşallah birşey yoktur ama doktor genel olarak durumu iyi dedi cuma günü emzirme için gideceğim kısmetse cumartesi eve geçeceğiz

Makyaj yaptım oturuyorum. Evi b.k götürüyor
Ahahah aynen ben daha hastahane çantam hazır değil, bebeğin totosuna bağlayacak 1 tane bezi yok, dolaba hazırlık namına koyduğum tek şey salça , doğuma var 15-20 gün ben deli yağmurda uyuyup uyuyup kalktım kaşlarımı aldırmaya gittim. Öyle geldim çay içicem şimdi. Ahhhh yavruuummmm anan son dakika yapıyor işleri inşallah sen aceleci olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…