2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu kızların niye böyle olması. benim kız kabak kafasıyla gezerdi kışın. İnsanlar yanıma gelip abla çocuk üşür diyordu

Canım senin kızın midesinin küçük olduğunu sanmam, benim kızım 2900 doğdu ertesi gün 2800 iken doktor 30ml mama verdirtti, üç dort günden sonra 30ml yetmeyip 60a geçtik zaten
Neden içmiyor kuzum o zaman? 45 verdim iki kez kustu hep. Alıyor ama kusuyor. Fazla geldiğini düşünüyorum bende. Bazen de 25 cc yi zor veriyorum ama öyle iştahlı bir bebeğim yok dürte dürte içiriyorum ben

Canım tutuş şekliyle ilgili bir görsel video var mı yanlış mı yapıyorum ki?

Neden içmiyor kuzum o zaman? 45 verdim iki kez kustu hep. Alıyor ama kusuyor. Fazla geldiğini düşünüyorum bende. Bazen de 25 cc yi zor veriyorum ama öyle iştahlı bir bebeğim yok dürte dürte içiriyorum ben
Canım gazı olabilir, gazı olunca kusuyor . Biraz verip bebek ağzını kapattiktan sonra gazını çıkartıyorum alttan ya da üstten çıkıyor sonra yine verince devamını alıyor bi dene istersen

Kafası dirsek arana gelecek, assagidaki kolu senin beline dolanır gibi çıkacak, kolunun üstüne yatmicak, agzina memeyi verirken de alt ceneyi memeyle açıp ust dudağı oyle kapatacak, ben bunlara dikkat ediyorum

Ay bende bol bol sürdüm nerdeyse her altını degismede sürdüm pişik olmasın diye pişik oldu demek ondan neyse ki artık hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan öyle bir sorunumuz kalmadi
Ben zeytinyağı sürdüm beyaz sabunla yıkadım geçti
Emdiği için çekmiştir olanı
Doktor bize 22-23 derece dedi. Size ne dedi ?
Oğlumda 26 idi ama bunda dikkat edicem abartmıycam
. Ama kendi kendine 24-25 e çıkıyor ev

24-25 denıldı bıze canım.. Oturma odası 23 e dusuyor orada mutlsks muslıne sarıyorum

Bızım tutus seklını tsm bulamadım, emzırme yastıgı kullanmıyorum suan uyumasın dıye, elım popoyu kavrıyor, foto ds bıraz yuksrda kalmıs, dıger elımlede memeyı c tutus ıle allttan destekliyorum, bebek daha dıkey pozısyon da, benım ayaklarım yere degıyo sandalyede oturur gıbı oturuyorum yatakta.. Meme basını sokarken de damagına degmesıne dıkkat eduyorum

Eklentiler

• Screenshot_20240110_115459_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 54
Mamayı mı degıstırsen acaba

Bugun emzirdikten sonra sagdim ve sadece 5 ml cikti Hepsini icmis midir diye mi yorumlamaliyim yoksa sut iyice azalmis diye mi

Bugun emzirdikten sonra sagdim ve sadece 5 ml cikti Hepsini icmis midir diye mi yorumlamaliyim yoksa sut iyice azalmis diye mi
O benı de cok dusunduruyor, arkadasım gerıden gelen sutu de emıyor dıyo, pompa ıcınde olanı ceker dıyo.. Ben sabah emzırdım yarım saat sonra agladı 60 da mama verdım ıcttı hepsını, kusmadı da

Canım gazı olabilir, gazı olunca kusuyor . Biraz verip bebek ağzını kapattiktan sonra gazını çıkartıyorum alttan ya da üstten çıkıyor sonra yine verince devamını alıyor bi dene istersen
Ben en son gaz masajı yapıyordum hep yarısında yaparsam bu sefer de süt soğumaz mı ayarlamak çok zor oluyor ılık dengesini

Kafası dirsek arana gelecek, assagidaki kolu senin beline dolanır gibi çıkacak, kolunun üstüne yatmicak, agzina memeyi verirken de alt ceneyi memeyle açıp ust dudağı oyle kapatacak, ben bunlara dikkat ediyorum
Ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama benim kız kolunu vermiyor sarmıyor bana debeleniyor

Kızlar evlerinizin sıcaklığı kaç derece? Bebişin altına bacaklarına bir kat daha giydiriyor musunuz? Genelde battaniye oluyor diye giydirmiyorum. Ev 22 derece oluyor çoğunlukla.
Ben 24-26 derece ayarlıyorum odayı. Üstünde zıbın, alt üst takım bir de battaniyesi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…