- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.181
Braun prt 2000 ateş ölçerAteşölçerolarak ne kullanıyorsun? Eşim ateşölçerin yüzey sıcaklığı ölçme ayarıyla ölçüyor mamanın sıcaklığını. Ben önceden kaynattığım cezveyi azıcık ocakta tekrar ısıtıp yapıyorum.
Bilmiyorum ki ben hiç koymadım. Koymak mı gerekiyorduKızlar açılan mamanın kutusunu dolaba koydum doğru mu kendimi salak gibi hissediyorum ya
Toz kız aynenBilmiyorum ki ben hiç koymadım. Koymak mı gerekiyordutoz mamayı di mi?
Selam canım aynen pazartesiden beri giremedim beklenmeyen doğumlar sebebiyle :) 2’si gecesi uyandım dedim altıma yaptım herhaldeKirmizimartenicka pazartesiden beri girmemişsin. Doğurdun mu, ne yaptın?
Hayırlı olsunSelam canım aynen pazartesiden beri giremedim beklenmeyen doğumlar sebebiyle :) 2’si gecesi uyandım dedim altıma yaptım herhaldeeşimi uyandırdım dedim sanırım suyum geldi. Hemen duşa girdim, o sırada emin oldum suyum geldiğine yavaş yavaş geliyordu. 4:00’da hastanedeydik, 8:30da doğuma alındım ve kızım bizimleydi . Çok harika ve o kadar da korkutucu bir duyguymuş. Bir şeyleri yanlış yapıcam, acaba yeterli olabilecek miyim diye paranoyalar var. Sarılık çıktı, yarın kontrole gideceğiz. O yüzden sürekli emzir, alt değiştir, göğüs uçlarına merhem sür (ilk memeyi kavrarken içim çekiliyor, uçları yara ve kanıyor) uyut, kaldır emzir modunda gidiyoruz. Adaptasyon sürecinde girip yazamadım. Bacaklarında, sırtında daha minik kırmızı-sarı sivilceler çıktı. Hastanede hemşire normal demişti, yarın onu da soracağım.
Ben weebabyden markalı aldım, ucu baya boş kalıyor ve sanki memebasi zor giriyor ve yanlardan kalkıyorduEvet numarası yok canım, ya da hiç ben öyle bişey duymadım. Ebebekten mycey aldım. Geçen sefer kullandığım aventten bi farkını görmedim.
Ben de aynı şekilde yapıyorum… üzülmeye başlıyo memeyi emerken anlıyorum daha süt yok hemen mama yapıp veriyorumAma eme eme süt kalmıyor basıyor çığlığı mama veriyoruz anca öyle sakinliyor
Nemlenebilir sankiToz kız aynen
Ben koymadim dolabaToz kız aynen
Valla canım sıvı termometresı de almıstım ama hıc kullanmadım, kettlede kayanayan sudan bıraz ayırıyorum, sınra kaynayan suyu onunla az mıktar ılıtıp koyuyorum mamaya, tam ayarında oluyor, elıme damlattıgımda bısey hıssetmıyorum, hastanede sıcak suyun ıcınde yolluyorlardı mamayı, baktım alt degıstırırken vakıt uzayacak gıbı ben de sıcak suyun ıcınde durduruyorum 1 2 dk kadarHastaneden çıkış kilosuna göre almıştır.
Nasıl hazırlıyorsun sen suyun sıcaklığını filan ölçüyor musun üstündeki gibi
Lansinoh çiftli
Ayva jeli diye duydum
Sağma makinesi mı yara yaptı?
Hangi marka ile sağdın?
Lansınoh canım, bir surmeye gecırıyor, mucıze bısey, benım mememın bası kabuk olmustu, koptu dusun goruntusunu, bıldıgın kan toplamıstı heryerı.. Hemen gecırdı.. Bır de sılıkon kalkan kullan hep meme basın degmesın bı yereKızlar meme başı yaralarına çözümünüz var mı denemedigim şey kalmadı felaket acıyor sağım yapmayı bıraktım o zaman kanıyor diye Allah’ım bi bebek daha büyüttüm ama hiç böyle bişey yaşamamıştım çok zor artık emzirecegim zaman korku alıyor beni
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam canım aynen pazartesiden beri giremedim beklenmeyen doğumlar sebebiyle :) 2’si gecesi uyandım dedim altıma yaptım herhaldeeşimi uyandırdım dedim sanırım suyum geldi. Hemen duşa girdim, o sırada emin oldum suyum geldiğine yavaş yavaş geliyordu. 4:00’da hastanedeydik, 8:30da doğuma alındım ve kızım bizimleydi . Çok harika ve o kadar da korkutucu bir duyguymuş. Bir şeyleri yanlış yapıcam, acaba yeterli olabilecek miyim diye paranoyalar var. Sarılık çıktı, yarın kontrole gideceğiz. O yüzden sürekli emzir, alt değiştir, göğüs uçlarına merhem sür (ilk memeyi kavrarken içim çekiliyor, uçları yara ve kanıyor) uyut, kaldır emzir modunda gidiyoruz. Adaptasyon sürecinde girip yazamadım. Bacaklarında, sırtında daha minik kırmızı-sarı sivilceler çıktı. Hastanede hemşire normal demişti, yarın onu da soracağım.
Kızlar açılan mamanın kutusunu dolaba koydum doğru mu kendimi salak gibi hissediyorum ya
Ay hadi gözün aydın. Sen benden bir gün sonraydın, iki gün sonra olmuş. Aramızda bir sene varSelam canım aynen pazartesiden beri giremedim beklenmeyen doğumlar sebebiyle :) 2’si gecesi uyandım dedim altıma yaptım herhaldeeşimi uyandırdım dedim sanırım suyum geldi. Hemen duşa girdim, o sırada emin oldum suyum geldiğine yavaş yavaş geliyordu. 4:00’da hastanedeydik, 8:30da doğuma alındım ve kızım bizimleydi . Çok harika ve o kadar da korkutucu bir duyguymuş. Bir şeyleri yanlış yapıcam, acaba yeterli olabilecek miyim diye paranoyalar var. Sarılık çıktı, yarın kontrole gideceğiz. O yüzden sürekli emzir, alt değiştir, göğüs uçlarına merhem sür (ilk memeyi kavrarken içim çekiliyor, uçları yara ve kanıyor) uyut, kaldır emzir modunda gidiyoruz. Adaptasyon sürecinde girip yazamadım. Bacaklarında, sırtında daha minik kırmızı-sarı sivilceler çıktı. Hastanede hemşire normal demişti, yarın onu da soracağım.
Yok evet ucu boş kalıyor ama bebek çektikçe orası süt doluyor. Bebeğin ağzından çekince görüyorsun sütü.Ben weebabyden markalı aldım, ucu baya boş kalıyor ve sanki memebasi zor giriyor ve yanlardan kalkıyordu
Ucu bos olunca çekemiyo onunla seninkinin ucu kısa mı anlatabildim mi bilemiyorum ama
Selam canım aynen pazartesiden beri giremedim beklenmeyen doğumlar sebebiyle :) 2’si gecesi uyandım dedim altıma yaptım herhaldeeşimi uyandırdım dedim sanırım suyum geldi. Hemen duşa girdim, o sırada emin oldum suyum geldiğine yavaş yavaş geliyordu. 4:00’da hastanedeydik, 8:30da doğuma alındım ve kızım bizimleydi . Çok harika ve o kadar da korkutucu bir duyguymuş. Bir şeyleri yanlış yapıcam, acaba yeterli olabilecek miyim diye paranoyalar var. Sarılık çıktı, yarın kontrole gideceğiz. O yüzden sürekli emzir, alt değiştir, göğüs uçlarına merhem sür (ilk memeyi kavrarken içim çekiliyor, uçları yara ve kanıyor) uyut, kaldır emzir modunda gidiyoruz. Adaptasyon sürecinde girip yazamadım. Bacaklarında, sırtında daha minik kırmızı-sarı sivilceler çıktı. Hastanede hemşire normal demişti, yarın onu da soracağım.
Canım çok iyi maşallah benim bebeğim emmiyor ya napıcam bilmiyorum 5 dk emiyor ve memede uyuyakalıyorBugun ılk kez bıberon verdım 16. Gunn, nasıl bır rahatlıkmıs bıberon, sırınga ıle veıyordum oncesınde, 40 dm boyunca 2 memeyı de sılıkonsuz emzırdım, Allahım nolur yardım et sılıkondan da kurtulayım, cok tezat ısler yapıyorum bılıuorum ama cok yoruldum napım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?