2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayy gözün aydın canım nasılsın bebiş nasıl
Teşekkür ederim İyiyiz çok şükür ikimiz de bebiş de iyi uyuyup uyanıp emiyor ama şekeri yine düşük çıktığından mama takviyesi de yapıyorlar şırınga ile başta pek istemedim ama emmeyi kesmeyince tamam dedim sarılık olmaması daha önemli diye emdikçe gerek kalmaz inşallah

Ayy kızlar bişi sorucam su gelmesi olsa bi bi kerelik olmaz demi?? Hani aralıklarla su gelir o ıslaklığı hissederiz demii ?
Biraz önce duşa gireyim dedim pijamamı çıkarırken bi anda ıslaklık oldu biraz ama devamı gelmedi hiçç acaba dedim baskıyla idrar kaçırmamı oldu ?

Benim bebeğim aşağıda kanala girmiş görünüyor hatta bugüne kadar bişey yoktu bu hafta kordon göründü

İki sancın çıkmış canım 80 i bulmuş ama bebeğin kalp atışı da aynı anda artmış muhtemelen hareket de etmiş bebiş o sırada benim anladığım sancı çıktığında bebeğin kalp atışı düşüyorsa sorun oluyor ama doktorun cevap atar daha iyi bilgi verir benim bu şekilde 50 üstü 8-10 sancım çıkıyordu 20 dk da o zaman yatış vermişti doktorum senin henüz iki bakalım ne diyecek doktorun

Onu bilmiyorum ama kaçıncı haftadasın 32 den sonra fitilin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tabi doktorun daha iyi bilir ama farklı bişeyler isteyebilirsin istersen enfeksiyon için bende de çok sık oluyor ama 2 gün üst üste bol su dk başı tuvalete gidnce temizleniyor

Sağol canım sabah gel dedi doktorum açılma var mı bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…