- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.021
Sordum canım. Yok vermiyoruz dedi.Su ve yiyeceklerin yeri ayrı bizde çay iciyoruz ama su da içiyoruz o yüzden sizler veriyormusunuz merak ettim sadece eskiler verirdi hep mamayla aklıma geldi sizin doktor ne dedi
Doktora sormadım bileSakın verme, eski kafa insanların yaptığı yanlışlar, tüm doktorlar bağırıyor yapmayın böyle şeyler diye…
Doktor normal geçecek o dedi. Çişinin kakasının rengi de değişebilir dedi.Kızlar fototerapiden sonra kızımın yüzünde kaparcıklar çıktı kırmızı kırmızı ne olabilir canım ona sıkılıyor şimdi de
Şükür canım düşmüş çıkarsınız öğleden sonraDoktor normal geçecek o dedi. Çişinin kakasının rengi de değişebilir dedi.
Bizim değerimiz 12’ye düşmüş sabah 6 gibi. Öğleden sonra tekrar bakacaklar muhtemelen çıkacağız.
Kaç günlük oldunuz biz 8 günlükken düştü alkol kullandiniz mi temizligindeKızlar bizim göbeğimiz düşmedi, banyoda yapamıyoruz ne zaman düşecek bu göbek ya
9 günlük oldu. Hiç bir şey kullanmadım düşsün diye bekliyorum, doktor bir şey vermedi, sadece göbek düşene kadar banyo yok dediKaç günlük oldunuz biz 8 günlükken düştü alkol kullandiniz mi temizliginde
Kızlar fototerapiden sonra kızımın yüzünde kaparcıklar çıktı kırmızı kırmızı ne olabilir canım ona sıkılıyor şimdi de
Benimki de 8 günlük hala düşmedi, dr bize de göbek düşene kadar yıkamayın dedi ama göbeğini sudan muhafaza ederek yarın yıkıycam ben önemli olan kuru kalmasıymış.9 günlük oldu. Hiç bir şey kullanmadım düşsün diye bekliyorum, doktor bir şey vermedi, sadece göbek düşene kadar banyo yok dedi
Canım hiç bilmiyorum ki neden oldu, önceden de kızarıklık vardı ama girerken yoktu böyle bir şey eve bir geldik yüzünün her yeri olduYenidogan aknesi olduklarini dusunmustum onlarin fototerapi ile mi ilgiliymis
Bize hastanede temizlediği alkollü ilacı yazdı artı Med marka olanı aldık guzel kurutuyor istersen sorup ondan kullan.9 günlük oldu. Hiç bir şey kullanmadım düşsün diye bekliyorum, doktor bir şey vermedi, sadece göbek düşene kadar banyo yok dedi
Olabilir bence özellikle wc çıkarmıyorsanSertlik te bunlardan olur mu ki acaba ay bide hiç derdim yokmus bu gibi bu çıktı cidden
Canım bizede dediler ama annem 14 gün düşmezse yıkamayacak mıyız dedi yıkadık mis gibi kurulayıp alkolünü kullandık bi gün arayla yıkadıkKızlar bizim göbeğimiz düşmedi, banyoda yapamıyoruz ne zaman düşecek bu göbek ya
Şampuan kullandınız mı canım lif kese falanCanım bizede dediler ama annem 14 gün düşmezse yıkamayacak mıyız dedi yıkadık mis gibi kurulayıp alkolünü kullandık bi gün arayla yıkadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?