2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Emme istekleri yoğun işte. Dün gece emzirmekten helak oldum. Eşime dedim ki biraz kucağında gezdir aç değil o kusuyor. Aranıyor dedi bana, kavga ettik bi sürü. Sonra mama yapmaya gitti. Benim de çok ağrılarım vardı, gezdirebilsem kendim gezdircem zaten. Ağzına emzik koyup kucağımda hoplattım uyudu. Elinde biberonla gelmiş açtı diyor. Aç olsa uyur mu? Ay çok uykusuzum
İki saatte bir kaldır diyorlar ama benimki bi kere kaldırınca iki saat sonra uyuyor zaten. Siz napıyorsunuz? 4 saate uzatıyorum bazen mecburen, hiç uyumıycak mı?

Mamayı ne kadar veriyorsun? Ben arada sütü bilerek sağıyorum ne kadar çıktığını görmek için. Evet bebeğin emmesiyle makine bir değil ama bazen hiç çıkmıyor mesela, o zaman bebek emse 90 çıkacak değil herhalde.

Canım kendi kalkıyor genelde 2 saate en fazla uyuduğu 3 saat uyuyor kendi kalkarsa kaldırıyorum onun dışında çok dokunmuyorum o kadar uykusuzum ki uykusuzluktan uyuma isteğim kalmadı nasıl oluyorsa uyuyor şuan ama Arada garip garip sesler çıkarıyor

Benim bebegimde ses çıkartıyor derin uykuya gecmeye çalışırken

Kızlar bebeğim uykuda iken boğulma sesi ile uyanıyorum
Yanındayım diye sırtına vuruyorum ya yanında olmasam
Ne yapmam lazım sizce

Burnu tikali olabilir mi acaba? serum fizyolojik ike acsaniz iyi gelebilir..Yenidoganlar agizdan nefes almayi bilmiyorlar burun mutlaka acik olmali

Ayni durum bizde de var.Zaten alt degistir emzir uykuya gecir 3 saat falan suruyor Sonra da en fazla 2 saat uyuyor

24 saatin abartmiyorum 16-17 saati memede benim bebegim..Zaten cok uyumuyor da hatta hic uyumuyor.Bu normal mi bilmiyorum surekli uyumasi gerekmiyor mu bu gunlerdeAcaba doymuyor mu diye dusunuyorum
Emzik ne kullandiniz damakli damaksiz?Biberon verdigim zaman meme reddi olmustu kisa sureli o nedenle emzik vermeye cok cekiniyorum..

Kızlar bebeğim uykuda iken boğulma sesi ile uyanıyorum
Yanındayım diye sırtına vuruyorum ya yanında olmasam
Ne yapmam lazım sizce
Çocuk doktoruna sor
Burnunu aç mutlaka
Kendin açamazsan hastanede serum ile açıyorlarmış
Burun tıkanıklığı iyi değil canım ne yap et aç burnunu

Kızlar mochiyle süt sağabilen var mı benim sütüm mü çok az çıkartamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…