2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir benim için stresli bir gündü tüm gün hareket saydım aktif değildi şekerimde sınırdaydı tatlı bişey yiyemedim . Şimdi baya vuruyor hıçkırıkta tuttu . Kordon dolonması beni huzursuz ediyor pazartesi kontrol var sezeryan olmak istiyorum diyeceğim bu stresle daha fazla kalmak istemiyorum

Kaç haftalıksın canım? Stres yapma, haftası iyiyse biraz erkenden alsınlar bence de, en azından sen stres olmazsın

Doktor doğumu neye göre belirliyor peki
Ultrasona göremi sata göremi
Hepmi böyledir
Benim oğlumun boyu kilosu benle bir ama vücut ölçüleri 10 gün ilerden gidiyor bende sordum ona göre mi doğurucam bana göre mi diye de bebeğin yaşı önemli bizim için senin haftana göre doğacak demişti

Kordon dolanmasını nasıl anlayabiliriz

Bugün benimki de fazla hareketli. Hareketini hissettikçe mutlu oluyorum ama dediğin gibi kordon dolanma ihtimali ürkütüyor

Kordon dolanması varsa alırlar bende öyle sıkıntı olmadığı halde 13 de alalım dedi yok dedim 1 hafta daha kalsın dedim
Kordon dolanmasını nasıl anlayabiliriz
Bugün benimki de fazla hareketli. Hareketini hissettikçe mutlu oluyorum ama dediğin gibi kordon dolanma ihtimali ürkütüyor
Pazartesi kontrolde kanalda olduğunu ve boynunda kordon olduğunu söyledi doktor . Sıkıntı stres yapma tehlikeli değil diyor ama bugün hareketleri hissedemeyince stres oldum beklemeyeceğim daha fazla

Kordon dolanması varsa alırlar bende öyle sıkıntı olmadığı halde 13 de alalım dedi yok dedim 1 hafta daha kalsın dedim
13 aralık mı?
Kızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Gözün aydın kaç hafta kaç gün?

Diğer doğum yapan kızlar size de hayırlı olsun
Gözünüz aydın

Pazartesi kontrolde kanalda olduğunu ve boynunda kordon olduğunu söyledi doktor . Sıkıntı stres yapma tehlikeli değil diyor ama bugün hareketleri hissedemeyince stres oldum beklemeyeceğim daha fazla
Bizdede uzun zamandır kordon var
Ama bir sıkıntısı olmuyor sakin kalmaya çalış
Tek gariplik bebek dönmüyor bence bebeğim sürekli yukarda ve yan duruyor bunu kordona bağlıyor annemde aynı şeyi yaşadığı için son günlere girdik bebek hala aynı şekilde bir gram değişme yok aylardır aynı duruyor
Kızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Hayırlı olsunn nasıl bebiş yanında mı

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu bebiş
37+4 de geldi 3430 gr 51 cm
13 aralık mı?

Gözün aydın kaç hafta kaç gün?

Diğer doğum yapan kızlar size de hayırlı olsun
Gözünüz aydın
Yanımda çok şükür doyurmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…