2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar mochiyle süt sağabilen var mı benim sütüm mü çok az çıkartamıyorum
Mochıyle ben sagamadım canım, sadece bır meme sagarken, dıger memeden sut akıyordu bosa gıtmesın dıye taktım, onu topladı.. Bosuna almısım mochıyı

Mochıyle ben sagamadım canım, sadece bır meme sagarken, dıger memeden sut akıyordu bosa gıtmesın dıye taktım, onu topladı.. Bosuna almısım mochıyı
Benim o kadar sütüm yok sanırım birini emerken diğerinden akmıyor, 5 ml anca sağdım çıkmadı.hangisini kullanıyorsun sağmak için

Evde terör estirdim. Herkes çıktı gitti. Annem geldi. Onu da peşlerinden gönderdim. Giderken bana diyor ki ‘lohusasın yalnız kalıyorsun’. Korkuttu beni hiç yoktan. Kırmızı giy dedi. Ruj sürdüm oturuyorum.

Benim o kadar sütüm yok sanırım birini emerken diğerinden akmıyor, 5 ml anca sağdım çıkmadı.hangisini kullanıyorsun sağmak için
Onla sagım olmuyor ben beceremedim, akıyorsa topluyor, kiwi ile sagıyorun elektrıklı, ıyıkı almısım bebek ememıyor cunku. Dunden berı sılıkonsuz vermeye cabalıyorum,,, az emıyor yoruluyor, oyle guclu vakumlayamıyor

Ya bana da 10 gun gecmıs aynaya bakma dedıler, ya yatak odamın her yerı ayna. Denılecek sey mı bu sımdı dedım, oyle seyler aklıma bıle gelmıyordu, aklıma soktular

Ya bana da 10 gun gecmıs aynaya bakma dedıler, ya yatak odamın her yerı ayna. Denılecek sey mı bu sımdı dedım, oyle seyler aklıma bıle gelmıyordu, aklıma soktular
Oooo neler neler 40 gün ışık kapanmaz
Çocuk lohusa kadın yalnız bırakılmaz emzirirken üstünden su içilmez bişey yenmez enseyi öpme küser miş oooooooo bunlar duyduklarım daha neler vardır

Çocuk lohusa kadın yalnız bırakılmaz emzirirken üstünden su içilmez bişey yenmez enseyi öpme küser miş oooooooo bunlar duyduklarım daha neler vardır
Ay ben bugün kahvaltı sofrasında emzirdim valla. Maymunlar gibiyim. Hem emziriyorum, hem işimi görüyorum.

Canım korkmayın öyle şeylerden hiç bir şey olmaz isterseniz komple aynalı odada uyuyor olun. Lohusa ile ilgili öyle saçma şeyler sadece bizim ülkemizde ve Orta Doğu’da var. Örneğin kanada’da lohusalık ya da 40 gün gibi bir şey yok. Bu hurafeler sadece bize özel. Hepsi uydurma psikolojik etki yapıyor ama. Üniversitede bu konuyu araştırmıştım. Biz de ne hurafeler var bu konuda uzmanz. İçiniz ferah olsun hiçbir şey olmaz. Ama eğer etkilenmiş ve korkuyorsanız nas felak surelerini okuyun, eşiniz sizi okusun. Buda hadis rahatlatmak için.

Var var yöreden yöreye hayal gücümüz sınır tanımamış. “ ben araştırma yaparken çok komik bişey duymuştum. Konya kırşehir taraflarında “lohusa yanında kaşık kırılmaz- ömrü kısa olur” kim niye kaşık kırar zaten “ açıklaması: lohusa çok uykusuz ve psikolojik olarak biraz kötüyken kaşık kırılma sesi çok korkuturmuş birden” o yüzdenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…