2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar fototerapiden sonra kızımın yüzünde kaparcıklar çıktı kırmızı kırmızı ne olabilir canım ona sıkılıyor şimdi de

Kızlar fototerapiden sonra kızımın yüzünde kaparcıklar çıktı kırmızı kırmızı ne olabilir canım ona sıkılıyor şimdi de
Doktor normal geçecek o dedi. Çişinin kakasının rengi de değişebilir dedi.
Bizim değerimiz 12’ye düşmüş sabah 6 gibi. Öğleden sonra tekrar bakacaklar muhtemelen çıkacağız.

Doktor normal geçecek o dedi. Çişinin kakasının rengi de değişebilir dedi.
Bizim değerimiz 12’ye düşmüş sabah 6 gibi. Öğleden sonra tekrar bakacaklar muhtemelen çıkacağız.
Şükür canım düşmüş çıkarsınız öğleden sonra fototerapiden önce yoktu ama bu eve bir geldik yüzünde ergenlik sivilcesi gibi kabarcıklar çok üzüldüm neden oluyor acaba

Kızlar bizim göbeğimiz düşmedi, banyoda yapamıyoruz ne zaman düşecek bu göbek ya

9 günlük oldu. Hiç bir şey kullanmadım düşsün diye bekliyorum, doktor bir şey vermedi, sadece göbek düşene kadar banyo yok dedi
Benimki de 8 günlük hala düşmedi, dr bize de göbek düşene kadar yıkamayın dedi ama göbeğini sudan muhafaza ederek yarın yıkıycam ben önemli olan kuru kalmasıymış.

Kızlar 3200 doğdu oğluş, 7 günlükken 3005 gr geldi daha doğum kilosuna bile gelememiş sadece emziriyorum sizce durum normal mi yoksa sütüm yetmiyor mu? Sarılık değerleri eşiğin altındaydı hastaneden çıkarken kontrolde yine düşüktü sarılığı yok yani, ne zaman kilo almaya başlayacak

9 günlük oldu. Hiç bir şey kullanmadım düşsün diye bekliyorum, doktor bir şey vermedi, sadece göbek düşene kadar banyo yok dedi
Bize hastanede temizlediği alkollü ilacı yazdı artı Med marka olanı aldık guzel kurutuyor istersen sorup ondan kullan.

Kızlar benim mastit tekrarladı sanırım kafayı yiycem
Sol göğsümü fazla emmiyor emmek de istemiyor
Ordan gelen süt miktarı azaldı
İki gecedir üşüme son bir haftadır sol tarafımda ağrı var.
Daha 3 hafta önce mastit yüzünden iki tane antibiyotik kullandım

Mastit ile kime muayene olucaz kadın doğum mu kimin alanı?
Aile hekimine gittim kapalıydı zırt pırt antibiyotik de almak istemiyorum

Keşke normal insanlar gibi normal bir sürecim olsaydı

Sağayım sütü arttırayım dedim sağmak mı lazım ne yapmak lazım bilmiyorum

Birde 27 günlük olduk. Uzayan sarılık var iki haftadır 12 çıkıyor kilo alımı olduğu halde bile.
Bu hafta sanki daha az besleniyor tekrar sarılığımız yükselir mı? Hastane süreci vs gerekir mı kafam çorba

@kumsarı sen miydin göğsümde top top şeyler var demiştin duşta masaj yap demiştik
Nasıl geçti neler yaptın?

Sezeryanın 26.günü tuttum 20.litre suyu kaldırıp indirdim dikiş yerlerim hafif sızlıyor.

Kendimi deli gibi hissediyorum

Kızlar ben sütüm yeterince geliyor mu anlamıyorum sıktığımda ucundan çıkıyor, kolostrum denen sarı renkli ben görmedim hiç anlam veremiyorum, sağmadığım için mi beyaz gibi geliyor bu süt bana. Bebeğime ne kadar süt yeter bilmiyorum, öyle akan bir sütüm yok benim. Sıkınca ucundan bir damla çıkıyor işte. Bebek ne kadar çekebiliyodur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…