2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Braun prt 2000 ateş ölçer
Yanında plastik silikon gibi uzun bir aparat var ben onu popodan ölçmek için sandım
Açıkçası ne işe yaradığını bilmiyorum

Kızlar açılan mamanın kutusunu dolaba koydum doğru mu kendimi salak gibi hissediyorum ya

Kirmizimartenicka pazartesiden beri girmemişsin. Doğurdun mu, ne yaptın?
Selam canım aynen pazartesiden beri giremedim beklenmeyen doğumlar sebebiyle :) 2’si gecesi uyandım dedim altıma yaptım herhalde eşimi uyandırdım dedim sanırım suyum geldi. Hemen duşa girdim, o sırada emin oldum suyum geldiğine yavaş yavaş geliyordu. 4:00’da hastanedeydik, 8:30da doğuma alındım ve kızım bizimleydi . Çok harika ve o kadar da korkutucu bir duyguymuş. Bir şeyleri yanlış yapıcam, acaba yeterli olabilecek miyim diye paranoyalar var. Sarılık çıktı, yarın kontrole gideceğiz. O yüzden sürekli emzir, alt değiştir, göğüs uçlarına merhem sür (ilk memeyi kavrarken içim çekiliyor, uçları yara ve kanıyor) uyut, kaldır emzir modunda gidiyoruz. Adaptasyon sürecinde girip yazamadım. Bacaklarında, sırtında daha minik kırmızı-sarı sivilceler çıktı. Hastanede hemşire normal demişti, yarın onu da soracağım.

Hayırlı olsun
Sütünü sağıp şırınga ile içir emerken yorulup bırakırsa emme sonrası
Sivilce gibi şeyler bizde de oldu normal
Banyo yapınca geçer

Evet numarası yok canım, ya da hiç ben öyle bişey duymadım. Ebebekten mycey aldım. Geçen sefer kullandığım aventten bi farkını görmedim.
Ben weebabyden markalı aldım, ucu baya boş kalıyor ve sanki memebasi zor giriyor ve yanlardan kalkıyordu

Ucu bos olunca çekemiyo onunla seninkinin ucu kısa mı anlatabildim mi bilemiyorum ama

Valla canım sıvı termometresı de almıstım ama hıc kullanmadım, kettlede kayanayan sudan bıraz ayırıyorum, sınra kaynayan suyu onunla az mıktar ılıtıp koyuyorum mamaya, tam ayarında oluyor, elıme damlattıgımda bısey hıssetmıyorum, hastanede sıcak suyun ıcınde yolluyorlardı mamayı, baktım alt degıstırırken vakıt uzayacak gıbı ben de sıcak suyun ıcınde durduruyorum 1 2 dk kadar

Lansınoh canım, bir surmeye gecırıyor, mucıze bısey, benım mememın bası kabuk olmustu, koptu dusun goruntusunu, bıldıgın kan toplamıstı heryerı.. Hemen gecırdı.. Bır de sılıkon kalkan kullan hep meme basın degmesın bı yere

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Aynı zaman dılımlerınde hastaneye gıtmısız ve dogurmusuz, ben de gece 4te hastaneye gectım.7,32 de opüp kokladım

Kızlar açılan mamanın kutusunu dolaba koydum doğru mu kendimi salak gibi hissediyorum ya

Dısarda tutuyorum ben canım, kabın ustunde kapatma bantı var hıpp ın, onunla kapatıyorum, kavanoza koysamm mı dıye dusundum de fırsatım olmuyor

Ay hadi gözün aydın. Sen benden bir gün sonraydın, iki gün sonra olmuş. Aramızda bir sene var gün beklemektense acilen gitmemiz iyi oldu ya. Hatta ben çikolata yeyip gittim. Diğer türlü aç aç gidecektim Allah kolaylık versin hepimize.

Ben weebabyden markalı aldım, ucu baya boş kalıyor ve sanki memebasi zor giriyor ve yanlardan kalkıyordu

Ucu bos olunca çekemiyo onunla seninkinin ucu kısa mı anlatabildim mi bilemiyorum ama
Yok evet ucu boş kalıyor ama bebek çektikçe orası süt doluyor. Bebeğin ağzından çekince görüyorsun sütü.

Güle güle büyütün hayırlı olsun

Bugun ılk kez bıberon verdım 16. Gunn, nasıl bır rahatlıkmıs bıberon, sırınga ıle veıyordum oncesınde, 40 dm boyunca 2 memeyı de sılıkonsuz emzırdım, Allahım nolur yardım et sılıkondan da kurtulayım, cok tezat ısler yapıyorum bılıuorum ama cok yoruldum napım

Canım çok iyi maşallah benim bebeğim emmiyor ya napıcam bilmiyorum 5 dk emiyor ve memede uyuyakalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…