2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Odası hep 23.5 a ayarlı. İçinde bir tane zıbın üzerinde pamuklu tulum var. Uyurken üzerine battaniye örtüyoruz. Arada emzirirken de pamuklu battaniyesini örtüyorum.
ben de senin gibi giydiriyorum ama bizim ev 21-23 arası. Kolsuz body, İnce tulum üstüne uzun kollu bodu ve patikli alt giydirdim şimdi. İçim rahat etsin. Bugün ekstra soğuk.

Sekeri düşebilir kendiniz iki uc saatte bir uyandırıp beslemeniz lazım bir de geceyi ve gündüzü ayirabilirsiniz, gündüz ışıkla uyusun perdeleri açın vs gece karanlık olsun, biyolojik saate göre adapte olsun yoksa çok zor

Bugün bebeğimi ilk kez yüz üstü yatırdım çok rahat uyudu kızlar tavsiye ederim, tabi benim yatağımda kendi reflü yatağının üstünde benim gözetimimde

Birde sleepy bio natural kullanan var mi hep sızdırıyor normal natural 1 paket almıştım o hiç sızma yapmadı bionatural 2 numara bile almıştım ya
Ben de 1 nunara prıma kullandım, 2 numara sleepy ıle aynı boyda ona grctım prıma bıtınce, ılk takmamda sızdırdı, hem kaka hem cıs toplam 2 kere sızıntı oldu.. Butun stoklar sleepy natural, ve bıonatural karısık, ınsallahh daha olmaz, esım de belkı buyuk gelmıstr dedı, gorunurde aynı gıbı ama..
Insallah elımızde patlamaz

Bugün bebeğimi ilk kez yüz üstü yatırdım çok rahat uyudu kızlar tavsiye ederim, tabi benim yatağımda kendi reflü yatağının üstünde benim gözetimimde
Brn de bugun kafasını gogsume yatırdım ben de uzanfım o yuzustu uzandı o kadar guzel uyuduk kı bırlıkte, slıng alsam ıyı olacak sankı, hemen sakınlestı gogsume yatınca..yenıdogan yogunbakımda gormustum bebekler yuzustuydu genelde

Kan sekerı dusunce de uyukluyorlar, hastsnede hemsıre uyandırmak ıcın yapmadık sey bırakmamıstı.. Uyandırmak ıstersen tamamen soy

Bio naturalin bazıları sızdırıyor ya bozuk oluyor sanırım anlamadım ben de bi pakette arka arkaya 7-8 bez sızdırdı 1 numarada sonra küçük geliyor heralde diye 2 numaraya geçtim sorun çözüldü
Küçük gelmediğine eminim emmiyor resmen yanlardan sızıyor bakıyorum bez boş ama sızmış

Ben korkup stok yapmadım iki paket 1 ve 1 paket 2 var

En güzel uykusunu koynumda uyuyor resmen
Devam etsin güzel uyumaya diye yerine bile koyamıyorum ama gündüz uykusunu böyle yapmicam alışmasın diye ama her gece koynumda uyutucam

Vala benimde 1 numara naturaldi sızma olmadı 2ye geçtm bionaturel sızma oldu ama ben ishal diye sızdı sandım diger bezlerde olmasa bari

Ben sling aldım canım denedim yıkamadan önce bebek de daha iyi hissediyor bence yakın temastan. Yıkadım kullandığım zaman da yine yorum yazarım ama ben sevdim şimdiden

Birde sleepy bio natural kullanan var mi hep sızdırıyor normal natural 1 paket almıştım o hiç sızma yapmadı bionatural 2 numara bile almıştım ya
Biri daha yazmisti ona da yazmistim aynisini bi daha yazcam cok kotu bi bez..Ben de birkac kere kullandim ne zaman kullansam sizdirdi bi de oyle boyle bi sizdirma degil..Ben kullanmiyorum.Harmonie kullaniyorum ben.
En güzel uykusunu koynumda uyuyor resmen
Devam etsin güzel uyumaya diye yerine bile koyamıyorum ama gündüz uykusunu böyle yapmicam alışmasın diye ama her gece koynumda uyutucam

Benimki de oyle.Ama mutlaka biri sizi kontrol etsin oyle uyurken ben esime tembihliyorum.Aksamustu oyle uyuyoruz biz

Bizim evler aynıymış da, benimki çıplak kalıyor o zaman ya. Ama çok sıcak çocuk. Sanki giydirsem ateş alcak. eldiveni şapkayı emzirirken çıkarıyorum.
Üşüyor gibiydi benimki de şuan daha iyi bir de sık altına yapıyor değiştirirken üşüyor zaten o yüzden ince giydirmek istemiyorum

Kızlar normal doğum yapıp dikişi olan var mı benim gibi, iyilesti mi herhangi bir kontrol yapıldı mi, ben ilk gün hastaneden çıkarken bakıldı bir tek şuan durum nasıl bilmiyorum

Ben kullanıyorum doğumdan sonra bionatural kullandım hep sızdırma problemi yasamadık şuan hatta 2 numara biticek 3 numaraya gecicez

Burdakine göre kalın giydiriyorsun o zaman sen canım

Eklentiler

• Screenshot_20240110_213246_Instagram.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20240110_213304_Instagram.webp
    32 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar normal doğum yapıp dikişi olan var mı benim gibi, iyilesti mi herhangi bir kontrol yapıldı mi, ben ilk gün hastaneden çıkarken bakıldı bir tek şuan durum nasıl bilmiyorum
Doğumdan iki hafta sonra kontrole çağırmıştı doktor o zaman baktı hatta daha hızlı iyileşsin diye fitil vermişti kullandım gerçekten de fark etmisti ama benim baya fazlaydı dikislerim distakiler 3 haftada döküldü iç kısımdakilerin dökülmesi bir ayı buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…