2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bilemıyorum kı canım, ama az alıyor mamayı kılosuna gore, dun yazmıstım hesaplama yontemını
Evet canım gördüm 45 vermek istiyorum ama verince kusuyor, 1 saat önce 40 verdim yine kustu biraz. Gazı da yok aslında iyi çıkarıyor gazını, her mamadan sonra gaz masajı yapıyorum

O benı de cok dusunduruyor, arkadasım gerıden gelen sutu de emıyor dıyo, pompa ıcınde olanı ceker dıyo.. Ben sabah emzırdım yarım saat sonra agladı 60 da mama verdım ıcttı hepsını, kusmadı da
Benim de aynı ama 60’dan sonra hem aranıyordu hala hem gazı var gibiydi anlamadım. Kucakta gezdirince uyudu sonra. 9-12 arası uyanıktı

Benim de aynı ama 60’dan sonra hem aranıyordu hala hem gazı var gibiydi anlamadım. Kucakta gezdirince uyudu sonra. 9-12 arası uyanıktı
Cok kafam karısıyor, emzırınce süt yetmıyor dıye, mama da verıyorum., saat bası emzırmeye gücüm de kalmıyor, tanımda kımse yok tekım, sabahtan berı kucagımda, gazı da var.. Gaz damlası alocak esım bugunn, ne alalım

Ben en son gaz masajı yapıyordum hep yarısında yaparsam bu sefer de süt soğumaz mı ayarlamak çok zor oluyor ılık dengesini
Canım o aradaki soğuması o kadar önemli değil, icirirkende kimi bebek yavaş içer kimi hızlı hızlı

Ben nurse harvey aldm doktor biogaia verdi onu kullanıyorum ama ölçüsünü ona göre kullanın cok kullanıp gazi cikartamayinca icinde kalıyor patlicak gibi oluyor çocuk ona hazır olun yani verirken, ben banyo yaptirip katkat giydiriyorum birazck terlemeye yakın iyi geldi sonunda

Bize nurse harvey’s vermişti ama aman aman işe yaramamıştı sanki. Bi sihirli değnek olmamıştı yani. Biogaia’ya iyi diyorlar sanırım. Allah kolaylık versin. Dün ben de hiç mama vermedim geceyarısına kadar saat başı emzirdim. En sonunda eşim sen beni gece uyutmazsın dedi de 12’de uyusun diye mama verdi. Hiç halim kalmamış, gece çocuğun altını hiç almadım. Emzirdim bıraktım ancak. Sabah bezini ölçtüm 229 gram geldi.
Yanında biri olunca insanlar da biraz uyuz ediyor. Lohusayız ya, her şeye alınıyoruz. Çocuklar uyusa her şey ne güzel olacak. Kızımda yalnızdım bütün gün kucakta gezerdi. Ben de akşama kadar ağlardım.

Bı denıcem gaz damlasını 2 gunudr perısan oldu cocuk, uykusundan sıcratıyor gaz. Bunu yazdırmak gerekıyor mu eczaneden dırek alabılıyor muyuz?

Kızlar korse aldınız mı aldıysanız tavsiye bekliyorum. Geç kaldım almak için ama hangi marka alıcam bilemiyorum

Direk agzına mı damlattın, mamasına mı? Ben de zeytınyagı vermıstım kakayı yaotı ama karbı agrıyor hala, gunde 2 veya 3 e dustu kaka sayısı, anne sutu azalınca basımıza bu geldi bızım,
19 gunluk benım kızımda kılosu da o cıvardadır tahmınımce, 12 gunlukken 3215ti

Bu damlayı kaşık biberona damlatiyorum agzina veriyorum hemen pesinden de kasik biberona iki uc damla süt damlatiyorum yine veriyorum, yani kaşık biberon temizlenene kadar veriyorum ama agzindan tukurmeyecegi gibi
Zaten eczaneden alırken söylerler buzdolabinda duruyor bu damla hatta eve getirene kadar bile sogutucu verdiler

Bizim doktor kontrolümüz vardı ben demeden doktor gobeginden gazı olduğunu anladı, şişkinlik vardi göbeğinde ve bi tarafa bastirinca gazlar figer tarafa gidiyor gibi ve gaz olana kadar her bezde kaka vardı sonra gaz olunca gunde bire düştü hemen gaz damlasina başladık, suan ishal gibi 4 5 yapıyor, düzene girer diye umuyorum, bugun vereli 24 saat oldu damlayı cok rahat bugun vermesem mi diyordum yine basladi sancılanmaya bi kac gün daha vericem sanırım

Bızım de oyleydı, her bezde nerdeyse kaka goruyordum, nazar ettım kendı kendımıze, karnında yrr degıstırıyor sankı o kutle ben de gordum..

Kızlar evlerinizin sıcaklığı kaç derece? Bebişin altına bacaklarına bir kat daha giydiriyor musunuz? Genelde battaniye oluyor diye giydirmiyorum. Ev 22 derece oluyor çoğunlukla.
21 22 derece bizimki. Kısa kollu zıbın, uzun kollu üst altına da iki kat pijama giydiriyorum. En üste de bir tık kalın tulum giydiriyorum o şekilde geziyor. Pijamaların ayakları kapalı o yüzden tek kat çorap yetiyor. Eldiven de yüzünü çiziyor diye giydiriyordum dün çıkardım ilk defa, elleri buz gibi oldu mecburen geri giydirdim. Şapka da oluyor çoğunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…