2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya akşam zor kaldırdım. Birini emdi uyudu. Yine mi sarılığı artıyor. Pazartesi tekrar hastaneye yatmak istemiyorum

10 gunu gectiyse bebeginizin gunu yatmazsiniz.İlk 10 gun yatiriyorlar sadece..
Benim bebegim de sapsari.Yani gercekten bezdirdi bu sarilik beni..

Nurse harvey’s kullanmıştık kızımda. Memnunduk. Kaç günlük olunca başlıyordu gazlar?
Bizim 10 günlükken başladı, çok zor oluyor. Gaz damlalarini internetten araştırıyorum, gaz birikmesi yaptı, kusma yaptı yazıyor korktum da ne yapsam

Canım link atabilir misin? Nerden aldın?
Benimki dün alıyordu silikonsuz yine bıraktı bugün almadı silikonla veriyorum
Ben bugun hıc sıkıkon vermedım, agladı, sakınlesınce ya allah dıyıp agzına soktum memeyı, ama doymuyor tabı meme ıle, mama verıyorum 3 saatte bır

10 gunu gectiyse bebeginizin gunu yatmazsiniz.İlk 10 gun yatiriyorlar sadece..
Benim bebegim de sapsari.Yani gercekten bezdirdi bu sarilik beni..
Evet kızım 9 günlükten sonra hiç uyumamıştı. 11’de öğlen uykusuna yatırmaya çalışıyordum. Akşam 7’de yatıyordu öğlen uykusuna ve bütün gün memeden ayrılmıyordu.
tam bir haftalığız. Uyumak için 3 günümüz var
Demin kendi uyandı da keyfim yerine geldi biraz. Korkmuştum çünkü baygın baygın emip uyumuştu.

Bizim 10 günlükken başladı, çok zor oluyor. Gaz damlalarini internetten araştırıyorum, gaz birikmesi yaptı, kusma yaptı yazıyor korktum da ne yapsam
Kusması kötü bir şey değil aslında püskürterek ve aşırı kusmuyorsa. Doğal şeyler öneriyor doktorlar, korkmayın bence.

Süreklı okuyorum aynen,demeseler aklıma gelmıcektı

Biomiyorum ki, emmeyi seviyosa normal galiba cünkü ebe bana emmeyi seven bebekler oluyo dedi seninkide Öyle dedi… Aslinda iyi bisi, hep memeyi alir diye düsünpyorum…

O kadar Saat meme veremem Ben herhalde cünkü cok aciyo artik… damakli damaksiz dikkat etmeden aldim, yenidoganicin Nuk marka bi tane aldim ama Dün Ilk defa verdim gece dedim ya, simdi ben de korktum alisirsa memeyi almazsa diye…. Cok huysuz olursa verme Karari aldim…

Ben de sırınga ıle verıyorum mamayı ve sagdıgım sütü, cok yorulmaya basladım artık, bıberon ve emzık ılk 20 gun verme dedı doktor ama son 5 gun, her an verebilirim, daha yenı sılıkonsuz emzırebılıyorum, korkuyorum da meme reddı olur dıye

Selam tatlış anneler mart grubundan geliyorum. Yeni doğum yapmış kişiler olarak size sormak istediğim şeyler var. aslında daha çok, rahatlamak adına geldim :))) aranızda normal doğum yapanlar varsa lütfen beni biraz sakinleştirin hem normal doğum olsun istiyorum hem de çooook korkuyorum . Sizin tecrübeleriniz nasıldı . Şimdiden teşekkürler

Ben de oturdum ağladım bugün emmiyor diye doymadığınj nasıl anlıyorsun canım benimki 5 dk da memede uyuyakalıyor istemiyor emmek

Ben de oturdum ağladım bugün emmiyor diye doymadığınj nasıl anlıyorsun canım benimki 5 dk da memede uyuyakalıyor istemiyor emmek
Sabah hıc emzırmeden sagdım, cıksn miktarla,emzırdıkten sonra cıkan mıktarı karsılsstırdım, 20 ml ancak emıyor.. 3 saatte bır en az 60 cc almalı o yuzden mama verıyorum canım.. Bır de emıp uyuyaklıyor yatırıyorun 5 dk gecmeden kalkıyo
Bızımkı de uyuykluyor emerken, ben gunlerdır aglıyorum, ozellıkle gece dayanamıyorum bazen, 16 gundur 1,5 saatten fazla uyunadım gunluk

Normal dogum yaptım cok cok kolay oldu.Yürüyerek girdim kucağımda bebekle ciktim.Epidural kesinlikle tavsiye ederim.Kolay bir dogum gecirmemi kesinlikle hareketli bir hamilelik gecirmeme ve dogumla ilgili kimsenin pozitif ya da negatif hikayesini dinlememeye borclu oldugumu düşünüyorum.Dogum hikayenizi bebeginiz ve siz yazacaksiniz

Yaa ne güzel hareketli hamileliği nasıl geçirdiniz ya . Ben şuan 31+1 im ve cidden çok kilo almamış olmama rağmen 10 adım atsam sanki karnıma iğne batıyor

Eds denesene..Şırıngadan daha da zahmetli evet ama sizin durumda bence bol bol memede vakit gecirmesi lazim

Yaa ne güzel hareketli hamileliği nasıl geçirdiniz ya . Ben şuan 31+1 im ve cidden çok kilo almamış olmama rağmen 10 adım atsam sanki karnıma iğne batıyor

Yuruyus,nefes egzersizleri ve hamile yoga/pilatesi..Ne kadar az hareket ederseniz o kadar agirlasirsiniz

Doymuyorsa uyuyakalsa da memeden çekince veya yerine koyunca huysuzlanıp ağzıyla aranıyor.

Aranma bizde surekli var 7*24
Ve derinlesmeyen uykular

Evet sadece gece uykuya dalması icin vermeyi düşünüyorum ben de obur turlu kesin meme reddi olur bizim minikte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…