- 11 Mayıs 2023
- 362
- 611
- 33
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.601
Kademe kademe vardı bayağı çalıyor aslında nasıl yapıldığını unuttum ama kutusunda yazıyodurBen mi çalıştıramadım acaba ya? Kurmak ayar yapmak mı gerekiyor? Eline ayağına kulağına kalbine dokunuyorsun her birinde 3 er tane bir şey söylüyor o kadar, o yüzden şaşırdım içinde bir şey yüklü değil üzerinde yazan şeyler yok
Ne saçma degilmi biz kan verirken para istemiyoruz bunlar para yada kan istiyor ben birde kordon kanı bağışı organ bağışı yapmayı fln düşünüyordum yapmicam vazgeçtimA rh negatif ama bana söylenen Kızılay’dan kan istiyorlarmış ya kan parasını ödüyormuşum ya da para değil bir kişinin gidip o kan yerine kan vermesi gerekiyormuş bana söylenen bu ama kan bedeli ne kadar bilmiyorum sormadım
Hallettim canımKademe kademe vardı bayağı çalıyor aslında nasıl yapıldığını unuttum ama kutusunda yazıyodur
Aa yay burcu olacakKozlar günaydın, biz de sezaryen tarihi aldık 18.12. İnşallah geliyor bebegim
Hayırlısıylahepimiz sağlıklı tatlı bebislerimize kavuşalım güzelce inşallah
Kaç haftaliksinz şuanValla bizim şuan normal doğum olarak gidiyor kilosu da cumartesi 2200 olmuştu ama doğuma kadar 3 üzeri olursa çıkartamam sanırımeşim 5800 doğmuş inşallah babasına çekmez
Benmde normal dogum olucak insalh canmda salı günü gidmistim doktora 38 haftalik demisti ve 3500 grm demisti 40 haftayi tamamlarsa 4 kilo olursa nasil dogurucam diye dusunuyormValla bizim şuan normal doğum olarak gidiyor kilosu da cumartesi 2200 olmuştu ama doğuma kadar 3 üzeri olursa çıkartamam sanırımeşim 5800 doğmuş inşallah babasına çekmez
Ben daha 34 deyim ama 37-38 i göreceğimi hiç zannetmiyorum 1 -2 haftaya doğurucam ben hissediyorumBenmde normal dogum olucak insalh canmda salı günü gidmistim doktora 38 haftalik demisti ve 3500 grm demisti 40 haftayi tamamlarsa 4 kilo olursa nasil dogurucam diye dusunuyorm
Saçma tabiki bide kendi bulduğum kişiyi istemiyorlar onlar Kızılay’dan isteyecekmiş ama ne kadar fiyat çıkar bilmiyorum zaten kızdım strese girdim fiyatı sormadan çıktımNe saçma degilmi biz kan verirken para istemiyoruz bunlar para yada kan istiyor ben birde kordon kanı bağışı organ bağışı yapmayı fln düşünüyordum yapmicam vazgeçtim
Bende öyle dusunuyodum ama şuan 38 +4 deyim insalh saglikla aliriz kucaklarimiza yavrularimiziBen daha 34 deyim ama 37-38 i göreceğimi hiç zannetmiyorum 1 -2 haftaya doğurucam ben hissediyorum
1 gün farkı yine korudukKozlar günaydın, biz de sezaryen tarihi aldık 18.12. İnşallah geliyor bebegim
Hayırlısıylahepimiz sağlıklı tatlı bebislerimize kavuşalım güzelce inşallah
Dimi 38+1 ok dedi doktorum tam yay olsun bari dedim ben de1 gün farkı yine koruduk
38+1 oluyor onun 19 da benimki 38+1Aa yay burcu olacakHayırlısıyla, sağlıkla gelsin. Tam kaçıncı haftana denk geliyor?
Aminnn inşallahDimi 38+1 ok dedi doktorum tam yay olsun bari dedim ben desenin de ertesi gün, hadi hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun gözünüz aydınGünaydın hanımlar
Ben de doğurdum bu sabah
Çok şükür oğlum kucağımda
Sakın doğumdan korkmayın
Hiç kimseye benzemeyen
İlginç bi doğum oldu bizimki
İki saatte sancılar ve doğum hepsi bitti
Devlet acil benden idrar kültür istemişti kuzum kültürü istiyolar diye biliyorum 3 güne çıkar doktora göster demişlerdiArkadaşlar devlette yarın acilde idrar kültürüne bakarmı? Yakınımda acil var birdaha üniversite ye gitmek istemiyorum pazartesiyidd beklemek istemiyorum
Doktordan doktora değişiyor neye göre karar veriyorlar bilmiyorum tabi. Ben de yarın tam 37 haftayı dolduruyorum bakalım salı günü kontrole gideceğim bana da haftaya doğum diyebilir. Normal zamanlara girdik zaten. Umarım çok güzel geçer doğumun sağlıkla kucağına alırsın37 deyim ama doktorum alttan bakmadı mesela haftaya doğum dedi herhangi bir durum olmazsa doğum için gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?