- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.161
Benımkı kıwı, fıyat performans urunu, sonucta memeyı bosaltabılıyorum, ama en ıyısı tabıkı phılıpstırKızlar süt sağma Makinesi olarak
1-Kiwi
2-Philips
3-Lansinoh hangisini almalıyım ? Bugün sipariş versem iyi olacak. Eşim almışken en iyisini al diyor bir daha almayalım diye ama hangisi daha iyidir bilmiyorum gerçekten yardıma ihtiyacım var
Aksam mamasında 1 2 damla damlatıayım ben deBizim doktorunuz gunde 1 ck zeytinyagi verebilirsin dedi.Ben cok kabiz oldugu zaman mamasinin icine koyuyorum.Yine doktorunuza danisin siz de
Ala ala bu arada biz 1 aylık olduk kalça ultrasonu çekinmemiz gerek doğum yaptığımız yere mi gitmeliyiz acabaVar var yöreden yöreye hayal gücümüz sınır tanımamış. “ ben araştırma yaparken çok komik bişey duymuştum. Konya kırşehir taraflarında “lohusa yanında kaşık kırılmaz- ömrü kısa olur” kim niye kaşık kırar zaten“ açıklaması: lohusa çok uykusuz ve psikolojik olarak biraz kötüyken kaşık kırılma sesi çok korkuturmuş birden” o yüzdenmiş.
Ama eme eme süt kalmıyor basıyor çığlığı mama veriyoruz anca öyle sakinliyorBiomiyorum ki, emmeyi seviyosa normal galiba cünkü ebe bana emmeyi seven bebekler oluyo dedi seninkide Öyle dedi…Aslinda iyi bisi, hep memeyi alir diye düsünpyorum…
Kızlar süt sağma Makinesi olarak
1-Kiwi
2-Philips
3-Lansinoh hangisini almalıyım ? Bugün sipariş versem iyi olacak. Eşim almışken en iyisini al diyor bir daha almayalım diye ama hangisi daha iyidir bilmiyorum gerçekten yardıma ihtiyacım var
Kızlar meme başı yaralarına çözümünüz var mı denemedigim şey kalmadı felaket acıyor sağım yapmayı bıraktım o zaman kanıyor diye Allah’ım bi bebek daha büyüttüm ama hiç böyle bişey yaşamamıştım çok zor artık emzirecegim zaman korku alıyor beni
Çocuk doktoruna gittiğiniz hastanede 1 ay kontrolünüz olacak zaten. Sizi yönlendirirler. Kaçıncı haftada doğmuştu? Erken doğduysa hatalı çıkıyor. Burda arkadaşların başına geldi. Düzeltilmiş yaşa göre gidebilirsin (erken doğduysa)Ala ala bu arada biz 1 aylık olduk kalça ultrasonu çekinmemiz gerek doğum yaptığımız yere mi gitmeliyiz acaba
Krem sürüyorum ve silikonsuz vermiyorum artık memeyi. Geçti şimdi. Korkuyorum tekrar silikonsuz vermeye.Kızlar meme başı yaralarına çözümünüz var mı denemedigim şey kalmadı felaket acıyor sağım yapmayı bıraktım o zaman kanıyor diye Allah’ım bi bebek daha büyüttüm ama hiç böyle bişey yaşamamıştım çok zor artık emzirecegim zaman korku alıyor beni
Madacasol denedim ayva çekirdeği denedim daha çok gerdirdi. sarı kantaron yağı denedim yağının üstüne gelen yağı denedim gümüş kapaklar denedim daha fena oldu artık denemedigim bişey kalmadı.üstelik daha 8 gündeGamastan pomad.ayva cekirdegi jeli ve aciya dayanma gucu
Silikon kullanamam sonra mememi tekrar almaz diye ama yara olmadan emzirmek gerçekten büyük lüksmüş meğer onu anladımKrem sürüyorum ve silikonsuz vermiyorum artık memeyi. Geçti şimdi. Korkuyorum tekrar silikonsuz vermeye.
Hastaneden çıkış kilosuna göre almıştır.Aynısını yaşıyorum üstelik çok az kilo alıyor ama ebemizi normal diyor hala mama felan vermedik aylık kontrolde doktora soracam diğer çocuklarımıda hep emzirdim mama vermeden ama iyi kilo alıyorlardı bunda biraz daha bekliyecem bakalım 3425 gr dogdu 24 günlük ken 3600 gr di şimdi 26 günlük
Nasıl hazırlıyorsun sen suyun sıcaklığını filan ölçüyor musun üstündeki gibiAsagı yukarı sallayınca kopuruyo, yan sallayınca kopurmuyor
Lansinoh çiftliKızlar süt sağma Makinesi olarak
1-Kiwi
2-Philips
Ayva jeli diye duydumKızlar meme başı yaralarına çözümünüz var mı denemedigim şey kalmadı felaket acıyor sağım yapmayı bıraktım o zaman kanıyor diye Allah’ım bi bebek daha büyüttüm ama hiç böyle bişey yaşamamıştım çok zor artık emzirecegim zaman korku alıyor beni
Saçma makinesi mı yara yaptı?Madacasol denedim ayva çekirdeği denedim daha çok gerdirdi. sarı kantaron yağı denedim yağının üstüne gelen yağı denedim gümüş kapaklar denedim daha fena oldu artık denemedigim bişey kalmadı.üstelik daha 8 gündegamastan pomad Google da araştırırken de gördüm bide onu deneyeyim
Hastaneden çıkış kilosuna göre almıştır.Aynısını yaşıyorum üstelik çok az kilo alıyor ama ebemizi normal diyor hala mama felan vermedik aylık kontrolde doktora soracam diğer çocuklarımıda hep emzirdim mama vermeden ama iyi kilo alıyorlardı bunda biraz daha bekliyecem bakalım 3425 gr dogdu 24 günlük ken 3600 gr di şimdi 26 günlük
Nasıl hazırlıyorsun sen suyun sıcaklığını filan ölçüyor musun üstündeki gibiAsagı yukarı sallayınca kopuruyo, yan sallayınca kopurmuyor
Lansinoh çiftliKızlar süt sağma Makinesi olarak
1-Kiwi
2-Philips
Ayva jeli diye duydumKızlar meme başı yaralarına çözümünüz var mı denemedigim şey kalmadı felaket acıyor sağım yapmayı bıraktım o zaman kanıyor diye Allah’ım bi bebek daha büyüttüm ama hiç böyle bişey yaşamamıştım çok zor artık emzirecegim zaman korku alıyor beni
Sağma makinesi mı yara yaptı?Madacasol denedim ayva çekirdeği denedim daha çok gerdirdi. sarı kantaron yağı denedim yağının üstüne gelen yağı denedim gümüş kapaklar denedim daha fena oldu artık denemedigim bişey kalmadı.üstelik daha 8 gündegamastan pomad Google da araştırırken de gördüm bide onu deneyeyim
Tahinin üzerindeki yağı denedin mi?Madacasol denedim ayva çekirdeği denedim daha çok gerdirdi. sarı kantaron yağı denedim yağının üstüne gelen yağı denedim gümüş kapaklar denedim daha fena oldu artık denemedigim bişey kalmadı.üstelik daha 8 gündegamastan pomad Google da araştırırken de gördüm bide onu deneyeyim
Ateşölçerolarak ne kullanıyorsun? Eşim ateşölçerin yüzey sıcaklığı ölçme ayarıyla ölçüyor mamanın sıcaklığını. Ben önceden kaynattığım cezveyi azıcık ocakta tekrar ısıtıp yapıyorum.Nasıl hazırlıyorsun sen suyun sıcaklığını filan ölçüyor musun üstündeki gibi
Bana gümüş kapak cok iyi geldi, bide ayva jeli yapmistik cok yara olunca onu da sürmüştümKızlar meme başı yaralarına çözümünüz var mı denemedigim şey kalmadı felaket acıyor sağım yapmayı bıraktım o zaman kanıyor diye Allah’ım bi bebek daha büyüttüm ama hiç böyle bişey yaşamamıştım çok zor artık emzirecegim zaman korku alıyor beni
Evet numarası yok canım, ya da hiç ben öyle bişey duymadım. Ebebekten mycey aldım. Geçen sefer kullandığım aventten bi farkını görmedim.Nilsibel canım senin mi meme başın büyüktü, hangi silikon ucu kullaniyorsun numarasi gibi bir sey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?