- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.481
Bizim evler aynıymış da, benimki çıplak kalıyor o zaman ya. Ama çok sıcak çocuk. Sanki giydirsem ateş alcak.21 22 derece bizimki. Kısa kollu zıbın, uzun kollu üst altına da iki kat pijama giydiriyorum. En üste de bir tık kalın tulum giydiriyorum o şekilde geziyor. Pijamaların ayakları kapalı o yüzden tek kat çorap yetiyor. Eldiven de yüzünü çiziyor diye giydiriyordum dün çıkardım ilk defa, elleri buz gibi oldu mecburen geri giydirdim. Şapka da oluyor çoğunlukla
21 22 derece bizimki. Kısa kollu zıbın, uzun kollu üst altına da iki kat pijama giydiriyorum. En üste de bir tık kalın tulum giydiriyorum o şekilde geziyor. Pijamaların ayakları kapalı o yüzden tek kat çorap yetiyor. Eldiven de yüzünü çiziyor diye giydiriyordum dün çıkardım ilk defa, elleri buz gibi oldu mecburen geri giydirdim. Şapka da oluyor çoğunlukla
İnanın bende öyle yapacaktım bir çok kişiyle bu konuyu tartıştım ama olmadı yapamadımBizim evler aynıymış da, benimki çıplak kalıyor o zaman ya. Ama çok sıcak çocuk. Sanki giydirsem ateş alcak.eldiveni şapkayı emzirirken çıkarıyorum.
İnanın bende öyle yapacaktım bir çok kişiyle bu konuyu tartıştım ama olmadı yapamadım
Sonuc olarak eskilerin lafına geldim üşür böyle giydir giydir laflarına
suan oda 26derece
Bizim en altta dikişsiz atlet üstüne zıbın, göbeği müslin örtüyle sarılı, altına pijama altı, üstüne iki tane tulum ust üste, en üstüne de uyku tulumu var suan , iki corap, pijama altı da çoraplı
İki üç gündür gazdan uyuyamayan kızım sıcaktan bari rahat uyudu herhalde
Ay napsam geri dönüşü var mi ki bu sıcağa alışmanın,Bizim ev 24-25 derece ben atlet uzeri tulum giydiriyorum sadece
Ben de öyle yapıyorum ama ev 22-23 derece. Ya benim çocuğum üşüyor herhalde. Eşime söyledim 26 derecede çocuğu çıplak bıraksan üşümez diyor. Ev 22 derece şu an. Eşim ve kızım çorapsız, üstlerinde tişört var sadece. Ben de yazlık pantolon, saçımı yıkadığım için üstümde kazak.Bizim ev 24-25 derece ben atlet uzeri tulum giydiriyorum sadece
Oy canımAy napsam geri dönüşü var mi ki bu sıcağa alışmanın,
Kızımda sevdi yani daha da sıcak olucak şekilde koynumda uyumak istiyor illa hafif terliyor o zaman normalde terlemiyor da
Ben dik ve emzirme pozisyonunda tutuyorum öyle uyumayı sevdi , ana kucağı diye seviyordur, uyuturkende üstüne battaniye örtüp gaz çıkartıyorumOy canımsıcaktan mı o? Ben yedikleri ağzına geliyor diye dik olmak istediğini düşünüyordum.
Benimde bir öğünde 60 yetmiyor gibi oldu bugun iki kere
Bir saat emzirdim. Annem geldi daha emzir diyor. 30 verdim, hala tepişiyor. İki saattir uyanık.
Siz bence mamayi degistirin kesinlikleEvet canım gördüm 45 vermek istiyorum ama verince kusuyor, 1 saat önce 40 verdim yine kustu biraz. Gazı da yok aslında iyi çıkarıyor gazını, her mamadan sonra gaz masajı yapıyorum
Kutuyu yeni açtımSiz bence mamayi degistirin kesinlikle
Odası hep 23.5 a ayarlı. İçinde bir tane zıbın üzerinde pamuklu tulum var. Uyurken üzerine battaniye örtüyoruz. Arada emzirirken de pamuklu battaniyesini örtüyorum.Kızlar evlerinizin sıcaklığı kaç derece? Bebişin altına bacaklarına bir kat daha giydiriyor musunuz? Genelde battaniye oluyor diye giydirmiyorum. Ev 22 derece oluyor çoğunlukla.
Canım benim doktor mamadan önce mutlaka emzir sonra mama ver mamadan sonrada emzid emmeyi unutmaz böylece, mamaya alışmaz demişti. Öyle uzun uzun emmese de meme de tutuyorum ben.Benimde bir öğünde 60 yetmiyor gibi oldu bugun iki kere
Bio naturalin bazıları sızdırıyor ya bozuk oluyor sanırım anlamadım ben de bi pakette arka arkaya 7-8 bez sızdırdı 1 numarada sonra küçük geliyor heralde diye 2 numaraya geçtim sorun çözüldüBirde sleepy bio natural kullanan var mi hep sızdırıyor normal natural 1 paket almıştım o hiç sızma yapmadı bionatural 2 numara bile almıştım ya
Ben de önceki gün öyle yaptım suzdırıyor diye 2 ye geçtim gece yatak kaka olmuştuBio naturalin bazıları sızdırıyor ya bozuk oluyor sanırım anlamadım ben de bi pakette arka arkaya 7-8 bez sızdırdı 1 numarada sonra küçük geliyor heralde diye 2 numaraya geçtim sorun çözüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?