- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.381
Allah yardımcın olsun canımın içi. Rabbim sağlıkla kucağına almayı, sana da erkenden toparlamayı nasip etsin inşallah
Ben doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsinOyyyy canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömrü olsun canımBen doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsinbebişte bende iyiyiz şükürler olsun
Amin canım sağol Allah razı olsun hepimizin inşallahMaşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömrü olsun canım
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyütmeyi nasip etsin yeniden tebriklerKızlar selam ben bugün doğum yaptım. Bebek iyi yanımda çok şükür sezaryen oldum sabah Allah herkese güzel kolay bir doğum nasip etsin inşallah
38e girdikOnu bilmiyorum ama kaçıncı haftadasın 32 den sonra fitilin çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tabi doktorun daha iyi bilir ama farklı bişeyler isteyebilirsin istersen enfeksiyon için bende de çok sık oluyor ama 2 gün üst üste bol su dk başı tuvalete gidnce temizleniyor
Maşallah kilosu boyu çok çok iyi doğmuş bebiş darısı başımızaBen doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsinbebişte bende iyiyiz şükürler olsun
Maşallah canım hayırlı olsun tebrik ederim sağlıkla mutlulukla büyütün bebişiniziBen doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsinbebişte bende iyiyiz şükürler olsun
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı bütsünBen doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsinbebişte bende iyiyiz şükürler olsun
Bizimkiler aralik bebegi olucak galibaBugün son Kasım bebişlerinin günü
Bakalım kimler doğuracak
Maşallah gözün aydın olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinBen doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsinbebişte bende iyiyiz şükürler olsun
Gynolomexin kullanıyorum ben ayda 1 gibi çünkü sürekli tekrarlıyor doktor şuan için en güvenli fitil diyorKızlar gynomax kullandınız mı hiç etkili mi acaba enfeksiyonda
Benim en son 2 cm açıklık da vardı ama bilmiyorum artık içerde işler nasıl ilerler.Gynolomexin kullanıyorum ben ayda 1 gibi çünkü sürekli tekrarlıyor doktor şuan için en güvenli fitil diyor
Tansiyonuna baktın mı ?Doğuran arakdaslar hepinizi tebrik ediyorum hayırla huzurla büyütün bebişlerniizi insallah
Bu gun sabah yazdım ya ellerim aşırı sis ayaklatimda çok şişti bu gün akşam ve ağrı var kizlar benim gibi olan var mı noramldir inşallah artamaz
Maşallah gözün aydın hayırlı olsunBen doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsinbebişte bende iyiyiz şükürler olsun
Hemşirenin tavsiyesi ile bir ay önce doktoruma daisraak varis çorabı aldım benimde ayaklarım sismekten mahvolmustu son bir aydır rahatımDoğuran arakdaslar hepinizi tebrik ediyorum hayırla huzurla büyütün bebişlerniizi insallah
Bu gun sabah yazdım ya ellerim aşırı sis ayaklatimda çok şişti bu gün akşam ve ağrı var kizlar benim gibi olan var mı noramldir inşallah artamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?