- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.621
Amin canım inşallahDoktordan doktora değişiyor neye göre karar veriyorlar bilmiyorum tabi. Ben de yarın tam 37 haftayı dolduruyorum bakalım salı günü kontrole gideceğim bana da haftaya doğum diyebilir. Normal zamanlara girdik zaten. Umarım çok güzel geçer doğumun sağlıkla kucağına alırsın
Kız seninki yine alışveriş alt limiti vardır üstünedir belki.Hatırlamıyorum ama 29 dan daha fazlaydı sanırımSorma ben bunu hep yapıyorum yves rocher da o kadar çok puanım birikiyor harcamayı unutuyorum sıfırlanıyor geçen sene çok koymuştu baya bir fazlaydı çünlün
Ne alaka yaYok ben de 8 kilo aldım. Doğum için 3200lerde kalalım istiyor.
Hikayeni dinlemek isterim.Günaydın hanımlar
Ben de doğurdum bu sabah
Çok şükür oğlum kucağımda
Sakın doğumdan korkmayın
Hiç kimseye benzemeyen
İlginç bi doğum oldu bizimki
İki saatte sancılar ve doğum hepsi bitti
Yeğenim 4250 ters ve normal doğum oldu yurt dışındaBenmde normal dogum olucak insalh canmda salı günü gidmistim doktora 38 haftalik demisti ve 3500 grm demisti 40 haftayi tamamlarsa 4 kilo olursa nasil dogurucam diye dusunuyorm
Özelde takipli değil misin?Saçma tabiki bide kendi bulduğum kişiyi istemiyorlar onlar Kızılay’dan isteyecekmiş ama ne kadar fiyat çıkar bilmiyorum zaten kızdım strese girdim fiyatı sormadan çıktım
Oje kesinlikle olmamalı tırnağa alet takılıyor nabız mabız için.Kızlar bişey soracağım mesela sabah doğuma gireceğiz sezeryana makyaj yapıp girebiliyor muyuz
Arkadaşım normal doğuma makyajlı almıyorlar ama sezaryene alıyorlar dedi. Benim fikrim yok. Ben ojelerimi silip gusül abdestimi alıp öyle gitmiştim. Ölürsem rimelimi silmekle uğraşmasınlar diye.Kızlar bişey soracağım mesela sabah doğuma gireceğiz sezeryana makyaj yapıp girebiliyor muyuz
Kız ölmek nerden geldi aklına tövbe.Arkadaşım normal doğuma makyajlı almıyorlar ama sezaryene alıyorlar dedi. Benim fikrim yok. Ben ojelerimi silip gusül abdestimi alıp öyle gitmiştim. Ölürsem rimelimi silmekle uğraşmasınlar diye.
Sezeryan normal belki değişiyordur doktoruna sor bence.Magnezyuma doğuma kadar devam ediyor muyuz?
Kız o nasıl doğuma gitmekArkadaşım normal doğuma makyajlı almıyorlar ama sezaryene alıyorlar dedi. Benim fikrim yok. Ben ojelerimi silip gusül abdestimi alıp öyle gitmiştim. Ölürsem rimelimi silmekle uğraşmasınlar diye.
Kız çarşambadan beri hiç yazmamışSohrab bugün yoksun sanki? İyi misin?
Kız o nasıl doğuma gitmek
Aaa sen daha önce mi öyle gittin?sudem34 üst üste çok kötü şeyler yaşamıştık. Psikolojim iyi değildi. Bu sefer bayrama gider gibi gitcem
He daha önce tabi. Bizim daha var ya. Yoksa evde makyajla oturuyorum. Acil gitsem makyajlı olcamAaa sen daha önce mi öyle gittin?
Ben sandım şimdi öyle gidicen.
Benim ilki acil oldu.
İkinci de normal kontrole diye gittim nişan geldi. Ama bagajda çantam her şeyim hazırdı.
Bunda da kuaföre kaş aldırabilsem şükür
Benim doktor bana hep acil gelenler için hep sezeryan günü gelmeden gelmişler kızıyorHe daha önce tabi. Bizim daha var ya. Yoksa evde makyajla oturuyorum. Acil gitsem makyajlı olcamama ojeyi 5 senedir 5 kere anca sürmüşümdür
Acil şeylerden korkuyorum ya. Gün versinler gidelim çocuğu alıp gelelim.
Öf sanki keyfimizdenBenim doktor bana hep acil gelenler için hep sezeryan günü gelmeden gelmişler kızıyor
Ama haftaları dolmamış genelde.
Gece gece gelip doktorumu çağırın diyosunuz diyip duruyor
Ben ordayken de arayan arayana kiminin suyu gelmiş kimi sabah acil gelmiş direk doğuma almışlar. Bana da dedi artık sen doğuma gelirsin tahillerini hazır et dedi.
Tansiyonuna baktın mı canımDoğuran arakdaslar hepinizi tebrik ediyorum hayırla huzurla büyütün bebişlerniizi insallah
Bu gun sabah yazdım ya ellerim aşırı sis ayaklatimda çok şişti bu gün akşam ve ağrı var kizlar benim gibi olan var mı noramldir inşallah artamaz
Ömürlü olsun sağlıkla büyütün inşallahBen doğum yaptım kızlar ancak yazabiliyorum oğlumla kavuştum. 3800 gram 52 cm doğdu Allah herkese bu mükemmel duyguyu yaşamayı nasip etsinbebişte bende iyiyiz şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?