2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hemşirenin tavsiyesi ile bir ay önce doktoruma daisraak varis çorabı aldım benimde ayaklarım sismekten mahvolmustu son bir aydır rahatım
Bende de varis var ama o kadar çok değil acaba o da etkiloyrmudur canım gerçi el parmaklarım yüzüm bile şisti

Selamlar , bebeğini kucağına alan annelere hayırlı olsun. Gebeliği devam edenlere kolay bir doğum diliyorum grubu takip ediyordum ama ev iş güç derken pek yazamadım daha önceleri . 38+5 haftalık hamileyim bende . Şu son 2 gündür gündüz neredeyse bebeğim hiç hareket etmiyor . Sadece gece uyumaya gittiğimde çok az hareketini hissediyorum. Bir haftadır her gün artmakla birlikte ciddi şekilde kol şişmesi ve el ağrısı yaşıyorum . Normalde yarın sezaryen günüm . Ama şuan hastaneye gitmekte kararsızım . Yurtdışında yaşıyorum. Her an hastaneye gitme imkanı olmuyor maalesef burada . Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?

Hiç hareket etmiyor mu yoksa neredeyse hiç hareket etmiyor mu ikisi arasında baya fark var çünkü eğer hiç kıpırtı yoksa gitmelisin ama oluyor eskisi gibi değil diyorsan yarını bekleyebilirsin bence kanala girdiyse aşağı indiyse de azalmıştır hareketleri

Kuzum kendin de hep ayakta hareket halindeysen, bebeğin de yeri daralmasından hareketleri daha miniktir ondan hissetmiyorsundur. Tatlı bir şeyler yiyip sol yanına biraz uzan istersen. Ya da bir fincan kahve falan iç. Ne hareket ettiriyorsa artık. Olmazsa elinle biraz karnını dürt. Azıcık sıkıştıradabilirsin sıkışınca da hemen kıpırdanıyorlar bir böyle dene. Olmazsa hastaneyi düşün bence kuzum

Canım dün aksam cok hareketliydi bebisim acaba doğurur muyum diye düşünüyordum o kadar gergindi karnım, sabahtan beri hic hareket etmedi bir saat sonra randevum var doktora sorucam bu durumu

Ben doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsin bebişte bende iyiyiz şükürler olsun
Maşallah hayırlı olsun bebişiniz
Kaçıncı haftada geldi
Ay bana da hep, hamilelikte ayaklar büyür dediler. Bekleyip duruyorum büyüsün diye 35 numara giyiyorum 1 numara büyüseydi enazından çocuğum olacak , kendim çocuk reyonundan çıkamadım ayol
aynını bende bekliyorum büyüsünde 36 olsun en azından diye ama hiç büyümedi

gündüz yok denecek kadar az . Gecede birkaç kez vuruyor . Kıpır kıpır değil canım. Ellerimde ağrı ve şişlik de çoğalınca doğrusu gebelik zehirlenmesi olabilir mi endişe ettim. Hayırlısı ile bir doğursaydık

Evet ya bu da olabilir tabi. Bütün gün koltuk yüzü görmüyorum . Evde bir büyüğü daha mevcut . Hala peşinde koşturuyor

Evet ya bu da olabilir tabi. Bütün gün koltuk yüzü görmüyorum . Evde bir büyüğü daha mevcut . Hala peşinde koşturuyor
Yaa kıyamam ondandır o bence kötüyü düşünme hemen. Yazdığından bu yana hissedebildin mi hiç ya da uzanabildin mi fırsat verdi mi abimiz/ablamız ?

Pazartesi kontrolde kanalda olduğunu ve boynunda kordon olduğunu söyledi doktor . Sıkıntı stres yapma tehlikeli değil diyor ama bugün hareketleri hissedemeyince stres oldum beklemeyeceğim daha fazla
Ben oğlumu boynunda 3 kat kordonla normal doğum yaptım korkma kendine sıkıntı yapma

Başka doğum yapanımız var mı ona da hayırlı olsun ben bir iki gündür hiç okuyamadım sancı doğum derken
Dün az kalsın beni de doğurtacaktı doktor da şükür sancı geçti geldim eve.
Ben de senin gibi şüpheye düştüm su mu idrar mı diye doktora gittim baktı su değil dedi.
Kızlar dayanamadım acilde nst çektirdim doktoruma attım ama cevap vermedi anlayan var mı atsam bakabilir misiniz
İki tane 80 civarı ağrın var.

Benim de tansiyon biraz yüksek çıkıyor, baş ağrım var hafif tansiyondan mı bilmiyorum. Limonlu su falan mı iyi gelir acaba
Tansiyon riskli doktorunuza bilgi verin.
Günde 3-4 kez ölçüp not edin.
Eee 2 dk da bire düşmüş resmen sancıların bildiğin doğum sancısı. Benim 30 dakika da üç tane yüksek çıktı diye az kalsın doğuracaktım.
Ben doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsin bebişte bende iyiyiz şükürler olsun
Gözün aydın. Boyu kilosu çok iyi maşallah. Haftası günü kaç oldu?
Ay bana da hep, hamilelikte ayaklar büyür dediler. Bekleyip duruyorum büyüsün diye 35 numara giyiyorum 1 numara büyüseydi enazından çocuğum olacak , kendim çocuk reyonundan çıkamadım ayol
Kız sen 168 sancıyla hapşursan doğurmayacak mıydın?
İyi hapşurmadın maşallah
Günde 10 hareket saymanız lazım.
Kızlar 37+3 deyim nst bakar mısınız
Ben pek bir şey anlamadım.
Doktorunuz nasıl yorumladı çok merak ettim.

N11 uç uç kuponların bugün son günü harcamayı unutmayın.
Benim kuponlarım var 31 tl kalmış ne alayım fikir verin. Geçen e bebek çok iyiydi keşke o gün harcasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…