- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.421
Ayakta kalınca direk şişiriyorBende de varis var ama o kadar çok değil acaba o da etkiloyrmudur canım gerçi el parmaklarım yüzüm bile şisti
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın sakin ol bence panik yapma sakin olmaya çalış korkma kolay doğum yaparsın inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsınKızlar yatışım yapıldı suni sancı verilicek dua edin bana
Düzenli sancıların gözüküyor kalp atışıyla da uyumlu açılman var mı acaba yatırabilir belki kontrol içinKızlar 37+3 deyim nst bakar mısınız
Allah yardımcın olsunKızlar yatışım yapıldı suni sancı verilicek dua edin bana
Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahBen doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsinbebişte bende iyiyiz şükürler olsun
Net hatırlamıyorum ama 35 ten sonra bir büyüdümKaçıncı haftada ayakların büyüdü hatırlıyor musun kız ? Ay benim de 36 olsun bari yaa 35 çok zor valla ayakkabı bulamıyorum
Yaa çok sağol içim rahatladıBen oğlumu boynunda 3 kat kordonla normal doğum yaptım korkma kendine sıkıntı yapma
Allah yardimcin olsun insalh kolaylikla kavuşursun bebegineKızlar yatışım yapıldı suni sancı verilicek dua edin bana
Sağlıkla gelsinKızlar yatışım yapıldı suni sancı verilicek dua edin bana
Tam 39 haftalık doğdu canımMaşallahhayırlı olsun bebişiniz
Kaçıncı haftada geldi
aynını bende bekliyorum büyüsünde 36 olsun en azından diye ama hiç büyümedi
Tam 39 haftalık doğdu canımDün az kalsın beni de doğurtacaktı doktor da şükür sancı geçti geldim eve.
Ben de senin gibi şüpheye düştüm su mu idrar mı diye doktora gittim baktı su değil dedi.
İki tane 80 civarı ağrın var.
Tansiyon riskli doktorunuza bilgi verin.
Günde 3-4 kez ölçüp not edin.
Eee 2 dk da bire düşmüş resmen sancıların bildiğin doğum sancısı. Benim 30 dakika da üç tane yüksek çıktı diye az kalsın doğuracaktım.
Gözün aydın. Boyu kilosu çok iyi maşallah. Haftası günü kaç oldu?
Kız sen 168 sancıyla hapşursan doğurmayacak mıydın?
İyi hapşurmadın maşallah
Günde 10 hareket saymanız lazım.
Ben pek bir şey anlamadım.
Doktorunuz nasıl yorumladı çok merak ettim.
Bende bendee
ayy sağlıkla gelsin inşallah Allah kolaylık versin canımKızlar yatışım yapıldı suni sancı verilicek dua edin bana
Dün aksam cok hareketliydi, bugun az hareket etti dedigim zaman baya baktı, kan damarini bulmaya çalışıyorum bi sorun mu var diye felan dedi, benim zannettigimden çok daha ciddi demek ki bu hareket olayıYa inşallah güzel şeyler duyarsın doktordan. Buraya da yaz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?