- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.341
Oy kıyamam2 günlük
Kaç haftalıksın canım? Stres yapma, haftası iyiyse biraz erkenden alsınlar bence de, en azından sen stres olmazsınİyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir benim için stresli bir gündü tüm gün hareket saydım aktif değildi şekerimde sınırdaydı tatlı bişey yiyemedim . Şimdi baya vuruyor hıçkırıkta tuttu . Kordon dolonması beni huzursuz ediyor pazartesi kontrol var sezeryan olmak istiyorum diyeceğim bu stresle daha fazla kalmak istemiyorum
Kordon dolanması varsa alırlar bende öyle sıkıntı olmadığı halde 13 de alalım dedi yok dedim 1 hafta daha kalsın dedimKaç haftalıksın canım? Stres yapma, haftası iyiyse biraz erkenden alsınlar bence de, en azından sen stres olmazsın
Benim oğlumun boyu kilosu benle bir ama vücut ölçüleri 10 gün ilerden gidiyor bende sordum ona göre mi doğurucam bana göre mi diye de bebeğin yaşı önemli bizim için senin haftana göre doğacak demiştiDoktor doğumu neye göre belirliyor peki
Ultrasona göremi sata göremi
Hepmi böyledir
Kordon dolanmasını nasıl anlayabilirizİyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir benim için stresli bir gündü tüm gün hareket saydım aktif değildi şekerimde sınırdaydı tatlı bişey yiyemedim . Şimdi baya vuruyor hıçkırıkta tuttu . Kordon dolonması beni huzursuz ediyor pazartesi kontrol var sezeryan olmak istiyorum diyeceğim bu stresle daha fazla kalmak istemiyorum
Bugün benimki de fazla hareketli. Hareketini hissettikçe mutlu oluyorum ama dediğin gibi kordon dolanma ihtimali ürkütüyorİyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir benim için stresli bir gündü tüm gün hareket saydım aktif değildi şekerimde sınırdaydı tatlı bişey yiyemedim . Şimdi baya vuruyor hıçkırıkta tuttu . Kordon dolonması beni huzursuz ediyor pazartesi kontrol var sezeryan olmak istiyorum diyeceğim bu stresle daha fazla kalmak istemiyorum
Yarın 37+0 oluyor , pazartesi konuşucam bakalımKaç haftalıksın canım? Stres yapma, haftası iyiyse biraz erkenden alsınlar bence de, en azından sen stres olmazsın
Kordon dolanması varsa alırlar bende öyle sıkıntı olmadığı halde 13 de alalım dedi yok dedim 1 hafta daha kalsın dedim
Kordon dolanmasını nasıl anlayabiliriz
Pazartesi kontrolde kanalda olduğunu ve boynunda kordon olduğunu söyledi doktor . Sıkıntı stres yapma tehlikeli değil diyor ama bugün hareketleri hissedemeyince stres oldum beklemeyeceğim daha fazlaBugün benimki de fazla hareketli. Hareketini hissettikçe mutlu oluyorum ama dediğin gibi kordon dolanma ihtimali ürkütüyor
Alsınlar o zaman, gayet iyi haftaYarın 37+0 oluyor , pazartesi konuşucam bakalım
Maşallah canım, geçmiş olsun hem de hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünKızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Kızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu bebişKızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömrü olsunKızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
13 aralık mı?Kordon dolanması varsa alırlar bende öyle sıkıntı olmadığı halde 13 de alalım dedi yok dedim 1 hafta daha kalsın dedim
Gözün aydınKızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
13 aralık mı?
Evet 13 Aralık'ta alayim dedi sancım olduğunu anladı ultrasonla bakarken çok oluyor böyle dedim kalsın 19 da olsun dedim beklerse o zaman a kadar tamam dedi acil bişey olursa hissedersen hemen gel dedi
Bizdede uzun zamandır kordon varPazartesi kontrolde kanalda olduğunu ve boynunda kordon olduğunu söyledi doktor . Sıkıntı stres yapma tehlikeli değil diyor ama bugün hareketleri hissedemeyince stres oldum beklemeyeceğim daha fazla
Hayırlı olsunnKızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
37+4 de geldi 3430 gr 51 cmGözün aydın allah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu bebiş
13 aralık mı?
Gözün aydınkaç hafta kaç gün?
Diğer doğum yapan kızlar size de hayırlı olsun
Gözünüz aydın
Yanımda çok şükür doyurmaya çalışıyorumBizdede uzun zamandır kordon var
Ama bir sıkıntısı olmuyor sakin kalmaya çalış
Tek gariplik bebek dönmüyor bence bebeğim sürekli yukarda ve yan duruyor bunu kordona bağlıyor annemde aynı şeyi yaşadığı için son günlere girdik bebek hala aynı şekilde bir gram değişme yok aylardır aynı duruyor
Hayırlı olsunnnasıl bebiş yanında mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?