2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bizim evler aynıymış da, benimki çıplak kalıyor o zaman ya. Ama çok sıcak çocuk. Sanki giydirsem ateş alcak. eldiveni şapkayı emzirirken çıkarıyorum.

Bizim evler aynıymış da, benimki çıplak kalıyor o zaman ya. Ama çok sıcak çocuk. Sanki giydirsem ateş alcak. eldiveni şapkayı emzirirken çıkarıyorum.
İnanın bende öyle yapacaktım bir çok kişiyle bu konuyu tartıştım ama olmadı yapamadım
Sonuc olarak eskilerin lafına geldim üşür böyle giydir giydir laflarına
suan oda 26derece
Bizim en altta dikişsiz atlet üstüne zıbın, göbeği müslin örtüyle sarılı, altına pijama altı, üstüne iki tane tulum ust üste, en üstüne de uyku tulumu var suan , iki corap, pijama altı da çoraplı
İki üç gündür gazdan uyuyamayan kızım sıcaktan bari rahat uyudu herhalde

Bizim ev 24-25 derece ben atlet uzeri tulum giydiriyorum sadece

Ay napsam geri dönüşü var mi ki bu sıcağa alışmanın,
Kızımda sevdi yani daha da sıcak olucak şekilde koynumda uyumak istiyor illa hafif terliyor o zaman normalde terlemiyor da

Ben de öyle yapıyorum ama ev 22-23 derece. Ya benim çocuğum üşüyor herhalde. Eşime söyledim 26 derecede çocuğu çıplak bıraksan üşümez diyor. Ev 22 derece şu an. Eşim ve kızım çorapsız, üstlerinde tişört var sadece. Ben de yazlık pantolon, saçımı yıkadığım için üstümde kazak.

Ay napsam geri dönüşü var mi ki bu sıcağa alışmanın,
Kızımda sevdi yani daha da sıcak olucak şekilde koynumda uyumak istiyor illa hafif terliyor o zaman normalde terlemiyor da
Oy canım sıcaktan mı o? Ben yedikleri ağzına geliyor diye dik olmak istediğini düşünüyordum.

Oy canım sıcaktan mı o? Ben yedikleri ağzına geliyor diye dik olmak istediğini düşünüyordum.
Ben dik ve emzirme pozisyonunda tutuyorum öyle uyumayı sevdi , ana kucağı diye seviyordur, uyuturkende üstüne battaniye örtüp gaz çıkartıyorum
Biz baya abartıyoruz belli ki

Benimde bir öğünde 60 yetmiyor gibi oldu bugun iki kere

3500 gr’ı gectiyse yetmeyebilir
Bir saat emzirdim. Annem geldi daha emzir diyor. 30 verdim, hala tepişiyor. İki saattir uyanık.

Burda benim de kafam karışıyor yani gercekten ac oldugu icin mi tepisiyor cok yedirince de bayiliyor cocuk ozellikle cok mamadan sonra bu da iyi bisi degil sanki

Kızlar benim elimde de 3 farklı mama vardı hepsi de 1 numara yenidoğan ilki aptamildi bitti bir digerine geçtik onu istemiyor resmen halbuki tadına baktım bunun tadı daha güzel

Kızlar göğüs kalkanı şu kapak şeklinde olan göğüs yaralarıma çok iyi geldi sanırım hava aldırıyor diye artık sürmediğim bişey kalmamıştı dün bugün sanki iyiye gidiyor bunun sayesinde.yaraları olana fikir olsun

Birde sleepy bio natural kullanan var mi hep sızdırıyor normal natural 1 paket almıştım o hiç sızma yapmadı bionatural 2 numara bile almıştım ya

Oğlumda memeyi ilk iki hafta hiç tutmadığı halde sütüm gayet güzel olmuştu bu sefer sutum yetmiyor sanırım yaralardan dolayı sağım yapmıyorum diye artmıyor çok canım sıkkın özellikle geceleri her emzirme sonrası sağım yapardım oğlumda ve baya faydasını görmüştüm

Kızlar evlerinizin sıcaklığı kaç derece? Bebişin altına bacaklarına bir kat daha giydiriyor musunuz? Genelde battaniye oluyor diye giydirmiyorum. Ev 22 derece oluyor çoğunlukla.
Odası hep 23.5 a ayarlı. İçinde bir tane zıbın üzerinde pamuklu tulum var. Uyurken üzerine battaniye örtüyoruz. Arada emzirirken de pamuklu battaniyesini örtüyorum.

Birde sleepy bio natural kullanan var mi hep sızdırıyor normal natural 1 paket almıştım o hiç sızma yapmadı bionatural 2 numara bile almıştım ya
Bio naturalin bazıları sızdırıyor ya bozuk oluyor sanırım anlamadım ben de bi pakette arka arkaya 7-8 bez sızdırdı 1 numarada sonra küçük geliyor heralde diye 2 numaraya geçtim sorun çözüldü

Kızlar benim bebe iki gündür gece uyumuyor yatağa koyunca hemen uyanıyor emmeye başlıyoruz ama sabah akşama kadar uyuyor. Bu seferde uyandırmak imkansız. Süt, mama hiç bir şey veremeyecek kadar derin uyuyor. O yüzden gündüzleri beslemeyi 3 saati aşıyoruz. gece sürekli emdiği için depoluyor mu acaba? Ağlaması da yok gündüz. Çocuk aç mı tok mu anlayamıyorum. Aç olunca da uyuyorlar mı bu kadar?

Bio naturalin bazıları sızdırıyor ya bozuk oluyor sanırım anlamadım ben de bi pakette arka arkaya 7-8 bez sızdırdı 1 numarada sonra küçük geliyor heralde diye 2 numaraya geçtim sorun çözüldü
Ben de önceki gün öyle yaptım suzdırıyor diye 2 ye geçtim gece yatak kaka olmuştu 2 numara hepten çıkmış totosundan aşağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…