2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Amin canım inşallah

Kız seninki yine alışveriş alt limiti vardır üstünedir belki.
Ben direk biriktirdiğim 240 lirayı çöpe attım bilmeden
Yok ben de 8 kilo aldım. Doğum için 3200lerde kalalım istiyor.
Ne alaka ya 3700-4000 olsa nolur sanki
Günaydın hanımlar
Ben de doğurdum bu sabah
Çok şükür oğlum kucağımda
Sakın doğumdan korkmayın
Hiç kimseye benzemeyen
İlginç bi doğum oldu bizimki
İki saatte sancılar ve doğum hepsi bitti
Hikayeni dinlemek isterim.
Gözün aydın

Benmde normal dogum olucak insalh canmda salı günü gidmistim doktora 38 haftalik demisti ve 3500 grm demisti 40 haftayi tamamlarsa 4 kilo olursa nasil dogurucam diye dusunuyorm
Yeğenim 4250 ters ve normal doğum oldu yurt dışında
Saçma tabiki bide kendi bulduğum kişiyi istemiyorlar onlar Kızılay’dan isteyecekmiş ama ne kadar fiyat çıkar bilmiyorum zaten kızdım strese girdim fiyatı sormadan çıktım
Özelde takipli değil misin?
Doktorun şimdiye kadar kanına neden bakmamış
Takviye niye yapmamış
Ama kan önemli ya sağlık ihmale gelmez araştır iyice.

Kızlar bişey soracağım mesela sabah doğuma gireceğiz sezeryana makyaj yapıp girebiliyor muyuz
Oje kesinlikle olmamalı tırnağa alet takılıyor nabız mabız için.
Bir de bebeği kucağına verdiklerinde yanağını filan yalayan bebekler var makyajı mı yalasın çocuk sen bilirsin göz makyajı yapsan ağlarken akar heycandan sevinçten

Ben de gözlük götürmüştüm yanımda çocuğu düzgün göreyim diye.

Kızlar bişey soracağım mesela sabah doğuma gireceğiz sezeryana makyaj yapıp girebiliyor muyuz
Arkadaşım normal doğuma makyajlı almıyorlar ama sezaryene alıyorlar dedi. Benim fikrim yok. Ben ojelerimi silip gusül abdestimi alıp öyle gitmiştim. Ölürsem rimelimi silmekle uğraşmasınlar diye.

Arkadaşım normal doğuma makyajlı almıyorlar ama sezaryene alıyorlar dedi. Benim fikrim yok. Ben ojelerimi silip gusül abdestimi alıp öyle gitmiştim. Ölürsem rimelimi silmekle uğraşmasınlar diye.
Kız ölmek nerden geldi aklına tövbe.
Bu annelerin şeyi var ya ev temiz olsun ölürsek arkamıZdan konuşmasınlar diyen
Kadir ezildi de öyle diyor akşamdan evi toplayıp temizleyip yatarım ya ölürsem diyor

Magnezyuma doğuma kadar devam ediyor muyuz?
Sezeryan normal belki değişiyordur doktoruna sor bence.
Perinatalog bana sadece progestanı sadece 38 de kes.
39 a kadar dayanırsa erken doğmamış olur demişti
Sezeryan olucam ve erken doğurmak istemediğim için.

Kız o nasıl doğuma gitmek

sudem34 üst üste çok kötü şeyler yaşamıştık. Psikolojim iyi değildi. Bu sefer bayrama gider gibi gitcem
Aaa sen daha önce mi öyle gittin?
Ben sandım şimdi öyle gidicen.
Benim ilki acil oldu.
İkinci de normal kontrole diye gittim nişan geldi. Ama bagajda çantam her şeyim hazırdı.
Bunda da kuaföre kaş aldırabilsem şükür

He daha önce tabi. Bizim daha var ya. Yoksa evde makyajla oturuyorum. Acil gitsem makyajlı olcam ama ojeyi 5 senedir 5 kere anca sürmüşümdür
Acil şeylerden korkuyorum ya. Gün versinler gidelim çocuğu alıp gelelim.

Benim doktor bana hep acil gelenler için hep sezeryan günü gelmeden gelmişler kızıyor
Ama haftaları dolmamış genelde.
Gece gece gelip doktorumu çağırın diyosunuz diyip duruyor
Ben ordayken de arayan arayana kiminin suyu gelmiş kimi sabah acil gelmiş direk doğuma almışlar. Bana da dedi artık sen doğuma gelirsin tahillerini hazır et dedi.

Öf sanki keyfimizden sana tarih verdi mi?

Tansiyonuna baktın mı canım

Dün saat 12 civarı yazmıştım hatırlayan arkadaslar olacaktır hepinizin güzel dilekleri için öncelikle teşekkür ederim onun haricinde doğumum buğun sabah 10 buçuk itibariyle gerçekleşti. Normal doğum oldu ve bebiş de bende çok iyiyiz dualarınızı her daim hissettim nerdeyse bir gün sürse de hayatımın en güzel şeyine kavustugum için gerçekten herşeyi unuttum. Darısı istediğiniz tarihlerde sizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…