- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.141
Tamamdır teşekkürlerbiryenianneadayi hergun yurudum ben 30 dk.Yogayi da hoca esliginde yaptim evet.Ama youtubedan vs de faydalanabilirsiniz bence
Günaydın, dun gece uykusuzlugum nirvana yaptı, yuzume buz gıbı suları carptım, bana mısın demedı, gözkapaklarım sismişti, sabaha karsı uyudu da ben de 2 saat uyuyabıldım.Günaydııın
Herkes bayıldı herhalde
Makatının dış yüzeyine biraz krem sürünce de yardımcı oluyorGünaydın, dun gece uykusuzlugum nirvana yaptı, yuzume buz gıbı suları carptım, bana mısın demedı, gözkapaklarım sismişti, sabaha karsı uyudu da ben de 2 saat uyuyabıldım.
Cok ıkınıyor, o rahatsız edıyor yavrumu, o ıkındıkca benım canım yandı, sabah kakasını yapmıstı şükür
Günaydııın
Herkes bayıldı herhalde
Pişik kremınden sürüyorum ama, ıkınınca karnında hareket eden kütleyi goruyorum o canımı sıkıyor, valla kaka yapınca bızden mutlusu yok, bugun anne sutune yuklenıcem ınsallah yumusar bıraz, 2 gundur mama agırlıklı gıtmısızMakatının dış yüzeyine biraz krem sürünce de yardımcı oluyor
Bizimde gaz 10 günlükken başladı 14. Gündeyiz devam ediyor, bende sütümden mi gaz.yapan bir sey mi yiyorum diye şüpheleniyorum çünkü mamayı iki en fazla uc öğün yiyorPişik kremınden sürüyorum ama, ıkınınca karnında hareket eden kütleyi goruyorum o canımı sıkıyor, valla kaka yapınca bızden mutlusu yok, bugun anne sutune yuklenıcem ınsallah yumusar bıraz, 2 gundur mama agırlıklı gıtmısız
Gaz yapmayan bişey de yok ki. Nasıl beslenicez? Salata yeme, meyve yeme, süt ürünü yeme. Baklagilleri, bulguru saymadım bak. O yok, bu yok, ne var lan diye bağırası geliyor insanın.Bizimde gaz 10 günlükken başladı 14. Gündeyiz devam ediyor, bende sütümden mi gaz.yapan bir sey mi yiyorum diye şüpheleniyorum çünkü mamayı iki en fazla uc öğün yiyor
İlk defa duydumCelia kullanıyoruz bizde eczane önermişti gaz yapmıyor diye
Pedia d kullanıyorum 67 lira bişeyBen dırek agzına damlatıyorum 3 damla devıt
Yanlıs mı yapıyorum?
Asagı yukarı sallayınca kopuruyo, yan sallayınca kopurmuyorİlk defa duydum
Pedia d kullanıyorum 67 lira bişey
Devit gaz mı ne yapıyormuş
Oğlum da hip di kabızlık olurdu
Mama çok köpürüyor napıyosun
Ben sordum doktora ıkınıyor diye, baslamaz daha dedı hıc bısry vermedı, yabı ıkınıyor cocuk ıste dıyorum.. Mamadan oldu herhalde dedım artıkBizimde gaz 10 günlükken başladı 14. Gündeyiz devam ediyor, bende sütümden mi gaz.yapan bir sey mi yiyorum diye şüpheleniyorum çünkü mamayı iki en fazla uc öğün yiyor
Ben sordum doktora ıkınıyor diye, baslamaz daha dedı hıc bısry vermedı, yabı ıkınıyor cocuk ıste dıyorum.. Mamadan oldu herhalde dedım artık
Günaydın ben de emmiyor diye ağlıyorum mutsuzluk mod on bu araGünaydııın
Herkes bayıldı herhalde
Gaz yapmayan bişey de yok ki. Nasıl beslenicez? Salata yeme, meyve yeme, süt ürünü yeme. Baklagilleri, bulguru saymadım bak. O yok, bu yok, ne var lan diye bağırası geliyor insanın.
Marka olarak Philips her ürünü iyi oluyor ben kullanmadım ama karşılaştırıp ürünleri Philips al benceKızlar süt sağma Makinesi olarak
1-Kiwi
2-Philips
3-Lansinoh hangisini almalıyım ? Bugün sipariş versem iyi olacak. Eşim almışken en iyisini al diyor bir daha almayalım diye ama hangisi daha iyidir bilmiyorum gerçekten yardıma ihtiyacım var
Kendimize de mi öyle yapsak kabız olunca? Ben hiç kabız olmam. Şimdi oldum.Bizim doktorunuz gunde 1 ck zeytinyagi verebilirsin dedi.Ben cok kabiz oldugu zaman mamasinin icine koyuyorum.Yine doktorunuza danisin siz de
Benimki lansinoh, memnunum. Diğerlerini denemedim.Kızlar süt sağma Makinesi olarak
1-Kiwi
2-Philips
3-Lansinoh hangisini almalıyım ? Bugün sipariş versem iyi olacak. Eşim almışken en iyisini al diyor bir daha almayalım diye ama hangisi daha iyidir bilmiyorum gerçekten yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?