- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.061
Emme istekleri yoğun işte. Dün gece emzirmekten helak oldum. Eşime dedim ki biraz kucağında gezdir aç değil o kusuyor. Aranıyor dedi bana, kavga ettik bi sürü. Sonra mama yapmaya gitti. Benim de çok ağrılarım vardı, gezdirebilsem kendim gezdircem zaten. Ağzına emzik koyup kucağımda hoplattım uyudu. Elinde biberonla gelmiş açtı diyor. Aç olsa uyur mu? Ay çok uykusuzumNormal mi ya
Mamayı ne kadar veriyorsun? Ben arada sütü bilerek sağıyorum ne kadar çıktığını görmek için. Evet bebeğin emmesiyle makine bir değil ama bazen hiç çıkmıyor mesela, o zaman bebek emse 90 çıkacak değil herhalde.Dünden beri delirtti beni aynen benimki de bu şekilde memeyi veriyorum emiyor ağzından çıkarıyor basıyor çığlığı emmekten süt kalmadı göğüslerde kaç kere mama vermek zorunda kaldım normal mi ya bu durum bu saat oldu anca sızdı bizimki ama çok uzun uyuyacağını sanmıyorum
Canım kendi kalkıyor genelde 2 saate en fazla uyuduğu 3 saat uyuyor kendi kalkarsa kaldırıyorum onun dışında çok dokunmuyorum o kadar uykusuzum ki uykusuzluktan uyuma isteğim kalmadı nasıl oluyorsa uyuyor şuan ama Arada garip garip sesler çıkarıyorEmme istekleri yoğun işte. Dün gece emzirmekten helak oldum. Eşime dedim ki biraz kucağında gezdir aç değil o kusuyor. Aranıyor dedi bana, kavga ettik bi sürü. Sonra mama yapmaya gitti. Benim de çok ağrılarım vardı, gezdirebilsem kendim gezdircem zaten. Ağzına emzik koyup kucağımda hoplattım uyudu. Elinde biberonla gelmiş açtı diyor. Aç olsa uyur mu? Ay çok uykusuzum
İki saatte bir kaldır diyorlar ama benimki bi kere kaldırınca iki saat sonra uyuyor zaten. Siz napıyorsunuz? 4 saate uzatıyorum bazen mecburen, hiç uyumıycak mı?
Benim bebegimde ses çıkartıyor derin uykuya gecmeye çalışırkenCanım kendi kalkıyor genelde 2 saate en fazla uyuduğu 3 saat uyuyor kendi kalkarsa kaldırıyorum onun dışında çok dokunmuyorum o kadar uykusuzum ki uykusuzluktan uyuma isteğim kalmadı nasıl oluyorsa uyuyor şuan ama Arada garip garip sesler çıkarıyor
Kızlar bebeğim uykuda iken boğulma sesi ile uyanıyorum
Yanındayım diye sırtına vuruyorum ya yanında olmasam
Ne yapmam lazım sizce
Emme istekleri yoğun işte. Dün gece emzirmekten helak oldum. Eşime dedim ki biraz kucağında gezdir aç değil o kusuyor. Aranıyor dedi bana, kavga ettik bi sürü. Sonra mama yapmaya gitti. Benim de çok ağrılarım vardı, gezdirebilsem kendim gezdircem zaten. Ağzına emzik koyup kucağımda hoplattım uyudu. Elinde biberonla gelmiş açtı diyor. Aç olsa uyur mu? Ay çok uykusuzum
İki saatte bir kaldır diyorlar ama benimki bi kere kaldırınca iki saat sonra uyuyor zaten. Siz napıyorsunuz? 4 saate uzatıyorum bazen mecburen, hiç uyumıycak mı?
Valla her türlü ses çıkarıyorBenim bebegimde ses çıkartıyor derin uykuya gecmeye çalışırken
Sabah karnı doyduktan sonra bir puf sıkıyorumKızlar D vitaminini bebeğe nasıl veriyorsunuz?
Aynı sorunu yaşıyorum, hep göğsümde emerek uyumak istiyor bu gece ilk defa emzik verdim ve uyudu beni istemeden… Ebe de dedi, bazı bebeklerin emme isteği fazla oluyormuş, ver dedi… en azından az da olsa ben rahat ederim çünkü 24 saatte en az 10-15 kere memede uyuyakalıyor…
Mamayı ne kadar veriyorsun? Ben arada sütü bilerek sağıyorum ne kadar çıktığını görmek için. Evet bebeğin emmesiyle makine bir değil ama bazen hiç çıkmıyor mesela, o zaman bebek emse 90 çıkacak değil herhalde.
Bebeği genelde nasıl yatırıyorsun canımKızlar bebeğim uykuda iken boğulma sesi ile uyanıyorum
Ne yapmam lazım sizce
Kafasını bi sağa bi sola çevirip yatırıyorumBebeği genelde nasıl yatırıyorsun canım
Çocuk doktoruna sorKızlar bebeğim uykuda iken boğulma sesi ile uyanıyorum
Ne yapmam lazım sizce
Hipp önerdi doktorum Hipp düşünebilirsin sudemSohrab hangi mamayı kullanıyorsun?
Hım anladımKafasını bi sağa bi sola çevirip yatırıyorum
Celia kullanıyoruz bizde eczane önermişti gaz yapmıyor diyeSohrab hangi mamayı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?