- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.121
Ya akşam zor kaldırdım. Birini emdi uyudu. Yine mi sarılığı artıyor. Pazartesi tekrar hastaneye yatmak istemiyorum
Bizim 10 günlükken başladı, çok zor oluyor. Gaz damlalarini internetten araştırıyorum, gaz birikmesi yaptı, kusma yaptı yazıyor korktum da ne yapsamNurse harvey’s kullanmıştık kızımda. Memnunduk. Kaç günlük olunca başlıyordu gazlar?
Canım link atabilir misin? Nerden aldın?
Ben bugun hıc sıkıkon vermedım, agladı, sakınlesınce ya allah dıyıp agzına soktum memeyı, ama doymuyor tabı meme ıle, mama verıyorum 3 saatte bırBenimki dün alıyordu silikonsuz yine bıraktı bugün almadı silikonla veriyorum
Nurse Harveys onerdi doktorumuz
2-3 haftadan itibaren basliyor.Ama bizimki bu hafta cok artis gosterdi bi de 5. Hafta ilk atak haftasi iyice keyifsiz bu hafta
Evet kızım 9 günlükten sonra hiç uyumamıştı. 11’de öğlen uykusuna yatırmaya çalışıyordum. Akşam 7’de yatıyordu öğlen uykusuna10 gunu gectiyse bebeginizin gunu yatmazsiniz.İlk 10 gun yatiriyorlar sadece..
Benim bebegim de sapsari.Yani gercekten bezdirdi bu sarilik beni..
Kusması kötü bir şey değil aslında püskürterek ve aşırı kusmuyorsa. Doğal şeyler öneriyor doktorlar, korkmayın bence.Bizim 10 günlükken başladı, çok zor oluyor. Gaz damlalarini internetten araştırıyorum, gaz birikmesi yaptı, kusma yaptı yazıyor korktum da ne yapsam
Süreklı okuyorum aynen,demeseler aklıma gelmıcektıCanım korkmayın öyle şeylerden hiç bir şey olmaz isterseniz komple aynalı odada uyuyor olun. Lohusa ile ilgili öyle saçma şeyler sadece bizim ülkemizde ve Orta Doğu’da var. Örneğin kanada’da lohusalık ya da 40 gün gibi bir şey yok. Bu hurafeler sadece bize özel. Hepsi uydurma psikolojik etki yapıyor ama. Üniversitede bu konuyu araştırmıştım. Biz de ne hurafeler var bu konuda uzmanz. İçiniz ferah olsun hiçbir şey olmaz. Ama eğer etkilenmiş ve korkuyorsanız nas felak surelerini okuyun, eşiniz sizi okusun. Buda hadis rahatlatmak için.
Dünden beri delirtti beni aynen benimki de bu şekilde memeyi veriyorum emiyor ağzından çıkarıyor basıyor çığlığı emmekten süt kalmadı göğüslerde kaç kere mama vermek zorunda kaldım normal mi ya bu durum bu saat oldu anca sızdı bizimki ama çok uzun uyuyacağını sanmıyorum
Biomiyorum ki, emmeyi seviyosa normal galiba cünkü ebe bana emmeyi seven bebekler oluyo dedi seninkide Öyle dedi…Dünden beri delirtti beni aynen benimki de bu şekilde memeyi veriyorum emiyor ağzından çıkarıyor basıyor çığlığı emmekten süt kalmadı göğüslerde kaç kere mama vermek zorunda kaldım normal mi ya bu durum bu saat oldu anca sızdı bizimki ama çok uzun uyuyacağını sanmıyorum
O kadar Saat meme veremem Ben herhalde cünkü cok aciyo artik…24 saatin abartmiyorum 16-17 saati memede benim bebegim..Zaten cok uyumuyor da hatta hic uyumuyor.Bu normal mi bilmiyorum surekli uyumasi gerekmiyor mu bu gunlerdeAcaba doymuyor mu diye dusunuyorum
Emzik ne kullandiniz damakli damaksiz?Biberon verdigim zaman meme reddi olmustu kisa sureli o nedenle emzik vermeye cok cekiniyorum..
Ayyy sacma sapan seylere kulak asma benceYa bana da 10 gun gecmıs aynaya bakma dedıler, ya yatak odamın her yerı ayna. Denılecek sey mı bu sımdı dedım, oyle seyler aklıma bıle gelmıyordu, aklıma soktular
Ben de sırınga ıle verıyorum mamayı ve sagdıgım sütü, cok yorulmaya basladım artık, bıberon ve emzık ılk 20 gun verme dedı doktor ama son 5 gun, her an verebilirim, daha yenı sılıkonsuz emzırebılıyorum, korkuyorum da meme reddı olur dıyeO kadar Saat meme veremem Ben herhalde cünkü cok aciyo artik…damakli damaksiz dikkat etmeden aldim, yenidoganicin Nuk marka bi tane aldim ama Dün Ilk defa verdim gece dedim ya, simdi ben de korktum alisirsa memeyi almazsa diye…. Cok huysuz olursa verme Karari aldim…
Ben de oturdum ağladım bugün emmiyor diyeKiwi Göğüs Pompası Süt Sağma Pompası Elektrikli Fiyatı - Trendyol
Kiwi Baby Kbaby 58 Elektrikli Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bugun hıc sıkıkon vermedım, agladı, sakınlesınce ya allah dıyıp agzına soktum memeyı, ama doymuyor tabı meme ıle, mama verıyorum 3 saatte bır
Doymuyorsa uyuyakalsa da memeden çekince veya yerine koyunca huysuzlanıp ağzıyla aranıyor.Ben de oturdum ağladım bugün emmiyor diyedoymadığınj nasıl anlıyorsun canım benimki 5 dk da memede uyuyakalıyor istemiyor emmek
Sabah hıc emzırmeden sagdım, cıksn miktarla,emzırdıkten sonra cıkan mıktarı karsılsstırdım, 20 ml ancak emıyor.. 3 saatte bır en az 60 cc almalı o yuzden mama verıyorum canım.. Bır de emıp uyuyaklıyor yatırıyorun 5 dk gecmeden kalkıyoBen de oturdum ağladım bugün emmiyor diyedoymadığınj nasıl anlıyorsun canım benimki 5 dk da memede uyuyakalıyor istemiyor emmek
Selam tatlış annelermart grubundan geliyorum. Yeni doğum yapmış kişiler olarak size sormak istediğim şeyler var. aslında daha çok, rahatlamak adına geldim :))) aranızda normal doğum yapanlar varsa lütfen beni biraz sakinleştirin hem normal doğum olsun istiyorum hem de çooook korkuyorum . Sizin tecrübeleriniz nasıldı . Şimdiden teşekkürler
Yaa ne güzelNormal dogum yaptım cok cok kolay oldu.Yürüyerek girdim kucağımda bebekle ciktim.Epidural kesinlikle tavsiye ederim.Kolay bir dogum gecirmemi kesinlikle hareketli bir hamilelik gecirmeme ve dogumla ilgili kimsenin pozitif ya da negatif hikayesini dinlememeye borclu oldugumu düşünüyorum.Dogum hikayenizi bebeginiz ve siz yazacaksiniz
Ben de sırınga ıle verıyorum mamayı ve sagdıgım sütü, cok yorulmaya basladım artık, bıberon ve emzık ılk 20 gun verme dedı doktor ama son 5 gun, her an verebilirim, daha yenı sılıkonsuz emzırebılıyorum, korkuyorum da meme reddı olur dıye
Yaa ne güzelhareketli hamileliği nasıl geçirdiniz ya . Ben şuan 31+1 im ve cidden çok kilo almamış olmama rağmen 10 adım atsam sanki karnıma iğne batıyor
Doymuyorsa uyuyakalsa da memeden çekince veya yerine koyunca huysuzlanıp ağzıyla aranıyor.
O kadar Saat meme veremem Ben herhalde cünkü cok aciyo artik…damakli damaksiz dikkat etmeden aldim, yenidoganicin Nuk marka bi tane aldim ama Dün Ilk defa verdim gece dedim ya, simdi ben de korktum alisirsa memeyi almazsa diye…. Cok huysuz olursa verme Karari aldim…
Eds denesene..Şırıngadan daha da zahmetli evet ama sizin durumda bence bol bol memede vakit gecirmesi lazim
Yuruyus,nefes egzersizleri ve hamile yoga/pilatesi..Ne kadar az hareket ederseniz o kadar agirlasirsiniz
Hamile platesini bi uzman eşliğinde mi yapmıştınız? Bir de her gün yürüyor muydunuz? Kaç dakika yürüsek yeterlidir ?ay çok sordum kusura bakmayın lütfen ilk bebiş olunca bir de ..
Aranma bizde surekli var 7*24
Ve derinlesmeyen uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?