- 20 Şubat 2023
- 415
- 560
- 23
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.361
Ayy gözün aydın canım nasılsın bebiş nasılKızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Teşekkür ederimAyy gözün aydın canım nasılsın bebiş nasıl
Gözünüz aydın.Kızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Ay ne güzel dua amin teşekkür ederimGözünüz aydın.
Çok geçmiş olsun. Bebeğinin kokusu tüm ağrını sızını dindirsin inşallah.
Gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
Benim bebeğim aşağıda kanala girmiş görünüyor hatta bugüne kadar bişey yoktu bu hafta kordon göründüBizdede uzun zamandır kordon var
Ama bir sıkıntısı olmuyor sakin kalmaya çalış
Tek gariplik bebek dönmüyor bence bebeğim sürekli yukarda ve yan duruyor bunu kordona bağlıyor annemde aynı şeyi yaşadığı için son günlere girdik bebek hala aynı şekilde bir gram değişme yok aylardır aynı duruyor
Hayırlı olsunnnasıl bebiş yanında mı
At canım bakalım elimizden geldiğince ben çok girdim sancım çıkınca biraz aşinalık olduKızlar dayanamadım acilde nst çektirdim doktoruma attım ama cevap vermedi anlayan var mı atsam bakabilir misiniz
At canım bakalım elimizden geldiğince ben çok girdim sancım çıkınca biraz aşinalık oldu
İki tane sancin çıkmış ama benim de bu hafta böyle çıkmıştı hoca normal demişti 100 un üstüne çıkınca sıkıntı gönlünü rahat tut canım
İki sancın çıkmış canım 80 i bulmuş ama bebeğin kalp atışı da aynı anda artmış muhtemelen hareket de etmiş bebiş o sırada benim anladığım sancı çıktığında bebeğin kalp atışı düşüyorsa sorun oluyor ama doktorun cevap atar daha iyi bilgi verir benim bu şekilde 50 üstü 8-10 sancım çıkıyordu 20 dk da o zaman yatış vermişti doktorum senin henüz iki bakalım ne diyecek doktorun
Şase şeklinde olanı mı diyorsun suda eriyenKızlar gynomax kullandınız mı hiç etkili mi acaba enfeksiyonda
FitilŞase şeklinde olanı mı diyorsun suda eriyen
Onu bilmiyorum ama kaçıncı haftadasın 32 den sonra fitilin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tabi doktorun daha iyi bilir ama farklı bişeyler isteyebilirsin istersen enfeksiyon için bende de çok sık oluyor ama 2 gün üst üste bol su dk başı tuvalete gidnce temizleniyor
Teşekkür ederim hareket için gittim sancı çıktı alttan bakmak istediler kabul etmedim sabaha doktoruma gideceğimİki tane sancin çıkmış ama benim de bu hafta böyle çıkmıştı hoca normal demişti 100 un üstüne çıkınca sıkıntı gönlünü rahat tut canım
Sağol canım sabah gel dedi doktorum açılma var mı bakalım inşallah bir sıkıntı olmazİki sancın çıkmış canım 80 i bulmuş ama bebeğin kalp atışı da aynı anda artmış muhtemelen hareket de etmiş bebiş o sırada benim anladığım sancı çıktığında bebeğin kalp atışı düşüyorsa sorun oluyor ama doktorun cevap atar daha iyi bilgi verir benim bu şekilde 50 üstü 8-10 sancım çıkıyordu 20 dk da o zaman yatış vermişti doktorum senin henüz iki bakalım ne diyecek doktorun
Ayyyy maşallah gözünüz aydın canım. Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin. Duana da aminnnnKızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?