- 16 Kasım 2022
- 508
- 1.247
- 43
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.321
evet yaptım canım çantamı hazırlarken 34. Haftamızda yaptık evi boyadım halıları yıkamaya vermiştim koltukları kendim sildim perdeleri yıladım ütüledim taktım sağolsun annemle bebişe yatakta yaptık bu pazarda beşiği kuracağız eşimleNasılsınız hanımlar doğum temizlikleriniz yapıldı mı benim duruyor halen bu pazar yapılacak inşallah
Ay erken doğurucam korkusuna 1 günde evi resmen yaladık yuttukNasılsınız hanımlar doğum temizlikleriniz yapıldı mı benim duruyor halen bu pazar yapılacak inşallah
Soyup öyle emzirin demişlerdi hastanede bize. Isınınca emerken mayışıp uyuyorlarmış.Doğum yapan anneler bebeklerinizi nasıl uyandırıyorsunuz 2.günümüz sürekli uyuyor uyandırıyorum 2 ağlıyor tekrar uyuyor ee ememiyor haliyle ilk kızım böyle değildi napsam uyanmıyor zilliee sarılık olmaması için emmesi lazım sizinkiler nasıl?
Soyuyorum ama ama yine yok poposunu soğuk mendille silince rahatsız olup ağlıyor kucağa alıyorum yine uyuyor damla damla ağzına beslemeye çalışıyorum vallaSoyup öyle emzirin demişlerdi hastanede bize. Isınınca emerken mayışıp uyuyorlarmış.
Kız mı ikinci de? Maşallah
Kaç kilo şuanSoyuyorum ama ama yine yok poposunu soğuk mendille silince rahatsız olup ağlıyor kucağa alıyorum yine uyuyor damla damla ağzına beslemeye çalışıyorum valla
Kaç günlük? Sarılık değerlerine ne zaman bakıldı en son?Soyuyorum ama ama yine yok poposunu soğuk mendille silince rahatsız olup ağlıyor kucağa alıyorum yine uyuyor damla damla ağzına beslemeye çalışıyorum valla
Doktorumun bana dediği ağrı artıyorsa ve aralıkları sıklaştıysa doğum sancısı demişti doğum için ağrı artar geçmez sıklaşır dediKızlar selam bu yalancı mi gerçek kasilma mi nasıl anlicaz gece 4 de kasılma oldu düzenliydi saat 7 gibi geçti ara ara hafiften sertleşme oluyor ama düzenli değil 36 haftalık olduk
Bi hemşireden duymuştum ayaklarının altını kaşıyın ama hafif değil biraz bastırarak topuklarına ayak altına uyarı verin demişti uyanana kadar tekrarlayın sürekli demiştiDoğum yapan anneler bebeklerinizi nasıl uyandırıyorsunuz 2.günümüz sürekli uyuyor uyandırıyorum 2 ağlıyor tekrar uyuyor ee ememiyor haliyle ilk kızım böyle değildi napsam uyanmıyor zilliee sarılık olmaması için emmesi lazım sizinkiler nasıl?
Sağlıkla gelsin inşallah canımEvet günümü aldım 49 cm 2827 Gr 19 Aralık yay Burcu
Aminn inşallah canım benim sağolasın hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahSağlıkla gelsin inşallah canım
Ay evet ya varya bütün elim öyle gergin Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canım az kaldı ama çok zor valaBenım de 1 haftadır kapanmıyor orta parmak,, özellıkle sabahları
Benim yarı yapıldı yarı kaldı canım cam siliyom yağmur yağıyor moralim bozukaa ya silmiycem vala artıkNasılsınız hanımlar doğum temizlikleriniz yapıldı mı benim duruyor halen bu pazar yapılacak inşallah
Aynen ya yemin ederim sabahtan beri oturmadim şimdi sofraya oturdum yemek yedim yani camasordan bulqsiktan fırsat bulamıyorum ki sen şükret robot suputge varYapamıyorum ki. Anca çamaşır yıkansın serilsin katlansın dolaba konsun, sofra kurulsun kalksın, mutfak bi toplansın. Allah robot süpürgeyi icat edenden razı olsun. Bi de yerdeki oyuncakları toplıycak robot icat etseler süper olur.
4 gün küvözde mi kaldı?Kızlar gelebildim şükür. Mesajları tek tek alıntılayamadım lütfen kusura bakmayın. Şimdi iyiyiz biraz üşütmüş ciğerleri yıpranmıştı 4 gündür hastanedeydik bugün çıktık. Şimdi iyi oğlum soran herkese teşekkğr ederizsiz nasılsınız neler yaptınız
Doğunca hareket edeceğiz mecbur süt verince de susanıyormuş suyu da içtim miiii hop ödemlere elvedaBen hıc hareket etmedım tüm hamılelık boyunca, buna şükür dıyorum ama, ödem oldum, tuza da dıkkat ettıgım halde.. Dogunca hemen gecer de mı ya
Ahahah aynen ben daha hastahane çantam hazır değil, bebeğin totosuna bağlayacak 1 tane bezi yok, dolaba hazırlık namına koyduğum tek şey salçaMakyaj yaptım oturuyorum. Evi b.k götürüyor
2 günlükKaç günlük? Sarılık değerlerine ne zaman bakıldı en son?
2800 hastaneden ayrılırken 30gr azalmıştı 1günlük hastane sürecindeKaç kilo şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?