2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım darısı bize

Allah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu acaba

Benim kan değerlerim ne kullanırsam kullanırım düşük belki ihmal etmek istemedi o yüzden yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ne yapalım artık

Süper bir açıklama mantıklı

Kız seninki yine alışveriş alt limiti vardır üstünedir belki.
Ben direk biriktirdiğim 240 lirayı çöpe attım bilmeden

Ne alaka ya 3700-4000 olsa nolur sanki

Hikayeni dinlemek isterim.
Gözün aydın
Ne bileyim bana mı güvenemiyor nedir Kendime ben de güvenemiyorum gerçi de bakcaz artık

Magnezyum kasılmaları engellediği için belli bir haftadan sonra bıraktırıyorlar diye biliyorum. Benim doktorum 34 te bıraktırdı.
Sezaryen olcaksak nolcak acaba? Benimki bitti de randevum cuma günü. O arada alsam mı almasam mı bilemedim. Sanki kasık kemiklerim kırılcak gibi ağrıyor ayağa kalkınca

Ben 37+0 itibariyle başladım kullanmaya günde yarım saat bir saat takıyorum şimdilik. Göğüs ucu kremine de başladım. Bir hassaslaştı sanki göğüs uçlarım. Pazartesi ayva jeli de süreyim diyorum
35+4 düm ben ama doğuma 17 gün kaliyor 12 itibari ile baslayim bari zeytinyağı ve badem yağı kullanıyorum bende doktorum demisti

Hiç bişi olmaz merak etme.. muhtemelen serum verecek ya da dozunu arttıracak vs… yabancı ülkelerde neredeyse hiç bir vitamin takviyesi vermiyolar, ilk 3 ay folik asit haricinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…