2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Günaydııın
Herkes bayıldı herhalde
Günaydın, dun gece uykusuzlugum nirvana yaptı, yuzume buz gıbı suları carptım, bana mısın demedı, gözkapaklarım sismişti, sabaha karsı uyudu da ben de 2 saat uyuyabıldım.
Cok ıkınıyor, o rahatsız edıyor yavrumu, o ıkındıkca benım canım yandı, sabah kakasını yapmıstı şükür

Makatının dış yüzeyine biraz krem sürünce de yardımcı oluyor

Makatının dış yüzeyine biraz krem sürünce de yardımcı oluyor
Pişik kremınden sürüyorum ama, ıkınınca karnında hareket eden kütleyi goruyorum o canımı sıkıyor, valla kaka yapınca bızden mutlusu yok, bugun anne sutune yuklenıcem ınsallah yumusar bıraz, 2 gundur mama agırlıklı gıtmısız

Bizimde gaz 10 günlükken başladı 14. Gündeyiz devam ediyor, bende sütümden mi gaz.yapan bir sey mi yiyorum diye şüpheleniyorum çünkü mamayı iki en fazla uc öğün yiyor

Bizimde gaz 10 günlükken başladı 14. Gündeyiz devam ediyor, bende sütümden mi gaz.yapan bir sey mi yiyorum diye şüpheleniyorum çünkü mamayı iki en fazla uc öğün yiyor
Gaz yapmayan bişey de yok ki. Nasıl beslenicez? Salata yeme, meyve yeme, süt ürünü yeme. Baklagilleri, bulguru saymadım bak. O yok, bu yok, ne var lan diye bağırası geliyor insanın.

Ben sordum doktora ıkınıyor diye, baslamaz daha dedı hıc bısry vermedı, yabı ıkınıyor cocuk ıste dıyorum.. Mamadan oldu herhalde dedım artık

Ben sordum doktora ıkınıyor diye, baslamaz daha dedı hıc bısry vermedı, yabı ıkınıyor cocuk ıste dıyorum.. Mamadan oldu herhalde dedım artık

Bizim doktorunuz gunde 1 ck zeytinyagi verebilirsin dedi.Ben cok kabiz oldugu zaman mamasinin icine koyuyorum.Yine doktorunuza danisin siz de

Kızlar süt sağma Makinesi olarak
1-Kiwi
2-Philips
3-Lansinoh hangisini almalıyım ? Bugün sipariş versem iyi olacak. Eşim almışken en iyisini al diyor bir daha almayalım diye ama hangisi daha iyidir bilmiyorum gerçekten yardıma ihtiyacım var

Marka olarak Philips her ürünü iyi oluyor ben kullanmadım ama karşılaştırıp ürünleri Philips al bence

Benimki lansinoh, memnunum. Diğerlerini denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…