2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benımkı kıwı, fıyat performans urunu, sonucta memeyı bosaltabılıyorum, ama en ıyısı tabıkı phılıpstır

Ala ala bu arada biz 1 aylık olduk kalça ultrasonu çekinmemiz gerek doğum yaptığımız yere mi gitmeliyiz acaba

Kızlar meme başı yaralarına çözümünüz var mı denemedigim şey kalmadı felaket acıyor sağım yapmayı bıraktım o zaman kanıyor diye Allah’ım bi bebek daha büyüttüm ama hiç böyle bişey yaşamamıştım çok zor artık emzirecegim zaman korku alıyor beni

Lansinoh cift pompali.Cok ciddi vakit kazandiriyor ayni anda sagabildigibiz icin ben cok memnunum

Gamastan pomad.ayva cekirdegi jeli ve aciya dayanma gucu

Ala ala bu arada biz 1 aylık olduk kalça ultrasonu çekinmemiz gerek doğum yaptığımız yere mi gitmeliyiz acaba
Çocuk doktoruna gittiğiniz hastanede 1 ay kontrolünüz olacak zaten. Sizi yönlendirirler. Kaçıncı haftada doğmuştu? Erken doğduysa hatalı çıkıyor. Burda arkadaşların başına geldi. Düzeltilmiş yaşa göre gidebilirsin (erken doğduysa)

Krem sürüyorum ve silikonsuz vermiyorum artık memeyi. Geçti şimdi. Korkuyorum tekrar silikonsuz vermeye.

Gamastan pomad.ayva cekirdegi jeli ve aciya dayanma gucu
Madacasol denedim ayva çekirdeği denedim daha çok gerdirdi. sarı kantaron yağı denedim yağının üstüne gelen yağı denedim gümüş kapaklar denedim daha fena oldu artık denemedigim bişey kalmadı.üstelik daha 8 günde gamastan pomad Google da araştırırken de gördüm bide onu deneyeyim

Hastaneden çıkış kilosuna göre almıştır.
Asagı yukarı sallayınca kopuruyo, yan sallayınca kopurmuyor
Nasıl hazırlıyorsun sen suyun sıcaklığını filan ölçüyor musun üstündeki gibi
Lansinoh çiftli
Ayva jeli diye duydum
Saçma makinesi mı yara yaptı?
Hangi marka ile sağdın?

Hastaneden çıkış kilosuna göre almıştır.
Asagı yukarı sallayınca kopuruyo, yan sallayınca kopurmuyor
Lansinoh çiftli
Ayva jeli diye duydum
Sağma makinesi mı yara yaptı?
Hangi marka ile sağdın?

Pişik olduk mama dan şüpheleniyorum bez aynı bez çünkü
Pişik kremi de pişik olmadan bile incia ve mustela 123 kullanıyodum
Yarın doktora gidicem Hamedan mavi yazdırırm en kötü

Tahinin üzerindeki yağı denedin mi?
Gümüş kapak beni de daha beter yaptı.

Ateşölçerolarak ne kullanıyorsun? Eşim ateşölçerin yüzey sıcaklığı ölçme ayarıyla ölçüyor mamanın sıcaklığını. Ben önceden kaynattığım cezveyi azıcık ocakta tekrar ısıtıp yapıyorum.

Bana gümüş kapak cok iyi geldi, bide ayva jeli yapmistik cok yara olunca onu da sürmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…