- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.441
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.081
Hipp organık cnmSohrab hangi mamayı kullanıyorsun?
Mochıyle ben sagamadım canım, sadece bır meme sagarken, dıger memeden sut akıyordu bosa gıtmesın dıye taktım, onu topladı.. Bosuna almısım mochıyıKızlar mochiyle süt sağabilen var mı benim sütüm mü çok az çıkartamıyorum
Benim o kadar sütüm yok sanırım birini emerken diğerinden akmıyor, 5 ml anca sağdım çıkmadı.hangisini kullanıyorsun sağmak içinMochıyle ben sagamadım canım, sadece bır meme sagarken, dıger memeden sut akıyordu bosa gıtmesın dıye taktım, onu topladı.. Bosuna almısım mochıyı
Kızlar mochiyle süt sağabilen var mı benim sütüm mü çok az çıkartamıyorum
Bi kere kaşığa damlatıp ağzına akıttım. Bir kere de biberonun içine sıktım.Kızlar D vitaminini bebeğe nasıl veriyorsunuz?
Onla sagım olmuyor ben beceremedim, akıyorsa topluyor, kiwi ile sagıyorun elektrıklı, ıyıkı almısım bebek ememıyor cunku. Dunden berı sılıkonsuz vermeye cabalıyorum,,, az emıyor yoruluyor, oyle guclu vakumlayamıyorBenim o kadar sütüm yok sanırım birini emerken diğerinden akmıyor, 5 ml anca sağdım çıkmadı.hangisini kullanıyorsun sağmak için
Ben dırek agzına damlatıyorum 3 damla devıtBi kere kaşığa damlatıp ağzına akıttım. Bir kere de biberonun içine sıktım.
Ya bana da 10 gun gecmıs aynaya bakma dedıler, ya yatak odamın her yerı ayna. Denılecek sey mı bu sımdı dedım, oyle seyler aklıma bıle gelmıyordu, aklıma soktularEvde terör estirdim. Herkes çıktı gitti. Annem geldi. Onu da peşlerinden gönderdim. Giderken bana diyor ki ‘lohusasın yalnız kalıyorsun’. Korkuttu beni hiç yoktan. Kırmızı giy dedi. Ruj sürdüm oturuyorum.
Oooo neler neler 40 gün ışık kapanmazYa bana da 10 gun gecmıs aynaya bakma dedıler, ya yatak odamın her yerı ayna. Denılecek sey mı bu sımdı dedım, oyle seyler aklıma bıle gelmıyordu, aklıma soktular
Zorla korkutacaklar ınsanıOooo neler neler 40 gün ışık kapanmaz
Çocuk lohusa kadın yalnız bırakılmaz emzirirken üstünden su içilmez bişey yenmez enseyi öpme küser miş oooooooo bunlar duyduklarım daha neler vardır
Kızım tükürüyordu veya ağzını açmıyordu. Ağzına damlatamıyordum. Yapabiliyorsan ne güzel.Ben dırek agzına damlatıyorum 3 damla devıt
Yanlıs mı yapıyorum?
Ay ben bugün kahvaltı sofrasında emzirdim valla. Maymunlar gibiyim. Hem emziriyorum, hem işimi görüyorum.Oooo neler neler 40 gün ışık kapanmaz
Çocuk lohusa kadın yalnız bırakılmaz emzirirken üstünden su içilmez bişey yenmez enseyi öpme küser miş oooooooo bunlar duyduklarım daha neler vardır
Hiç demeseler böyle korkmam yani şu 40 dolsa biran önceZorla korkutacaklar ınsanı
Öyle yapmazsak açlıktan ölücez o eskidendi işte eski insanlar var oldukça 40 lı günler bitmezAy ben bugün kahvaltı sofrasında emzirdim valla. Maymunlar gibiyim. Hem emziriyorum, hem işimi görüyorum.
Merhaba perinatoloji doktoru arayışındayım. Halil bey nasıl iyi ilgileniyor mu? Benim 2.gebelikte dikiş atılıcak ve sürekli ulaşabiliceğim doktora ihtiyacım var kendisine ulaşmak kolay mıydıİzmir Ekol hastanesi Halil Gürsoy Pala
Bence hepimizin çocuğunu olduğuna göre normal. Ne yazık kiNormal mi ya
Bana hastahanede kaşığa sütünden bi miktar koy sonra ona 3 damla sık dediler. Direk verme dedi özellikle hemşire.Bi kere kaşığa damlatıp ağzına akıttım. Bir kere de biberonun içine sıktım.
Canım korkmayın öyle şeylerden hiç bir şey olmaz isterseniz komple aynalı odada uyuyor olun. Lohusa ile ilgili öyle saçma şeyler sadece bizim ülkemizde ve Orta Doğu’da var. Örneğin kanada’da lohusalık ya da 40 gün gibi bir şey yok. Bu hurafeler sadece bize özel. Hepsi uydurma psikolojik etki yapıyor ama. Üniversitede bu konuyu araştırmıştım. Biz de ne hurafeler var bu konuda uzmanz. İçiniz ferah olsun hiçbir şey olmaz. Ama eğer etkilenmiş ve korkuyorsanız nas felak surelerini okuyun, eşiniz sizi okusun. Buda hadis rahatlatmak için.Ya bana da 10 gun gecmıs aynaya bakma dedıler, ya yatak odamın her yerı ayna. Denılecek sey mı bu sımdı dedım, oyle seyler aklıma bıle gelmıyordu, aklıma soktular
Var var yöreden yöreye hayal gücümüz sınır tanımamış. “ ben araştırma yaparken çok komik bişey duymuştum. Konya kırşehir taraflarında “lohusa yanında kaşık kırılmaz- ömrü kısa olur” kim niye kaşık kırar zatenOooo neler neler 40 gün ışık kapanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?