- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.421
Bizim doktor biogaia verdi dün, hızlı etkiliyorBiz de gaza asla çare bulamadık 34 günlüğüz. Nurse HARVEY’S önerdi doktorumuz üç gün kullandık ama gece 3-6 arası ağlama krizleri ıkınmalar hiç bi şekilde geçmedi maflor aldık bi tık rahatladı gibi ama yine ıkınmalar var gaz çıkaramıyo günde 2/3 kakalı bez oluyo bazen 4ü buluyo ama gaz çıkmıyo. Sizin denediğiniz iyi geldiğini düşündüğünüz şeyler var mu
Kızlar nasılsınız bebekler doğunca buralara gitemez olduk
Durumlarınız nasıl ve bir sorum olacaktı bebeklerinize gaz damlası be kullanıyorsunuz ?
İcleri aciyorSüt sağan anneler memeleriniz çok acıyormu bu aldığım makina güzel süt cikarttiyor ama aciyorda
Bugun banyodan çıkınca muslin ortuyle belini bağladık, fön tuttum iyice, biraz sıkı giydirdim, damlasini damlattm iki saattir uyudu yavrumBende de var
MaflorKızlar nasılsınız bebekler doğunca buralara gitemez olduk
Durumlarınız nasıl ve bir sorum olacaktı bebeklerinize gaz damlası be kullanıyorsunuz ?
Hıçkırırken değil de beslendikten sonra geliyor ağzından, ben gaz masajı yaparken, yatağına yatırdığımdaSadece ağızdan gelme durumu normal diye biliyorum fışkırır sekildemi canım kusması yoksa ağzından hickirirken fln mi geliyor
Maşallah ya nasıl içiyorlar böyle okuyunca hayret ediyorum bunları. Benim kızın midesi çok mu küçük anlamıyorum ki. Fazla gelse kusar fazlasını canımKizlar ya şaka gibi 90ml sağım yaptım vay harika çıktı cok çıktı gece uyanınca bari 30nu kullanirim diyordum hepsini içti yavrum normalde 60 sagiyordum 60 içiyordu. Kızım doğduğunu mu anlamıyor acaba yoksa ihtiyacı bu kadar mi
Bende çok kafaya taktım ama normal miş14 günlük 2870 gr şu an. 3030 doğdu
Silikon ucu kesmeyin ağzını yara yaparsınız diye paylaşımlar görmüştüm instada ama doktorun dediyse sonuçtan bizi de haberdar eder misin belki biz de kurtuluruzMerhaba, aynı sorunu ben de yasıyorum. Cocuk cıldırıyor ucu takmayınca sureklı agzından cıkıyor ve aglıyor bugun kontrole gıttıgımde doktora soyledım her gün bir milim silikon ucun ucundan kes dedı. Bakalım deneyecegım.
Canım senin kızın midesinin küçük olduğunu sanmam, benim kızım 2900 doğdu ertesi gün 2800 iken doktor 30ml mama verdirtti, üç dort günden sonra 30ml yetmeyip 60a geçtik zatenMaşallah ya nasıl içiyorlar böyle okuyunca hayret ediyorum bunları. Benim kızın midesi çok mu küçük anlamıyorum ki. Fazla gelse kusar fazlasını canım
Allah razi olsun yuregim yangin yeri deseeem, degil oaramparca deseeem degil yani ne desem hafif kaliyor..Cabucak kavusun ınsallah, ben 12 saat ayrı kaldım, mahvoldım, Allah sabır versin size de
Amin Allah razi olsunGeçmiş olsun. Allah bir daha ayırmasın.
Cok teşekkür ederimCoook gecmis olsun
Bizimki sut yetmesine ragmen sariliktan dilayi dr mama takviyesi vermisti.. sma aldim cocuk asla istemedi zorla verdim kustu.. hemsireye sordum acaba mamanyi mi sevmedi baska.marka mi alsam mama mamadir ne farkeder dedi.. neyse sonra kendi kadin dogumcuma sordum akil edip allahtan, dediki oluru oyle sey başka marka dene elbet sever birini, sonra aptamil aldik icti cok sukur bir arkadasta denemem icin hipp verdi onu da icti.. belki sizinki de öyledirKızlar merhabalar, 18 aralıkta kızım doğdu. 3.haftamızı bitirdik. 37+0da 3080gr olarak hayata geldi. İştahlı, sürekli emiyor ama kilo çok zor alıyor. Mama takviyesi vermeyi denedik ama mamayı sevmedi. Yavaş yavaş kilo alıyor ama yavaş ilerliyor. Ne yapmayı önerirsiniz? Ek olarak burun temizliği için burun aspiratörü kullanmayın dediler. Burundaki kılcal damarlar zayıf olduğu için. Siz nasıl temizliyorsunuz?
Canım mamayı önce hazırlayıp benmari usulü ısıtırsan bileğine damlattığında yakmıycak, soğuk da olmıycak.Kızlar mama için 40 derece suyu nasıl tarif edebilirsiniz bana
24-25 derece, belınden asagısını sarıyorım mutlaka muslın bsttanıye ekıme ne gecerse, üsütmesin diye, extra bisey gıydırmıyorum, benın kız daralmaya asls gelmıyor, kafasaına şapkayı bsnyodan sonrs takıyorım sadece, ona da aglıyor takıncaKızlar evlerinizin sıcaklığı kaç derece? Bebişin altına bacaklarına bir kat daha giydiriyor musunuz? Genelde battaniye oluyor diye giydirmiyorum. Ev 22 derece oluyor çoğunlukla.
Canınmm, çok tesekkür ederımCanım sohrab, çok tebrik ediyorumsağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu
Meme ucu mu kucuk, benım meme ucu büyük olmasına sılıkonla alıyordu, bebegı tutus seklını ve agzına sokma seklını degsıtırınce aldı dırek.. Ilk gun yarım saat aglsdı tutturans kadar, ama ınat ettım vermedım sılıkonuMerhaba, aynı sorunu ben de yasıyorum. Cocuk cıldırıyor ucu takmayınca sureklı agzından cıkıyor ve aglıyor bugun kontrole gıttıgımde doktora soyledım her gün bir milim silikon ucun ucundan kes dedı. Bakalım deneyecegım.
Ben 22 derecede duracak çocuk diye çok büyük konustum ama yapamadım şimdi gazı var diye oda sıcacık 27 derecelerde ve lahana gibi giydiriyorum rahatladı birazKızlar evlerinizin sıcaklığı kaç derece? Bebişin altına bacaklarına bir kat daha giydiriyor musunuz? Genelde battaniye oluyor diye giydirmiyorum. Ev 22 derece oluyor çoğunlukla.
Kız biz 27 derecede buharlaşırız. 23 derece olunca şarıl şarıl terliyorum.Ben 22 derecede duracak çocuk diye çok büyük konustum ama yapamadım şimdi gazı var diye oda sıcacık 27 derecelerde ve lahana gibi giydiriyorum rahatladı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?