- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.641
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım darısı bizeDün saat 12 civarı yazmıştım hatırlayan arkadaslar olacaktır hepinizin güzel dilekleri için öncelikle teşekkür ederim onun haricinde doğumum buğun sabah 10 buçuk itibariyle gerçekleşti. Normal doğum oldu ve bebiş de bende çok iyiyiz dualarınızı her daim hissettim nerdeyse bir gün sürse de hayatımın en güzel şeyine kavustugum için gerçekten herşeyi unuttum. Darısı istediğiniz tarihlerde sizlerin başına
Allah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu acabaDün saat 12 civarı yazmıştım hatırlayan arkadaslar olacaktır hepinizin güzel dilekleri için öncelikle teşekkür ederim onun haricinde doğumum buğun sabah 10 buçuk itibariyle gerçekleşti. Normal doğum oldu ve bebiş de bende çok iyiyiz dualarınızı her daim hissettim nerdeyse bir gün sürse de hayatımın en güzel şeyine kavustugum için gerçekten herşeyi unuttum. Darısı istediğiniz tarihlerde sizlerin başına
Benim kan değerlerim ne kullanırsam kullanırım düşük belki ihmal etmek istemedi o yüzden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ne yapalım artıkYeğenim 4250 ters ve normal doğum oldu yurt dışında
Özelde takipli değil misin?
Doktorun şimdiye kadar kanına neden bakmamış
Takviye niye yapmamış
Ama kan önemli ya sağlık ihmale gelmez araştır iyice.
Süper bir açıklamaOje kesinlikle olmamalı tırnağa alet takılıyor nabız mabız için.
Bir de bebeği kucağına verdiklerinde yanağını filan yalayan bebekler varmakyajı mı yalasın çocuk sen bilirsin göz makyajı yapsan ağlarken akar heycandan sevinçten
Ben de gözlük götürmüştüm yanımda çocuğu düzgün göreyim diye.
Arkadaşım normal doğuma makyajlı almıyorlar ama sezaryene alıyorlar dedi. Benim fikrim yok. Ben ojelerimi silip gusül abdestimi alıp öyle gitmiştim. Ölürsem rimelimi silmekle uğraşmasınlar diye.
Maşallah yaaaYeğenim 4250 ters ve normal doğum oldu yurt dışında
Özelde takipli değil misin?
Doktorun şimdiye kadar kanına neden bakmamış
Takviye niye yapmamış
Ama kan önemli ya sağlık ihmale gelmez araştır iyice.
Hayır canım çarşamba günü baktirdim sağlık ocağında normaldi birşey demdi hearlde ama bu gün baktiramdim ve bu gün çok artı sinirden tahlil de yaptırmadım eşime çok kırgınım gerçekten hep onun yüzündenTansiyonuna baktın mı canım
Biz bu gümüş kapakları kullanmaya baslasakmiki sen almismiydin canımKozlar günaydın, biz de sezaryen tarihi aldık 18.12. İnşallah geliyor bebegim
Hayırlısıylahepimiz sağlıklı tatlı bebislerimize kavuşalım güzelce inşallah
Ne bileyim bana mı güvenemiyor nedirKız seninki yine alışveriş alt limiti vardır üstünedir belki.
Ben direk biriktirdiğim 240 lirayı çöpe attım bilmeden
Ne alaka ya3700-4000 olsa nolur sanki
Hikayeni dinlemek isterim.
Gözün aydın
Magnezyum kasılmaları engellediği için belli bir haftadan sonra bıraktırıyorlar diye biliyorum. Benim doktorum 34 te bıraktırdı.Magnezyuma doğuma kadar devam ediyor muyuz?
Ben 37+0 itibariyle başladım kullanmaya günde yarım saat bir saat takıyorum şimdilik. Göğüs ucu kremine de başladım. Bir hassaslaştı sanki göğüs uçlarım. Pazartesi ayva jeli de süreyim diyorumBiz bu gümüş kapakları kullanmaya baslasakmiki sen almismiydin canım
Sezaryen olcaksak nolcak acaba? Benimki bitti de randevum cuma günü. O arada alsam mı almasam mı bilemedim. Sanki kasık kemiklerim kırılcak gibi ağrıyor ayağa kalkıncaMagnezyum kasılmaları engellediği için belli bir haftadan sonra bıraktırıyorlar diye biliyorum. Benim doktorum 34 te bıraktırdı.
35+4 düm ben ama doğuma 17 gün kaliyor 12 itibari ileBen 37+0 itibariyle başladım kullanmaya günde yarım saat bir saat takıyorum şimdilik. Göğüs ucu kremine de başladım. Bir hassaslaştı sanki göğüs uçlarım. Pazartesi ayva jeli de süreyim diyorum
Sezaryen olcaksak nolcak acaba? Benimki bitti de randevum cuma günü. O arada alsam mı almasam mı bilemedim. Sanki kasık kemiklerim kırılcak gibi ağrıyor ayağa kalkınca
O ayağa kalkınca olan kemik ağrısı bendede çok kötü aşağı baskı yapıyor bebisler agirlastiya artık ondan sanırım
Sezaryen hakkında hiç konuşmadık bilmiyorumSezaryen olcaksak nolcak acaba? Benimki bitti de randevum cuma günü. O arada alsam mı almasam mı bilemedim. Sanki kasık kemiklerim kırılcak gibi ağrıyor ayağa kalkınca
Ben almadim canım, ben sadece bu göğüs ucu kremini aldım ona başladım catlamamasi için gece yatmadan önce suruyorum…Biz bu gümüş kapakları kullanmaya baslasakmiki sen almismiydin canım
Hiç bişi olmaz merak etme.. muhtemelen serum verecek ya da dozunu arttıracak vs… yabancı ülkelerde neredeyse hiç bir vitamin takviyesi vermiyolar, ilk 3 ay folik asit haricindeKızlar geçen hafta kontrolüm vardı, kan, idrar vs vermiştim. Doktora tahlil sonuçlarını göndermiştim, bugün doktorun asistanı aradı demirim düşükmüş haftaya kontrole gittiğimde demir takviyesi için konuşacakmışız. Demir hapı kullanıyorum (yediklerimle karışıp emilimini azaltmasın diye gece kalktığımda içiyorum her gece sidefer’i) ama fayda etmemiş sanırım. Diyetime uygun et, yumurta vs de çok yiyorum bebişe yarasın diye. Serum gibi mi veriyorlar demir takviyesini yaptıran oldu mu? Şu an 33+1 oldum inşallah demir yüzünden bebişte ya da doğumda sıkıntı yaşamam
Bakar, hamilesin ve ağrın var…Arkadaşlar devlette yarın acilde idrar kültürüne bakarmı? Yakınımda acil var birdaha üniversite ye gitmek istemiyorum pazartesiyidd beklemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?