- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.441
Bu kızların niye böyle olması.24-25 derece, belınden asagısını sarıyorım mutlaka muslın bsttanıye ekıme ne gecerse, üsütmesin diye, extra bisey gıydırmıyorum, benın kız daralmaya asls gelmıyor, kafasaına şapkayı bsnyodan sonrs takıyorım sadece, ona da aglıyor takınca
Doktorlar korkutuyor işteBende çok kafaya taktım ama normal miş
Neden içmiyor kuzum o zaman? 45 verdim iki kez kustu hep. Alıyor ama kusuyor. Fazla geldiğini düşünüyorum bende. Bazen de 25 cc yi zor veriyorum ama öyle iştahlı bir bebeğim yok dürte dürte içiriyorum benCanım senin kızın midesinin küçük olduğunu sanmam, benim kızım 2900 doğdu ertesi gün 2800 iken doktor 30ml mama verdirtti, üç dort günden sonra 30ml yetmeyip 60a geçtik zaten
Canım tutuş şekliyle ilgili bir görsel video var mı yanlış mı yapıyorum ki?Meme ucu mu kucuk, benım meme ucu büyük olmasına sılıkonla alıyordu, bebegı tutus seklını ve agzına sokma seklını degsıtırınce aldı dırek.. Ilk gun yarım saat aglsdı tutturans kadar, ama ınat ettım vermedım sılıkonu
Canım gazı olabilir, gazı olunca kusuyor . Biraz verip bebek ağzını kapattiktan sonra gazını çıkartıyorum alttan ya da üstten çıkıyor sonra yine verince devamını alıyor bi dene istersenNeden içmiyor kuzum o zaman? 45 verdim iki kez kustu hep. Alıyor ama kusuyor. Fazla geldiğini düşünüyorum bende. Bazen de 25 cc yi zor veriyorum ama öyle iştahlı bir bebeğim yok dürte dürte içiriyorum ben
Kafası dirsek arana gelecek, assagidaki kolu senin beline dolanır gibi çıkacak, kolunun üstüne yatmicak, agzina memeyi verirken de alt ceneyi memeyle açıp ust dudağı oyle kapatacak, ben bunlara dikkat ediyorumCanım tutuş şekliyle ilgili bir görsel video var mı yanlış mı yapıyorum ki?
Bende öyleydim ama son günlerde üşüme geldi bana da bende alıştım sıcağa, biz sıcak bi şehirde yaşıyoruz zaten sıcağa alışmasında sorun yokKız biz 27 derecede buharlaşırız. 23 derece olunca şarıl şarıl terliyorum.
Ben zeytinyağı sürdüm beyaz sabunla yıkadım geçtiAy bende bol bol sürdüm nerdeyse her altını degismede sürdüm pişik olmasın diye pişik oldu demek ondan neyse ki artık hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan öyle bir sorunumuz kalmadi
Emdiği için çekmiştir olanıBen emzırme kısmına 3 4 gundur alısmaya basladım, hep sagdım 15 gun boyunca son damlasına kadar 60 cc olunca bır ogun tamam dıye sevınıyordım, 75 gordum en fazla, görüş o görüş, sonra aglama krızlerım, uykusuzluk tavan yaptı, suan ıkı meme 30 zar zor cıkıyor sagımda, cok kafaya takıyorım suan bunu, anne cayı dıye bı cay almıs esım aktarsan dun onu ıcıyorum ınsallah gerı artar, emzıremezken süt gelıyordu, emzırebılıyorken süt azaldı, bu olayı da cozersem aslında cok huzurlu bır bebek, umuyorum yormayacak hıc benı
Doktor bize 22-23 derece dedi. Size ne dedi ?24-25 derece, belınden asagısını sarıyorım mutlaka muslın bsttanıye ekıme ne gecerse, üsütmesin diye, extra bisey gıydırmıyorum, benın kız daralmaya asls gelmıyor, kafasaına şapkayı bsnyodan sonrs takıyorım sadece, ona da aglıyor takınca
24-25 denıldı bıze canım.. Oturma odası 23 e dusuyor orada mutlsks muslıne sarıyorumBen zeytinyağı sürdüm beyaz sabunla yıkadım geçti
Emdiği için çekmiştir olanı
Doktor bize 22-23 derece dedi. Size ne dedi ?
Oğlumda 26 idi ama bunda dikkat edicem abartmıycam
. Ama kendi kendine 24-25 e çıkıyor ev
Bızım tutus seklını tsm bulamadım, emzırme yastıgı kullanmıyorum suan uyumasın dıye, elım popoyu kavrıyor, foto ds bıraz yuksrda kalmıs, dıger elımlede memeyı c tutus ıle allttan destekliyorum, bebek daha dıkey pozısyon da, benım ayaklarım yere degıyo sandalyede oturur gıbı oturuyorum yatakta.. Meme basını sokarken de damagına degmesıne dıkkat eduyorumCanım tutuş şekliyle ilgili bir görsel video var mı yanlış mı yapıyorum ki?
Mamayı mı degıstırsen acabaNeden içmiyor kuzum o zaman? 45 verdim iki kez kustu hep. Alıyor ama kusuyor. Fazla geldiğini düşünüyorum bende. Bazen de 25 cc yi zor veriyorum ama öyle iştahlı bir bebeğim yok dürte dürte içiriyorum ben
Hepsini içmiş diye yorumla bence zaten aç olsa duramazdı ağlardı devamını isterdi, uykuya geçti miBugun emzirdikten sonra sagdim ve sadece 5 ml ciktiHepsini icmis midir diye mi yorumlamaliyim yoksa sut iyice azalmis diye mi
O benı de cok dusunduruyor, arkadasım gerıden gelen sutu de emıyor dıyo, pompa ıcınde olanı ceker dıyo.. Ben sabah emzırdım yarım saat sonra agladı 60 da mama verdım ıcttı hepsını, kusmadı daBugun emzirdikten sonra sagdim ve sadece 5 ml ciktiHepsini icmis midir diye mi yorumlamaliyim yoksa sut iyice azalmis diye mi
Ben en son gaz masajı yapıyordum hep yarısında yaparsam bu sefer de süt soğumaz mı ayarlamak çok zor oluyor ılık dengesiniCanım gazı olabilir, gazı olunca kusuyor . Biraz verip bebek ağzını kapattiktan sonra gazını çıkartıyorum alttan ya da üstten çıkıyor sonra yine verince devamını alıyor bi dene istersen
Ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama benim kız kolunu vermiyor sarmıyor bana debeleniyorKafası dirsek arana gelecek, assagidaki kolu senin beline dolanır gibi çıkacak, kolunun üstüne yatmicak, agzina memeyi verirken de alt ceneyi memeyle açıp ust dudağı oyle kapatacak, ben bunlara dikkat ediyorum
Yine hipp almıştım eczanede onu tavsiye edinceMamayı mı degıstırsen acaba
Ben 24-26 derece ayarlıyorum odayı. Üstünde zıbın, alt üst takım bir de battaniyesi oluyorKızlar evlerinizin sıcaklığı kaç derece? Bebişin altına bacaklarına bir kat daha giydiriyor musunuz? Genelde battaniye oluyor diye giydirmiyorum. Ev 22 derece oluyor çoğunlukla.
Bilemıyorum kı canım, ama az alıyor mamayı kılosuna gore, dun yazmıstım hesaplama yontemınıYine hipp almıştım eczanede onu tavsiye edince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?